Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z rana...
Ewelina - córeczka śliczna
mam nadzieję, że wszystkie wczorajsze mamuśki są już ze swoimi Maluszkami
u nas dalej nic się nie dzieje... Synu mój się zasiedział... niech już się pakuje i wychodzi...
wczoraj wieczorem myślałam, że szlak mnie trafi... milion pińcet sms: urodziłaś? jak długo jeszcze? kiedy rodzisz?
nosz kuźwa...a skąd mam to wiedzieć...
hah dobrze, że Junioś nie ma telefonu, bo i Jego by tam zawalili sms-ami.
nie mam już siły odpisywać
dziś wizyta, może coś się już ruszyło, a ja nie wiem...oby... trzymajcie kciuki... proszę -
nick nieaktualnyNo to jesteśmy
dzis o 2:40 przyszla SN na świat nasza córcia (chyba Gośka)
3360gr, 54cm. Ciezko było bo Mała sie non stop cofala, poród zakończony z lekarzem i polozna, niestety z lyzeczkowaniem bo kawałek łożyska zostało, ale wszyscy sa szczęśliwi. Połowy juz nie pamietam
trzymam kciuki za resztę listopadowek!! Aaa i mała w termin wycelowala, swoje w kolejce odstalysmy
ewelina_d, lkc, Mag.1990, sylvi, Viviana, ÓptimusPrime, KUNIAK, Ninusia, Agusia ;), Marzena27, blue00, xpatiiix3, santoocha, karmelek, zupaztytki, Lavendula, Isia14, misiaczk25, sisiiii, ChciałabymJuż, Fidelissa, Madlen222, Amnezja, Paju, FK81, Nata, Rybka Nemo, madziulka112 lubią tę wiadomość
-
Milaszka gratulacje
paju my tez smoka dajemy. Junior po jedzeniu i oczywiscie oczy jak 5zl kuzwa. Ja odciagam systemem 7-5-3. Dzisiaj moj maly facecik bedzie mial sesje zdjeciowa
ide jeszze w kimono buziaki. Aha zostaly mi 4kg nadbagazu tylko.
lkc, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Rosnie mi kolejna agentka. Pielegniarki przyszly pobierac krew dzieciom i wiadomo maluchy placza a moja u mnie na rekach zaczela sie smiac. Na co jedna z pielegniarek mowi '' no i sie malutka nabija z reszty"
Viviana, blue00, xpatiiix3, lkc, ChciałabymJuż, Amnezja, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Od Magi (5:00) bo przysnęłam na razie nic więcej nie pisała:
Jestem nareszcie na bloku porodowymskurcze co 4 min, ok 5 cm rozwarcia. Mąż jedzie. Skaczę na piłce :-)trzymajcie kciuki!
Milaszka gratulacje.!!! ;***Viviana, Isia14, Marzena27, lkc, ChciałabymJuż, Agusia ;), blue00, Fidelissa, Madlen222, Amnezja, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Gratulacje dziewczyny !!!!!!
Ciekawa jak AgataP !!??
Ale lecicie jak burza jak tak dalej pojdzie do do polowy listopada sie wszystkie rozpakujecie
Ale nie mowcie mi ze bede sie czula jeszcze gorzej, juz mam przesrane,mala nisko, wieczorami daje czadu napiera na szyjke tak ze prawie chce mi sie wyc z bolu i mam wrazenie ze wyskoczy jej glowka ! OMG a tu jeszcze przynajmniej 3-4 yg niech sie tam trzyma no!
Milego dnia i czekam na kolejne newsyIsia14, lkc lubią tę wiadomość
-
Maliszka gratulacje!!
Rety teraz to juz masowo leca porody! !listopqd rozkrecil sie na dobre
cos mi sie wydaję ze nq grudzien juz nie zahaczymy
Co do karmienia to u nas o 22, 1, 4, 6.30 i teraz o 8. Ale narazie jakos nie przeszkadza mi wstawanie.. zabaczymy na jak dlugo
Poza tym ciagle mi sie krew zbieramusze umowic sie na jutro do lekarza bo jescze mam szew nie sciagniety..
-
nick nieaktualny