X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna... <3. Trzymaj się, tak mi przykro.....

• RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula Maluszku, bardzo, bardzo mi przykro, życzę Wam z małżem dużo siły, a Tobie zdrowia dziecino!
    Będę Cię duchowo wspierać, mocno przytulam!!!

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • Evik Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też sie popłakałam i bardzo mi przykro Czarna, trzymaj sie kochanie! Ja dziś płaczę cały dzień jakieś mam huśtawki, niepokój, na tym etapie ostatnio dzidziuś mi obumarł:( Przykry dzień

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna przykro mi bardzo trzymaj sie cieplutko tez nie wiem co napisac, sama kiedys przechodzilam pidobna sytuacje ale 2 tyg wczesniej. Ja myslalam ze to 10 tydzien a plod juz 3 tyg sie nie rozwijal. Pocieszajace jest to ze poxniej urodzilam zdrowego synka a teraz jestem w 14 tyg ciazy. Zobaczysz dla Ciebie tez zaswieci sloneczko.

marynka lubi tę wiadomość

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och, Czarnaa... Tak smutno :( ;(
    Dzielna i mądra z Ciebie dziewczyna. Myślę o Tobie ciepło.

jftycms.png
  • Czarnaa94 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za ciepłe słowa dziewczyny, to bardzo ważne dla mnie teraz.

thgfyx8dkbbmw2ir.png
    l22nzbmh47rkhklk.png
    Synuś Olek (*) 5.05.2014 (15tc)
    Aniołki 27.08.2014 (5tc) | 10,2014 (7tc)
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna aż nie wiem co napisać. Trzymaj się mocno <3

ja dzisiaj sikam i sikam, jak wcześniej nic tak dzisiaj to co godzinkę musiałam odwiedzić wc...

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie mi przykro Skarbie, trzymaj się... <3

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • Cześka Ekspertka

Wysłany: 3 maja 2014, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a już myślałam,że najgorsze przetrwałyśmy ... Czarna serce mi pęka jak to czytam i wiem z autopsji co musi dziać się w Twojej głowie i sercu. Trzymaj się dzielnie a ja życzę Wam szybkiego, ponownego zafasolkowania :*

3i49krhmf29pknts.png

dhi43e3kwcnz3lr3.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś boli mnie podbrzusze. Mocno, jak podczas zaparcia, ale nie mam zaparcia. No i wkładając luteinę stwierdziłam, że w środku jakaś sucha się zrobiłam i moje ujście pochwy zrobiło się wrażliwe i jest w nim dziura. Kurcze człowiek poznaje się przez całe życie.

Ból i wrażliwość wprowadzają niepokój. Choć ponoć ma bolec bo macica się rozciąga. Ale jak, jak mocno? Czemu tam tak sucho?

uwo9skjovnetfmk9.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie doczytałam co się stało. Przykro mi :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 08:23

uwo9skjovnetfmk9.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.

Po takich przykrych wczorajszych wiadomościach, niebardzo wiem co napisać na wątku... U Nas dzisiaj pochmurno troszkę, chociaż słoneczko świeci troszkę to tak jakoś zimno wczoraj wychodziłam w zimowej kurtce, czy tylko ja taki zmarźlak jestem.?

Zjedliśmy niby śniadanie ,ale oprócz pszenicy z mlekiem trzeba zjeść coś konkretnego w końcu. Tzn. ja ,bo mój malutki szamał pół miseczki i jeszcze 2 bakusie :P i prosi jeszcze o parówczaka to idziem grzać.:)

Wczoraj i dzisiaj strasznie mnie kłuje w podbrzuszu, dobrze, że już w poniedziałek wizyta, liczę na pozytywne wieści i że nie jest źle z tą moją szyjką... bo ledwo na dupe czasem siadam, takie uczucie jakbym na szpilce siadała... ;/

Miłego dnia moje kochane.! :**

A Tobie Czarna przesyłać będziemy wszystkie fluidki i wiruski ciążowe i będę trzymać mocno kciuki, by aniołek wrócił do Was tak szybko jak do mnie.! :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 08:51

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj przeczytałam co się stało, ale nawet nie mogłam odpisać, bardzo mi przykro Czarna, sądziłam, że już wszystkie jesteśmy bezpieczne.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • izia Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też nie wiem co napisać.. współczuje czarna - trzymaj się - to los podjął za ciebie tę trudną decyzję.. przerażające ile już dziewczyn się żegnało z nami :(

pati - oszczędzaj się !!!

i nic już nie napisze bo każdy objaw dający w dupe to nic jak się takie coś czyta..

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
  • Idia Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Objawów dających w dupę nie ignorowałabym. Mimo wszystko trzeba się obserwować i nie ignorować bo inaczej więcej z nas dołączy do czarnej.

Mnie tak boli że siedzieć nie mogę. Mam to ignorować? Nie wydaje mi się. Lekarz w poniedziałek na szczęście.

uwo9skjovnetfmk9.png
  • izia Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idia wrote:
    Objawów dających w dupę nie ignorowałabym. Mimo wszystko trzeba się obserwować i nie ignorować bo inaczej więcej z nas dołączy do czarnej.

Mnie tak boli, że siedzieć nie mogę. Mam to ignorować? Nie wydaje mi się. Lekarz w poniedziałek na szczęście.

idia akurat miałam na myśli moje zaparcia jako objawy ciążowe i chyba nadmiar witamin z żelazem :/

jasne że takich jak kłucie że się nie da siedzieć to ja z własnego doświadczenia nie wiem czy bym czekała nawet do poniedziałku - bo większości to się rozciąga i nic nie znaczy ale u mnie znaczyło rozwieranie szyjki, coprawda w bardziej zaawansowaniej ciąży ale mam teraz uraz na tym punkcie

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

• Idia Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem daleko od szpitala teraz. Jutro będę w Poznaniu jak nie minie to znów odwiedzę szpital. Dziwi mnie to że jestem sucha w środku i to ujście pochwy jest bardzo wrażliwe. Leże i się nie ruszam. Jak będzie gorzej to zmuszę męża do wcześniejszego wyjazdu.

Ja zaparć nie mam. Maślanka codziennie i luteina, która ma laktozę. A ja mam nietolerancję laktozy.

Tak się boję co to będzie. Chyba jak każda z nas.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 10:36

uwo9skjovnetfmk9.png
  • izia Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idia jeśli to jest ból jak ucisk, rociąganie itd to plus ta wrażliwość i suchość to wygląda raczej na jakąś infekcję

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

• Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku jak mi przykro Czarna trzymaj się, przepraszam, ale ja nie wyobrażam sobie forum bez tak zajebistej laski jak TY:(, płaczę:(
    Przytulam mocno. Dużo sił życzę:*

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izia wrote:
    idia jeśli to jest ból jak ucisk, rociąganie itd to plus ta wrażliwość i suchość to wygląda raczej na jakąś infekcję

Codziennie wkładam luteinę w pochwę. Ręce myję, ale kto wie. Mogłam coś wprowadzić.

Mogę coś doraźnie zrobić czy czekać na lekarza?

Tez codziennie leci wam krew z nosa?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 10:50

uwo9skjovnetfmk9.png
‹‹ 291 292 293 294 295 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ