Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
kami1 wrote:Widze ze jest zamet z tymi watkami gdzie mozna gdzie nie mozna, wiec pisze tu
Jestem mama 6 tygodniowego dzieciaka, urodzony 1 listopada, cudne dziecko ale daje w kosc czasem. Od kilku dni jest gorzej, staje sie marudny, duzo placze, trzeba go duzo nosic na rekach, spanie wszedzie tylko nie w swoim lozeczku ect.. czy podobine sie objawial skok rozwojowy u waszych pociech czy moj egzemplarz sie poprostu troche popsol ? Pozdrawiam Kaska
( wybaczcie ten tryglodyczny sposob pisania ale nie mam polskich liter na klawiaturze)
Mój też z 1 listopada i maruda ostatnio ogromna. Pewnie skok się szykuje. Fakt, ze Szymka nieraz boli brzuszek Ale już jestem w stanie stwierdzić Kiedy płacze bo boli a kiedy 'bo tak'
I ja mam sentyment do tego forum. Ale na nowym nie jest źle. A na pewno bezpieczniej jeśli chodzi o dodawanie zdjęćxpatiiix3, kami1, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO a jednak tu się coś ruszyło, a ja już zaczęłam pisać na Po porodzie
Rozumiem, że "stare" listopadówki się poczuły nieswojo jak się dowiedziały ile osób je podczytuje, dlatego dałam pomysł nowego forum dla "nowych". Mam nadzieję,że skoro zdecydowałyście o założeniu forum tylko dla Was to my nowe możemy sobie popisać tutaj?
Mój synek też z 1 listopadakami1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuszę przyznać, że i ja tęsknię za tym forum, a na nowym nie potrafię się do końca odnaleźć. Przyzwyczajenie... Jakoś tak od początku tu pisałyśmy, tu się poznawałyśmy i stąd mamy fajne wspomnienia.
lkc, Agusia ;), Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ciekawe jak Malinaa.??
Nikt się nie poczuł nie swojo a przynajmniej nie ja hehe ja tam wszystkie z otwartymi rękami witam ,bardziej chodzi o to ze niektorych tematów nie chcemy poruszać publicznie lub wstawiać zdjęć nigdy nic nie wiadomo a może sobie jakiś zboczeniec podgladac heheh
Pola i tu jest problem rozumiem Ciebie, ale szczęśliwa mama szczęśliwe dziecko im później tym ciężej to dzieci przechodzą wiem po swoich braciach jak przeszli strate ojca, bo jest z inna babą teraz...
To ja jestem wyjątek ,bo kupiłam po porodzie i z synem i z córką tak zrobilam ;oWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 18:49
kami1, Maga31 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krzyś, 7.12, 2:11, 3400g, 54cm, 10pkt, cc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 19:19
lkc, Reverie, zupaztytki, xpatiiix3, Dotty84, Viviana, Agusia ;), santoocha, Fidelissa, Florentine, blue00, Maga31, anusiaa90, AgataP lubią tę wiadomość
-
Pati to nie takie proste dla mnie... Ja mam glupi charakter, przed dziecmi ukrywam kazda niemila rozmowe z ich ojcem. Nie krzycze zeby nie slyszaly awantur. Mecze sie sama ze wszystkim, kazdy mysli ze jestesmy idealnym malzenstwem bo ja wszystko tak odwroce i wytlumacze ze M jest krysztalowy...