X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavendula wrote:
    Idę do fryzjera - potem spacer, porządki, piłka, schody, sex, piłka, schody, sex, piłka, schody, sex....
    Może w międzyczasie ułożą się płytki w przedpokoju i skręci szafa :)

:)

miłegooo...
    .L
    Lavendula, żeby Wam się tylko gadżety przy tych akcjach nie pomyliły ;)
    Wkrętarka podczas sexu to nie brzmi przyjemnie ;)

Lavendula lubi tę wiadomość

• ewelina_d Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milaszka wrote:
    Moja tez niewzruszona.. :/ czekac i czekac, a ja juz wysiadam, od niedzieli skurcze non stop. Nie moge uwierzyc.. Nie bylo dluzszej przerwy pomiedzy nimi niz 20min.. Ani wanna nie pomaga ani nie nasila. No spa to samo..

Jeszcze sie okaze ze jak zaczne rodzic zocha bedzie cala zajeta i kaza mi rodzic w domu narodzin.. O nie, bez mozliwosci znieczulenia chyba nie dam rady...

Powodzenia Ewelina!
    Heh, moja dzwoniła ze zocha zajeta i zostaje nam dom narodzin bez zzo ;) no chyba ze się coś zwolni... W każdym razie na 12 jesteśmy umówione...

Ewelina
    hhojzmj.png
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia wszystkim rodzącym :)

Mnie się śniło że czop odszedł ale to tylko sen :)

zupaztytki lubi tę wiadomość

nxbhnwz.png
  • nata1987 Przyjaciółka

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    Co za sen .... Śniło mi sie że wszystkie zaczełyśmy rodzić w tym samym momencie :) heh

d69canli3gjdxceq.png
  • ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko to trzymamy kciuki!! :) Dawaj znać co i jak! :)

ewelina_d lubi tę wiadomość

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:
    Heh, moja dzwoniła ze zocha zajeta i zostaje nam dom narodzin bez zzo ;) no chyba ze się coś zwolni... W każdym razie na 12 jesteśmy umówione...
    No tak a jak będą komplikacje to masz sala se cc zrobić?? Bo nie ma miejsc??

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za wszystkie rodzące i skurczowe!

Dziś w nocy się obudziłam i panika, bo myślałam, że mi wody odeszły, a tu się okazało, że po prostu gorąco mi było i się cała zapociłam, tyłek też :D
    Ja w każdym bądź razie nie rodzę, nie ma mowy, żebym wypuściła Igora przed 18.11. :P Moje fluidy porodowe oddaję tym, które już chcą rodzić ;)

niecierpliwa21, Milaszka, sisiiii, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość

• ewelina_d Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caśka wrote:
    No tak a jak będą komplikacje to masz sala se cc zrobić?? Bo nie ma miejsc??
    Jak będą komplikacje to wierzę że mnie nie zostawia, w końcu to szpital :)
    Ale nie nastawiam się na komplikacje...

Lavendula lubi tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie rodzę. Byłam u lekarza, wszystko ładnie pozamykane, maleństwo zimuje. Mówię lekarzowi, że może dziecko chce do wiosny sobie tam w ciepełku poczekać. Powiedział, że na to on się nie zgadza, ale na poród w najbliższym czasie mam się po prostu nie nastawiać raczej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozwarcie na jeden palec dostalam zel zeby przyspieszyc i jazda...bedziem rodzic

ewelina_d, Mag.1990, Florentine, zupaztytki, xpatiiix3, lkc, ChciałabymJuż, Marzena27, santoocha, kittykate, Lavendula, misiaczk25, Ninusia, Mamadomina, Rybka Nemo, Agusia ;), sylvi, Madlen222, Paju lubią tę wiadomość

• nastka151 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my nie idziemy do domu. Ja siedze i wyje raz mam jednego sutka poranionego az krew poszla wczoraj a dwa ze musimy tu zostac jeszcze

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:
    Czyli próbujesz bez ZZO? ;) a powiedz jakie masz skurcze?

• Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chyba plamie :/ na wkładce kilka różowych plam. Nie wiem czy to ze śluzu wypada czy co.
    Jak Zosia zapchana to jak sie może ogarne to na Madalińskiego skocze niech mnie sprawdza czy to szyjka sie skraca czy rozwarcie postępuje z którym chodze i tak od 2 tyg.

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milaszka wrote:
    Czyli próbujesz bez ZZO? ;) a powiedz jakie masz skurcze?
    bolesne;)

co 4-6 minut, coraz dłuższe skurcze, coraz krótsze przerwy.

no będę próbować... ale już przez telefon jej powiedziałam, że będę chciała ZZO, więc niech kombinuje normalną salę...

Milaszka lubi tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My juz po lekarzu hura w końcu mała się zalapala na normy hehe 3305 310g w 7dni ;) 3-10 centyl ;) największy przyrost ;) także świetnie ;D

Go go laski ;**

Nastka a czemu nie wyjdziecie dzisiaj.? Trzymam kciuki aby jutro chociaż Was puścili ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 11:38

blue00, lkc, ChciałabymJuż, Marzena27, Isia14, Eve, santoocha, Amnezja, sisiiii, natasza82, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba mi wody uciekają :/

Poszłam siku, zrobiłam normalnie, przycisnęło mnie na dwójkę, znów poleciała woda/mocz, a potem trzeci raz. Przyłożyłam papier- zero zabarwienia, zero zapachu.
    Czyżbym sikała 3 razy w ciągu dwóch minut? Wydaje mi się, że za pierwszym razem wysikałam się do końca, bo czułam pod koniec ciągnięcie, jakie mam teraz zawsze przy końcówce oddawania moczu.

Czekam na jakieś skurcze. Siedzę jak na szpilkach.
    Mam umówiony zabieg na 12:00 !!!

ChciałabymJuż, Madlen222 lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OOo a może masz gdzieś paski te lakmusowe sprawdź jak dalej leci to jazda na IP..! ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:

Poszłam siku, zrobiłam normalnie, przycisnęło mnie na dwójkę, znów poleciała woda/mocz, a potem trzeci raz. Przyłożyłam papier- zero zabarwienia, zero zapachu.
    Czyżbym sikała 3 razy w ciągu dwóch minut? Wydaje mi się, że za pierwszym razem wysikałam się do końca, bo czułam pod koniec ciągnięcie, jakie mam teraz zawsze przy końcówce oddawania moczu.

santoocha dziś jakiś magiczny dzień! Wszystkie dzieciaczki na raz chcą się rozpakować, czy co? ;)
    Trzymam kciuki, zeby Ci się udało to wszystko pogodzić :P

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • madziulka112 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina tam jest taka rotacja że myślę że sie uda znaleźć sale. Jak ja pojechałam na IP też nie było miejsca ale zanim mnie zarejestrowali, zbadali na fotelu, zrobili ktg, poczekałam godzinkę w poczekalni i sala morelowa była moja. Myślę że musisz swoja położna trochę przycisnąć, niech się postara, w końcu za coś pieniądze bierze.

ex2btv73x12fukei.png
    6sutvflo52wpzljo.png
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:

Ja też tak mam, ale wątpie żeby to wody były bo później sucho :)

nxbhnwz.png
‹‹ 1905 1906 1907 1908 1909 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ