Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Evik wrote:kurde dziewczyny czemu nie moge sciagac mleka? Mam spory nawał a jak wkładam w laktator to tylko kilka pierwszych zasysnięc i dalej nie chce. Jakas złą technike mam czy co;/
A moja płacze juz łzami jutro bedzie miała 2 tyg a dzis sie tak spłakała ze ojeju normalnie straszna krzywda przy przewijaniu
Ja tez nie moglam ściągnąć wiecej niz 20 ml z piersi, ale dzis próbowałam i zeszło 65ml z obu, ale jest juz troche lepiej. Niedlugo znowu sprobuje. Nie wiem czemu wiecej nie moge, moze tyle nie mam, ale synek cos pije...
-
Ja od kiedy karmię piersią to ściągnąć mogę max 50 ml z obu ale to rzadko ;/
Tak się unormowała ta laktacja, ze mam tylko tyle co dla niego... no a Szymek się najada na pewno bo nie płacze z głodu i ładnie przybiera -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny dające krople Delicol - on działa tylko w przypadku gdy dziecko ma kłopot z wchłanianiem/rozkładem laktozy. Jeśli problemem są zwykłe gazy Delicol nie pomoże tylko preparaty zawierające symantec np espumisan
natasza82, ÓptimusPrime, Dotty84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pinsleepe wrote:Dziewczyny, chciałam się zarejestrować, ale skąd kod potwierdzający wezmę? Piszę z telefonu, może coś przegapiłam.Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
witajcie drogie mamy. Na początek gratuluję przeuroczych dzieci, każda buźka jest cudowna.
Wstyd mi się przyznać, ale jestem jedną z podczytywaczek :p Podczytywałam, was od początku listopada regularnie. Wybaczcie, że wcześniej nie dałam o sobie znać, ale jakoś tak głupio mi było wcinać się w wasz krąg, znacie się już tak dobrze, a ja taka szara myszka :p Po za tym należę do tych ,,wstydliwych,,. Jednak od dwoch tygodni również jestem listopadową mamą, póki co jakoś sobie radzimy, nie mamy problemów z laktacją, z kolkami, kupką, brakiem snu, bądź ciągłym płaczem. Choć jak wiadomo w każdej chwili może się to zmienić, fajnie wtedy móc się poradzić doświadczonych mam. Więc, czy wybaczycie mi że ujawniam się dopiero teraz i przyjmiecie nas do swego grona?
Pozdrawiamy Ania i Oktawkakami1, CookieCookie lubią tę wiadomość