Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarna,trzymaj sie kochana!
Jesli tylko sie da pros o znieczulenie ogolne, jak ja mialam zabieg to nawet narzedzia byly przykryte zebym nie widziala,obudzilam sie po wszystkim juz na swojej sali, po kilku godzinach wyszlam do domu.Dobrze ze zmienilas szpital! -
Witam
Słoneczna ale chłodna niedzielaPo popołudniowej drzemce lecimy do teściówki na obiad hehe tzn się R coś smacznego ponoć szykuje nie chciał mi zdradzić co ,ale mam nadzieję, że mu wyjdzie
hehe ale mówił, że ma jeszcze zestaw awaryjny na spaghetti
także zaradny chłopak i ma plan B ^^ hehe no także już jestem głodna idę jeść
Bo dopiero wstaliśmy z Marceluchem
Miłego dnia listopadóweczki, nawet właśnie mój skarbeczek odpukał Wam na powitanie.! :**Goplana lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Wstałam rano z myślą, że dziś jest dzień Adeli
i od razu mi lepiej:D
https://www.youtube.com/watch?v=xDpIpIIOPsk
Talia - będzie napewno dobrze, nie denerwuj się niepotrzebnie!talia22 lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Ja też mam od 3 dni wrażenie że rano jak jeszcze leże czuję delikatne ruchy takie jakby pukanie ale jest to tak mało intensywne i krótkie że nie wiem czy to już to. chociaż czytałam że w drugiej ciąży szybciej się czuje jak się jest szczupłą osobą.
-
talia22 wrote:Jutro mam genetyczne i szczerze to powoli zaczynam się stresować...
Hej,ja mam miec 8 te badania prenatalne i nie wiem ktore zrobic,czytałam o testach Pappa,czy wystarczy tylko dokladne usg zeby zmierzyli przyziernosc karkowa...nie mam pojecia o tymTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nastka151 wrote:mi testy pappa robili razem z usg najpierw zabrali na pobranie krwi potem dpiero usg bylo wykonywane
ile placiłas?Ja nie wiem ,moze zwykle usg wystarczy...nie denerwuje sie,ale wolałabym wiedziec bo gin mowił,ze jak tak dlugo sie starałam to warto zrobic,mimo,ze mam 25 lat i w rodzinie wszyscy zdrowiTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
u mnie też gin robi tylko usg - jak coś bedzie wskazywalo że nie tak to wtedy reszta.. wogóle to zauważyłam że jak ktoś robił gdzieś poza swoim ginem czy jakoś bardziej odpłatnie to wtedy robili usg i pappe - u mnie usg jest w cenie wizyty jak zwykle - jest dokładniejsze ale gin nie bierze więcej
ja też jutro mam wizyte ale na prenatlane zapewne za wcześnie - ciekawe ile maluszek ma cm .. -
izia wrote:u mnie też gin robi tylko usg - jak coś bedzie wskazywalo że nie tak to wtedy reszta.. wogóle to zauważyłam że jak ktoś robił gdzieś poza swoim ginem czy jakoś bardziej odpłatnie to wtedy robili usg i pappe - u mnie usg jest w cenie wizyty jak zwykle - jest dokładniejsze ale gin nie bierze więcej
ja też jutro mam wizyte ale na prenatlane zapewne za wcześnie - ciekawe ile maluszek ma cm ..
Ja mam robic u mojego gina,ale ostatni raz chyba do niego ide i przenosze sie bo on nie daje recept na luteine i zadnych skierowanTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
alka89 wrote:Ja mam robic u mojego gina,ale ostatni raz chyba do niego ide i przenosze sie bo on nie daje recept na luteine i zadnych skierowan
luteine nie każda musi brać ale warto chodzić do lekarza któremu się ufa, którego się lubi i który jest profesjonalistą - ja mam sprawdzoną z pierwszej ciąża kobietę i jest świetna - robiła mi pierwsze cc i chce żeby drugie też zrobiła -
ja robiłam na fundusz zdrowia ale w klinice leczenia niepłodności po 3 poronieniach mam tam opiekę zapewnioną. Tam nie pytają czy się coś chce czy nie poprostu dają i L4 od samego początku i badania przeróżne. Ja dostałam pappe z usg i konsultacje u genetyka i jeszcze jakies badanie z krwi tylko nie pamietam nazwy ale robi się je w 16-17 tygodniu.
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Idia. Mi dokładnie przeszły mdłości w tym samym czasie. Jest wszystko w porządku. Ja nie denerwoawałam się , bo w tym czasie miałam usg genetyczne i widziałam jak maluch fika i podskakuje. U Ciebie też tak napewno jest. Teraz się ciesz i korzystaj, bo może Cię dopaść zgaga np.
Idia lubi tę wiadomość