Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Idę do fryzjera - potem spacer, porządki, piłka, schody, sex, piłka, schody, sex, piłka, schody, sex....
Może w międzyczasie ułożą się płytki w przedpokoju i skręci szafa
miłegooo...
.LChciałabymJuż, Marzena27, santoocha, karmelek, Agusia ;), Mamadomina, Viviana lubią tę wiadomość
-
Mamadomina, ewelina_d - trzymamy kciuki za Was..
to się już zaczęło na dobre...
mnie zaraz szlak trafi... wywiesiłam na balkon poduszki... i przyleciało jakieś ptaszysko i powyciągało wypełniacz na zewnątrz... czekam na niego...nogi z dupy powyrywam...Lavendula, Milaszka, santoocha, lkc, Mamadomina lubią tę wiadomość
-
Laski dajecie czadu!!!! go go go !!! szybkich akcji porodowych, skurczy znośnych i mało partych i zdrowych dzieciaczków na świecie !!!
aleeee Wam dobrze !!!!
mi juz tez ciezko brzuch mi sie obnizyl chodze jak pokraka przy tym sapiac jak slon...brzuch sie napina jak chodze i mam wrazenie ze mala tak nisko ze sama wypadnie tak mi tam gmera czasem ze az miednica boli
Powodzenia ewelina_d, AgataP i wszystkim Wam a co tam ! jak sylwester to na całego
Grudniówki wspieraja i trzymaja kciuki!!ewelina_d, sisiiii, Marzena27, Rybka Nemo, Viviana lubią tę wiadomość
-
Osz... kurde! Ja miałam fatalną noc, co chwilę się budziłam! Przyszłam tu totalnie rozwalona, ale tu taaaaaaakie EMOCJE, że aż energii dodają
Mnie w nocy coś bolało podbrzusze i plecy w krzyżach i zastanawiałam się czy to skurcz, ale kiedyś mówiłyście, że tego się nie da z czym innym pomylić, więc stwierdziłam, ze skoro się zastanawiam to widać nie skurcz
AgataP jeszcze wczoraj mówiłam do męża, ze trzeba sylwestra zrobić w tym roku wcześniej , jak w Lejdis, a tu proszęPUSH, PUSH!! A może JUŻ?
Ewelina_d trzymam kciuki! Coś to już tuż tużSię położna ucieszy
Mamadomina i Ty też postanowiłaś akurat dziś się wysypać?Cholerka, wszystkie na raz! No to trzymamy kciuki!! Żeby to były TE skurcze!!
Wszystkim szybkiego i łatwego porodu!Mamadomina lubi tę wiadomość
-
ewelina_d wrote:Moja polozna niewzruszona, kazała iść do wanny znowu i czekać na skurcze zajebiste hiper regularne... Chyba ze zrobią mi się co równo 3 minuty to jechać na IP. Szpital podobno zawalony i polozna chce żebym jak najdłużej w domu była...
To dziś jakiś wyjątkowy dzień,ze tyle osob rodzi? Co to kurna, sylwester?blue00, lkc lubią tę wiadomość
-
ewelina_d wrote:Moja polozna niewzruszona, kazała iść do wanny znowu i czekać na skurcze zajebiste hiper regularne... Chyba ze zrobią mi się co równo 3 minuty to jechać na IP. Szpital podobno zawalony i polozna chce żebym jak najdłużej w domu była...
To chyba w każdym mieście szpital zawalonyu mnie tez. Ponoc po cc nawet krótko trzymaja bo nie maja miejsca, chyba ze chca dluzej poobserwowac
-
nick nieaktualnya wiec skurcze dalej slabe ja to ich w ogoole nie czuje prawie .byly mocniejsze ale sie skonczyly...no a ze gbs pozytywny wiec czy sama czy z oxy musi sie Ninja urodzic do konca tego dnia,leze pod kroplowka z anty na gbs co 4 h po 20 min ....i czekam niech te skurcze sie znowu nasila...przynajkniej juz zadna nie zyga...bo nie recze za siebie jak znowu zaczna...normanie jakbym nie byla na glodniaka w nocy to bym sama do nich dolaczyla...masakra...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 09:52
xpatiiix3, lkc, Agusia ;), Rybka Nemo, Paju lubią tę wiadomość
-
ewelina_d wrote:Heh, może! 4.11.14
W każdym razie boje się jak cholera... No ale póki co pluskam się według rozkazu
Aha, i ja juz poproszę zzo...
Ewelina dzwoń po położną, zeby przyjechała chociaż ze znieczuleniemTo wtedy będziesz się pluskac dłużej
-
Hej hej,ja juz dzisiaj lepiej się żyje bo wczoraj to jakas masakra była słabo w głowie się kręciło,a dzisiaj walczymy z laktacja,bo coś mam mało pokarmu....mam nadzieje ze się zaraz uaktywni,dziewczyny powodzenia !!!! a co jeszcze polecacie poza przystawianiem do piersi na laktację?
santoocha lubi tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Od Julii :
Kurde u mnie cisza! Przepraszam skurcze mam ale Nie regularne.. czekajA az sie zrobiA Juz na tyle czeste by oxy mi Nie podawAc.. kuzwA To mnie sylwester czeka a Nie agate..
Pati moze napisz Julii, ze Sylwester mamy już dziśPostanowione
Może to trochę małą pospieszy
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Ojojoj jakie akcje z rana
Sylwester już hehe
Trzymam kciuki dziewczyny za szybkie akcje! I dawać znać w miarę możliwości!
U mnie noc minęła nawet w miarę ok. Co prawda, kurde, nie wiem co się dzieje, bo chodzę do toalety się oczyszczać kilka razy dziennie, ale nie mam biegunki. Mam raczej wrażenie, że wszystko co zjem za kilka godzin przelatuje przeze mnie w formie stałej,ale jakieś mało przetrawione, sory za szczegółyEch, no nie wiem co to. Skurczu ani jednego w nocy nie było.
No i muszę w końcu tę torbę dopakować. Nic mi się nie mieści, ech.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 10:12
-
nick nieaktualnyewelina_d wrote:Moja polozna niewzruszona, kazała iść do wanny znowu i czekać na skurcze zajebiste hiper regularne... Chyba ze zrobią mi się co równo 3 minuty to jechać na IP. Szpital podobno zawalony i polozna chce żebym jak najdłużej w domu była...
Moja tez niewzruszona..czekac i czekac, a ja juz wysiadam, od niedzieli skurcze non stop. Nie moge uwierzyc.. Nie bylo dluzszej przerwy pomiedzy nimi niz 20min.. Ani wanna nie pomaga ani nie nasila. No spa to samo..
Jeszcze sie okaze ze jak zaczne rodzic zocha bedzie cala zajeta i kaza mi rodzic w domu narodzin.. O nie, bez mozliwosci znieczulenia chyba nie dam rady...
Powodzenia Ewelina!