Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarna,
ja miałam zabieg łyżeczkowania w ubiegłym roku. Ale u mnie zaczęło się samoistne poronienie i zgłosiłam się do szpitala z krwawieniem. Od razu mnie zostawili. A ponieważ zgłosiłam się o 7 rano, to zabieg miałam jeszcze tego samego dnia. Leżałam na ginekologii i na szczęscie nie widziałam żadnych kobiet w ciąży. Przed zabiegiem lekarz przeprowadził ze mną długi wywiad i był bardzo miły. Zabieg trwa króciutko, a w narkozie człowiek odpływa w niebyt. Po zabiegu pielęgniarka pytała mnie czy życzę sobie rozmowę z psychologiem. Koło 16 wyszłam do domu -
Czarna mnie też jest bardzo smutno, że nie będzie Cię z Nami, ale już dziś zaczynam trzymać kciuki za kolejne maleństwo:) Trzymaj się jesteś dzielna babka:*
Czarnaa94 lubi tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Pewnie ,że tak Czarna kochanie może akurat będziesz lutówką jak ja
Dla mnie luty jest coś bardzo łaskawy i szczęśliwy
Rok temu poród, a w tym roku poczęcie
I oby u Was szybko się pojawiło drugie maleństwo :**
Czarnaa94 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi. Ginekolog powiedziała mi że dostanę tylko znieczulenie miejscowe dlatego byłam przerażona. Ale dałyście mi nadzieję że jednak będę pod narkozą, na pewno się o to upomnę.
-
Teraz ostatecznie już się z Wami żegnam, powinnyście wrócić do przyjemnych rozmów
Dziękuje Wam bardzo za wsparcie, jesteście kochane ;* Tak jak mówiłam będę was po cichutku podczytywać żeby cieszyć się z Wami radosnymi nowinami
Wszystkiego dobrego dziewczyny! Przede wszystkim zdrówka dla Was i dzieciaczków :*
xpatiiix3, Rybka Nemo, KUNIAK, Cześka, RewolucjaSięDzieje, Jula222, KocieOczy, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
A wiecie ja chyba pójdę do szkoły rodzenia nawet sama ale raczej będę z R chodzić raz czy dwa w tygodniu są zajęcia i to na 18 ale to ze względu bardziej na ćwiczenia niż nauke no i dają różne przenciki typu próbki
O i moja sukienka wysłana już, powinna być już w tym tygWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 19:24
Livia
Nela
Marcel
-
Ja zabieg łyżeczkowania miałam 3 razy i za każdym razem pod pełną narkozą trwał jakieś 10 minut. Za każdym razem jak poroniłam to po zabiegu miałam w szpitalu konsultacje psychologiczną. Rano byłam przyjęta a o 14 już do domku się wychodziło.
Dalej mnie ta zgaga męczy będzie miało dzieciątko pewnie pełno włosków:) -
ja kiedyś czytałam właśnie że jak zgaga męczy to włoski u dziecka są resztą przesądne starsze kobiety też tak mówią. JA z córcią miałam też straszną zgagę ale pod koniec ciąży i faktycznie urodziła się z 7 cm włoskami
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Bo to podobno udowodnione i wytłumaczone medycznie, że owłosione dzieci wydzielają hormon/substancję, który powoduje zgagę. Coś takiego obiło mi sie o uszy, ale nie zagłębiałam się w ten temat.
Czarna kochana bądź dzielna, właściwie to wiem że jesteś, dasz radę!
Życzę Ci, abyś szybko wróciła do ciężarówek! I dużo sił w kolejnej ciąży, zapewne będzie bardziej stresująca...
Jesteśmy z Tobą! -
ja za to miałam dzisiaj okropny sen, śnilo mi się że moja ciąża była pozamaciczna, byłam na usg i okazało się że dzidzia umiejscowiła się w szyjce macicy, co najlepsze to na ekranie była już dzidzia w pełni wykształcona, obudziłam się z płaczem. wrrrrr. nigdy więcej takich snów o nieeeee.... chyba za bardzo przejmuję się tą wizytą w środe
-
Chyba mnie coś puknęło od środak w brzuch. Narazie nie wierzę bo wszędzie czytam że to jeszcze za wcześnie, ale to naprwdę coś czego jeszcze nigdy nie czułam i gdybym nie stała nieruchomo to bym nie poczuła takie to delikatne
Lavendula, Idia, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny co do szkoły rodzenia to ja chyba nie pójde - synek dał nam taką szkołę życia, że już chyba nic mnie nie zaskoczy.. a poród i tak będzie cc - ale każdej pierwszej mamie polecam bardzo - zwłaszcza teraz kiedy jest taki wybór w szkołach i mają świetne programy - ja bardzo żałowałam że nie chodziłam