Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ejjjj nie moge sie zarejestrować mózg mi nie funkcjonuje dosłownie...nasz syn od dawna płacze łzami i wylewa ich sporo, od dwóch dni dajemy delicol i prawie nie śpi...myślicie że to po tym? kropli mam już tyle że masakra, espuminsan, delicol, 4lacti, bobotiv forte, debridat...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 13:57
-
nick nieaktualnyWitajcie, nie mam kiedy do was zajrzec, jedynie wieczorem, zaraz znow jade do synka, dzis wazy 4.030 kg, super a to ja w 11 dni po porodzie
xpatiiix3, ÓptimusPrime, Florentine, AgataP, Madlen222, Reverie, Maga31, Rybka Nemo, Fidelissa, anusiaa90, Amnezja lubią tę wiadomość
-
oki poszło czekam na dostęp. dziewczyny ile wy spacerujecie z dziećmi? i czy tylko jak jest widno? my dopiero się karmimy więc pewnie o 15 wyjdziemy na spacer dopiero. Aha ostatnie dni były bardzo ciężkie, Wojtek bardzo marudny i płaczliwy jak zawsze i przez stres, nie jedzenie ważę już tyle co w dniu zrobienia testu
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Marzenka - dobrze Cię rozumiem, i bardzo współczuję doświadczeń, choć ja przynajmniej rany po cc nie miałam... ale lało się ze mnie tyle i słabłam tak szybko, że myślałam, że tej nocy umrę i osierocę wydane dopiero co na świat dziecko . Mimo, że wszystko się dobrze skończyło, to boję się kolejnego porodu, bo skoro tak się stało przy sn, to jakby mi się przydarzyło cc, mogłoby być już na prawdę nieciekawie, bo samo cc predysponuje do atonii...
Lepiej zapomnieć. -
nick nieaktualny
-
znowu wpadłam na chwilkę
na kolki ja mam sab simplex... bardzo trudno jest go dostać, ale rewelacyjny jest... mi siosrtra z Niemiec przywoziła...jakby któraś z Mamusiek chciała wypróbować, dajcie znać... ona mi kupi, a ja mogę Wam wysłać.. cena chyba ok 10 euro -
nick nieaktualnyNinusia wrote:znowu wpadłam na chwilkę
na kolki ja mam sab simplex... bardzo trudno jest go dostać, ale rewelacyjny jest... mi siosrtra z Niemiec przywoziła...jakby któraś z Mamusiek chciała wypróbować, dajcie znać... ona mi kupi, a ja mogę Wam wysłać.. cena chyba ok 10 euro
Ja bym chciala, ale napisze na zamknietym