Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zeloth hehe a ja Ci nie mam nic za złe ;P
Malinko gratulacje :** dochodz szybko do siebie
Pola No tak każdy ma inny charakter/podejscie .. Aby się jakoś wszystko ułożyli z m czy bez ;**
Ja swojej daje meliske z koperkiem rozcieńczoną wodą 1:1 30+30 i śpi słodko cala noc zasypia zaraz po herbatceMalinaaa91 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Malinaaa91 wrote:Krzyś, 7.12, 2:11, 3400g, 54cm, 10pkt, cc
Maalinka- gratulacje!!!!
Nowe dziewczynki - rozgośćcie się - "stare" listopadówki na pewno też będą tu chętnie zaglądać i dzielić się nadal doświadczeniami! Możemy się poznać lepiej tutaj
Nasze forum zawsze było otwarte dla nowych mamuś, które w międzyczasie się ujawniały
Pola - trochę to niesprawiedliwe co napisałaś, bo wiesz że do ostatnich dni cały czas przyjmowałyśmy nowe mamusie i chyba żadna nie powinna się czuć zignorowana - przez te 9 miesięcy co chwilę któraś mama dołączała i tylko niektóre są "od początku". A to zamknięte forum - jak rozumiem bardziej ze względów bezpieczeństwa (zdjęcia + prywatne tematy - w dzisiejszych czasach na wszyskto trzeba uważać)
kami1, Fidelissa, Maga31, Malinaaa91 lubią tę wiadomość
-
karmelek wrote:a jak mam się tam zalogować? wchodze na strone, wpisuje nick z belly i wyskakuje mi że nieprawidlowa nazwa użytkownika?
I wtedy już możesz się logować do woli -
Wspolczuje Pola, niestety na swiecie nadal za duzo chodzi facetow-palantow...jestes bardzo dzielna i wszystko z mysla o dzieciach, ale pamietaj, ze Twoje szczescie tez jest wazne - czasem lepiej takiego kopnac w dupe i zaczac wszystko od nowa... (Nie wykluczone, ze i stary się wtedy 'naprawi'
A jeśli chodzi o dzieci - patrzac na niektorych moich znajomych po rozwodzie - jeśli potrafia się jakkos ze soba dogadac dla dobra dzieci - to i dzieci potrafia te sytuacje zrozumiec i zaakceptowac.
Trzymam kciuki zeby się jakoś ulozyloMaga31 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny! Nie bylo mnie prawie miesiac. Po wyjaciu ze szpitala, nie dosc ze awaria internetu to jeszcze laptop umarl. A przez maly brak czasu trudno to bylo ogarnac. ale w koncu mam internet, niestety tylko z komorki ale lepsze to niz nic.
Gratuluje wszystkim mamusiom! juz chyba wszystkie urodzily, czy sie myke?
Nie nadrobie raczej wszystkiego ale troche sprobuje poczytac co sie dzialo:)
Ale najpierw chcialam sie przywitac po dlugiej nieobecnosci!Fidelissa, lkc, Maga31, KUNIAK, AgataP lubią tę wiadomość
-
Pola Nelka w 5,5tyg 1500 bodajże jakoś tak tyła 210-240 na tydzień 6+4 3860g było wyjsciowa ze szpitala 1+1 2370.
A takie buty z tym forum hehe oby się naprawiło ;P
Ja jutro na bioderka na 10 a potem do diabetologa ze sobą, ale opierdziel dostane ,bo wizytę miałam na 19.11 hehe ale tak ciągle cos wypadało i się o 3 tyg przesunela ;P a krzywą będę miała w styczniu na 3 miesiące po porodzie ;o Wy juz miałyście słodkie mamy.? ;P a trochę lipa z małą muszę iść.. Mama nie spojrzy na Nią bo jedzie do CZD z psycholem do Wawy, szkoda.. No ,ale cóż w końcu muszę iść do tej diabetolog ,bo mamy się upominają czemu nie przychodze heheLivia
Nela
Marcel
-
Pola86 wrote:Pati powiedz mi ile Twoja Nelcia przybyla w 6 tyg? Bo moja 2 kg i nie wiem czy to nie za duzo. Moze od tego tak bardzo ulewa sie jej.
-
hej dziewczynki:)
no mnie tez naprawiarka wyskoczyla..
hej Pola, hej Strupka,Zupka czesc Karmelek:)
witam nowe kolezanki:)
Pati
a badasz sobie krew i trzymasz diete?
szczerze wpadlam troche w slodycze
i przy malym nie ma szans na 6 posilkow dziennie i diete....
ciesze sie jak uda sie cos zjesc..
Agusia i inne slodkie mamy jakie macie zalecenia?
bo ja mam robic krzywa cukrowa na poczatku stycznia....
Jas dzis skocznyl 4 tygodnie czyli miesiac...
nie moge w to uwierzyc )
tez mam sentyment do tego forum jak Zupka i inne dziewczyny
jest proste w obsludze, przewijanie stron, dodawanie polubien itp
ale rozumiem chcec prywatnosci a przy dodawaniu zdjec i prywatnych info szczegolnie:))
ps; ktora mamusia polecala szumusie? warto kupic pod choinke malemu?
milego wieczoru
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 22:58
kami1, Maga31, karmelek, zupaztytki lubią tę wiadomość