Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w stroju dwu częściowym będę chodzić hehe schudłam za bardzo to był za duży a teraz znowu będzie pasował na dupke i cycki
więc jak znalazł bo nówke kupiłam i ani razu na sobie nie miałam heheh za 5 euraków na soldenach kupiłam w wakacje tamte jak miałam meeeeeeeeeeeega dupsko jeszcze i cycuchy
Lukajcie hehe jaki grubcio byłam 5 miesięcy po porodzie jeszcze a już 7 miesięcy po waga niższa niż przed ciążą na tym zdjęciu 72-76kg jeszcze się waga wachała ale i tak lacha byłampodobały mi się moje krągłości, a we wrześniu zaczęłam chudnąć w ciągu miesiąca schudłam 12-13kg buum
jedyna fotka moja z wakacji xD
blue00, Maga31, Strupka, ewelina_d, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
ja byłam wczoraj na basenie - 22 długości (choć po pierwszych trzech myślałam, że wypluję płuca, ale potem przeszło).
Kupiłam sobie dwuczęciowe tankini - czyli góra jest stanik razem z bluzeczką - i w tym się czuję najlepiej
Izia,
Zrobiłam to ciasto wg Twojego przepisu, tyle że zamiast migdałowego olejku dałam waniliowy... pyszne!
Choć wygląda dosyć dziwnie - wszystkie truskawki się utopiły heheNo nie jestem mistrzem w pieczeniu!
KUNIAK, izia, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
KocieOczy wrote:Ja jeszcze kluska nie czuję, ale to pewnie dlatego, że do szczupaków nie należę
Od wczoraj mam detektor tętna płodu od koleżanki
Wczoraj podsłuchiwałam ktosia, dziś później też posłucham jak serduszko bije
a co! Spokojniejsza jestem.
a jakie masz ten detektor tetna plodu? jakis czas temu interesowalam sie nimi i czytalam, ze powoduja wiecej stresu (bo nie lapia tetna) niz spokoju...no chyba ze sie taki za 600-1000 zl kupi... -
Ja się zastanawiam nad tym detektorem, bo już zaliczyłam 2 wizyty ponadprogramowe, gdy się martwiłam, także detektor mniej kosztuje.
Dziewczyny jak tam Wasze kręgosłupy, mnie pobolewa jak pochodzę albo jak gotuję obiad. No i jak pochodzę to więzadła ciągną mocniej. -
Hej
Viviana mnie tez boli kręgosłup i więzadła ciągną jestem szczupła i byc moze dlatego tak odczuwam, nie wiem. Mówiłam wczoraj gin i stwierdzila ze to normalne.
Jestem juz po ostatnich zajęciach specjalizacji na ten semestr:) w końcu wolne:) pojezdzilam dzis autem i w tej pozycji za kołkiem jest mi mega nie wygodnie:/
Upaaaal.... Dwa dni temu sie opalalam a dzis chyba bym padła na słońcu -
KocieOczy wrote:ja zaliczyłam 3 nadprogramowe a każda 130zł liczę więc teraz że przestanę fisiować między wizytami
Kocie Oczy no właśnie, czyli jednak warto mieć ten detektor dla własnego spokoju, ja pytałam znajome, ale nie mają, chyba kupię bo są po 100zł.
Mada-lena ja też pytałąm gina o te bóle, badał mnie i mówił, że po prostu macica musi pracować, rozciąga się i że to normalne, biorę ten magnez, ale jednak Dzidzia potrzebuje miejsca. -
Ja chyba sobie daruję detektor. Jak chcę sprawdzić czy z dzieckiem wszystko w porządku zaczynam masować brzuch oliwką i mała zawsze mi odpowiada. Jeszcze się nie zdarzyło, żeby mnie nie smyrnęła w odpowiedzi (od początku maja oczywiście)
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
oliwką raczej poprostu posmarujcie - w ciąży nie należy masować, głaskać brzucha itd bo to może spowodować skurcze macicy..
a co do basenu to ja kupiłam jednoczęściowy - czuje się w nim najlepiej - ale nie typowo sportowy tylko taki fajny więc mi pasuje - ale podziwiam za przepłynięcie tylu basenów - ja to raczej uprawiam standing w wodzie haha pare razy się poruszam ale raczej w cieplejszym mniejszym baseniku