X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • caśka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nobwysypujta sie dziewczyny szybciej !!!! :D bo emocje sięgają zenitu juz. Ja zaraz zabieram sie za odkurzanie bo klakow psa i królika pelno

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę do fryzjera - potem spacer, porządki, piłka, schody, sex, piłka, schody, sex, piłka, schody, sex....
    Może w międzyczasie ułożą się płytki w przedpokoju i skręci szafa :)

:)

miłegooo...
    .L

ChciałabymJuż, Marzena27, santoocha, karmelek, Agusia ;), Mamadomina, Viviana lubią tę wiadomość

• Ninusia Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamadomina, ewelina_d - trzymamy kciuki za Was..
    to się już zaczęło na dobre... :D

mnie zaraz szlak trafi... wywiesiłam na balkon poduszki... i przyleciało jakieś ptaszysko i powyciągało wypełniacz na zewnątrz... czekam na niego...nogi z dupy powyrywam...

Lavendula, Milaszka, santoocha, lkc, Mamadomina lubią tę wiadomość

jmmg93c.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja polozna niewzruszona, kazała iść do wanny znowu i czekać na skurcze zajebiste hiper regularne... Chyba ze zrobią mi się co równo 3 minuty to jechać na IP. Szpital podobno zawalony i polozna chce żebym jak najdłużej w domu była...

Ewelina
    hhojzmj.png
  • kittykate Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski dajecie czadu!!!! go go go !!! szybkich akcji porodowych, skurczy znośnych i mało partych i zdrowych dzieciaczków na świecie !!! <3
    aleeee Wam dobrze !!!!
    mi juz tez ciezko brzuch mi sie obnizyl chodze jak pokraka przy tym sapiac jak slon... :/ brzuch sie napina jak chodze i mam wrazenie ze mala tak nisko ze sama wypadnie tak mi tam gmera czasem ze az miednica boli :?

Powodzenia ewelina_d, AgataP i wszystkim Wam a co tam ! jak sylwester to na całego ;)

Grudniówki wspieraja i trzymaja kciuki!!

ewelina_d, sisiiii, Marzena27, Rybka Nemo, Viviana lubią tę wiadomość

Kate

np55zzc.png
  • Eve Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję Mamusiom wszystkim:) Za te w trakcie trzymam mocno kciuki!! Jak ja bym tez już chciała jechać na porodówkę, a mój uparciuch trzyma się nogami i rękami.

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osz... kurde! Ja miałam fatalną noc, co chwilę się budziłam! Przyszłam tu totalnie rozwalona, ale tu taaaaaaakie EMOCJE, że aż energii dodają :D
    Mnie w nocy coś bolało podbrzusze i plecy w krzyżach i zastanawiałam się czy to skurcz, ale kiedyś mówiłyście, że tego się nie da z czym innym pomylić, więc stwierdziłam, ze skoro się zastanawiam to widać nie skurcz :D

AgataP jeszcze wczoraj mówiłam do męża, ze trzeba sylwestra zrobić w tym roku wcześniej , jak w Lejdis, a tu proszę :P PUSH, PUSH!! A może JUŻ? ;)

Ewelina_d trzymam kciuki! Coś to już tuż tuż :P Się położna ucieszy :)

Mamadomina i Ty też postanowiłaś akurat dziś się wysypać? :D Cholerka, wszystkie na raz! No to trzymamy kciuki!! Żeby to były TE skurcze!!

Wszystkim szybkiego i łatwego porodu! :)

Mamadomina lubi tę wiadomość

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png

Wysłany: 4 listopada 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:
    Moja polozna niewzruszona, kazała iść do wanny znowu i czekać na skurcze zajebiste hiper regularne... Chyba ze zrobią mi się co równo 3 minuty to jechać na IP. Szpital podobno zawalony i polozna chce żebym jak najdłużej w domu była...

To dziś jakiś wyjątkowy dzień,ze tyle osob rodzi? Co to kurna, sylwester? :D

blue00, lkc lubią tę wiadomość

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:

To chyba w każdym mieście szpital zawalony :D u mnie tez. Ponoc po cc nawet krótko trzymaja bo nie maja miejsca, chyba ze chca dluzej poobserwowac

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh, może! 4.11.14 ;)
    W każdym razie boje się jak cholera... No ale póki co pluskam się według rozkazu ;)

Aha, i ja juz poproszę zzo...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 09:45

xpatiiix3, Lavendula lubią tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wiec skurcze dalej slabe ja to ich w ogoole nie czuje prawie .byly mocniejsze ale sie skonczyly...no a ze gbs pozytywny wiec czy sama czy z oxy musi sie Ninja urodzic do konca tego dnia,leze pod kroplowka z anty na gbs co 4 h po 20 min ....i czekam niech te skurcze sie znowu nasila...przynajkniej juz zadna nie zyga...bo nie recze za siebie jak znowu zaczna...normanie jakbym nie byla na glodniaka w nocy to bym sama do nich dolaczyla...masakra...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 09:52

xpatiiix3, lkc, Agusia ;), Rybka Nemo, Paju lubią tę wiadomość

Wysłany: 4 listopada 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:
    Heh, może! 4.11.14 ;)
    W każdym razie boje się jak cholera... No ale póki co pluskam się według rozkazu ;)

Aha, i ja juz poproszę zzo...

Ewelina dzwoń po położną, zeby przyjechała chociaż ze znieczuleniem :P To wtedy będziesz się pluskac dłużej :P

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej,ja juz dzisiaj lepiej się żyje bo wczoraj to jakas masakra była słabo w głowie się kręciło,a dzisiaj walczymy z laktacja,bo coś mam mało pokarmu....mam nadzieje ze się zaraz uaktywni,dziewczyny powodzenia !!!! a co jeszcze polecacie poza przystawianiem do piersi na laktację?

santoocha lubi tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png

Wysłany: 4 listopada 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatko czyli jednak wczorajszy brak energii był proroczy :D Czekamy w takim razie na Ninje ;) Trzymamy kciuki za szybki i łatwy poród!

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od Julii :

Kurde u mnie cisza! Przepraszam skurcze mam ale Nie regularne.. czekajA az sie zrobiA Juz na tyle czeste by oxy mi Nie podawAc.. kuzwA To mnie sylwester czeka a Nie agate..

lkc, AgataP lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadam zaraz na wizytę do pediatry ;) hehe także odezwę się jak wrócę i przekaże newsy jak będą od julki ;)

Ewelina agatko powodzenia ;**

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 09:58

Marzena27 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png

Wysłany: 4 listopada 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Od Julii :

Kurde u mnie cisza! Przepraszam skurcze mam ale Nie regularne.. czekajA az sie zrobiA Juz na tyle czeste by oxy mi Nie podawAc.. kuzwA To mnie sylwester czeka a Nie agate..

Pati moze napisz Julii, ze Sylwester mamy już dziś :) Postanowione :P Może to trochę małą pospieszy ;)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • Isia14 Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojojoj jakie akcje z rana :D Sylwester już hehe :P
    Trzymam kciuki dziewczyny za szybkie akcje! I dawać znać w miarę możliwości!

U mnie noc minęła nawet w miarę ok. Co prawda, kurde, nie wiem co się dzieje, bo chodzę do toalety się oczyszczać kilka razy dziennie, ale nie mam biegunki. Mam raczej wrażenie, że wszystko co zjem za kilka godzin przelatuje przeze mnie w formie stałej,ale jakieś mało przetrawione, sory za szczegóły :P Ech, no nie wiem co to. Skurczu ani jednego w nocy nie było.
    No i muszę w końcu tę torbę dopakować. Nic mi się nie mieści, ech.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 10:12

Elfik <3
    FRbCp1.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w dwupaku.
    Dzisiaj jestem spokojniejsza. Mam w planie słoneczny spacer oraz tadam wyjście go galerii.
    Ciekawe czy dam radę....
    Zaraz nadrabiam. Miłego dnia.

qq87j44jhto0od0f.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:

Moja tez niewzruszona.. :/ czekac i czekac, a ja juz wysiadam, od niedzieli skurcze non stop. Nie moge uwierzyc.. Nie bylo dluzszej przerwy pomiedzy nimi niz 20min.. Ani wanna nie pomaga ani nie nasila. No spa to samo..

Jeszcze sie okaze ze jak zaczne rodzic zocha bedzie cala zajeta i kaza mi rodzic w domu narodzin.. O nie, bez mozliwosci znieczulenia chyba nie dam rady...

Powodzenia Ewelina!

‹‹ 1904 1905 1906 1907 1908 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ