X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • lkc Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez marzne i wieczorami pale w kominku czym doprowadzam niektorych do szalu. bo jak to mozna palic w maju ;)

Lavendula, RewolucjaSięDzieje, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • e_v_e Ekspertka

Wysłany: 6 maja 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to chyba wszytsko z nami wporzadku:D Tylko nasze dzidziusie lubia cieplo:D

w57vhgqsvnsaad78.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomocy:( Ja juz mam naprawdę dość , piąty tydzień wymiotów :( Nic , absolutnie nic nie pomaga .Dzis wyszłam do sklepu i po 5 min zakupów uskutecznilam taki sprint miedzy regalami do wyjścia ze aż sie kurzyło , zwymiotowalam na parkingu przed sklepem. Po powrocie to samo nie zdążyłam otworzyć drzwi do domu i zostałam zdemaskowana przez sąsiadkę która widząc cała akcje przez płot krzyczała: początki są trudne :) Ale u mnie jutro 4 msc i od dwóch jest trudno :(

gg64l6d8uplrbvce.png
  • madziulka112 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam jakiś czas temu, że powinno być nam cieplej niż zwykle. Też jest mi bardzo zimno, więc to chyba jakaś bzdura była. Mam takie inne pytanie do dziewczyn które pracują jeszcze. Do kiedy zamierzacie pracować (pod warunkiem dobrego samopoczucia oczywiście)?

ex2btv73x12fukei.png
    6sutvflo52wpzljo.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak najbardziej :) ja cieplo uwielbiam, moge miec 26 stopni i spie zawinieta w koldre i nigdy sie nawet odrobine nie spoce :) martwi mnie tylko, ze Maluszkowi jak juz sie urodzi taka temperatura raczej nie bedzie odpowiadac. jak mnie pamiec nie myli powinno byc ok 21 stopni , dla mnie to porazka przy 22 zimno mi jak diabli :( bede sie musiala jakos przyzwyczaic :(

• Amnezja Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do tej pory byłam zimnolubna :)-20 a w sypialni uchylone okno :)

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • monia0084 Koleżanka

Wysłany: 6 maja 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak tak oglądam Wasze zdjęcia, to zazdroszczę Wam ładnych brzuszków które wyglądają już całkiem nieźle, u mnie 13t5d i jak na razie nic nie widać; zaczynam się martwic że może coś jest nie tak, a gin dopiero w poniedziałek i aż mnie nerwy zżerają.

• Lavendula Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_v_e wrote:
    Dziewczyny czy wy tez jest ciagle zimno? Bo ja juz nie moge,ciagle siedze pod kocem poubierana w swetry;/

oj zimno, zimno, chodzę tylko po mieszkaniu i domykam okna. albo siedzę okutana w kilka ciepłych warstewek :)

• Lavendula Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amnezja wrote:
    Też ciągle marznę. Mąż otwiera okna a ja ciągle zamykam :)

u nas to samo :D

Amnezja lubi tę wiadomość

• lkc Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz tydzien siedzialam w domu i odpoczywalam = lenilam sie.ale to bylo lenistwo bez zwolnienia.jutro powrot do pracy na ok 2 miesiace. zobaczymy jak to bedzie :)

• desou Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spełniłam swoje marzenie!!! PIJĘ PIWO!!! :D
    Znalazłam w Carrefour Warkę Radler 0,00 % :D w składzie lemioniada a smakuje słodem przy okazji zero alkoholu ;) pyyyyycha :)

Paju lubi tę wiadomość

• RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie ciepło jak nigdy, nawet w stopy:D

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.

Wysłany: 6 maja 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    desou wrote:
    Spełniłam swoje marzenie!!! PIJĘ PIWO!!! :D
    Znalazłam w Carrefour Warkę Radler 0,00 % :D w składzie lemioniada a smakuje słodem przy okazji zero alkoholu ;) pyyyyycha :)

Ouuu, gdzie ja mam najbliższy Carrefour?!:D

oar8vkcbjvmdwxz8.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    desou na zdrowie:) slyszalam, ze pyszne.

• Lavendula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś zbierałam zęby po opadzie szczęki, jak sie dowiedziałam ile mam zapłacić za toxoplazmozę, różyczkę i ospę [ 36+36+60] "kwa, kwa mć..... "

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulka112 wrote:
    Czytałam jakiś czas temu, że powinno być nam cieplej niż zwykle. Też jest mi bardzo zimno, więc to chyba jakaś bzdura była. Mam takie inne pytanie do dziewczyn które pracują jeszcze. Do kiedy zamierzacie pracować (pod warunkiem dobrego samopoczucia oczywiście)?

Do samego końca, chociaż nie! teraz już tak nie dam rady, jestem starsza i mądrzejsza! jeszcze troszeczkę i goodbye Lenin!:D:D:D

oar8vkcbjvmdwxz8.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powinna byc juz prawie wszedzie, bo w tamtym tygodniu widzialam ta warke w malym osiedlowym sklepiku.

Wysłany: 6 maja 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KUNIAK wrote:
    Dziewczyny pomocy:( Ja juz mam naprawdę dość , piąty tydzień wymiotów :( Nic , absolutnie nic nie pomaga .Dzis wyszłam do sklepu i po 5 min zakupów uskutecznilam taki sprint miedzy regalami do wyjścia ze aż sie kurzyło , zwymiotowalam na parkingu przed sklepem. Po powrocie to samo nie zdążyłam otworzyć drzwi do domu i zostałam zdemaskowana przez sąsiadkę która widząc cała akcje przez płot krzyczała: początki są trudne :) Ale u mnie jutro 4 msc i od dwóch jest trudno :(

A spróbuj sobie do wody dawać sok z cytryny albo plaster cytryny, albo limonki, możesz ją zmrozić w lodówce:)
    poczekaj jeszcze z 3 tygodnie:D jak się nie uspokoi albo będzie gorzej to wtedy skonsultujesz z gienkiem.

KUNIAK lubi tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavendula co to za kosmiczne ceny? dlaczego musisz za to placic? robilas prywatnie tak?

Wysłany: 6 maja 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavendula wrote:
    ja dziś zbierałam zęby po opadzie szczęki, jak sie dowiedziałam ile mam zapłacić za toxoplazmozę, różyczkę i ospę [ 36+36+60] "kwa, kwa mć..... "

Że tak powiem, to jest pikuś moja droga:D
    Ta-daaam! http://wyborcza.pl/1,87648,15906271,Ile_kosztuje_cie_dziecko__Pod_lupa__podstawowka__CYKL.html

Enjoy :D

Fidelissa, Reverie lubią tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png
‹‹ 307 308 309 310 311 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ