Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
dla facetow
http://joemonster.org/art/29855/19_rzeczy_ktorych_nie_powinienes_mowic_kobiecie_w_ciazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 18:16
ChciałabymJuż, AgataP lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
a ja właśnie wróciłam od gina i tak, mała waży 3400, jutro mam się stawić w szpitalu na obserwacji, główka jest wysoko i nie bardzo nadaje się moja ciąża na indukcję ale z powodu tej mojej cukrzycy najpóźniej w przyszłym tygodniu chce żebym urodziła... takżeeee zobaczymy co to będzie.
xpatiiix3, Maga31, Marzena27, AgataP, lkc, anusiaa90, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Eve u nas zawsze nozki wychodzily dwa tyg. W przód w stosunku do reszty. Mi lekarka mowila ze jak' wychodzi taka niewielka roznica to nie ma co sie martwic bo raz ze blad pomiaru mozebyca dwa to sa tak naprawde milimetry..
Pati przykro mi mimo wszystko ze R. Okazal sie takim dupkim!!
Kuniak gratulacje! ! Coz za dziewczynateraz obys tylko szybko doszla do siebie!!
Flo powiedz mi jak to u ciebie bylo z tym krwiakiem po cc? Bylas operowana jeszcze raz?
No wlasie mi sie zbiera krew z jednej stronydzis mnie nacieli rano i ja odsaczyli wle mam wrazenie ze znow sie zbiera
Felidisa kurcze ale cie zrobili z tym szpitalemsama nie wiem co bym zrobila..
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
FK81 wrote:AgataP ja funkcjonuje dzieki zupom mlecznym, pyrom i bułom z maslem. Wszelkie odtsepstwa od tego koncza sie beltem:(. i tak jestem niepokorna i rano se kawe walne, pol godz temu zzarlam pol mandarynki( pierwszy raz w ciazy) i czekam na kare boska;).
A czemu przez mandarynki nazywasz się niepokorną???ja jem na okrągło pomarańcze, grejfruty i mandarynki w duuużych ilościach
-
Cześć dziewczyny
Gratuluje wszystkim nowym mamusiomDużo zdrówka dla was i dzieciaczków
Cesarka na pewno jest lżejszym porodem ale dochodzenie do siebie po niej nie jest fajne:/ wczoraj wyszłam ze szpitala, a dziś czuje że rana po cc mnie bardzo ciągnie i piecze:/
Nie odzywam się za często, bo staram się korzystać z każdej wolnej chwili. Jednak taki mały człowiek zajmuje dużo czasu mimo, że tylko śpi, je i płacze
A to kilka zdjęć mojego Pyzusia:)
Ze szpitala:
Z powrotu ze szpitala:
Dużo zdrówka dla was wszystkich
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 18:36
ChciałabymJuż, Amnezja, zupaztytki, Maga31, karmelek, Lafar_ra, Marzena27, blue00, ÓptimusPrime, Rybka Nemo, Dotty84, xpatiiix3, ewelina_d, sylvi, AgataP, Lavendula, lkc, Agusia ;), sisiiii, anusiaa90, Ninusia, santoocha, Florentine, misiaczk25, Nata, Viviana, Fidelissa, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
lkc wrote:dla facetow
http://joemonster.org/art/29855/19_rzeczy_ktorych_nie_powinienes_mowic_kobiecie_w_ciazy
Ikc normalnie uśmiałam się do łez
A powiem, że fajnie obejrzeć takie rzeczy, zaraz się ma poczucie, że ktoś te zachowania traktuje poważnie, że nie tylko mnie dotykają no i w cywilizowany sposób można dać facetowi znać o co kaman. Bo jak się do niego mówi to myśli: "eee przesadza", a jak zobaczy w necie, to widać nie przesadza skoro wiecej osob tak uważa
A propos chodzenia jak pingwin.. wczoraj usłyszałam komplement od mamy, że idę jak sumo.. hmmm to się nazywa zrozumienie.lkc lubi tę wiadomość
-
Kuniak - gratuluję Emilki! Zdrówka dla Ciebie i małej
ewelina - manifest wymiata
AgataP - może Ninja usłyszała ciotki forumowe i zaczęłaś się "oczyszczać"?
Agata92 - ale Wituś jest słodki!
Fidelissa - współczuję Ci, że tak się pokiełbasiło z tym szpitalem... może faktycznie zapytaj swoją położną by poleciła Ci jakiś inny szpital, w którym będziesz mogła aktywnie urodzić?AgataP, Agata92, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuniaczku,gratulacje!Duuuzia Twoja Lalunia
Zdrowka!
Agata92 - Twoj Synek uroczy! Ahhhhh,jednak chlopcy tez moga byc tacy slodcy
AgataP - rodzisz!
Ja wrocilam od gin i moj Pilkarzyk:
a)Jest MEGA ruchliwy;
b)wazy prawie 4000gr...
Wiadomo +/- 500gr ale i tak duuuzy jest
Eve,co do rozbieznosci,na tym etapie to normalne niby.U mnie od 34tyg wszystko rozne,ale bedzie dobrze!!! Nie martwmy sie!
Aha,Marzenka27,nie wiem,czy info Ci sie przyda,ale dzis gin mi powiedzial,ze z wada serca jak Ty masz (i ja,ale na szczescie(?) mi sie pogorszylo,wiec mam wskazania do cc) i porodem sn czesto w 2fazie stosuja wakum lub kleszcze,nie czekaja na "wypchniecie"...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 19:19
Maga31, Marzena27, xpatiiix3, blue00, ewelina_d, Amnezja, zupaztytki, AgataP, lkc, Agata92, Agusia ;), anusiaa90 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje nowym mamusiom:)
U nas wkoncu zniknela smulka i zaczela sie normalna kupka. Teraz aby mloda nie spadla z wagi i moze jutro do domku nas puszcza.Marzena27, Maga31, Rybka Nemo, ÓptimusPrime, AgataP, lkc, Agata92, ChciałabymJuż, anusiaa90, Florentine, Fidelissa, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witus jaki przystojniaczek no wycałować
Jula pisała po 15 ze cisza przedporodowa zero skurczy i od tamtej pory nic ;P może gdzie juz Zuzke tuli jak napisze to przekaże
Optimus no to klocuszek Ci się szykuje lepiej ze CC będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 19:25
Dotty84, ÓptimusPrime, Agata92, lkc lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyNo dobra no to sie oczyszczam wiec ide w dobrym kierunku,ale nie moglabym sie oczyszczac ...no nie wiem... jakos mniej spektakularnie?bo normalnie szal pal,jedyne co jem to te lizaki podkradam z torby na porodowke ,bo cukier i nie padne tak szybko na ryj, a tak to raczej nic nie wmusze w siebie innego.
kupilam fotel do karmienia za 20 eur(troszke podarty ale zaraz hippis zszyje,tak tak hippis,ja nie umiem....) juz sie pierze oparcie i siedzenie,jutro bedzie stal...takie fotele u nas chodza po 100 eur wiec jestem zadowolona ze go za dwie dychy wyrwalam,takie tam last minute
o taki o mam
Agata Witus sliczniutki
kto rodzi? bo ja narazie to sie OCZYSZCZAM.... ech...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 19:46
lkc, ewelina_d, ÓptimusPrime, Agata92, Agusia ;), Amnezja, Maga31, anusiaa90, Rybka Nemo, blue00, karmelek, Madlen222 lubią tę wiadomość