Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Zupka gratuluje!!
Mam nadzieje ze szybko staniesz na nogi
Buziaki dla Igorka;)
A my dzis po sesji noworodkowej , moja słodka dziewczynka która wszystkich zadziwiala do tej pory tym ze prawie nie płacze dała taki popis ze szok.
Obsikane 3 przecieradla, podłoga i ja
Obsrana pani fotograf i jej spodenki do sesji
3 godziny ryku w niebogłosy
Ja pogryziona i obolała bo próbowałam ja uspokajać karmiąc
Ogólny sajgon w domu i 2 pralki prania
Wogole to mam ochotę zostawić ten syf i położyć sie spać , a maz dzis na dodatek wrócił do pracy wiec zostałam z tym sama
Jestem zła ze mi sie tej sesji zachciało !zupaztytki, Goplana, lkc, Asiaa1201, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywasze dzieciaki tez zasypiaja najlepiej na rekach? no od wczoraj masakra jest.
ja dzisiaj zmotywowana by nie zaniedbywac psa ,uzylam nosidelka i tak oto tym sposobem wyszlam na spacer i z psem i z dzieckiem jednoczesnie(z wozkiem bym nie dala rady bo moj pies strasznie ciagnie i 2 tyg placze juz ze nie bede mogla wychodzic z psem i dzieckiem jednoczesnie,wiec znalazlam rozwiazanie ) jestem z siebie dumna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 15:51
Marzena27, Paju, santoocha, xpatiiix3, Agusia ;), Agata92, Isia14, ÓptimusPrime, anusiaa90, Goplana, Maga31, lkc, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny powodzonka:) mi jak odeszły wody myslałam ze to śluz bo zawsze rano po prysznicu tak miałam....ale tym razem leciało i leciało:)
my po wizycie połoznej i wazeniu, mała w srode wazy ła 2910, a dzisiaj uwaga 3260:)Marzena27, ÓptimusPrime, Viviana, Isia14, anusiaa90, Maga31, lkc lubią tę wiadomość
-
maaartinka wrote:Wlasnie posiedzialam 20min pod prysznicem.. Boli dalej poczekam z 20min jeszcze i zadzw do położnej.. I zobaczymy co powie.. Glupio mi tak wzywać ja jak to falszywy alarm..
nic się nie stresuj, ona oceni czy fałszywy czy nie, to tylko telefon do niej
daj znać, trzymamy kciukinatasza82 lubi tę wiadomość
-
maaartinka podobno to dłuuugo trzeba siedzieć w wodzie aaa no i tą nospę wziąć. Jeśli po 2h nie przechodzi tylko się nasila to podobno to, ale podobno, bo u dziewczyn tutaj różnie bywało. Trwało i trwało i trwało i nagle koniec. Mi się wydaje, że najlepiej zadzwonić do położnej. Mi też wczoraj było głupio jak dzwoniłam do swojej, ale przynajmniej byłam spokojniejsza
-
maaartinka wrote:Wlasnie posiedzialam 20min pod prysznicem.. Boli dalej poczekam z 20min jeszcze i zadzw do położnej.. I zobaczymy co powie.. Glupio mi tak wzywać ja jak to falszywy alarm..
Ja byłam w piatek o 18 na ktg i nic nie pokazywalo... A po 23 odeszły mi wody. Miałam uczucie ze sie posikalam mimo, ze mi się sikac nie chciało.. aż wachalam spodnie czy mi śmierdzą moczem Ale nic nie było czuć
I jakoś wewnętrznie czułam ze to już... I zaczęłam się bać, chodź wcześniej się nie bałam nic a nic.
poszłam do wanny i zaczęlo mnie boleć podbrzusze.. I tak do rana.. coraz mocniej i częściej.. (wody chlusnely jeszcze kilka razy) i o 15.30 w sobotę urodziłam.maaartinka lubi tę wiadomość
-
No właśnie dzisiaj razem spalismy w jednym łóżku bo nie mógł spać przez małą, no i jakiś gorzszy dzien mial ze musiał się poprzytulac do mnie i do malej ,bliskości potrzebowal mój duży dzidziuś no właśnie nic a nic oprócz gorączki.. ;o i osowialy byl i smutny, a teraz juz ok dostał ibum forte przeszło to bawi się i tylko co raz prchod buzi dac albo się przytulic
natasza82, Marzena27, Maga31 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyByla polozna,kikut odpadl,pepek ok.Przybral na wadze od pt 190gr Happy jestem
Dziewczyny,a co sie dzieje,jak koncza sie wizyty poloznej? Juz nikt mi do Maluszka nie przyjdzie?Czy odplatnie?
Ja wykorzystalam juz 2 wizyty,w pt bedzie 3,zostanie mi 1.
Nie wiem,jak sobie dam rade w razie wu.....
natasza82, Maga31 lubią tę wiadomość
-
ÓptimusPrime wrote:Byla polozna,kikut odpadl,pepek ok.Przybral na wadze od pt 190gr Happy jestem
Dziewczyny,a co sie dzieje,jak koncza sie wizyty poloznej? Juz nikt mi do Maluszka nie przyjdzie?Czy odplatnie?
Ja wykorzystalam juz 2 wizyty,w pt bedzie 3,zostanie mi 1.
Nie wiem,jak sobie dam rade w razie wu.....
no widzisz a co do położnej to jak już skończą się jej wizyty to potem zostaje tylko lekarz - ja zawracałam dupę lekarzowi jak tylko mnie coś gnębiłosantoocha, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość
-
Martinka a moze jednak to dzis?
Pati biedulek Marcel oby szybko mu przeszło
Rano zmieniłam Hani mleko na Hipp HA. Poki co odpukać jest ok. Kurde jakto tak z dnia na dzien Bebilon przestał pasować??? Ktoras z Was używa Hippa? Bo troche kupka miała inny zapach, bardziej śmierdzący.....
No ale hipp sam w sobie śmierdzi bebilon słodko pachnie -
nick nieaktualnyMadalenka,ja od poczatku Hippa uzywam.
Jak na razie Maly jest happy.
Podobno dzieci b lubia Hippa
Aaa,a moze tez kwestia wody do mleka?
My uzywamy tej z Rossmanna i jestesmy jak na razie zadowoleni.
Nawet ta woda buzke mu myjemy,nie gotujemy,bo podobno nie wymaga przygotowania.
Powiem Ci,ze od razu mu drobne wypryski znikaja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 17:00
mada_lena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczęta, dziękuję za tyyyyle miłych słów! Moc listopadówek!
Ja jestem bardzo zadowolona! Najbardziej oczywiście z synusia. Jest malutki i tak słodki, że nie mogę przestać na niego patrzeć Samo cc jak najbardziej pozytywnie, 25-30 min i po wszystkim, zero niemiłych przeżyć. Dopiero w pokoju poczułam nieznośny ból barków (byłam tak spięta podczas znieczulenia, że coś tam się podziało), ale przeszło po 40 minutach. Potem trzęsawka, ale to norma:) Pionizacja po 5 godzinach - naprawdę nie było tragedii, postałam pod prysznicem, żadnych rewelacji typu wymioty, zasłabnięcia etc. Do cc na życzenie byłam nastawiona bardzo pozytywnie i sama operacja, jak i Eskulap spełniły moje oczekiwania w 100% Jest super! A herbata, którą dostałam w nagrodę po pionizacji - mistrzostwo świata
Zdjęcia wrzucę już z domu.
Wybaczcie, źe nie nadrobię, ale widzę, że chyba jeszcze jakieś porody dziś się szykują. Kciuki!ÓptimusPrime, maaartinka, Isia14, ewelina_d, Marzena27, natasza82, Agusia ;), Evik, Rybka Nemo, ChciałabymJuż, xpatiiix3, Viviana, santoocha, Goplana, Lafar_ra, anusiaa90, Maga31, KUNIAK, Asiaa1201, Madlen222, Fidelissa lubią tę wiadomość