Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
zeloth wrote:"Nowe" listopadówki teraz ujawnione tak jak ja może założymy nowy wątek na forum Po Porodzie? tam będziemy mogły pytać i rozmawiać bez przeszkadzania innym już tworzącym grupę? Co Wy na to?
Mi również taka opcja się podobakami1 lubi tę wiadomość
-
Pola nie wiem czemu piszesz, że byłaś ignorowana, ja Ciebie pamiętam, każda dziewczyna która dołączała sobie radziła i teraz te dziewczyny które potem dołączyły sa na nowym forum.
A te dziewczyny które się nie odzywały tyle czasu nie moga mieć pretensji że trochę nie możemy im od razu zaufac i wpuścić na zamknięte forum.
Też mam sentyment do Belly ale tu nie zawsze można wszystko napisać.Maga31 lubi tę wiadomość
-
Ja tez mam sentyment jakoś nie mogę się odnaleźć na tamtym forum, ciężko czyta się tam, pamiętam jak zakładałam wątek i te moje śliczne dwie krechy malinowe, które teraz śpią obok
lkc, Dotty84, izia, Fidelissa, blue00, Maga31, AgataP lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
I uważam, że możemy Was przyjąć do nowego forum pod warunkiem ,że tutaj się troszkę poznamy a robienie stu tysięcy wątków listopadowych na Belly zbędne jest ;P
A Pola przecież Ty się sporo tutaj udzielałaś zdążyłyśmy się trochę juz poznaćcartella lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyWidze ze jest zamet z tymi watkami gdzie mozna gdzie nie mozna, wiec pisze tu
Jestem mama 6 tygodniowego dzieciaka, urodzony 1 listopada, cudne dziecko ale daje w kosc czasem. Od kilku dni jest gorzej, staje sie marudny, duzo placze, trzeba go duzo nosic na rekach, spanie wszedzie tylko nie w swoim lozeczku ect.. czy podobine sie objawial skok rozwojowy u waszych pociech czy moj egzemplarz sie poprostu troche popsol ? Pozdrawiam Kaska
( wybaczcie ten tryglodyczny sposob pisania ale nie mam polskich liter na klawiaturze)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 17:14
-
Hehe ja tego gnojpogoniłam a mało co nie pobiłam jak przyszedł awantury mi w szpitalu robić po porodzie, potem ja wiem z dwa tyg po porodzie napisał, ze nie jego i nie chce utrzymywać ze mną kontaktów to napisałam wzajemnie i mam spokój, jak tak uważa jego problem ja się unoszą honorem i nie będę Go ok nic prosić w dupie mam to.. przynajmniej zero stresów samo szczęście w domu mam podwójneLivia
Nela
Marcel