X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Paju Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kami1 wrote:
    Widze ze jest zamet z tymi watkami gdzie mozna gdzie nie mozna, wiec pisze tu :)
    Jestem mama 6 tygodniowego dzieciaka, urodzony 1 listopada, cudne dziecko ale daje w kosc czasem. Od kilku dni jest gorzej, staje sie marudny, duzo placze, trzeba go duzo nosic na rekach, spanie wszedzie tylko nie w swoim lozeczku ect.. czy podobine sie objawial skok rozwojowy u waszych pociech czy moj egzemplarz sie poprostu troche popsol ? Pozdrawiam Kaska
    ( wybaczcie ten tryglodyczny sposob pisania ale nie mam polskich liter na klawiaturze)

Mój też z 1 listopada i maruda ostatnio ogromna. Pewnie skok się szykuje. Fakt, ze Szymka nieraz boli brzuszek Ale już jestem w stanie stwierdzić Kiedy płacze bo boli a kiedy 'bo tak'

I ja mam sentyment do tego forum. Ale na nowym nie jest źle. A na pewno bezpieczniej jeśli chodzi o dodawanie zdjęć :)

xpatiiix3, kami1, Maga31 lubią tę wiadomość

l22n9vvjobnovmi4.png
    ❤️ Szymek 01.11.2014
    ❤️ Franek 31.10.2016
    ❤ Adelka 15.11.2021
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelek adres forum: http://listopadowki2014.fora.pl/
    Loguj się pod swoim nickiem z Belly.

karmelek lubi tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola no wlasnie widzialam, ale nie doczytalam czemu się w ogole przenosza? Czy sie tu cos stalo? Hmm..
    Troche szkoda

• karmelek Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana wrote:
    Karmelek adres forum: http://listopadowki2014.fora.pl/
    Loguj się pod swoim nickiem z Belly.
    Zaraz zasiade do laptopa to sie zaloguje, tylko mojego ssaka malego odloze :)

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzi o podgladaczy ,zeby legalnie tylko w swoim gronie chociażby fotki wrzucić ;P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O a jednak tu się coś ruszyło, a ja już zaczęłam pisać na Po porodzie :)
    Rozumiem, że "stare" listopadówki się poczuły nieswojo jak się dowiedziały ile osób je podczytuje, dlatego dałam pomysł nowego forum dla "nowych". Mam nadzieję,że skoro zdecydowałyście o założeniu forum tylko dla Was to my nowe możemy sobie popisać tutaj?

Mój synek też z 1 listopada :)

kami1 lubi tę wiadomość

• Pola86 Przyjaciółka

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati mnie powstrzymuja chlopcy bo go kochaja i bardzo by cierpieli tracac ojca. Ale jego czas jest policzony jak sie nie zmieni.

• Pola86 Przyjaciółka

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zeloth, chyba tak bedzie dobrze jak tu bedziemy bo straszna burza jest o zakladanie watkow nowych na po porodzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę przyznać, że i ja tęsknię za tym forum, a na nowym nie potrafię się do końca odnaleźć. Przyzwyczajenie... :) Jakoś tak od początku tu pisałyśmy, tu się poznawałyśmy i stąd mamy fajne wspomnienia.

lkc, Agusia ;), Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko, że te tematy, które będziemy tu poruszać pasują na po porodzie, no bo w ciąży już ogólnie nie jesteśmy.

• Pola86 Przyjaciółka

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zeloth dokladnie tak jest dlatego wkurzylam sie na te dwie madre panie z tamtego forum ktore musialy sie wyzyc na kims.

• Pola86 Przyjaciółka

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zupaztytki fajnie ze jestes ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam olać je. Tak samo było z tematem jaki wózek kupić też wrzeszczały, że już jest na Po porodzie. Tak jakby wózek dla dziecka się kupowało dopiero po porodzie. Phi no może z 2% osób tak robi

Maga31 lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ciekawe jak Malinaa.??

Nikt się nie poczuł nie swojo a przynajmniej nie ja ;) hehe ja tam wszystkie z otwartymi rękami witam ,bardziej chodzi o to ze niektorych tematów nie chcemy poruszać publicznie lub wstawiać zdjęć nigdy nic nie wiadomo a może sobie jakiś zboczeniec podgladac heheh

Pola i tu jest problem rozumiem Ciebie, ale szczęśliwa mama szczęśliwe dziecko im później tym ciężej to dzieci przechodzą wiem po swoich braciach jak przeszli strate ojca, bo jest z inna babą teraz...

To ja jestem wyjątek ,bo kupiłam po porodzie i z synem i z córką tak zrobilam ;o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 18:49

kami1, Maga31 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mnie zdziwila ta awantura o watek na poporodzie, no ale jezeli nikt nie ma tu nic przeciwko nowym osobom to super ;) Brzuszek boli pewnie bo mlody ma kolki ale i tak jakos bardziej marudny jest, no coz trzeba przeczekac .

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ups jaki zonk sorry xpatiiix3.

• Pola86 Przyjaciółka

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja niunka tez marudzila troszke ale zaczelam popijac meliske i sie uspokoila. Nawet problemy z brzuszkiem znikly.

kami1, Maga31 lubią tę wiadomość

• Malinaaa91 Znajoma

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krzyś, 7.12, 2:11, 3400g, 54cm, 10pkt, cc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 19:19

lkc, Reverie, zupaztytki, xpatiiix3, Dotty84, Viviana, Agusia ;), santoocha, Fidelissa, Florentine, blue00, Maga31, anusiaa90, AgataP lubią tę wiadomość

gg64j44jz0w5nr34.png
  • Pola86 Przyjaciółka

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati to nie takie proste dla mnie... Ja mam glupi charakter, przed dziecmi ukrywam kazda niemila rozmowe z ich ojcem. Nie krzycze zeby nie slyszaly awantur. Mecze sie sama ze wszystkim, kazdy mysli ze jestesmy idealnym malzenstwem bo ja wszystko tak odwroce i wytlumacze ze M jest krysztalowy...

• lkc Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina gratulacje! dziewczyny sie przeniosly na nowe forum http://www.listopadowki2014.fora.pl/

Malinaaa91 lubi tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
‹‹ 2139 2140 2141 2142 2143 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ