Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny pomocy:( Ja juz mam naprawdę dość , piąty tydzień wymiotów
Nic , absolutnie nic nie pomaga .Dzis wyszłam do sklepu i po 5 min zakupów uskutecznilam taki sprint miedzy regalami do wyjścia ze aż sie kurzyło , zwymiotowalam na parkingu przed sklepem. Po powrocie to samo nie zdążyłam otworzyć drzwi do domu i zostałam zdemaskowana przez sąsiadkę która widząc cała akcje przez płot krzyczała: początki są trudne
Ale u mnie jutro 4 msc i od dwóch jest trudno
-
Czytałam jakiś czas temu, że powinno być nam cieplej niż zwykle. Też jest mi bardzo zimno, więc to chyba jakaś bzdura była. Mam takie inne pytanie do dziewczyn które pracują jeszcze. Do kiedy zamierzacie pracować (pod warunkiem dobrego samopoczucia oczywiście)?
-
jak najbardziej
ja cieplo uwielbiam, moge miec 26 stopni i spie zawinieta w koldre i nigdy sie nawet odrobine nie spoce
martwi mnie tylko, ze Maluszkowi jak juz sie urodzi taka temperatura raczej nie bedzie odpowiadac. jak mnie pamiec nie myli powinno byc ok 21 stopni , dla mnie to porazka przy 22 zimno mi jak diabli
bede sie musiala jakos przyzwyczaic
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Dziewczyny jak tak oglądam Wasze zdjęcia, to zazdroszczę Wam ładnych brzuszków które wyglądają już całkiem nieźle, u mnie 13t5d i jak na razie nic nie widać; zaczynam się martwic że może coś jest nie tak, a gin dopiero w poniedziałek i aż mnie nerwy zżerają.
-
desou wrote:Spełniłam swoje marzenie!!! PIJĘ PIWO!!!
Znalazłam w Carrefour Warkę Radler 0,00 %w składzie lemioniada a smakuje słodem przy okazji zero alkoholu
pyyyyycha
Ouuu, gdzie ja mam najbliższy Carrefour?!
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
madziulka112 wrote:Czytałam jakiś czas temu, że powinno być nam cieplej niż zwykle. Też jest mi bardzo zimno, więc to chyba jakaś bzdura była. Mam takie inne pytanie do dziewczyn które pracują jeszcze. Do kiedy zamierzacie pracować (pod warunkiem dobrego samopoczucia oczywiście)?
Do samego końca, chociaż nie! teraz już tak nie dam rady, jestem starsza i mądrzejsza! jeszcze troszeczkę i goodbye Lenin!:D:D
KUNIAK wrote:Dziewczyny pomocy:( Ja juz mam naprawdę dość , piąty tydzień wymiotów
Nic , absolutnie nic nie pomaga .Dzis wyszłam do sklepu i po 5 min zakupów uskutecznilam taki sprint miedzy regalami do wyjścia ze aż sie kurzyło , zwymiotowalam na parkingu przed sklepem. Po powrocie to samo nie zdążyłam otworzyć drzwi do domu i zostałam zdemaskowana przez sąsiadkę która widząc cała akcje przez płot krzyczała: początki są trudne
Ale u mnie jutro 4 msc i od dwóch jest trudno
A spróbuj sobie do wody dawać sok z cytryny albo plaster cytryny, albo limonki, możesz ją zmrozić w lodówce:)
poczekaj jeszcze z 3 tygodnie:D jak się nie uspokoi albo będzie gorzej to wtedy skonsultujesz z gienkiem.KUNIAK lubi tę wiadomość
Lavendula wrote:ja dziś zbierałam zęby po opadzie szczęki, jak sie dowiedziałam ile mam zapłacić za toxoplazmozę, różyczkę i ospę [ 36+36+60] "kwa, kwa mć..... "
Że tak powiem, to jest pikuś moja droga:D
Ta-daaam! http://wyborcza.pl/1,87648,15906271,Ile_kosztuje_cie_dziecko__Pod_lupa__podstawowka__CYKL.html
EnjoyFidelissa, Reverie lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.