Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzena ja po tej naszej wymianie zdań to stwierdzam że rano podjadę na ktg i poproszę położną o sprawdzenie co tam w trawie piszczy (nie wiem czy sami z siebie to robią) bo nie kumam tych skurczy a do tego nie wiem czy to możliwe ale czuje ze robi mi się rozwarcie bo mi tam napierdziela!
Mag dzięki za odp, skoro można współżyć to na pewno można siedzieć w wannie. Póki wody nie odeszły to pewnie nic nie grozi
Marzena rozkręcaj młodocianą, dzis jej dzieńMarzena27 lubi tę wiadomość
-
Po odejściu czopa można siedzieć w wannie... ja przed porodem siedziałam ponad 2h.
My już po wieczornej histerii, może już będzie względny spokój do rana (w sensie normalne budzenie się, bez wrzasków jakby ją ze skóry obdzierali ).
Serio podejrzewam przedwczesny skok rozwojowy... -
Marzena oby to było to, trzymam kciuki i tak nie spie prawie w nocy...;P
Madalenka ja mała wykapalam Cyc do buzi a ta pociumkala i zasnęła odlozylam poszłam mleko nagrzać i zjadła 80 po wyburzeniu i śpi od godzinki ehh.. Juz się boje dzisiejszej nocki, ja chodze juz jak neptyk nie myślę ani nic obojętność zupełna nawet jej płacz mnie nie rusza puszczenie nie drażni nic po prostu działam z automatu hehe bez słowa co trzeba przewijanie a potem z nią szybko mleko grzeje karmie i próbuje uspać zamknie oczy ja zamknęła myślę w końcu i nagle oczy jak 5zl i dalej jazda do rana
A i chciałam powiedzieć że grawitacja zadziałała w życiu już dla faceta bez stanika się nie pokaże ;o masakra cycki moje wyglądają jak ehh szkoda gadac malo brakuje żeby do pępka nie wisiały blee silikony by się przydały żeby to jakoś wyglądało blee naleśniki takie.. Hehe musiałam sie pożalić ,no ale co się nie robi dla dzieci.. ;oWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 21:14
Marzena27 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
eforts wrote:Oo to dobre wieści bo właśnie wyczytałam w necie ze nie można
Jak mi odszedł czop już właściwy, krwawy, to moja położna wysłała mnie do wanny na godzinę, a potem na kolejną... w trakcie porodu też czasem siedzi się w wannie nawet i kilka godzineforts lubi tę wiadomość
-
maaartinka wrote:Wiesz Pati podziwiam cie ze ty sama dajesz rade i to z dwójka! Ja bez pomocy mojego M nie dalabym rady wiec naprawdę jesteś dla mnie wielka!
Całkowicie się zgadzam! Pati - to niesamowite ile masz w sobie siły i miłości do swoich szkrabów
ÓptimusPrime, xpatiiix3, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Santoocha, Agusia, caśka i Madlen wielkie gratulacje:))
Super, ze juz jesteście razem.
Nadgoniłam szybciutko i pisze szybko bo za chwile karmienie.
W nocy wczoraj spałam 1,5 godz wiec na sesji ledwo żyłam. Resztę włącznie z wizyta u pediatry opisze jutro.
Wszystkie wspieram:)
Pati a za zakrętem Twój książę czeka:)ÓptimusPrime, xpatiiix3, Maga31 lubią tę wiadomość
-
ja pitole poszłam po mleko dla młodego a w carrefurze się skończyło, wróciłam do domu wzięłam samochód i pojechałam do galerii do rossmanna i to samo nie ma! mamy 3 pojemniki mojego pokarmu więc na noc starczy ale jutro muszę gdzieś to mleko kupić! wszędzie tylko hipp combiotic, bio combiotic itd..
-
Ale jesteście kochane siedze i się uśmiecham do tableta z żabką na piersi on z chwilami zwątpienia w siebie, ale daje radę, bo muszę, no i przede wszystkim mam dla kogo..! No i gdyby nie babcia to nie wiem jednak ona tak jakby mnie utrzymuje ,no rzadko się do rachunków dorzucam, także to mi wiele daje inaczej ciut ciężej finansowo by było a tak jest mi lżej
Fidelissa skarbie na pewno gdzieś czeka ,kiedyś się ujawni
A ja dureń grzałam malej malo w cieplej wodzie i się pukam w łeb hahaha toż ja mam podgrzewacz 2min i mleko gotowe ,wyciągnęła go niedawno zjadła i śpi cud ,aby w nocy tez tak szybko poszłoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 22:38
Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
I ja sie przylaczam do gratulacji nowym rozpakowynym juz prawie wszystkie lieta imponujaca jest naprawde
Ja wlasnie patrzę na ten maly cud spiacy obok mnie i ciagle nie mige uwierzyc w to szczescie
Alicja tez mi spi dzis od poludnia, ciekawe jaka bedzie nocka ho jak narazie nie mialam na co narzekac
No moze z wyjatkiem tego ulewania i czestego krztuszenia sie.. co spedza mi sen z powiek bo ciagle jej pilnuje.. doslownie boje sie mala spuscic z oka..
Poza tym mala konczy jutro juz 4tygodnie!! Alez zlecialo!! A dzis sierwszy raz wyrwalam sie ze tak to ujme z domu! Malenstwo zostalo w domku z dziadkami a my wyruszylismy na zakupy z mezem pare godzin beztroskiego lazenia po sklepach, troche psychicznie wypoczelam choc w miedzy czasie do domu telefonow wykonalam chyba ze sto ale prezenty swiateczne kupione, dla Ali sterta kolejnych ubran ktore mam nadzieje ze zdazy zalozyc
No wlasnie bo w rozmiar 56moja juz dawno sie nie miesci, czesci ubran nawet nie zdazylismy zalozyc.. i po co tyle sie kupowalo?!
Maga31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlue,Agusia,Santoocha,Madlen gratki! Zdrowka!
Madlen,blizniaki slodkosci!
Pati,jestes nasza BOHATERKA!
Izia,dzieki za podanie lekow i opisy co na co.
Zastanawiam sie czy delicom i bobotic moge laczyc??
Ja dzis zombie,od 2dni ja chora...masakra...boje sie,by Malego nie zarazic...wymiekam...
Bylismy u pediatry i wazymy juz 4030gr
Ale jakos babka malomowna,malo konkretna.
A,i mamy oczko zaropiale...zala jakies kropli,ale moj nie poszedl do apteki,aja zbyt zmeczona,padlam i spalam...denerwuje sie strasznie,ze mu tak to oczko ropnieje...z rana ide do apteki po krople
No i w pon jedziemy na usg bioderek,bo cos przeskakuje i jedna stopke ma zagieta do srodka...
Juz padam chce byc zdrowa...
xpatiiix3, Madlen222, Maga31, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
A mam pytań Wam po porodzie tez pobierali krew pępowinową i kawałek łożyska.?? Tak mi sie przypomniało i rozkminiam po co.?? Ja to tak się śmiać zaczęłam hahaha bo jak wyszła ta wątróbka krwista to zaczęły gadac jaki fragment pobrać a jedna do drugiej taki nduzy zrazik wytnij a ja jebłam śmiechem no ni cala krew pepowinowa spuscili.. ;oLivia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyĐzieki,Ewelino,wiem,ze rozne,dlatwgo sie zastanawialam,czy ok bedzie.Jutro kupie w aptece,zaczne podawac,bo to prezenie sie i ryk mnir wykoncza...
Pati,w niektorych szpitalach krew pepowinowa pobieraja za darmno do tych nfzowskich bakow,rezerw,plus moze na badania naukowe dla szwagra naszej DottyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 23:01
Maga31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny