X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Paju Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kami1 wrote:
    Widze ze jest zamet z tymi watkami gdzie mozna gdzie nie mozna, wiec pisze tu :)
    Jestem mama 6 tygodniowego dzieciaka, urodzony 1 listopada, cudne dziecko ale daje w kosc czasem. Od kilku dni jest gorzej, staje sie marudny, duzo placze, trzeba go duzo nosic na rekach, spanie wszedzie tylko nie w swoim lozeczku ect.. czy podobine sie objawial skok rozwojowy u waszych pociech czy moj egzemplarz sie poprostu troche popsol ? Pozdrawiam Kaska
    ( wybaczcie ten tryglodyczny sposob pisania ale nie mam polskich liter na klawiaturze)

Mój też z 1 listopada i maruda ostatnio ogromna. Pewnie skok się szykuje. Fakt, ze Szymka nieraz boli brzuszek Ale już jestem w stanie stwierdzić Kiedy płacze bo boli a kiedy 'bo tak'

I ja mam sentyment do tego forum. Ale na nowym nie jest źle. A na pewno bezpieczniej jeśli chodzi o dodawanie zdjęć :)

xpatiiix3, kami1, Maga31 lubią tę wiadomość

l22n9vvjobnovmi4.png
    ❤️ Szymek 01.11.2014
    ❤️ Franek 31.10.2016
    ❤ Adelka 15.11.2021
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelek adres forum: http://listopadowki2014.fora.pl/
    Loguj się pod swoim nickiem z Belly.

karmelek lubi tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola no wlasnie widzialam, ale nie doczytalam czemu się w ogole przenosza? Czy sie tu cos stalo? Hmm..
    Troche szkoda

• karmelek Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana wrote:
    Karmelek adres forum: http://listopadowki2014.fora.pl/
    Loguj się pod swoim nickiem z Belly.
    Zaraz zasiade do laptopa to sie zaloguje, tylko mojego ssaka malego odloze :)

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzi o podgladaczy ,zeby legalnie tylko w swoim gronie chociażby fotki wrzucić ;P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O a jednak tu się coś ruszyło, a ja już zaczęłam pisać na Po porodzie :)
    Rozumiem, że "stare" listopadówki się poczuły nieswojo jak się dowiedziały ile osób je podczytuje, dlatego dałam pomysł nowego forum dla "nowych". Mam nadzieję,że skoro zdecydowałyście o założeniu forum tylko dla Was to my nowe możemy sobie popisać tutaj?

Mój synek też z 1 listopada :)

kami1 lubi tę wiadomość

• Pola86 Przyjaciółka

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati mnie powstrzymuja chlopcy bo go kochaja i bardzo by cierpieli tracac ojca. Ale jego czas jest policzony jak sie nie zmieni.

• Pola86 Przyjaciółka

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zeloth, chyba tak bedzie dobrze jak tu bedziemy bo straszna burza jest o zakladanie watkow nowych na po porodzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę przyznać, że i ja tęsknię za tym forum, a na nowym nie potrafię się do końca odnaleźć. Przyzwyczajenie... :) Jakoś tak od początku tu pisałyśmy, tu się poznawałyśmy i stąd mamy fajne wspomnienia.

lkc, Agusia ;), Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko, że te tematy, które będziemy tu poruszać pasują na po porodzie, no bo w ciąży już ogólnie nie jesteśmy.

• Pola86 Przyjaciółka

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zeloth dokladnie tak jest dlatego wkurzylam sie na te dwie madre panie z tamtego forum ktore musialy sie wyzyc na kims.

• Pola86 Przyjaciółka

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zupaztytki fajnie ze jestes ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam olać je. Tak samo było z tematem jaki wózek kupić też wrzeszczały, że już jest na Po porodzie. Tak jakby wózek dla dziecka się kupowało dopiero po porodzie. Phi no może z 2% osób tak robi

Maga31 lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ciekawe jak Malinaa.??

Nikt się nie poczuł nie swojo a przynajmniej nie ja ;) hehe ja tam wszystkie z otwartymi rękami witam ,bardziej chodzi o to ze niektorych tematów nie chcemy poruszać publicznie lub wstawiać zdjęć nigdy nic nie wiadomo a może sobie jakiś zboczeniec podgladac heheh

Pola i tu jest problem rozumiem Ciebie, ale szczęśliwa mama szczęśliwe dziecko im później tym ciężej to dzieci przechodzą wiem po swoich braciach jak przeszli strate ojca, bo jest z inna babą teraz...

To ja jestem wyjątek ,bo kupiłam po porodzie i z synem i z córką tak zrobilam ;o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 18:49

kami1, Maga31 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mnie zdziwila ta awantura o watek na poporodzie, no ale jezeli nikt nie ma tu nic przeciwko nowym osobom to super ;) Brzuszek boli pewnie bo mlody ma kolki ale i tak jakos bardziej marudny jest, no coz trzeba przeczekac .

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ups jaki zonk sorry xpatiiix3.

• Pola86 Przyjaciółka

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja niunka tez marudzila troszke ale zaczelam popijac meliske i sie uspokoila. Nawet problemy z brzuszkiem znikly.

kami1, Maga31 lubią tę wiadomość

• Malinaaa91 Znajoma

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krzyś, 7.12, 2:11, 3400g, 54cm, 10pkt, cc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 19:19

lkc, Reverie, zupaztytki, xpatiiix3, Dotty84, Viviana, Agusia ;), santoocha, Fidelissa, Florentine, blue00, Maga31, anusiaa90, AgataP lubią tę wiadomość

gg64j44jz0w5nr34.png
  • Pola86 Przyjaciółka

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati to nie takie proste dla mnie... Ja mam glupi charakter, przed dziecmi ukrywam kazda niemila rozmowe z ich ojcem. Nie krzycze zeby nie slyszaly awantur. Mecze sie sama ze wszystkim, kazdy mysli ze jestesmy idealnym malzenstwem bo ja wszystko tak odwroce i wytlumacze ze M jest krysztalowy...

• lkc Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina gratulacje! dziewczyny sie przeniosly na nowe forum http://www.listopadowki2014.fora.pl/

Malinaaa91 lubi tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
‹‹ 2139 2140 2141 2142 2143 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ