Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
RewolucjaSięDzieje wrote:O jaaaa:D
skąd się biorą te teorie?! pierwsze słyszę, że witaminizowanie w 3 trymestrze wpływa na wysoką wagę urodzeniową dzieciaka
Ja to też słyszałam, ale nawet nie chodzi o 3 trymestr tylko całą ciążę.
Ja postanowiłam zdrowo się odżywiać i nie zażywać witamin, choć przez jakiś czas brałam.
-
xpatiiix3 wrote:Mam nadzieję, że Wam w końcu przejdzie dziewczęta
Jak najszybciej :*
A tu aktualny domek Miłka14+3/4dni
Rośnie mi w zastraszającym tempie :*
Ciekawe kiedy mój będzie taki.
A ja dziewczyn, które nie mają apetytu, albo po zjedzeniu mają mdłości, zupełnie nie rozumiem, bo ja jestem ciągle głodna, jem wszystko, słodkie, słone, kwaśne cokolwiek i cały czas... boję się że waga szybko skoczy...
-
Napewno niedługo będzie
hehe Ja też od 2-3 dni a dzisiaj to już mam mega ssanie co ok.1-2h coś jem, bo dopada mnie wilczy głód taka pustka w żołądku jest aż burczy tyle że ja zjem kanapke czy owoca i zaraz znowu małyi porcjami nie dam rady teraz dużo, ale za to częściej
mada_lena tylko tu taki cwancyk ,że w gardło ta igła idzie, a ja panikara np jak kiedyś miałam operacje na oko to sama sobie z oka szwy powyciągałam, bo jak poszłam na zdjęcie i mi baba z nożyczkami do oka to za nic w świecie nie mieli siły na mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 19:23
Livia
Nela
Marcel
-
Masakra mam zgage po truskawkach z jogurtem szok normalnie...
Muszę dać radę, o ile nie uciekne z tamtąd, może jak powiem ,że strasznie się boje to mnie przepiszą na po porodzie ,bo ja im tam urodze chyba...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 19:28
Livia
Nela
Marcel
-
Pati,trafi igiełką prosto w guzka. To naprawdę nie boli. Trzymam kciuki.
Miałam dzisiaj usg genetyczne,wszystko ok i na 70 %będzie dziewczynkaBędzie mała gwiazdeczka,nie można jej było pomierzyć bo cały czas odwracała się buźką
RewolucjaSięDzieje, mada_lena, sylvi, Eve, KocieOczy, anusiaa90, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
Wiecie co, rozważam jeszcze jedną możliwość. Umówię się do innego lekarza na usg 3D. Zobaczę co on powie, ale chyba oddalam się od myśli żeby zrobić tą amnio.
A z innej beczki to od dwóch dni zajadam się barszczykiem z buraków i nie mam dosyćxpatiiix3, RewolucjaSięDzieje, sylvi, Eve, Fidelissa, Idia lubią tę wiadomość
-
asia099 wrote:Ja to też słyszałam, ale nawet nie chodzi o 3 trymestr tylko całą ciążę.
Ja postanowiłam zdrowo się odżywiać i nie zażywać witamin, choć przez jakiś czas brałam.
Dla większości "zdrowe odżywianie" ma różne znaczeniezrobisz co uważasz za stosowne.
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Ja dzisiaj po genetycznych przeziernosc 1,1 czyli super, wszytsko jak to okreslil gin "ksiazkowo"
strasznie sie ciesze:)
U mnie w brzusiu mieszka na 80% Antos:D
RewolucjaSięDzieje, xpatiiix3, Amnezja, Viviana, sylvi, mada_lena, Eve, Goplana, Fidelissa, KocieOczy, Cześka, anusiaa90 lubią tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Masakra mam zgage po truskawkach z jogurtem szok normalnie...
Muszę dać radę, o ile nie uciekne z tamtąd, może jak powiem ,że strasznie się boje to mnie przepiszą na po porodzie ,bo ja im tam urodze chyba...
No mi tez sie zaczyna zgaga po truskawkach z jogurtem
Spokojnie, wszystko zrobią na pewno pod kontrola usg:) i z pewnością bedzie to biopsja cienkoiglowa, wiec nawet nie poczujesz
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Amnezja co 4 tyg miałam ,a teraz co 2tyg na te przesiewowe chodzę na kontrol wyniki robię a mama odbiera i juz chodzi z Nimi do doktorki, bo tam pracuje w szpitalu
Dobra uspokajacie mnie, może nie uciekne, ale bede się i tak trzęsła całą ze strachu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 20:06
Livia
Nela
Marcel
-
Kurcze każdemu na prenatalnym mówią już kogo mają w brzuszku a moja powiedziała że dziecko jest jeszcze za małe i nie będzie widać. No chyba ją pójdę opierdzielę że mnie szukała małpa jedna:/
Dziewczyny czy Wy też jesteście takie rozdrażnione mój chłop mnie wkurza na każdym kroku ostatnio mimo iż nie robi nic co by mnie miało wyprowadzić z równowagi