Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewelina_d wrote:Nie rozumiem tych swoich skurczów... Na leżące doskonale wiem kiedy skurcz a kiedy odpoczynek. A na siedząco to jakbym miała jeden gigantyczny niekończący się... I jak tu liczyć?
mam na odwrot jak siedze to nie czuje w ogole...wlasnie wyjebalam te aplikacje do skurczy w telefonie bo no chu chu nie umiem okreslic teraz.niech mnie juz zbadaja pindy jedneAgusia ;) lubi tę wiadomość
-
Paju wrote:Ja tak miałam i mam teraz problem bo nie potrafi dobrze brodawki złapać. Ja mam dość, moje plecy też..
odciagam do kieliszka i podaje lyzeczka bo chcę zeby przybieral no i trochę pospal..
Czaje się na zakup laktatora.. Ale wiem że jak kupię to dam butelkę z moim mlekiem a tego chcialam uniknąć!
Nawet dziecka swojego nie potrafię nakarmić.. ehh -
No dobra, ogarnęły się... Co 6 minut. Coś mi się zdaje że mój mąż do pracy dziś nie pójdzie... Ma komputer sluzbowy w domu, to niech czuwa
Agata, jak lezysz pod ktg to chyba już aplikacja niepotrzebna
Jaki piękny wschód słońca zza castoramy!lkc, Lavendula, Marzena27, ChciałabymJuż, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agata a kto Ci wczoraj po poludniu przepowiedział, ze to znak
ta Twoja senność
haha
Która chętna zeby jej przepowiedzieć
Trzymam kciuki za Was Ewelina i Agataa i cos czuje,ze blue do Was dołączy
( pobawię sie we wróżbitę Macieja
AgataP, ChciałabymJuż, Isia14, Agusia ;), Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Milaszka wrote:Kurde, juz cala dobe mam skurcze nieregularne... Co 5, 3, 7, 10 min.. Ile to tak bedzie trwac?! Non stop? Ani no spa ani kapiel nie pomaga, refularnych ani widu ani slychu.. Jak tak mnie bedzie meczyc to jak przyjda normalne skurcze i porod zwyczajnie nie bede miala sily
help!!
Milaszka witaj w klubie, u mnie co prawda regularne ale tak jak w Iszej ciąży rozwarcie nie postępuje. Już 2 razy byliśmy na IP, skurcze powyżej 100. Padam. -
O kurde prze spalam sylwestra
no to ładnie bo i po moich urodzinach xD ale to wina mojej malej bo tylko raz wstała o 3 i dopiero teraz ;P
Agata go go gohehe widzisz nahuhałam Ci wczoraj ;**
Ewelina Tobie tez powodzenia ;*ewelina_d, AgataP lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Hy.... Nagle mi się co 3 minuty zrobiły to chyba czas do wanny... Bez zaliczonej wanny polozna mnie nie przyjmie;) oczywiście o ile w końcu rodze...
AgataP, santoocha, lkc, Rybka Nemo, Dotty84, Amnezja, Marzena27, ChciałabymJuż, Fidelissa, Mamadomina, Paju lubią tę wiadomość
-
Ewelina, Agata - urodzicie razem - tak jak mi się przysnilo, tylko z jednodniowym opoznieniem
Paju - na plaskie sutki firma Avent ma takie 'wyciagacze-zasysacze'(nie wiem jak się to profesjonalnie nazywa, ale mozna poszukac na ich stronie), ktore wygladaja jak strzykawki z przyssawka na koncu - podobno pomagaja, a dluzsze stosowanie na stale uwypukla sutki.
ewelina_d, AgataP, Lavendula, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Ewelina oby to nie byl kolejny falszywy alarm u Ciebie.. powodzenia.!
Taka akcja od rana, ze szok. A mial byc wzmozony ruch na pelnie.. ciekawe co wtedy sie bedzie działo.
Pobawie sie we wrozbitke katarzyne.. ciekawe co z tego wyjdzie.. nie odszedl mi czop i nic niby sie nie dzieje ale mam jakies przeczucie ze urodze w tym tygodniu;)
Lekkich porodow i szybkich postepow w trakcie! udanego dnia dla oczekujacych....ewelina_d, Dotty84, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualny