Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie przeziębienie puszcza, ale cały czas leżę, piję herbatki, najgorsze kichanie, aż Dzidzi szkoda, bo ściska brzuch. Wczoraj wieczorem znowu okropne wzdęcia, muszę przyjrzeć się temu co jem.
Jestem mimo to spokojniejsza, bo mi gin nagadał i wiem, że musi być dobrze.
A wczoraj robiliśmy obiad z mężem, ja patrzę przez okno a w bloku naprzeciw na balkonie stała dziewczyna w zaawansowanej ciąży i kopciła nieźle papierosy, normalnie szczęka mi opadła, a my tu drżymy o nasze Maluchy, dbamy o siebie, mnie ból gardła martwi czy kichnięcie, a ktoś tak naraża dziecko. -
Też widzę wiele brzuchatek z papierosem w ręce - cóż - i tak nic nie możemy z tym zrobić, nawet szkoda dzioba otwierać bo przecież ona i tak wie lepiej
Ja w sobotę u brata wypiłam karmi karmelowe 0% - pierwszy raz ale to nawet koło piwa nie leżało, a zgagę miałam później taką, że już nigdy więcej się nie szarpnę -
Viviana wrote:Wczoraj wieczorem znowu okropne wzdęcia, muszę przyjrzeć się temu co jem.
viviana a pijesz prenalen albo jadasz czosnek? ja miałam takie wzdęcia po czosnku że masakra - coś za coś - pomaga na przeziębienie ale wzdęcia są nieziemskie -
izia wrote:viviana a pijesz prenalen albo jadasz czosnek? ja miałam takie wzdęcia po czosnku że masakra - coś za coś - pomaga na przeziębienie ale wzdęcia są nieziemskie
Nom piję ten Prenalen, może od niego, hmm i te tabletki do ssania biorę. Czosnek tylko wdycham, nie jem.
Ja jem chyba za duże porcje na raz, albo rzeczy wzdymające, wczoraj po jabłku tak wzdęło. -
Czy którejś z was zadrzylo sie wziąć Apap/Paracetamol !? Od wczoraj tak strasznie boli mnie głowa ze nie umiem jej podnieść żeby sie napić
Leżę w zaciemnionym pokoju ,z zimnym okładem ale nie daje juz rady
I jeszcze 3 razy w nocy obejmowałem kibelek chyba z tego bólu , to ma być ten lepszy 12 tydzień ?
-
KUNIAK wrote:Czy którejś z was zadrzylo sie wziąć Apap/Paracetamol !? Od wczoraj tak strasznie boli mnie głowa ze nie umiem jej podnieść żeby sie napić
Leżę w zaciemnionym pokoju ,z zimnym okładem ale nie daje juz rady
I jeszcze 3 razy w nocy obejmowałem kibelek chyba z tego bólu , to ma być ten lepszy 12 tydzień ?
Hej. Tez tak miałam,caly dzien bolało,na drugi dzien tez obudziłam sie z bolem...byłam w aptece i powiedzieli mi,ze apap jak najbardziej,chyba 4 mg nie wiecej,czyli dwa apapy mozesz wziac,chociaz szczerze mowiac ja nie wziełam bo sie bałam,jakos mineło,ale znowu wraca jak jest troche cieplej. BOl nie do wytzrymania,wiec rozumiem Cie,ale moze lepiej pomoc sobie tabletka bo jak my sie meczymy to bejbe tezKUNIAK lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
no ja przy chorobie wzięłam jednej doby aż 4 apapy..
śmiało bierz - ja ostatnio czytałam w którymś kalendarzu ciąży że dziecko zaczyna już odczuwac to co mama więc jak mama jest happy to dziecko też a jak nie to i ono nie więc niema co siebie i maleństwa męczyćKUNIAK lubi tę wiadomość
-
madziulka112 wrote:Taka sama jest dla kobiet ciężarnych i do karmienia? Ja miałam wrażenie, że te dla ciężarnych są większe a te do karmienia małe. Chciałabym sobie kupić taką do spania, a na allegro są różne i teraz nie wiem...
Ja też zastanawiam się nad zakupem tej podusi, masz już jakieś przemyślenia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 10:10
-
Ostatnio myślałam nad zakupem takiego rogala do spania, tanie nie są dlatego jestem ciekawa czy dobrze wam się z nim śpi?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 10:22
-
maaartinka wrote:Ja właśnie ostatnio myślałam nad zakupem takiego rogala do spania, tanie nie są dlatego jestem ciekawa czy dobrze wam się z nim śpi?
Kochana jako, że ja mam problemy z kręgosłupem, to nie wyobrażam sobie spania bez tej poduchy. Jest podparcie na głowę, kręgosłup i wg mnie jest wygodna, fakt jest droga, ale komfort spania mi się zwiększył. Poszukaj zdarzają się promocje. -
xpatiiix3 wrote:A ja właśnie sobie znalzałam sukienkę na weselicho
o taką właśnie
http://allegro.pl/ds-3381m-granatowa-mini-koronkowa-sukienka-r-m-38-i4169011004.html
A Radek jeszcze szuka marynary i koszulihehe
Co do rogala to ja chyba tylko w mały sie zaopatrzę, chociaż sama nie wiemdla mnie tam zwykła poducha starczała, więc nie wiem czy est sens ,bo duży rogal nie potrzebny mi heheh ja noge na kołdre zarzucam sobie albo na R i wsio hehe
Rewolucja no mnie właśnie tak rano natchnęło na te naleśniki czekoladowe
Sukienka cudowna!!! -
Hej
Ja juz myslalam ze wczoraj wykituje, wymioty przez caly dzien a wieczorem gorączka, moj polecial do apteki po czopki na zbicie temperatury bo kazda tabletke zwracalam.
Odwodnilam sie niesamowicie, nawet lyk wody nie utrzymywal sie w moim zoladku.
Oby dzis bylo lepiej...