X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • lkc Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla facetow ;)
    http://joemonster.org/art/29855/19_rzeczy_ktorych_nie_powinienes_mowic_kobiecie_w_ciazy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 18:16

ChciałabymJuż, AgataP lubią tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja właśnie wróciłam od gina i tak, mała waży 3400, jutro mam się stawić w szpitalu na obserwacji, główka jest wysoko i nie bardzo nadaje się moja ciąża na indukcję ale z powodu tej mojej cukrzycy najpóźniej w przyszłym tygodniu chce żebym urodziła... takżeeee zobaczymy co to będzie.

xpatiiix3, Maga31, Marzena27, AgataP, lkc, anusiaa90, Fidelissa lubią tę wiadomość

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natasza gratuluję!!:)

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve u nas zawsze nozki wychodzily dwa tyg. W przód w stosunku do reszty. Mi lekarka mowila ze jak' wychodzi taka niewielka roznica to nie ma co sie martwic bo raz ze blad pomiaru mozebyca dwa to sa tak naprawde milimetry..

Pati przykro mi mimo wszystko ze R. Okazal sie takim dupkim!!

Kuniak gratulacje! ! Coz za dziewczyna :) teraz obys tylko szybko doszla do siebie!!

Flo powiedz mi jak to u ciebie bylo z tym krwiakiem po cc? Bylas operowana jeszcze raz?

No wlasie mi sie zbiera krew z jednej strony :/ dzis mnie nacieli rano i ja odsaczyli wle mam wrazenie ze znow sie zbiera :/

Felidisa kurcze ale cie zrobili z tym szpitalem :/ sama nie wiem co bym zrobila..

Fidelissa lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Sylvia to juz blisko, chociaż nie przenosisz ;D

sylvi lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK81 wrote:
    AgataP ja funkcjonuje dzieki zupom mlecznym, pyrom i bułom z maslem. Wszelkie odtsepstwa od tego koncza sie beltem:(. i tak jestem niepokorna i rano se kawe walne, pol godz temu zzarlam pol mandarynki( pierwszy raz w ciazy) i czekam na kare boska;).

A czemu przez mandarynki nazywasz się niepokorną??? :) ja jem na okrągło pomarańcze, grejfruty i mandarynki w duuużych ilościach :)

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy coś wiadomo co u naszych pozostałych rodzących?

Jak tam Jula? Mam nadzieję, że po tych wszystkich przejściach będzie miała bardzo lekki i szybki poród :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 18:32

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • Agata92 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Gratuluje wszystkim nowym mamusiom :) Dużo zdrówka dla was i dzieciaczków :)

Cesarka na pewno jest lżejszym porodem ale dochodzenie do siebie po niej nie jest fajne:/ wczoraj wyszłam ze szpitala, a dziś czuje że rana po cc mnie bardzo ciągnie i piecze:/
    Nie odzywam się za często, bo staram się korzystać z każdej wolnej chwili. Jednak taki mały człowiek zajmuje dużo czasu mimo, że tylko śpi, je i płacze :)

A to kilka zdjęć mojego Pyzusia:)

Ze szpitala:
    74622c029c865411med.jpg
    d633dbd2dc28153cmed.jpg

Z powrotu ze szpitala:
    2ec9e869878ce56dmed.jpg
    3ba2b7c8f0acc376med.jpg

Dużo zdrówka dla was wszystkich :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 18:36

ChciałabymJuż, Amnezja, zupaztytki, Maga31, karmelek, Lafar_ra, Marzena27, blue00, ÓptimusPrime, Rybka Nemo, Dotty84, xpatiiix3, ewelina_d, sylvi, AgataP, Lavendula, lkc, Agusia ;), sisiiii, anusiaa90, Ninusia, santoocha, Florentine, misiaczk25, Nata, Viviana, Fidelissa, Madlen222 lubią tę wiadomość

njr11rs.png
  • ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lkc wrote:
    dla facetow ;)
    http://joemonster.org/art/29855/19_rzeczy_ktorych_nie_powinienes_mowic_kobiecie_w_ciazy

Ikc normalnie uśmiałam się do łez :D
    A powiem, że fajnie obejrzeć takie rzeczy, zaraz się ma poczucie, że ktoś te zachowania traktuje poważnie, że nie tylko mnie dotykają no i w cywilizowany sposób można dać facetowi znać o co kaman. Bo jak się do niego mówi to myśli: "eee przesadza", a jak zobaczy w necie, to widać nie przesadza skoro wiecej osob tak uważa :)

A propos chodzenia jak pingwin.. wczoraj usłyszałam komplement od mamy, że idę jak sumo.. hmmm to się nazywa zrozumienie.

lkc lubi tę wiadomość

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata92 synuś uroczy :) Już się nie mogę doczekać jak zobaczę mojego :P Taki facet to potrafi zawrócić w głowie kobietom :P Podbijacz serc kurde :P

Agata92 lubi tę wiadomość

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuniak gratulacje!!! Czekamy na fotki :)

AgataP może Ninja szykuje się do wyjścia i robi porządki w apartamencie?

Agata92 Wituś cudowny :)

AgataP, Agata92 lubią tę wiadomość

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • Maga31 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuniak - gratuluję Emilki! Zdrówka dla Ciebie i małej :)

ewelina - manifest wymiata :)

AgataP - może Ninja usłyszała ciotki forumowe i zaczęłaś się "oczyszczać"?

Agata92 - ale Wituś jest słodki!

Fidelissa - współczuję Ci, że tak się pokiełbasiło z tym szpitalem... może faktycznie zapytaj swoją położną by poleciła Ci jakiś inny szpital, w którym będziesz mogła aktywnie urodzić?

AgataP, Agata92, Fidelissa lubią tę wiadomość

wff2trd8302o6ogx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuniaczku,gratulacje!Duuuzia Twoja Lalunia :-) Zdrowka!

Agata92 - Twoj Synek uroczy! Ahhhhh,jednak chlopcy tez moga byc tacy slodcy ;-)

AgataP - rodzisz!

Ja wrocilam od gin i moj Pilkarzyk:
    a)Jest MEGA ruchliwy;
    b)wazy prawie 4000gr...
    Wiadomo +/- 500gr ale i tak duuuzy jest :-D

Eve,co do rozbieznosci,na tym etapie to normalne niby.U mnie od 34tyg wszystko rozne,ale bedzie dobrze!!! Nie martwmy sie!

Aha,Marzenka27,nie wiem,czy info Ci sie przyda,ale dzis gin mi powiedzial,ze z wada serca jak Ty masz (i ja,ale na szczescie(?) mi sie pogorszylo,wiec mam wskazania do cc) i porodem sn czesto w 2fazie stosuja wakum lub kleszcze,nie czekaja na "wypchniecie"... :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 19:19

Maga31, Marzena27, xpatiiix3, blue00, ewelina_d, Amnezja, zupaztytki, AgataP, lkc, Agata92, Agusia ;), anusiaa90 lubią tę wiadomość

• nastka151 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje nowym mamusiom:)
    U nas wkoncu zniknela smulka i zaczela sie normalna kupka. Teraz aby mloda nie spadla z wagi i moze jutro do domku nas puszcza.

Marzena27, Maga31, Rybka Nemo, ÓptimusPrime, AgataP, lkc, Agata92, ChciałabymJuż, anusiaa90, Florentine, Fidelissa, Madlen222 lubią tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka, słodkie to twe maleństwo i pyzate.. Aaaj jest co całować :D

ÓptimusPrime, Agata92 lubią tę wiadomość

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata92 Twój Wituś jest kochany:)Taki duziutki:)

Agata92 lubi tę wiadomość

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP mnie tez gora czyscilo przez kilka dni. Wiec sie zaczyna. Za to na prodowce jak mnie przycisnelo to do lazienki bieglam i wyjsc nie moglam z niej.

AgataP lubi tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzena27,przeczytalas moja info o wadzie serca strone wczesniej?Widzialam,ze likenelas,ale nie wiem,czy przed czy po edycji :-D

Marzena27 lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witus jaki przystojniaczek no wycałować :D

Jula pisała po 15 ze cisza przedporodowa zero skurczy i od tamtej pory nic ;P może gdzie juz Zuzke tuli jak napisze to przekaże ;)

Optimus no to klocuszek Ci się szykuje lepiej ze CC będzie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 19:25

Dotty84, ÓptimusPrime, Agata92, lkc lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra no to sie oczyszczam wiec ide w dobrym kierunku,ale nie moglabym sie oczyszczac ...no nie wiem... jakos mniej spektakularnie?bo normalnie szal pal,jedyne co jem to te lizaki podkradam z torby na porodowke ,bo cukier i nie padne tak szybko na ryj, a tak to raczej nic nie wmusze w siebie innego.

kupilam fotel do karmienia za 20 eur(troszke podarty ale zaraz hippis zszyje,tak tak hippis,ja nie umiem....) juz sie pierze oparcie i siedzenie,jutro bedzie stal...takie fotele u nas chodza po 100 eur wiec jestem zadowolona ze go za dwie dychy wyrwalam,takie tam last minute :P

o taki o mam
    33uwp00.jpg

Agata Witus sliczniutki :)

kto rodzi? bo ja narazie to sie OCZYSZCZAM.... ech...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 19:46

lkc, ewelina_d, ÓptimusPrime, Agata92, Agusia ;), Amnezja, Maga31, anusiaa90, Rybka Nemo, blue00, karmelek, Madlen222 lubią tę wiadomość

‹‹ 1896 1897 1898 1899 1900 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ