X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • lkc Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    9n09a8o3lg4a_t.jpg
    4x61mx2qiom1_t.jpg[/img]

Florentine, pinsleepe, Paju, anusiaa90, Madlen222, Rybka Nemo, natasza82, blue00, Dotty84, Viviana, Maga31, xpatiiix3, Fidelissa, Amnezja lubią tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • pinsleepe Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "wprowadzony kod potwierdzający jest nieprawidłowy"

Co to za utrudnienia? W końcu nadrobiłam a teraz wszystkie posty ukryte :(

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • Paju Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukam dobrej prostownicy do włosów.
    Poleci któraś coś?

l22n9vvjobnovmi4.png
    ❤️ Szymek 01.11.2014
    ❤️ Franek 31.10.2016
    ❤ Adelka 15.11.2021
  • caśka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 02:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojrj jakie zmiany juz ide sie zarejestrować

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • izia Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też się zarejestrowałam :)

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
  • Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak sie zarejestrujecie to ja potwierdzam. Czynnosc manualna a czasami spie wiec mogą byc niewielkie opoznienia w porach snu ;)

Milaszka lubi tę wiadomość

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę z komórki nie moge sie zarejestrować :/ moja kom nie widzi tego kodu ktory trzeba wpisać przy rejestracji bede musiała na kompa w wolnej chwileczce sobie wejść, ale obecnie jestem w czarnej dupe, musze cyce odciągnąć puki maly spi i czekam aż sie obudzi nakarmić odczekać, ubrac i do sklepu po jakies miesiwko na obiad bo dzis zarzadzilam kluski śląskie z taka ala pieczenia e sosie śmietanowym z dodatkiem pieczarkow.

W ogóle moj maly wczoraj byl taki niespokojny kurna zjadłam troche czekolady i chrupkow kukurydzianych wydaje mi sie ze przez to :/ i nosuo ku sie zapchal kuzkami. Pojechalam szybko asporator kupic, od razu wydalam kasy na butelki z tommie tipppe takie z tym systemem antykolkowym i espunisam i w nocy juz ok. Przespal cala noc a biedny sie budzik w dzien co chwile z takim bakami ze szooook

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę z komórki nie moge sie zarejestrować :/ moja kom nie widzi tego kodu ktory trzeba wpisać przy rejestracji bede musiała na kompa w wolnej chwileczce sobie wejść, ale obecnie jestem w czarnej dupe, musze cyce odciągnąć puki maly spi i czekam aż sie obudzi nakarmić odczekać, ubrac i do sklepu po jakies miesiwko na obiad bo dzis zarzadzilam kluski śląskie z taka ala pieczenia e sosie śmietanowym z dodatkiem pieczarkow.

W ogóle moj maly wczoraj byl taki niespokojny kurna zjadłam troche czekolady i chrupkow kukurydzianych wydaje mi sie ze przez to :/ i nosio mu sie zapchal kuzkami. Pojechalam szybko asporator kupic, od razu wydalam kasy na butelki z tommie tipppe takie z tym systemem antykolkowym i espunisan i w nocy juz ok. Przespal cala noc a biedny sie budzik w dzien co chwile z takim bakami ze szooook

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • pinsleepe Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zarejestrowałam się z kompa, przez telefon nie da rady.

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez chwilę mnie nie było a tu takie zmiany :)

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konto mexx na nowym forum - ktoś coś wie?
    raczej nam nie znajomy nick?

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie mialam pisac, to nie nasza kolezanka...

• belldandy Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusie po CC. Jak szybko wrocilyscie do swojej wagi z przed ciazy? Jak wyglada Wasz brzuch.? Czy to prawda ze nad blizna robi sie fałdka

Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
    Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
    Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
    Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm

[*] 2014 i 2016
  • cartella Nowa

Wysłany: 8 grudnia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam drogie Mamusie. Ja rowniez zwracam sie z ogromna prosba o przylaczenie mnie do waszego grona.:) Czytam Was codziennie,ale nigdy nei mialam odwagi zeby do Was napisac. Urodzilam coreczke na poczatku listopada. Wasze rady sa dla mnie bezcenne i czesto z nich korzystalam. Pozdrawiam serdecznie

cartella
  • cartella Nowa

Wysłany: 8 grudnia 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    belldandy moja waga ani drgnie od kiedy urodzilam, a bylo to na poczatku listopada :( zamierzam stopniowo wprowadzac cwiczenia, na poczatek cos z Pilatesa pozdrawiam

cartella
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zrzucilam wszystko co nabralam w ciazy,teraz sie nie wazylam,wiec nie wiem jak dalej waga,jutro wyniki badan Mikolajka i sie okaze,czy wychodzi czy tez jeszcze nie ze szpitala,a tak wogle witam was cieplutko i oznajmiam,ze tez sie zarejestrowalam na nowym forum,acha i dzis otrzymalam akt urodzenia synka :-)

natasza82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Nowe" listopadówki teraz ujawnione tak jak ja :) może założymy nowy wątek na forum Po Porodzie? tam będziemy mogły pytać i rozmawiać bez przeszkadzania innym już tworzącym grupę? Co Wy na to?

kami1, NanaOktawia lubią tę wiadomość

• sisiiii Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,hej
    Widzę ,ze przenosimy się na nowe forum.
    Jakos tez do tego forum czuje sentyment, bo tutaj wszystko się zaczęło. Począwszy od wykresow zeby zajasc w ciąże, po testy ciazowe i wykresy ciazowe:) AZ w końcu każda z Nas dzieliła się przeżyciem jakim był porod. No ale jak wszystkie, to wszystkie i ja tez postaram się tam zarejestrowac i zagladac.

Spokojnego dnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 11:21

Fidelissa lubi tę wiadomość

r5bup6u.png
  • izia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisii ja też mam sentyment i musze sie przyzwyczaić bo narazie tu mi sie jaoś lepiej pisze - chyba tez kwestia kolorów i czcionki.. zaglądam tu z chęcią i nie przeszkadza mi jak ktoś podczytuje sobie - sama czytam październikówki czy grudniówki ...

co do wagi to ja też zrzuciłam wszystko - brzuch rewelacja - wiadomo brakuje mu do ideału ale jak po drugiej cc z tak dużego brzucha i bez jakiejkolwiek aktywności ćwiczeniowej to dla mnie jest super, ani rozstępa, ani zwisa nie ma - wiadomo jak pojem to wiekszy sie robi ale bałam sie ze po drugim cc to wogóle bedzie mega brzydki..

blue oby wyniki były super i mały wyszedł - pewnie wszyscy czekają na niego zniecierpliwieni

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zeloth wrote:
    "Nowe" listopadówki teraz ujawnione tak jak ja :) może założymy nowy wątek na forum Po Porodzie? tam będziemy mogły pytać i rozmawiać bez przeszkadzania innym już tworzącym grupę? Co Wy na to?
    /Ja tez jestem jedna z podczytujacych nieujawnionych, dobry pomysl.1 listopada urodzilam 3 kilo szczescia i od tej pory forum sledze fanatycznie, chyba sie uzaleznilam.

‹‹ 2137 2138 2139 2140 2141 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ