Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
No może masować rzeczywiście nie należy. Może to za duże słowo. Ja raczej sobie głaszczę brzuszek.
Dzisiaj w nocy jadę nad morze i w sumie nie mam kostiumu i w ogóle się tym nie przejmuje. Kiedyś bym marudziła że nie mam co na plażę założyć a teraz mam to gdzieś. Pewnie zostanę w koszulce bokserce i tak nie będę się kąpać, zamoczę tylko nogi
Ale osobiście bardzo mi się podobają te kostiumiki gdzie góra jest koszulką zakrywającą brzuszek. Nie żebym się go wstydziła, ale ludzie jakoś dziwnie się na niego patrzą, nie mogę się do tego przyzwyczaić. Czuję się jak jakiś mutant. -
KocieOczy wrote:jeszcze nie słyszałam żeby głaskanie powodowało skurcze macicy. ja od jakiegoś czasu mimowolnie łapię się na tym, że głaskam brzuch czy po prostu trzymam na nim rękę, taki odruch mi się zrobił
, czy mi się to śni
Lavendula lubi tę wiadomość
-
Mój mąż postanowił opuścić mnie na weekend i pojechał wczoraj z bratem na rower do Świeradowa (500km od Wawy!), wraca w poniedziałek wieczorem..
Ehh... nie ma go od wczoraj, więc nie pozostaje mi nic innego jak tylko wykorzystać ten czas jak najlepiej
CIASTO Z TRUSKAWKAMI (prosił, żebym mu zostawiła kawałek...pfff...jasne)
WARKA RADLER 0,0% (YUMMY!)
ALMOND OIL THERAPY W ALCHEMY DAY SPA (O 17:30)
JAKIŚ DOBRY FILM NA DOBRANOC!
Ehhh, życie jest piękne!
Marzena27, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
KocieOczy wrote:Ja u lekarza tylko widziałam na monitorze pikające i zapis tętna.
Na detektorze słyszę jak walitętent koni
Ja z wielka trudnością słyszałam tętno małego u gin na detektorze, to moje tak zagluszalo... ale to był 12tc, to jeszcze słabizna była.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 16:17
-
My uciekliśmy z małżem od bałaganu poremontowego, na Mazury - jest cudnie.
Kostium mam 2 częściowy, do opalania, na basenie pływam w jednoczęściowym.
Też z tymi cycami problemy, w kostium się nie mieszczą, i zwracają uwagę chłopów - też mi się to wydaje conajmniej nie na miejscua kiedyś bym się cieszyła...
Fidelissa, Lavendula lubią tę wiadomość
-
No to witam w klubie. Moje cyce doprowadzaja mnie do szalu!
Na szczescie moj kochany maz obiecal mi, ze po drugiej ciazy da mi na operacje pomniejszania + unoszenia
Zaczal już odkladacjak ja go kocham!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 16:40
mada_lena lubi tę wiadomość
-
Zaraz lece się ogarniać na wieczorek panieński
hehe Wrzucę Wam foto z efektem końcowym później
Na razie pokaże się przedhehe gorąco i cały dzień tak po domu chodzę i po podwórku haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 17:26
mada_lena, Viviana, Evik lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Dotty84 wrote:No to witam w klubie. Moje cyce doprowadzaja mnie do szalu!
Na szczescie moj kochany maz obiecal mi, ze po drugiej ciazy da mi na operacje pomniejszania + unoszenia
Zaczal już odkladacjak ja go kocham!
taka strata. To baby płacą ciężkie tysiące aby napompować jakkolwieniek, a Ty pomniejszać chcesz
Nie widziałam jeszcze naturalnych za dużych.
-
u nas burza od godziny, rano byliśmy na zawodach tanecznych w których brała udział chrześnica męża, normalnie ja się nie nadaję, bo ryczałam jak pojebana że tak brzydko powiem
na mnie się każdy gapi też, a wczoraj kolega powiedział"będzie dziewucha bo się zmieniłaś z wyglądu" jezu jak mnie to denerwuje! że niby z której strony się zmieniłam ja się pytam?? delikatnie masować brzuszek można a moja mama powiedziała że sobie w ciąży lekko drapała paznokciami jak chciała żebym ją kopnęła albo mój brat:-)
mada_lena lubi tę wiadomość
-
Haha Nata ja tez czesto płacze jak poje...a;) ostatnio oglądałam z nudów kawałek "dlaczego ja"- swoją droga tego tez nie kumam jak to sie stało, ze oglądałam no ale ryczałam jak bóbr:) hormony:)
Dziewczyny z rozstepami, cellulitem obwislymi brzuchami i piersiami i tak bedziemy piekne !!!Nata, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Bylam u mezulka w pracy na chwilke i oczywiście namówił mnie na podglądanie, bo on przecież wczoraj nie widzial sie z dzidzia.
Jejku mała akrobatka co ona wyczyniala przez ta minutę podglądu. Najpierw do taty pomachala stopa a potem stanęła na głowie, zrobiła fikołka a na koniec pokazała nam dupcie wiec uznaliśmy, ze koniec podglądu
Viviana, Nata lubią tę wiadomość
-
Mnie koleżanka pielęgniarka powiedziała, że dopiero pod koniec ciąży nie powinno się masować brzucha i piersi, bo może to spowodować skurcze. Wyczytałam gdzieś, że nasze maluszki lubią głaskanie, to je uspokaja.
U mnie też burza, ale ja lubię, więc jest super! -
Dziewczyny kojec genialny, mąż mi go podkradł na popołudniową drzemkę
ja wyspałam się jak nigdy
Co do głaskania brzucha, jak byłam ostatnio w szpitalu, leżałam na łóżku podczas gdy pielęgniarka sprawdzała tętno dzieci babek do porodu z mojej sali a mnie znowu twardniała macica i sobie delikatnie głaskałam brzuch. Jak mnie pielęgniarka ujrzała to mnie upomniała, że absolutnie mam nie głaskać i nie masować brzucha bo wywołam skurcze. Także trzeba z tym uważać -
U mnie skwar! łezałam dzis pól dnia u mamy na balkonie, w końcu wypiłam moją ulubioną mrożoną kawkę
pojechaliśmy troche do rodzinki nad staw ze szczera chęcia opalania się ale wytrzymałam z buzią może 5 minut a same nogi z 15 masakra:D Kiedys godzinami lezałam:D Co do cyców to bez komentarza:D Tak samo zawsze miałam wielkie ale teraz ja nie wiem ważą chyba z 4 kg jeden!
Obkupiłam sie dziś w biedronkowych ciuchach:D