Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysisiiii wrote:Ja tez właśnie miałam taka panikę. Dlatego wolalam wczesniej do Łodzi pojechać i tu zaczekać.
Nie mogę zasnąć. Ajjj
Sisiii, kciuki za jutro!sisiiii lubi tę wiadomość
-
Od julki:
Cos sie zaczynaboli krzyz boli podbrzusze nawet jak robie siku i jak siedze to takie powiazanie podbrzusza z krzyZem. Skurcze sa ale Niektore tylko pobolewaja. Mam parcie jak na 2 ale boli I od razu mam dosc. Rozwarcie tylko 2cm.. szyjki nie ma. Staram isc spac ale krzyz i podbrzusze boli!!
lkc, blue00 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Sisii trzymam kciuki, za rodzace rowniez
no i tak syn zjada 50ml po 40 miotal sie ze 3h i nie mogl zasnac. Cyc tez mu nie pasowal. Myśleliśmy że może brzuszek go boli. Położyłam się z nim do łóżka i jakoś zasnęliśmy we trójkę. Spaliśmy ponad 2h wszyscy
teraz dostał 50 bebika i śpi a ja zaraz jadę z laktatorem. Jutro idę na małe zakupy. Muszę się przewietrzyć, mąż zostanie z Wojtkiem. Co do hemoroidów to ja prokto glivenol brałam i podleczyłam ale powiem Wam że podczas partych i tak mi wylazł i to konkretnie. Bardziej mnie to bolało po porodzie niż szew. Teraz jadę na proctis m i jest już prawie zaleczony
mogę usiąść w wannie, wcześniej nie było o tym mowy.
-
Kochane moje które już rodziły może jakaś jest obecna
Skurcze mam takie lekko bolesne co 10-12 minut - fajnie rozkreca się.
Po kąpieli nie przeszło.
Wzielam 2 nospy. Bol w podbrzuszu czuje ale spinania brzucha po nich nie za to mały okropnie sie wierci.
jak myślicie czy sie ustawia i dlatego czy może nie wiem zestresowal sie skurczami? -
Mag łap sen żebyś miała siły na poród
ja się śmiałam z mężem że się synek kręci jak nigdy i mówię jeszcze do brzucha "przez pępek nie wyjdziesz szukaj innej dziury" no i znalazł. Powodzenia. Dobranoc.
maaartinka, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja na chwile. rodzilam kuwa 38 h wiec maraton w cholere...I love ZZO tyle powiem...walcze z laktacja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 01:18
ewelina_d, Madlen222, Nata, Rybka Nemo, xpatiiix3, ÓptimusPrime, Agusia ;), Lavendula, sylvi, santoocha, maaartinka, Goplana, Marzena27, zupaztytki, ChciałabymJuż, Agata92, misiaczk25, Fidelissa, Viviana, kittykate, Paju, Milaszka lubią tę wiadomość
-
Agatko to sie nacierpiałaś. Najważniejsze że masz to już za sobą i malutka jest z Wami. My godzinę po karmieniu, dsiecko nie śpi. Ja nie wiem ale odkładamy go do łóżeczka a ten oczy jak 5 zlotyc. Teraz płacze czyżby głodny był. Masakra wydoił 50 i na cycku troche był. Ehhhh ciężko go rozgryźC.