Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Lavendula wrote:Idę do fryzjera - potem spacer, porządki, piłka, schody, sex, piłka, schody, sex, piłka, schody, sex....
Może w międzyczasie ułożą się płytki w przedpokoju i skręci szafa
miłegooo...
.L
Wkrętarka podczas sexu to nie brzmi przyjemnieLavendula lubi tę wiadomość
-
Milaszka wrote:Moja tez niewzruszona..
czekac i czekac, a ja juz wysiadam, od niedzieli skurcze non stop. Nie moge uwierzyc.. Nie bylo dluzszej przerwy pomiedzy nimi niz 20min.. Ani wanna nie pomaga ani nie nasila. No spa to samo..
Jeszcze sie okaze ze jak zaczne rodzic zocha bedzie cala zajeta i kaza mi rodzic w domu narodzin.. O nie, bez mozliwosci znieczulenia chyba nie dam rady...
Powodzenia Ewelina!no chyba ze się coś zwolni... W każdym razie na 12 jesteśmy umówione...
-
nick nieaktualnyTrzymam kciuki za wszystkie rodzące i skurczowe!
Dziś w nocy się obudziłam i panika, bo myślałam, że mi wody odeszły, a tu się okazało, że po prostu gorąco mi było i się cała zapociłam, tyłek też
Ja w każdym bądź razie nie rodzę, nie ma mowy, żebym wypuściła Igora przed 18.11.Moje fluidy porodowe oddaję tym, które już chcą rodzić
niecierpliwa21, Milaszka, sisiiii, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja nie rodzę. Byłam u lekarza, wszystko ładnie pozamykane, maleństwo zimuje. Mówię lekarzowi, że może dziecko chce do wiosny sobie tam w ciepełku poczekać. Powiedział, że na to on się nie zgadza, ale na poród w najbliższym czasie mam się po prostu nie nastawiać raczej.
-
nick nieaktualnyrozwarcie na jeden palec dostalam zel zeby przyspieszyc i jazda...bedziem rodzic
ewelina_d, Mag.1990, Florentine, zupaztytki, xpatiiix3, lkc, ChciałabymJuż, Marzena27, santoocha, kittykate, Lavendula, misiaczk25, Ninusia, Mamadomina, Rybka Nemo, Agusia ;), sylvi, Madlen222, Paju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja chyba plamie
na wkładce kilka różowych plam. Nie wiem czy to ze śluzu wypada czy co.
Jak Zosia zapchana to jak sie może ogarne to na Madalińskiego skocze niech mnie sprawdza czy to szyjka sie skraca czy rozwarcie postępuje z którym chodze i tak od 2 tyg. -
Milaszka wrote:Czyli próbujesz bez ZZO?
a powiedz jakie masz skurcze?
co 4-6 minut, coraz dłuższe skurcze, coraz krótsze przerwy.
no będę próbować... ale już przez telefon jej powiedziałam, że będę chciała ZZO, więc niech kombinuje normalną salę...Milaszka lubi tę wiadomość
-
My juz po lekarzu hura w końcu mała się zalapala na normy hehe 3305 310g w 7dni
3-10 centyl
największy przyrost
także świetnie
Go go laski ;**
Nastka a czemu nie wyjdziecie dzisiaj.? Trzymam kciuki aby jutro chociaż Was puściliWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 11:38
blue00, lkc, ChciałabymJuż, Marzena27, Isia14, Eve, santoocha, Amnezja, sisiiii, natasza82, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Chyba mi wody uciekają
Poszłam siku, zrobiłam normalnie, przycisnęło mnie na dwójkę, znów poleciała woda/mocz, a potem trzeci raz. Przyłożyłam papier- zero zabarwienia, zero zapachu.
Czyżbym sikała 3 razy w ciągu dwóch minut? Wydaje mi się, że za pierwszym razem wysikałam się do końca, bo czułam pod koniec ciągnięcie, jakie mam teraz zawsze przy końcówce oddawania moczu.
Czekam na jakieś skurcze. Siedzę jak na szpilkach.
Mam umówiony zabieg na 12:00 !!!ChciałabymJuż, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:Chyba mi wody uciekają
Poszłam siku, zrobiłam normalnie, przycisnęło mnie na dwójkę, znów poleciała woda/mocz, a potem trzeci raz. Przyłożyłam papier- zero zabarwienia, zero zapachu.
Czyżbym sikała 3 razy w ciągu dwóch minut? Wydaje mi się, że za pierwszym razem wysikałam się do końca, bo czułam pod koniec ciągnięcie, jakie mam teraz zawsze przy końcówce oddawania moczu.
Mam umówiony zabieg na 12:00 !!!
santoocha dziś jakiś magiczny dzień! Wszystkie dzieciaczki na raz chcą się rozpakować, czy co?
Trzymam kciuki, zeby Ci się udało to wszystko pogodzić -
Ewelina tam jest taka rotacja że myślę że sie uda znaleźć sale. Jak ja pojechałam na IP też nie było miejsca ale zanim mnie zarejestrowali, zbadali na fotelu, zrobili ktg, poczekałam godzinkę w poczekalni i sala morelowa była moja. Myślę że musisz swoja położna trochę przycisnąć, niech się postara, w końcu za coś pieniądze bierze.
-
santoocha wrote:Chyba mi wody uciekają
Mam umówiony zabieg na 12:00 !!!
Ja też tak mam, ale wątpie żeby to wody były bo później sucho