Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
MAm pytanie ,jak czesto Wasze malenstwa robia kupke? Moj nie moze zrobic i placze cale noce...Zmienilam mleko juz kilka razy i dalej nic,dostal debridat,delicol i teraz zrobil wodnista i bardzo zielona...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Alka poczekaj moze jeszcze chwile, zaobserwuj jaka bedzie następna. Moze powoli musi zejść kupka wcześniejsza co zalega. Moja na nenatalu tez tak miała. Pierwsza co zalegała zielona a potem juz normalna jajeczniczka.
Pati racja bebilon słodki ulepek to pewnie dlatego.
Poki co odpukać ten hipp jej podpasowal chyba.
Morfologia spokojnie nie musi byc na czczo. Byleby nie bezpośrednio po posiłku. Odczekać ze 3h.
Bylam w smyku po butelkę i chuj nie ma:/ zamawiam na allegro
A no i w ranie mi sie cos spaprali. Tzn rana ok, ale na małym odc grubszy wał mi sie zrobił i czerwony. Kurcze Goplana moze ty mi podpowiesz co to moze byc? Ropień jakis? Moze jakis syf mi sie tam zebrał. Nie boli, od czasu do czasu swędzi..... Jutro do gina chyba pójdę. I wymaz pobiorę. Choc rana sucha nie sączy, ale ewidentne cos sie dzieje:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 18:49
alka89, natasza82 lubią tę wiadomość
-
Marzena27 wrote:Zdecydowanie może być podbarwiony krwią
a co tam się dzieje u Ciebie??
no dzisiaj mi wlasnie od 12 odchodzi dosc mocno zabarwiony krwia, jak chodze bole jak na okres, jak sie poloze uspokaja sieAgusia ;), ChciałabymJuż, Marzena27, mada_lena, ewelina_d lubią tę wiadomość
-
Tylko od tyg ma problemy,nie robi dwa dni ,a jak zrobi to zielona...teraz zapisali mu nutramigen,nie wiem. na poczatku jak dawalam bebilon to nie mial problemu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 18:59
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
kciukam za rodzące my po wizycie u pediatry, młody dostał debridat na ulewanie i bobotic na kolke ale sab simplex chyba będziemy dawać. Mamy go obserwować dalej i za tydz wizyta...jezu oby mu pomogło!! dzisiaj tylko na moim mleku póki co. butelkę dr browns wczoraj mąż zakupił w smyku. Nasz też sie topi w rozmiarze 56 kombinezonu, cieplejszy to ja mam na 62 wiec nie musze mówic jak dzisiaj wygladał u lekarza ;-( oczywiście u pani doktor aniolek spal sobie slodko..w domu troszke pomarudzil ale śpi teraz. Jak się obudzi to postaram się go dostawic do cyca. aha pytałam o zmianę mleka bo bebiko czasem dajemy i pani doktor powiedziała że nie jest zwolenniczką zmian mleka ale jakby coś to poleca hipp 1 comfort combiotic czy jakos tak. co do ważności kropli to np na probiotyku jest że 30 dni a na tym to nie wiem...
aha ja też mam wrażenie że mam tak żyłkę ale to te wew szwy takie grubsze się wydaja te z zew już mi wylazły czekam aż tamte wypadną. Goplana miałam podobnie wrażenie że mam infekcję. Głowa mnie boli można coś łyknąć?ÓptimusPrime, AgataP, natasza82 lubią tę wiadomość
-
madlen ja jeszcze mm nie dawałam z tej butelki, mamy ją od wczoraj raptem. A jak robisz mleko? może Ci się zatkał zaworek? my najpierw podgrzewamy bez tej rurki a dopiero później ją wkladamy i podajemy młodemu, je wolniej ale to lepiej bo z aventa mu się lało dosłownie...może za gęste mleko?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgataP wrote:jak mam uspic moje dziecko? zjadla,ma sucho ,a dalej nie chce spac,caly dzien spala moze do kupy 2 godziny,masakra
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nata robie mleko jak zawsze, za gęste nie jest, bo z innej butli jest ok. Pati ja juz tego zageszczacza nie daje. Nie wiem kochane moje.
Agata moje tez często nie chcą zasnąć, może już nie potrzebują juz tyle snu i maja więcej energii...AgataP lubi tę wiadomość
-
martinka rozumiem, że pojechałaś?
Marzenka a Ty jak tam? Mnie wzięło na robienie kebabów Więc własnie pichcę Mąż zaczął nasłuchiwać małego przez brzuch.. i pyta go: To Ty tak pukasz? I wziął głowę, a ten jak kopnął to myślałam, że mi z boku brzucha wyjdzie Se gawędki kurde ucinająLavendula, Agusia ;), Marzena27 lubią tę wiadomość
-
AgataP- super zdjęcie z sesji Ninji - śpi jak aniołek.
Ja do snu również ciasno zapinam w rożku i problemu nie ma.chyba zezacznie pchać sobie palce do buzi i nagle sobie przypomni,ze czegoś w niej brak (czytaj: piersi)
Rybka - mój wnocy ciągnie tylko15minapotemśpi 4godzwięcnabanksięnajada
Dziś byliśmy na pierwszej wizycie u pediatry i Stasiu przybrał od wyjścia ze szpitala 420 g! Waży już 3500 g
ana wizycie był spokojniutki jak aniołek,oczywiście musiałam go przewinąć przed ważeniem bo w drodze do poradni zrobił kupkę,i nawet nie jęknął podczas tej czynności... na wadze też leżał goły spokojnie...moze inni ludzie tak na niego działają?
Ubraliśmy go w kombinezon pluszowy i przykryliśmy kocykiem,na głowę bawełniana czapka i kaptur- rozmiar 62- oczywiście się w nim topił więc nie zakładaliśmy mu rękawków tylko rączki ułożyliśmy jak do otulaczka i zapięliśmy zamek.efekt: spał calą drogę tam i z powrotemRybka Nemo lubi tę wiadomość
-
No i wróciliśmy od pediatry (swoją drogą cudowna - ale oczywiście prywatnie). Hania za mało przybrała, tylko 220 w 11 dni. Mam odciagac pokarm początkowy i dawać bardziej treściwy. No i żeby jadła jak najdłużej i za każdym razem do odbicia... Do tego esputikon i bio gaia. I co 2 dni kontrola wagi.
A, i mam nie stosować diety eliminacyjnej "w razie czego". Jak nie będą działały te metody i nie bedzie przybierać, będzie miała badania i dopiero wtedy ewentualnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 20:51
lkc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny