Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelek bardziej kluje ale czasem tez pobolewa wczesniej tez mnie klulo ale nie tak mocno i nie caly czas.. A jak sie pochylam zeby chociazby cos z zamrazarki wyciagnac to bol promieniuje na caly brzuch tak ze musze sie odrazu wyprostowac..
Wiem ze te okna to byl strasznie glupi pomysl ale mowilam sobie ze ciaza to nie choroba.. i teraz bardzo zaluje.. -
nick nieaktualnyStrupka wrote:Chodzi o to żeby nie doprowadzić do ucisku żyły głównej dolnej, która biegnie po prawej stronie kręgosłupa, zmniejszając dopływ krwi do serca.Na lewym boku ułatwiona jest też praca nerek. Jeśli wszystko jest OK to nie ma medycznych przeciwwskazań do spania na prawym boku. Jednak pozycja na lewym boku jest korzystniejsza szzczególnie w dalszych etapach ciąży.
no to muszę przeprowadzić chłopa na drugą stronę łóżka. Nie potrafię spać odwrócona głową do niego. Nie wiem dlaczego, zawsze go tyłkiem "traktuję"Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Mi tak samo brzuch pulsuje! Juz od dawna to zauwazyłam jak próbuje wyczuć ruchy(oczywiscie bez skutku)
ja właśnie wysłałam męża po kebab z frytkami i surówka mam taka ochotę ze nie mogę się ogarnąc juz siedze i tupię nogami!
A zza otwartego okna czuje zapach truskawek i w niedziele bedzie ciasto u mamusi biszkopt z truskawkami i bita śmietaną
Jest sezon na truskawki to trzeba korzystać
Ja nie przytyłam jeszcze ani kg mimo że cycki ogromne i brzuch urósł ale zaczęłam z bardzo nie ciekawa dla mnie waga (czyt. dużą!!!) także nie ma sie co chwalic:D
RewolucjaSięDzieje, sylvi lubią tę wiadomość
-
martynika ja te klucia mam do tej pory, a jak za duzo porobie to staja sie silniejsze. bylam na wizycie wczoraj i upewnialam sie ze to nic zlego bo to wiezadla sie naciagaja, a gdy boli mocniej to mam lezec i wypoczywac
takze odpocznij sobie ze dwa dni przynajmniej. i zapomnij juz o takich pracach!!
wrrr.. nic mnid nie irytuje bardziej jak slysze od ludzi, ze kiedys to kobiety do porodu i wpolu robily, a teraz to wszystkie takie wrazliwe.. -
Evik wrote:a tak tak karmelek te teksty u mnie w otoczeniu to standard! Ostatnio ojczym męża stwierdził że gdzieś cos jakaś baba w polu urodziła dokończyła robote i dopiero zajęła sie dzieckiem - żaaaaal !
Może u Reymonta czytałGoplana lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
ciasto zrobiłam i normalnie wyszło - w szoku jestem bo mało składników - robienie ciasta zajęło mi dosłownie 6 minut z miksowaniem i wylaniem na blache - tylko coś szybciej się upiekło bo było 20 minut ale chyba dałam za wysoką temperaturę (starły mi się temperatury a w zasadzie nie mi tylko teściowej kuchenka
) - połowy już niema - wogóle kompletnie mi już dana obiadowe przeszły takie ciężkie mięsne itd i ostatnio coraz częściej jadam pierogi zwłaszcza z owocami, racuchy, baa gofry nawet - strasznie się cieszę że siedze w domu i mam czas, więcej energii i że zaczął się sezon na owoce