Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dotty84 wrote:po raz pierwszy mam powtarzajace sie skurcze, nie sa bardzo mocne - raczej bol jak przy miesiaczce...co 6-7-8 minut.
wzielam nospy i czekam.
zaraz moze wskocze do wanny.
to na pewno falszywka, ale przyjemnie nie jest
Najpierw się umawia na wspólne rodzenie, a potem 2 tyg przed terminem na porodówkę chce się wybierać!Dotty84, lkc, Lavendula, ChciałabymJuż, Paju, Lafar_ra lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:A Ty co się wtryniasz w kolejkę???
Najpierw się umawia na wspólne rodzenie, a potem 2 tyg przed terminem na porodówkę chce się wybierać!
Prawda, santoocha? Spuścić ją na chwilę z oczu i proszę co robi a co dopiero umawiała się ze mną
Mówcie co chcecie, a ja Wam mówie, że wszystkie Was przechodzę z brzucholem Będziecie mnie wspierać w grudniu Bo ja oczywiście Listopadówka, więc zostaję tutaj Tylko mój synuś chyba bardziej w grudniu gustuje -
nie przeszło...powoli wyjeżdzamy do szpitala, tam się wszystko rozstrzygnie.
Paju, zupaztytki, ewelina_d, lkc, santoocha, Lavendula, blue00, Madlen222, Fidelissa, sisiiii, ChciałabymJuż, Lafar_ra, Marzena27, xpatiiix3, Ninusia, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
Dotty84 wrote:nie przeszło...powoli wyjeżdzamy do szpitala, tam się wszystko rozstrzygnie.
Czekamy na informację!
Ale Ty nie możesz Jeszcze rodzić... bo kto się zajmie lista?Lavendula lubi tę wiadomość
-
maaartinka wrote:Paju a jaki laktator zakupilas? Bo właśnie przymierzem się do zakupu..
Ja mam ręczny Lovi więc nie jestem dobra w polecaniu
Ale tego polecam bo jestem zadowolona
http://lovi.pl/pl/produkty/14/Laktator+ręczny+Protect+NOWOŚĆ -
Szyjka zgladzona, 1cm rozwarcia. Zostaje trzymajcie kciuki!
Leze na sali przedporodowej, mam nadzieje ze sssie rozwinie. Meza poki co odeslalam do domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 01:38
Delia, ewelina_d, Paju, lkc, Madlen222, zupaztytki, anusiaa90, Lavendula, ChciałabymJuż, Lafar_ra, xpatiiix3, misiaczk25, ÓptimusPrime, Ninusia, Rybka Nemo lubią tę wiadomość