Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurczę z komórki nie moge sie zarejestrować moja kom nie widzi tego kodu ktory trzeba wpisać przy rejestracji bede musiała na kompa w wolnej chwileczce sobie wejść, ale obecnie jestem w czarnej dupe, musze cyce odciągnąć puki maly spi i czekam aż sie obudzi nakarmić odczekać, ubrac i do sklepu po jakies miesiwko na obiad bo dzis zarzadzilam kluski śląskie z taka ala pieczenia e sosie śmietanowym z dodatkiem pieczarkow.
W ogóle moj maly wczoraj byl taki niespokojny kurna zjadłam troche czekolady i chrupkow kukurydzianych wydaje mi sie ze przez to i nosuo ku sie zapchal kuzkami. Pojechalam szybko asporator kupic, od razu wydalam kasy na butelki z tommie tipppe takie z tym systemem antykolkowym i espunisam i w nocy juz ok. Przespal cala noc a biedny sie budzik w dzien co chwile z takim bakami ze szooook -
Kurczę z komórki nie moge sie zarejestrować moja kom nie widzi tego kodu ktory trzeba wpisać przy rejestracji bede musiała na kompa w wolnej chwileczce sobie wejść, ale obecnie jestem w czarnej dupe, musze cyce odciągnąć puki maly spi i czekam aż sie obudzi nakarmić odczekać, ubrac i do sklepu po jakies miesiwko na obiad bo dzis zarzadzilam kluski śląskie z taka ala pieczenia e sosie śmietanowym z dodatkiem pieczarkow.
W ogóle moj maly wczoraj byl taki niespokojny kurna zjadłam troche czekolady i chrupkow kukurydzianych wydaje mi sie ze przez to i nosio mu sie zapchal kuzkami. Pojechalam szybko asporator kupic, od razu wydalam kasy na butelki z tommie tipppe takie z tym systemem antykolkowym i espunisan i w nocy juz ok. Przespal cala noc a biedny sie budzik w dzien co chwile z takim bakami ze szooook -
nick nieaktualny
-
Mamusie po CC. Jak szybko wrocilyscie do swojej wagi z przed ciazy? Jak wyglada Wasz brzuch.? Czy to prawda ze nad blizna robi sie fałdkaAntoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Witam drogie Mamusie. Ja rowniez zwracam sie z ogromna prosba o przylaczenie mnie do waszego grona. Czytam Was codziennie,ale nigdy nei mialam odwagi zeby do Was napisac. Urodzilam coreczke na poczatku listopada. Wasze rady sa dla mnie bezcenne i czesto z nich korzystalam. Pozdrawiam serdeczniecartella
-
nick nieaktualnyJa zrzucilam wszystko co nabralam w ciazy,teraz sie nie wazylam,wiec nie wiem jak dalej waga,jutro wyniki badan Mikolajka i sie okaze,czy wychodzi czy tez jeszcze nie ze szpitala,a tak wogle witam was cieplutko i oznajmiam,ze tez sie zarejestrowalam na nowym forum,acha i dzis otrzymalam akt urodzenia synka
natasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej,hej
Widzę ,ze przenosimy się na nowe forum.
Jakos tez do tego forum czuje sentyment, bo tutaj wszystko się zaczęło. Począwszy od wykresow zeby zajasc w ciąże, po testy ciazowe i wykresy ciazowe:) AZ w końcu każda z Nas dzieliła się przeżyciem jakim był porod. No ale jak wszystkie, to wszystkie i ja tez postaram się tam zarejestrowac i zagladac.
Spokojnego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 11:21
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
sisii ja też mam sentyment i musze sie przyzwyczaić bo narazie tu mi sie jaoś lepiej pisze - chyba tez kwestia kolorów i czcionki.. zaglądam tu z chęcią i nie przeszkadza mi jak ktoś podczytuje sobie - sama czytam październikówki czy grudniówki ...
co do wagi to ja też zrzuciłam wszystko - brzuch rewelacja - wiadomo brakuje mu do ideału ale jak po drugiej cc z tak dużego brzucha i bez jakiejkolwiek aktywności ćwiczeniowej to dla mnie jest super, ani rozstępa, ani zwisa nie ma - wiadomo jak pojem to wiekszy sie robi ale bałam sie ze po drugim cc to wogóle bedzie mega brzydki..
blue oby wyniki były super i mały wyszedł - pewnie wszyscy czekają na niego zniecierpliwieni -
nick nieaktualnyzeloth wrote:"Nowe" listopadówki teraz ujawnione tak jak ja może założymy nowy wątek na forum Po Porodzie? tam będziemy mogły pytać i rozmawiać bez przeszkadzania innym już tworzącym grupę? Co Wy na to?