Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarna przykro mi bardzo trzymaj sie cieplutko tez nie wiem co napisac, sama kiedys przechodzilam pidobna sytuacje ale 2 tyg wczesniej. Ja myslalam ze to 10 tydzien a plod juz 3 tyg sie nie rozwijal. Pocieszajace jest to ze poxniej urodzilam zdrowego synka a teraz jestem w 14 tyg ciazy. Zobaczysz dla Ciebie tez zaswieci sloneczko.
marynka lubi tę wiadomość
-
Dziś boli mnie podbrzusze. Mocno, jak podczas zaparcia, ale nie mam zaparcia. No i wkładając luteinę stwierdziłam, że w środku jakaś sucha się zrobiłam i moje ujście pochwy zrobiło się wrażliwe i jest w nim dziura. Kurcze człowiek poznaje się przez całe życie.
Ból i wrażliwość wprowadzają niepokój. Choć ponoć ma bolec bo macica się rozciąga. Ale jak, jak mocno? Czemu tam tak sucho? -
Witam.
Po takich przykrych wczorajszych wiadomościach, niebardzo wiem co napisać na wątku... U Nas dzisiaj pochmurno troszkę, chociaż słoneczko świeci troszkę to tak jakoś zimno wczoraj wychodziłam w zimowej kurtce, czy tylko ja taki zmarźlak jestem.?
Zjedliśmy niby śniadanie ,ale oprócz pszenicy z mlekiem trzeba zjeść coś konkretnego w końcu. Tzn. ja ,bo mój malutki szamał pół miseczki i jeszcze 2 bakusiei prosi jeszcze o parówczaka to idziem grzać.
Wczoraj i dzisiaj strasznie mnie kłuje w podbrzuszu, dobrze, że już w poniedziałek wizyta, liczę na pozytywne wieści i że nie jest źle z tą moją szyjką... bo ledwo na dupe czasem siadam, takie uczucie jakbym na szpilce siadała... ;/
Miłego dnia moje kochane.! :**
A Tobie Czarna przesyłać będziemy wszystkie fluidki i wiruski ciążowe i będę trzymać mocno kciuki, by aniołek wrócił do Was tak szybko jak do mnie.! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 08:51
Livia
Nela
Marcel
-
ja też nie wiem co napisać.. współczuje czarna - trzymaj się - to los podjął za ciebie tę trudną decyzję.. przerażające ile już dziewczyn się żegnało z nami
pati - oszczędzaj się !!!
i nic już nie napisze bo każdy objaw dający w dupe to nic jak się takie coś czyta.. -
Idia wrote:Objawów dających w dupę nie ignorowałabym. Mimo wszystko trzeba się obserwować i nie ignorować bo inaczej więcej z nas dołączy do czarnej.
Mnie tak boli, że siedzieć nie mogę. Mam to ignorować? Nie wydaje mi się. Lekarz w poniedziałek na szczęście.
idia akurat miałam na myśli moje zaparcia jako objawy ciążowe i chyba nadmiar witamin z żelazem
jasne że takich jak kłucie że się nie da siedzieć to ja z własnego doświadczenia nie wiem czy bym czekała nawet do poniedziałku - bo większości to się rozciąga i nic nie znaczy ale u mnie znaczyło rozwieranie szyjki, coprawda w bardziej zaawansowaniej ciąży ale mam teraz uraz na tym punkcie -
Jestem daleko od szpitala teraz. Jutro będę w Poznaniu jak nie minie to znów odwiedzę szpital. Dziwi mnie to że jestem sucha w środku i to ujście pochwy jest bardzo wrażliwe. Leże i się nie ruszam. Jak będzie gorzej to zmuszę męża do wcześniejszego wyjazdu.
Ja zaparć nie mam. Maślanka codziennie i luteina, która ma laktozę. A ja mam nietolerancję laktozy.
Tak się boję co to będzie. Chyba jak każda z nas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 10:36
-
Jejku jak mi przykro Czarna trzymaj się, przepraszam, ale ja nie wyobrażam sobie forum bez tak zajebistej laski jak TY:(, płaczę
Przytulam mocno. Dużo sił życzę:*Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
izia wrote:idia jeśli to jest ból jak ucisk, rociąganie itd to plus ta wrażliwość i suchość to wygląda raczej na jakąś infekcję
Codziennie wkładam luteinę w pochwę. Ręce myję, ale kto wie. Mogłam coś wprowadzić.
Mogę coś doraźnie zrobić czy czekać na lekarza?
Tez codziennie leci wam krew z nosa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 10:50