Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. Miło do Was wrócić.Nie było mnie z powodu pobytu w szpitalu, bez kontaktu internetowego myślałam, że oszaleję. Trafiłam tam z powodu czerwonych plamień. Zostawili mnie, porobili badania, usg, wszystko dobrze. Zwiększono mi dawkę duphastonu i plamienia ustały. Zrobiono mi też awidność toxo i wyszło, że przebyłam ponad 4m-ce temu, uff. Także całkiem możliwe moje powikłania ciąży poprzedniej. Róbcie sobie często toxo, bo to naprawdę takie podstępne cholerstwo że nie wiadomo kiedy zaatakuje płód. Jest już dobrze więc wypisałam się, bo jutro jadę na prenatalne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 13:38
Nata lubi tę wiadomość
-
Ja dzis ogladalam relacje z Rzymu na zmiane z glowa w kibelku, pierwsze mdlosci i wymioty mnie dopadly, ale tak skutecznie od rana nic innego nie robię. Wszystkie miesnie mnie juz bola.
Fasolka juz taka duza a dopiero dzis zaczela dawac o sobie znac. -
Pogoda taka ładna, że kusi mnie spacerek. Ale mąż każe leżeć. Raz każe leżeć a potem mówi, że tyję! Gdzie tu logika? Fakt, wczoraj umierałam, ale dziś jest ok...
No i trochę mogę chodić mogę!!!!
Bunt!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 14:02
-
nick nieaktualnyDziewczyny,a czy możecie polecić jakiegoś porządnego rogala? Te z allegro bywają w przyzwoitej cenie, ale obawiam się, że granulki w środku szybko się ugniotą i taka poducha nie będzie się nadawać do niczego. Mam dwie pufy z takimi granulkami i niby miały się nie uniatać a i tak po jakimś czasie z obu puf zrobiły się omlety
-
ja mam ten http://allegro.pl/poduszka-relax-walek-170cm-rogal-puch-hipoalergicz-i4169335508.html nie drogi a mnie pasuje i powiem wam że aż za bardzo jest puchaty bo po pierwszej nocy miałam zakwasy od nogi wyżej
wogóle lubie to wypełnienie - synek ma poduszkę z tego materiału i dodatkowo jest na zamek i można było połowę tego wypełnienia wyjąć żeby mu idealnie pasowało i śpi na tym i świetnie mu się śpi bo jest wyżej, jest puchato i pasuje mu - planuje kupić z tego cała pościel dla nas bo mam silikon zwykły czy poliester to się kulkuje albo spłaszcza bardzo
Reverie lubi tę wiadomość
-
Reverie wrote:Mam dwie pufy z takimi granulkami i niby miały się nie uniatać a i tak po jakimś czasie z obu puf zrobiły się omlety
reverie może to kwestia tego że jednak jak się siedzi to siedzi i ugniata a tu w zasadzie tylko daje między nogi i pod brzuch - mnie bardzo nie pasowało jak mi brzuch "spadał" i powiem wam że teraz już czuje że tak niefajnie spada na bok.. -
KasiaKa bardzo się ciesze, że już wszystko w porządku u Ciebie kochana, trzymaj się cieplutko :**
A ja chyba sobie oczy wydłubie normalnie zaraz alergia na jakiś szajs daje o sobie znać... powieki mnie tak swędzą po linii rzęs i w kącikach, że nie wyrobie, a że noszę soczewki to jest dla mnie bardzo uciążliwe... trzeci rok z rzędu dopiero nigdy wcześniej tego nie miałam a wiosną cholerstwo mi się aktywuje i masakra jakaś jest do wczesnej jesieni... ;/
niecierpliwa współczuję dolegliwości... oby minęło jak najszybciej, u mnie szybko przyszło ,szyko poszło
Masakra i boczki mi wylazły a sutki mam dzisiaj strasznie obolałe, w staniku źle, a bez jeszcze gorzej, kupie sobie na majowy weekend takich sportowych ze 3 pary to może lżej mi będzie hehe
Ja czuje się jakaś grubaśna taka przez te boczki, a R powiedział, że moje krągłości, słodki brzuszek i wielkie cycuchy jeszcze bardziej Go kręcą niż wcześniejheheh ja mówie no to zobaczymy samo przed i po porodzie czy będę taka seksiasta dalej, a ten do mnie ,że jemu to nie przeszkadza heh bo i tak mnie bardzo kocha nawet te moje niedoskonałości, które sobie tylko wymyślam..
No strasznie mi jakoś brakuje przytulanek hehe mam nadzieję ,że 5 maja po kontroli pozwoli Nam ginek, chociaż raz na jakiś czas
Livia
Nela
Marcel
-
Hej, nie dziala mi link z 1 strony, mogłybyście podesłać proszę?
OD wczoraj pęka mi głowa, a raczej zatoki, niestety jestem uczulona na większość kwitnacych , pylących etc. roślinek, a teraz nie biorę nic poza wapnem. Czy ktoś ma jakieś domowe sposoby skuteczne na zatoki? -
nick nieaktualnyIzia, dzięki za link i opinię. Przemawia do mnie, że wypełnienie jest antyalergiczne.
Mamadomina, parę postów wcześniej pisałam o przepłukiwaniu sobie nosa za pomocą butelki Sinus Rinse albo Fixsine i dedykowanych saszetek z chlorkiem sodu. Fajnie to wypłukuje wszelkie pyłki z nosa i zatok. Poleciła mi to moja alergolog. Moja koleżanka, która ma wieczne problemy z zatokami też sobie chwali tę metodę.Mamadomina lubi tę wiadomość
-
Kasia ka dobrze ze juz wszystko jest pod kontrola!! zdrowka dla was!!
nastka lez duzo, a jutro od razu do lekarza!! trzymm za was mocno kciuki!!
pati ja mam wesele na poczatku czerwca i nie mam pojecia w co sie ubioreta sukienka bardzo ladna, ale myslisz ze brzuch w nia wejdzie??
dzis mąz jezdzi n rowerze, ale ja mu zazdroszcze!!
a pachwiny tez mnie bola i to czesto dosc mocno, ale to rozciąga sie wszystkojak probuje sie przekręcić, albo za szybko wstane..czasem tez mnie kłuje w róznych częsciach brzucha, ale poleze i jest ok
-
karmelek pewnie ,że tak, bo pomierzyłam się i bedzie ok na długość też to za miesiąc więc nie urośnie mi jeszcze tak bardzo brzuch, może do 100 dobije co najwyżej, a ona luźna jest
nastka not o leż i odpoczywaj dużo kochana będzie wszystko dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 18:18
Livia
Nela
Marcel
-
madziulka112 wrote:Taka sama jest dla kobiet ciężarnych i do karmienia? Ja miałam wrażenie, że te dla ciężarnych są większe a te do karmienia małe. Chciałabym sobie kupić taką do spania, a na allegro są różne i teraz nie wiem...
drugi taki sam, długość CRL tej poduchy
to 130cm
Do spania dla mnie również przydatna, tylko ja na niej jakoś dziwnie śpię, tak że w nogach śpi kot -
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie listopadóweczki, również chciałabym do Was dołączyć. Mój termin to 6 listopad, w tym roku kończę 30 lat, mam prawie 2,5 letnią córeczkę (bardzo żywiołową w związku z czym na forum bywam praktycznie tylko wieczorem jak mała śpi). Moja ciąża przebiega niemal bezobjawowo, oprócz tego zmęczenia które towarzyszy mi cały dzień, borykam się natomiast z innym problemem, a mianowicie początki anemii i ogólnie niezbyt dobre wyniki z krwi. Lekarz kazał jeść dużo owoców i warzyw, ale martwię się co będzie później skoro już teraz wyniki są poniżej normy. Czy któraś z Was ma może podobną sytuację?
Pozdrawiam każdą z Was i życzę aby te uporczywe mdłości wreszcie się Wam skończyły