X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • lkc Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    9n09a8o3lg4a_t.jpg
    4x61mx2qiom1_t.jpg[/img]

Florentine, pinsleepe, Paju, anusiaa90, Madlen222, Rybka Nemo, natasza82, blue00, Dotty84, Viviana, Maga31, xpatiiix3, Fidelissa, Amnezja lubią tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • pinsleepe Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "wprowadzony kod potwierdzający jest nieprawidłowy"

Co to za utrudnienia? W końcu nadrobiłam a teraz wszystkie posty ukryte :(

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • Paju Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukam dobrej prostownicy do włosów.
    Poleci któraś coś?

l22n9vvjobnovmi4.png
    ❤️ Szymek 01.11.2014
    ❤️ Franek 31.10.2016
    ❤ Adelka 15.11.2021
  • caśka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 02:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojrj jakie zmiany juz ide sie zarejestrować

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • izia Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też się zarejestrowałam :)

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
  • Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak sie zarejestrujecie to ja potwierdzam. Czynnosc manualna a czasami spie wiec mogą byc niewielkie opoznienia w porach snu ;)

Milaszka lubi tę wiadomość

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę z komórki nie moge sie zarejestrować :/ moja kom nie widzi tego kodu ktory trzeba wpisać przy rejestracji bede musiała na kompa w wolnej chwileczce sobie wejść, ale obecnie jestem w czarnej dupe, musze cyce odciągnąć puki maly spi i czekam aż sie obudzi nakarmić odczekać, ubrac i do sklepu po jakies miesiwko na obiad bo dzis zarzadzilam kluski śląskie z taka ala pieczenia e sosie śmietanowym z dodatkiem pieczarkow.

W ogóle moj maly wczoraj byl taki niespokojny kurna zjadłam troche czekolady i chrupkow kukurydzianych wydaje mi sie ze przez to :/ i nosuo ku sie zapchal kuzkami. Pojechalam szybko asporator kupic, od razu wydalam kasy na butelki z tommie tipppe takie z tym systemem antykolkowym i espunisam i w nocy juz ok. Przespal cala noc a biedny sie budzik w dzien co chwile z takim bakami ze szooook

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę z komórki nie moge sie zarejestrować :/ moja kom nie widzi tego kodu ktory trzeba wpisać przy rejestracji bede musiała na kompa w wolnej chwileczce sobie wejść, ale obecnie jestem w czarnej dupe, musze cyce odciągnąć puki maly spi i czekam aż sie obudzi nakarmić odczekać, ubrac i do sklepu po jakies miesiwko na obiad bo dzis zarzadzilam kluski śląskie z taka ala pieczenia e sosie śmietanowym z dodatkiem pieczarkow.

W ogóle moj maly wczoraj byl taki niespokojny kurna zjadłam troche czekolady i chrupkow kukurydzianych wydaje mi sie ze przez to :/ i nosio mu sie zapchal kuzkami. Pojechalam szybko asporator kupic, od razu wydalam kasy na butelki z tommie tipppe takie z tym systemem antykolkowym i espunisan i w nocy juz ok. Przespal cala noc a biedny sie budzik w dzien co chwile z takim bakami ze szooook

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • pinsleepe Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zarejestrowałam się z kompa, przez telefon nie da rady.

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez chwilę mnie nie było a tu takie zmiany :)

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konto mexx na nowym forum - ktoś coś wie?
    raczej nam nie znajomy nick?

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie mialam pisac, to nie nasza kolezanka...

• belldandy Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusie po CC. Jak szybko wrocilyscie do swojej wagi z przed ciazy? Jak wyglada Wasz brzuch.? Czy to prawda ze nad blizna robi sie fałdka

Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
    Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
    Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
    Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm

[*] 2014 i 2016
  • cartella Nowa

Wysłany: 8 grudnia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam drogie Mamusie. Ja rowniez zwracam sie z ogromna prosba o przylaczenie mnie do waszego grona.:) Czytam Was codziennie,ale nigdy nei mialam odwagi zeby do Was napisac. Urodzilam coreczke na poczatku listopada. Wasze rady sa dla mnie bezcenne i czesto z nich korzystalam. Pozdrawiam serdecznie

cartella
  • cartella Nowa

Wysłany: 8 grudnia 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    belldandy moja waga ani drgnie od kiedy urodzilam, a bylo to na poczatku listopada :( zamierzam stopniowo wprowadzac cwiczenia, na poczatek cos z Pilatesa pozdrawiam

cartella
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zrzucilam wszystko co nabralam w ciazy,teraz sie nie wazylam,wiec nie wiem jak dalej waga,jutro wyniki badan Mikolajka i sie okaze,czy wychodzi czy tez jeszcze nie ze szpitala,a tak wogle witam was cieplutko i oznajmiam,ze tez sie zarejestrowalam na nowym forum,acha i dzis otrzymalam akt urodzenia synka :-)

natasza82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Nowe" listopadówki teraz ujawnione tak jak ja :) może założymy nowy wątek na forum Po Porodzie? tam będziemy mogły pytać i rozmawiać bez przeszkadzania innym już tworzącym grupę? Co Wy na to?

kami1, NanaOktawia lubią tę wiadomość

• sisiiii Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,hej
    Widzę ,ze przenosimy się na nowe forum.
    Jakos tez do tego forum czuje sentyment, bo tutaj wszystko się zaczęło. Począwszy od wykresow zeby zajasc w ciąże, po testy ciazowe i wykresy ciazowe:) AZ w końcu każda z Nas dzieliła się przeżyciem jakim był porod. No ale jak wszystkie, to wszystkie i ja tez postaram się tam zarejestrowac i zagladac.

Spokojnego dnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 11:21

Fidelissa lubi tę wiadomość

r5bup6u.png
  • izia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisii ja też mam sentyment i musze sie przyzwyczaić bo narazie tu mi sie jaoś lepiej pisze - chyba tez kwestia kolorów i czcionki.. zaglądam tu z chęcią i nie przeszkadza mi jak ktoś podczytuje sobie - sama czytam październikówki czy grudniówki ...

co do wagi to ja też zrzuciłam wszystko - brzuch rewelacja - wiadomo brakuje mu do ideału ale jak po drugiej cc z tak dużego brzucha i bez jakiejkolwiek aktywności ćwiczeniowej to dla mnie jest super, ani rozstępa, ani zwisa nie ma - wiadomo jak pojem to wiekszy sie robi ale bałam sie ze po drugim cc to wogóle bedzie mega brzydki..

blue oby wyniki były super i mały wyszedł - pewnie wszyscy czekają na niego zniecierpliwieni

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zeloth wrote:
    "Nowe" listopadówki teraz ujawnione tak jak ja :) może założymy nowy wątek na forum Po Porodzie? tam będziemy mogły pytać i rozmawiać bez przeszkadzania innym już tworzącym grupę? Co Wy na to?
    /Ja tez jestem jedna z podczytujacych nieujawnionych, dobry pomysl.1 listopada urodzilam 3 kilo szczescia i od tej pory forum sledze fanatycznie, chyba sie uzaleznilam.

‹‹ 2137 2138 2139 2140 2141 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ