Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja powoli ujawiniam wszystkim moją ciaże, do tej pory się bałam po tym przykrym poronirniu. Teraz też dumnie eksponuje brzuch a jeszcze jak ostatnio byłam z koleżanką na spacerze co ma miesięcznego synka i dała mi pchać wózek to wogóle czułam się już jak taka mamusia
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Witam w piękny słoneczny dzień
Zanalizowałam dla jaj różne kalendarze chińskie i w każdym wychodzi co innego, wg tego Oktawianego wychodzi na to, że już powinnam mieć córkę i że następna w drodze, wg innego wychodzi dwóch chłopcówale ważne, że rozrywka przednia
Lavendula lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
KocieOczy wrote:Klusek obudził się z apetytem na naleśniki. Poszłam, nasmażyłam, zjadłam jednego i mi niedobrze.. Juhu niech żyje ciąża
Rany, jak ja bym naleśnika zjadła, ale tak podanego pod nos, bo podczas smażenia odechciewa mi się wszystkiego!
Lavendula wrote:w ramach tego, że ponoć jesteśmy teraz bardziej rozkojarzone, zapominalskie itp http://psychika.net/2009/12/wpyw-ciazy-na-procesy-poznawcze.html
- jeśli i Wam się to przydarza to proponuję otwarcie wątku "Przegląd zjawisk nie do końca normalnych, które ostatnio Nam się przydarzyły". Po dzisiejszym przygotowywaniu obiadu z przyjemnością otworzę listę:
1]. Kotleciki schabowe z lodówki wyjęła, umyła, osuszyła i opanierowała - zupełnie zapominając o jakiejkolwiek przyprawie. Musiała umyć panierkę, przyprawić i panierować ponownie. Dodam, że lewusem w kuchni nie jestem i lubię/umiem gotować
To ja następna:
mieszkamy w wielopokoleniowym domu, gdzie w piwnicy znajduje się zamrażarka xxl na wszelkie nadwyżki mięsa, mrożonki, lody etc., które nie mieszczą się w zwykłych lodówkach. Poszłam, otworzyłam, wzięłam do trzeba, wróciłam. Po dobrych paru godzinach zeszłam spowrotem, bo coś mnie tknęło, patrzę i oczom nie wierzę - szuflada wyciągnięta, drzwi otwarte...masakra.
Nie wiem o czym ważnym wtedy myślałam, ale stwierdziłam, że inteligencja leci na łeb na szyjęLavendula, Goplana lubią tę wiadomość
RewolucjaSięDzieje wrote:To ja następna:
mieszkamy w wielopokoleniowym domu, gdzie w piwnicy znajduje się zamrażarka xxl na wszelkie nadwyżki mięsa, mrożonki, lody etc., które nie mieszczą się w zwykłych lodówkach. Poszłam, otworzyłam, wzięłam do trzeba, wróciłam. Po dobrych paru godzinach zeszłam spowrotem, bo coś mnie tknęło, patrzę i oczom nie wierzę - szuflada wyciągnięta, drzwi otwarte...masakra.
Nie wiem o czym ważnym wtedy myślałam, ale stwierdziłam, że inteligencja leci na łeb na szyję
.... Brawo Rewolucja
-
Mi dzisiaj wybuchnął ciśnieniowy ekspres do kawy... :o
wywaliło końcówkę z kawą z maszyny, nie mam pojęcia jak to się stało!
wyobraźcie sobie, jak wyglądała kuchnia w obrębie 1,5 m2
jeszcze się mężowi dostało, że chciałam mu jak dobra żona kawę zrobić a tu taki klops...
dobrze, że jak włączyłam to zdążyłam odejść kilka kroków bo by mnie porządnie oparzyło -
desou wrote:Mi dzisiaj wybuchnął ciśnieniowy ekspres do kawy... :o
jeszcze się mężowi dostało, że chciałam mu jak dobra żona kawę zrobić a tu taki klops...
dobrze, że jak włączyłam to zdążyłam odejść kilka kroków bo by mnie porządnie oparzyło
Jacie!
desou wrote:Mi dzisiaj wybuchnął ciśnieniowy ekspres do kawy... :o
dobrze, że jak włączyłam to zdążyłam odejść kilka kroków bo by mnie porządnie oparzyło
ekspresy niechaj obsługują nasze chłopy kochane i filiżanki nam do łóżek przynoszą -
Mi wychodzi chłopak, przeczucia też mam co do chłopaka, się zobaczy czy się sprawdzi.
Rewolucja brawo:) Ja też czasami jestem bardzo rozkojarzona.Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Hej ja dziś obskoczyłam sklepy, kupiłam legginsy a w lumpikach koszulę, 2 sukienki, 2 bluzki, 2 swetry, kilka rzeczy nowych, mój mąż jest pełen podziwu, że to w lumpikach, z metkami, a niektóre rzeczy takie super po 8,9zł.
A i mnie brzuszek wystaje, taka dumna jestem. I wiecie jak brzuszek wyskoczył to i mąż jakiś taki czuły, wczoraj mnie przygarnął i dotykał brzuszek.
Mnie z kalendarza wychodzi dziewczynka.Lavendula lubi tę wiadomość
-
okti89 wrote:Hej zastanawiałyście się kiedyś nad tym chińskim kalendarzem płci? ja raczej nie wierzę w takie cuda
ale siedzę nad nim i nie dowierzam
wszystkim moim znajomym koleżanką kuzynką itd.. się sprawdziło... Mi wychodzi że dziewczynka
sprawdzcie jestem ciekawa
Pamiętajcie wiek ukończony nie rocznikowy
http://jak-zaplanowac-plec-dziecka.blogspot.com/p/chinski-kalendarz-pci.html
Hihimi też dziewczynka - co się pokrywa z USG
-
Cześka wrote:sama się nad tym zastanawiałam bo na zdjęciu pisze 4D i 3D ale wydaje mi się,że 4 bo przecież ta piciulinka ma niecałe 6 cm więc chyba ciężko o bardzo dokładny obraz. W ogóle lekarz do, którego trafiłam ma taki sprzęt, że głowa mała poza tym świetny facet.
dziewczyny 3d to są fotki przestrzenne a 4d to jest usg w ruchu przestrzenne - także fotka jest zawsze 3d a filmik 4dWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2014, 13:03