Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sisi powodzenia !!! Trzymam kciuki za udana szybka pionizacje
Ja juz powoli wymiekam, nie chce mi sie z lozka wstawac i jezdzic na zajecia... Chyba mam jakis kryzys. Tak bym chciala wiedziec kiedy dokladnie zacznie sie porod, moc jakos wszystko zaplanowac. A tak 19.11 mam ostatnie kolokwium i nie wiem czy na nie pojde
Nie moge spokojnie czekac na ten wielki dzień bo ciągle obawiam się że z czymś sie nie wyrobie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Budzę sie:)
Mam jakaś śpiączkę ostatnio....to tak a propos AgatyP:)
Idę spac.w nocy wstaje do wc ok 2 i 6.30.
Jem śniadanie i idę spac.
Gdyby nie telefon spałabym nadal.....
40 tydzien biegnie. Dwupak CD.
Jutro o 10 przyjdzie kosmetyczka zrobić hennę i pomalować paznokcie u nóg.
Pochmurno i wyglada jakby miało zacząć padać.....
Coraz bardziej chodzę jak kaczka.
Bolą mnie uda i biodra.. Chyba wszystko sie nadal rozszerza.
Jutro idziemy na pierwsze ktg jak nie urodzę w nocy:)
Idę nadrabiać wieczorne zaległości...
Nadrobiłam.
Gratuluje AgataP - 38 godzin straszne. Ale z drugiej strony jak nie Ty to kto?.. Ma taka kondycje?..
Maga gratulacje. Siusiu , Ninusia i Julka trzymam kciuki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 10:09
lkc, AgataP, Marzena27, Ninusia lubią tę wiadomość
-
Witam witam!
ja się zaraz za odkurzanie biorę. Muszę trochę ogarnąć, bo przyjaciółka przyjezdza do mnie z córeczką, a mała niekoniecznie musi zjadać wszystko z podłogi
Na 16 mam ktg i wizytę to moze coś więcej będę wiedzieć. Wieczorkiem się pochwalę
Agatka ale Cię wymęczyli.. łoooo.. dobrze, że już za Tobą. A co do zzo, to kochana, może się okazać, ze nie dadząwszystko w rękach moich płytek krwi. Módlcie się więc o wyjątkowo lekki poród
Cobym tam nie zagryzła nikogo na sali porodowej
-
Aaaa jeszcze jedno. Dziś w nocy śnił mi się mój synuś
Był odwrócony buźką w drugą stronę i leżał na brzuszku, ale wiedziałam, że MÓJ
Taki śliczny blondasek
Moje kochanie chyba próbuje się przywitać i przygotować mnie na spotkanie
maaartinka, Marzena27 lubią tę wiadomość
-
Hej hej. Ja po kolejnym obchodzie. Dzisiaj tez sprawdzamy "warunki" do porodu. Tym razem moj gin bedzie sprawdzal hehe. Czekam na badanie. Ale nie widze tego bo brzuch nadal wysoko. Dzidzia sie aby denerwuje bo tetno powyzej 160na ktg wyszlo i skorcze 100 ktorych nie czuje;)
-
Cześć
Gratuluję wszystkim mamom, które już urodziły. Trzymam kciuki za oczekujące
Mam pytanie jako, że jesteście "w temacie". Dziś wybieram się do szpitala, żeby zobaczyć oddział. Powiedzcie mi - bo ja jestem kompletnie zielona- o co mam pytać? Co jest istotne i ważne. Będę wdzięczna za każde wskazówki. Pozdrawiam Lutówka 2015
Pola
Hania -
Witam, zaraz Was nadrobię ale mam problem i proszę mamusie o pomoc.
Mała była jak wiecie w inkubatorze, ja nie moglam jej karmić przez pierwsze dni, była karmiona mm. Potem mogłam ją karmić, ale z nakladkami, bo normalnie nie ma siły Mała ssać. Przez kolejne dni chodziłam ją karmić, a jak dalej chciała dostawała mm.
Jesteśmy w domu. Mała panikuje mi przy piersi, płacze strasznie i ssie pierś taka zestresowana jakaś. Strasznie boleśnie. Ewidentnie się nie najada. Ściągnęłam mleko mam ok. 40ml z obu piersi co 3 godz. Powinna się tym najadać, może nie ma siły ssać i nie dostaje tyle? Więc zrobiłam wczoraj tak, że odciągnęłam 40ml i jej dałam z butli i już nie płakała, albo jak nie miałam mleka podałam mm też 40ml i usnęła jak anioł.
Co ile dajecie jeść maluchom, czy z piersi, czy odciągnęte czy mm oraz ile ml, poprowiedzcie bo chyba moja jst głodna a mi jej szkoda przcież mogę dokarmić jak jej za mało. -
nick nieaktualny