Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nie doczytam już...
Agata-mega gratulacje....
ja za długo nie posiedziałam na Twoim miejscu na liściu.... zbieram się na ip...zaczęły się skurcze i pojawiła ciemkoczerwona krew ...
Trzymajcie kciuki za mojego Synusia,,,,oby wszystko było dobrze..maaartinka, Mag.1990, sisiiii, Marzena27, xpatiiix3, ChciałabymJuż, Rybka Nemo, Agusia ;), madlen1705, Agata92, misiaczk25, santoocha, blue00, zupaztytki, lkc, Florentine, Lavendula, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Agata Agata!!!!! gratulacje !!!!!!!!!!!!! wielkie gratulacje dziewczyny dla Was ale sie ta lista kurczy yuhu!!!
wspaniałe wiadomosci !!
Ninusia powodzenia!!!!trzymam kciuki!!! bedzie dobrze !!!
rodzic rodzicjak najkrocej i bezbolesnie!
Ninusia lubi tę wiadomość
-
Ninusia powodzenia...
wrocilam od lekarza i.... njusy takie:
mala w pozycji podluznej glowkowej potylicowej - czyli idealnie
kosc udowa 81mm, glowka 34 cm, brzuszek ok, wszystko w normie.. wody tez ok. usg wage pokazalo 3100, ale lekarz powiedzial, ze napewno jest wiecej bo ten sprzet zaniza wage.
zagladal do srodka i powiedzial, ze wszystko ok. o szyjce nie wspomnial.
magnezu mam nie odstawiac tylko brac caly czas..
i to tyle.
chociaz spokojnie moge czekac na porod bo wizja cesarki mnie przerazala...
w nagrode zrobilam sobie nalesniki...maaartinka, Mag.1990, FK81, Amnezja, Marzena27, xpatiiix3, ChciałabymJuż, Rybka Nemo, Isia14, Agata92, Florentine, Lavendula, Ninusia, Fidelissa, Viviana lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
maaartinka jeszcze chwilkę masz:)
Ja wczoraj z krwią wpadłam na ip - efekt czekałam 4h bo było dużo kobiet z nieprawidłowym ktg, a miejsc na oddziale brak -
wynik - plamy na wkładce wynikały z przekrwionego czopa - mam się nie przejmować jeśli mi coś leci, chyba że będzie to "żywa" krew - bez śluzu to wtedy jest coś niepokojnącego.
Stawić się jak odejdą wody, albo będą regularne skurcze.ChciałabymJuż, Isia14 lubią tę wiadomość
-
Maartinka spoko, moj Sunu tez sie nie spieszy. Pchal sie na swiat pare tyg temu a jak go przyhamowali to siedzi i siedzi... ani sie obejrze a dotrwamy do 21 list i wyladujemy na wywolywaniu.choc dzisiejsza data by mi pasila, urodziny mojego dziadka;).
-
Jacie piernicze co za tempo!! Maga i AgataP Gratulacje!!!!
mialam na kawe isc a wegetuje w chacie z goraczka:(. oby to tylko przeziebionko drobne bylo, za bardzo nie mam sie czym kurowac bo czosnek ble, cytrynka ble, sok z malin ble..zlosliwy zoladek no;p. -
Ninusia powodzenia :**
Lkc no to dobre wiesci
Nata ta laktacja cala to zakrecona sprawa
Kuuuuurde moja mala prawie dwie godzony na cycu wisihehe to chodze z nia po domu z cycorem na wierzchu ehh same jestesmy ,Marcel u mamy, babcia u cioci ;o mala ciaga cyc a tam nic chyba juz nie ma, puste flaki wsio zessał żarłok.. ;(
ChciałabymJuż, lkc, Ninusia, Fidelissa lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Chciałabym czasem trzeba powietrzyć
hehe ale bez kitu cos mi się dziecko popsuło pod wieczór hahaha jeszcze troche i Ty poświecisz
Ale mały oszuścik z tej Nelki ja myślałam że tu flaki a ta je dopiero aż sapie ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 19:15
ChciałabymJuż lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
pati się doczekać nie mogę jak będę świecić
A niech widzą wszyscy
Choć wiesz.. teraz cała mam ochotę się wietrzyćNormalnie ubranie zdecydowanie mnie wkurza i ogranicza
Hmm mówisz, ze sie dziecko popsuło.. a ja myślę, ze to mała spryciula i doskonale wie co robixpatiiix3 lubi tę wiadomość