Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyÓptimusPrime wrote:Lafa-ra,u mnie tez na kazdym usg inaczej,tez sie martwie,ale wierze,ze wszystko bedzie ok,to tylko blad pomiarowy,plus jak Maluch sie inaczej ulozy lub wierci sie,jest trudniej zmierzyc...
Nie przejmuj sie.
Agata,no to pros sale for non-smokers i non-drug addicts
A KUNIAK o kt to cc miala miec?
Powiem Ci ze jak zajedzam do szpitala to deszcz czy nie one tam stoja i jaraja...masakra,no mowie Ci zdziwienie na twarzy tej baby jak powiedzialam ze zero alko,nigdy nie palilam i nie bralam dragow ,ze cukier w normie ,ze nie pije w ciazy redbulla,ze cwicze,ze zdrowo sie odzywiam,ze ogolnie mam jakies pojecie o ciazy itp..taki niby dla nas oczywiste a dla nich ekstremanlnie zdrowe...hmmmWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 13:08
-
A ja dziś pobiegałam trochę, a to przychodnia, a to Castorama, a to się wracać do domu, bo siuśków zapomniałam... i wziął i odpadł mi kolejny kawałek czopa... ale nadal nic nie podbarwione krwią, skurczów zero, więc nie liczę nawet na ten piękny słoneczny dzień
.
jak tam Kuniak? któraś ma jakieś wieści pozaforumowo?ÓptimusPrime, AgataP, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgataP wrote:Pati no u nich 11.11 mam sie stawic i zadecyduja co robic ,bo jesli przeplywy i lozysko bedzie ok to pewnie mnie jeszcze przetrzymaja ...mowie Wam Sylwester... ;P
ale bez przesady do 11.11 juz sie rozsypie..kurde kaman ile mozna w ciazy chodzic.
eej,sama sie zgodzilas byc twn guinea pig/krolikiem dosw,teraz cierp i trrzymaj,beda eksperymentowac,ile zdrowa kobieta niepalaca,nie narkotyzujaca sie,nie pijaca alco w ciazy,uprawiajaca sport w ksiazkowej ciazy wytrzyma w Irl warunkach w 21wieku
Poza tym,uroczo wygladasz - w ciazy Ci do twarzy
blue00, AgataP, Maga31, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość
-
AgataP wrote:Powiem Ci ze jak zajedzam do szpitala to deszcz czy nie one tam stoja i jaraja...masakra,no mowie Ci zdziwienie na twarzy tej baby jak powiedzialam ze zero alko,nigdy nie palilam i nie bralam dragow ,ze cukier w normie ,ze nie pije w ciazy redbulla,ze cwicze,ze zdrowo sie odzywiam,ze ogolnie mam jakies pojecie o ciazy itp..taki niby dla nas oczywiste a dla nich ekstremanlnie zdrowe...hmmm
tak swoją drogą to kiedyś trafiłam na jakimś TLC czy innym podobnym na program, którego tematem było wyprowadzanie ciężarnych (z UK oczywiście:)) z picia, palenia, ćpania i odżywiania się fast foodami. i to miało ileś odcinków!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 13:11
-
nick nieaktualnyÓptimusPrime wrote:eej,sama sie zgodzilas byc twn guinea pig/krolikiem dosw,teraz cierp i trrzymaj,beda eksperymentowac,ile zdrowa kobieta niepalaca,nie narkotyzujaca sie,nie pijaca alco w ciazy,uprawiajaca sport w ksiazkowej ciazy wytrzyma w Irl warunkach w 21wieku
Poza tym,uroczo wygladasz - w ciazy Ci do twarzy
tak szczegolnie ta radosc i entuzjazm na mojej twarzy
mam nadzieje ze nie zasabotuja i nie beda przeciagac jak najdluzej...bo moze to sie dla nich zle skonczyc ...z dnia na dzien coraz bardziej ten szpital dziala mi na nerwy...w koncu 7.11 mam masaz szyjki wiec moze urodze u gin na fotelu,mam ja drzwi obok doslownie wiec jak cos lece do niejWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 13:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewelina_d wrote:Agata, bo ty tam freak of nature jesteś... już nie wspomnę o Twoich ćwiczeniach...
tak swoją drogą to kiedyś trafiłam na jakimś TLC czy innym podobnym na program, którego tematem było wyprowadzanie ciężarnych (z UK oczywiście:)) z picia, palenia, ćpania i odżywiania się fast foodami. i to miało ileś odcinków!
nooo najwyrazniej trzeba bylo klamac,mowic ze chleje, pale i sie narkotyzuje to moze by mi wywolai z miejsca z listosci dla dziecka
a te programy na TLC niestety prawde pokazuja,slabo na wyspach z dbaniem o zdrowie w ciazy,duzo bezmyslnych ciazarnych niestety...najlepsze jest to ze jak w tych programach polozne pokazuja im jak palenie wplywa na ich dziecko i jaki poziom zatrucia oragnizmu tam jest to one nagle placza i sobie to uswiadamaija...tak jakby kurwa nie bylo ogolnie wiadomo ze palnie szkodzi...nawet bierne...no idiotki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 13:18
-
U chłopców norma że głowa większa a noga krótsza bo sprawdzalam u Marcela podobne wymiary
Agata no to obyś nie dotrwałaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 13:21
ÓptimusPrime, AgataP, Lafar_ra lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyÓptimusPrime wrote:Agata,rozwalil mnie wlasnie napis pod Twoim pierwszym suwaczkiem
Wraz z cudownym irl zdziwieniem to wszystko made my day
jeszcze tylko naucze sie zamieniac wode w wino i chodzic po wodzie i zakladam kosciółnormalnie strzelam cudami na prawo i lewo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 13:20
ÓptimusPrime, Maga31, Amnezja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgataP wrote:jeszcze tylko naucze sie zamieniac wode w wino i chodzic po wodzie i zakladam kosciół
Maradonie la mana de dios z 1986 wystarczyla,by powstal Iglesia maradoniana - Iglesia de la Mano de Dios
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 13:27
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyheloł to ja Ninja ,ta od tego calego zamieszania
lubie robic ludzi W SZCZEGÓLNOSCI MAME w balona
prosze bardzo z profiluponoc miala non stop zmarczone brwi...na bank ten grymas ma po mnie
oraz en face
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 13:32
ÓptimusPrime, lkc, Strupka, Maga31, Isia14, ewelina_d, Marzena27, Lavendula, zupaztytki, xpatiiix3, blue00, Rybka Nemo, ChciałabymJuż, anusiaa90, Fidelissa, Amnezja, Nata, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Ninja wyskakuj z półobrotu, wciskaj się w stronę światła, nie martw się matula ogrzeje..!!! ;**
Marzena tak jeszcze troszkę Buzka tylko żółtawa, ale juz prawie cala jednolita jest we wtorek miała jeszcze klatkę i głowę a teraz jeszczevtroche głowę żółtą ma ;p ale cudem samo zeszłosciagnelam katar i cisza nie kaszlała, to chyba od tego ze katar przytykał ją tak jakby kasłała jakby nie w tą dziurkę poszło
a teraz cisza śpi czyli widocznie kataru wina a katar ściągnięty to i ładnie oddycha juz to od suchego powietrza może ,bo babcia rozpaliła a u Nas dzień ciepło dzień znosnie i raz na dwa trzy dni pali się a teraz ładnie juz cisza cos tam w nosie rzęzi ale gile przezroczyste są czyli poczekamy do jutra i ją obejrzy doktorka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 14:23
Marzena27 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
No więc spłodziłam!!
Normalnie raczej nie anonsuję tu żadnych moich aktywności blogowych, ale jako że zapowiedziałam i przynajmniej Maga i Fidelissa podzieliły moje doświadczenia, to tym razem to zrobię - spłodziłam manifest ciężarnej:D, oczywiście z mojego punktu widzenia:
http://www.planeta-dziecko.com/2014/11/manifest-ciezarnej-ku-przestrodze.htmllkc, Mag.1990, Strupka, misiaczk25, xpatiiix3, Dotty84, ChciałabymJuż, Marzena27, AgataP, Fidelissa, Lavendula, Maga31, Amnezja lubią tę wiadomość
-
ewelina_d wrote:No więc spłodziłam!!
Normalnie raczej nie anonsuję tu żadnych moich aktywności blogowych, ale jako że zapowiedziałam i przynajmniej Maga i Fidelissa podzieliły moje doświadczenia, to tym razem to zrobię - spłodziłam manifest ciężarnej:D, oczywiście z mojego punktu widzenia:
http://www.planeta-dziecko.com/2014/11/manifest-ciezarnej-ku-przestrodze.html
Udostępniłam na FB, mam nadzieję, że nie masz mi za złezgadzam się z każdym słowem hihihi
-
Najbardziej wkurza mnie pytanie: "Jak się czuje Hania?" albo "Co u Hani?" brrrr.... a skąd ja mam k... wiedzieć?
A jak chcą się w ten sposób zapytać co mnie, to ja mam na imię Dorota...wrrrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 15:13
ewelina_d, Lafar_ra, ChciałabymJuż, Paju, xpatiiix3, Fidelissa, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Dotty84 wrote:Najbardziej wkurza mnie pytanie: "Jak się czuje Hania?" albo "Co u Hani?" brrrr.... a skąd ja mam k... wiedzieć?
A jak chcą się w ten sposób zapytać co mnie, to ja mam na imię Dorota...wrrrrr
Dotty może oni zapomnieli jak masz na imię
AgataP jak będziesz rodzić 11.11 to cała Polska będzie Cię dopingować. Ty tam będziesz przeć, a my na całe gardło będziemy śpiewać "Jeszcze Polska nie zginęła.."Zaraz będzie Ci łatwiej
Pati dobrze, ze Nelcia jednak dochodzi do siebie.. widzisz.. ja też już z wyrka wylazłamDotty84, AgataP, xpatiiix3, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Ewelina_d
Cala prawda o "dobrych radach"...
Ja w sobote slyszalam tyyyle dobrego o najblizszej porodowce i ze wlasnie tam mam isc rodzic, a wczoraj inna znajoma powiedziala ze tam panuje bakteria gronkowiec i podobno calkowicie zamknieta.
Co to mnie obchodzi czy tam jest wg tej osoby dobrze, ja juz ze dwa lata wczesniej postanowiłam ze tam rodzic nie bede bo raz na kwartał jakies akcje są. A kolejny szpital 25 km dalej, no nie tak daleko zebym miala nie dojechać...