Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Izia,Ewelina gratulacje
paju ja man laktator aventa ciagnie spoko i mleko sika ale strasznie kuzwa piszczy jak zasysa i mnie wkurwia ten dzwiek...niby m leko leci a i tak tylko 40ml. Jutro chyba zadzwonie do.poradni laktacyjnej. Orientujecie sie po ile minut powinnam sciagac? Nawalu nie mialam i jakos go nie widze czy kazda powinna miec? Wlasnie sciagnelam mleczko i lece spac. Ja rodzilam 5h w 1 fazie i 25 w drugiej tak doczytalamw ksiazeczce zdrowia dziecka. Do jutra dziewczyny
-
nick nieaktualnyU mnie 2 doba bez snu. Mlody tak mi daje popalic non stop,ze zaraz zwariuje...
jaka bym pozycje nie przyjela - lupi mnie jak opentany...
do tego mam jeszcze dusznosci,uciska mnie cos moj Maluch.Zadna pozycja nie jest dobra...
lydki mnie bola,glowa boli...
wiem,ze ma juz tam malo tego miejsca...
lyknelam z 6 magnezow...
nie mam sil juz....Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 03:26
-
Ewelina, Izia gratulacje! Sala morelowa zarezerwowana dla listopadówek i jest najlepsza, nie trzeba daleko chodzic.
Nata mi położna mówiła że najlepiej z każdego cycka po 3 minuty, potem z każdego cycka 7 minut i potem jeszcze z każdego 10 minut. Tak podobno najlepiej rozkręcić laktację -
nick nieaktualny
-
A my już po następnym karmieniu. Po 3 wypił 30ml i obudził się po 40 minutach na jeszcze!!!!!!!
Nie miałam bo i skąd, przeciagnelam do 4.50 bo musiałam ściągnąć.
I wypił następne 30 ml.
Masakra, i chyba wprowadzimy smoczek bo czymś go uspokajac muszę... -
A ja mam od 4 kryzys! Mala ciagle przy cycu bo moja nowa wspolokatorka jest tak zlosliwa ze szok. Jak mi tylko zasnie dziecko to albo jej cos spadnie albo trzasnie drzwiami. Przed chwila ja zrabalam czy by mogla sie ciszej zachowywac bo dziecko mi wiecznie budzi a musi pod lampami lezec