X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wózek wygląda pięknie :) tylko faktycznie sprawia wrażenie mało praktycznego.
    ale co kto lubi :)

zaraz idziemy na dzień dziecka na jakiś festyn :)

poza tym pogoda piękna więc cały dzień na ogrodzie siedzimy :)

Miłej niedzieli :)

Fidelissa lubi tę wiadomość

• madziulka112 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bordowy. Wielkość nam nie przeszkadza bo mamy duży samochód. A co do skrętności to już go wypróbowałam i odpowiada mi. Koszyk na zakupy narazie zdjęliśmy. Nie wiem czy będę go używać.
    Rzeczywiście opinie na temat tego wózka są różne, a nawet skrajnie różne. Jak dla mnie ideał, ale zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce

RewolucjaSięDzieje, Fidelissa lubią tę wiadomość

ex2btv73x12fukei.png
    6sutvflo52wpzljo.png
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulka112 wrote:
    Bordowy. Wielkość nam nie przeszkadza bo mamy duży samochód. A co do skrętności to już go wypróbowałam i odpowiada mi. Koszyk na zakupy narazie zdjęliśmy. Nie wiem czy będę go używać.
    Rzeczywiście opinie na temat tego wózka są różne, a nawet skrajnie różne. Jak dla mnie ideał, ale zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce

Życzę Ci, żeby sprawował się na 5 z plusem, bo jest tego wart. Może miałam wadliwy towar, albo po prostu nie dla mnie wózki retro :)

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka, a ja właśnie wróciłam z Kościoła, odkąd jestem w ciąży to jakby się nawróciłam...proszę Boga o zdrowie dla moich kruszynek... :)

Dotty84, Fidelissa lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • madziulka112 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś takiego śmiesznego dzisiaj w internecie wyczytałam:

W brzuchu ciężarnej kobiety były bliźniaki. Pierwszy zapytał się drugiego:
    - Wierzysz w życie po porodzie?
    - Jasne. Coś musi tam być. Mnie się wydaje, że my właśnie po to tu jesteśmy, żeby się przygotować na to co będzie potem.
    - Głupoty. Żadnego życia po porodzie nie ma. Jak by miało wyglądać?
    - No nie wiem, ale będzie więcej światła. Może będziemy biegać, a jeść buzią....
    - No to przecież nie ma sensu! Biegać się nie da! A kto widział żeby jeść ustami! Przecież żywi nas pępowina.
    - No ja nie wiem, ale zobaczymy mamę a ona się będzie o nas troszczyć.
    - Mama? Ty wierzysz w mamę? Kto to według Ciebie w ogóle jest?
    - No przecież jest wszędzie wokół nas... Dzięki niej żyjemy. Bez niej by nas nie było.
    - Nie wierzę! Żadnej mamy jeszcze nie widziałem czyli jej nie ma...
    - No jak to? Przecież jak jesteśmy cicho, możesz posłuchać jak śpiewa, albo poczuć jak głaszcze nasz świat. Wiesz, ja wierzę w życie po porodzie." ....

Madlen222, misiaczk25, scindapsus, Agata92, RewolucjaSięDzieje, anusiaa90, Fidelissa, talia22, Mamadomina, Cześka lubią tę wiadomość

ex2btv73x12fukei.png
    6sutvflo52wpzljo.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znam to, pierwszy raz jak to przeczytałam to się popłakałam...przepiękne:)

scindapsus lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jak zwykle mam stres przed poniedziałkiem! A czemu? Bo jutro wizyta u ginka!:D 2 trymestr objawów ciążowych poza bolącymi sutkami brak i schiza gwarantowana!

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • madziulka112 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się ostatnio "wyspokoiłam" :) Będzie dobrze i jest dobrze. Teraz naprawdę mamy najgorsze za sobą i trzeba myśleć pozytywnie

Evik, Lavendula, RewolucjaSięDzieje, scindapsus, karmelek lubią tę wiadomość

ex2btv73x12fukei.png
    6sutvflo52wpzljo.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w 19 tygodniu :D

Wytańcowaliśmy się :D heheh właśnie wróciłam z poprawin mam dość zaraz foto strzele jeszcze jak wyglądam dzisiaj po deszczu :D
    Ale komplementów dostałam hehehe ale mówią mi ,że jestem za chuda i mam jeść za dwóch że prawie nic nie jem :P A Marcelo był królem parkietu jak dostane weselne fotki wrzuce Wam więcej :D Na razie tylko w sukience i jaki makijaż sobie zrobiłam :D hihi co też chwalili, że taka piękna jestem hehe :) No aż miło było słuchać :D No i opierdziel przed wyjściem dostałam od teścia cioci :D że nic nie jem prawie eheheh

Madlen ja czuje już mega mega pod ręką i widać jak w brzuchu skacze :D

santoocha zaraz wrzucę fotki wczoraj wyszło tak że szybko szybko i nie zdążyłam :p

Ja bym miała termin na 29 wrzesień 2014.. ;/ Ale szybko maluch wrócił do mnie :)

Lavendula cudowny brzuszek :D

Madlen ciekawe jak Twoje brzdące się dogadują w brzuszku i czy się przytulają :D Pochwal się Nam swoim brzuszkiem albo fotkami z USG :)

Ok ok to teraz ja Wam zaserwuje niezły śmietnik :D

Takie tam rano w dresikach :D

1zd3q7o.jpg

Tu sukienka jeszcze nie wyprasowana xD No i maskowała mi brzuszek troszkę :P i miałam na sobie jeszcze bolerko, ale nie robiłam fotek tyle bo nie zdążyłam :)

20z20w3.jpg

Moje bazroły na ręce i siniaki które narobiłmi synek ,ma faze teraz na szczypanie się... ;/ Auuć.. :P

v34020.jpg

I mój face z każdej strony ;P

2ilopbq.jpg

2hedf69.jpg

2daazjp.jpg

A tutaj z dzisiaj z przed chwili bo rano przed wyjściem nie zdąŻYŁAM SIĘ WYFOTKOWAĆ :D i chyba mi brzuch się przykurczył :D ..przez te tańcowanie i zmęczenie z resztą ciągle mam spięty od wczoraj...

149qky0.jpg

n3sndj.jpg

I BRACIA :D

103bcx3.jpg

hehe Marceluch w policzek kopniaczka dostał temu taki ucieszony na drugiej fotce :P

qzkfhf.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 19:59

Lavendula, blue00, RewolucjaSięDzieje, mada_lena, Reverie, Fidelissa, Viviana, Nata, KUNIAK, santoocha lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evik ja też zawsze strach przed każdym usg...ale zarazem radość że znowu je zobaczę, wszystko będzie ok:)
    xpatiiix3 ja na razie żadnych ruchów nie czuję i strasznie ich oczkuję:) Zaraz będzie 18 tydzień więc mama nadzieję, że na dniach w końcu coś poczuję!!! A jeśli chodzi o to czy się dogadują w brzuszku...hmm...na usg zawsze wygląda to tak, że Julek siedzi sobie skurczony a Lenka daje mu kolankami po głowce:) hehe....A najlepsze że córcia to zawsze tak rusza jedną rączką jakby do nas machała:) Jutro wstawię trochę zdjęć z usg i dam zdjęcie brzuchola (chociaż on jest jeszcze nie za duży)....Idę teraz z mężusiem i pieskiem na spacerek....wracam w krótce:)

Lavendula, xpatiiix3, mada_lena lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • madziulka112 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie najadłam się pyszną kolacyjką. Chałka w jajku z cynamonem i cukrem waniliowym a do tego truskawki z cukrem i ze śmietaną. Jak to mój mąż, dupek, mówi "pychalczyki". On oczywiście, za swoje ostatnie wybryki, dostał elegancko przypaloną porcję. Heheh

xpatiiix3, xpatiiix3, xpatiiix3, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

ex2btv73x12fukei.png
    6sutvflo52wpzljo.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chałka w jajku z cynamonem....omg cóż za wykwintne dania koleżanka zajada... też bym schrupnęła coś takiego innego:)

relgh3714vlmssyj.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczęta jak u Was z ochotą na sex? bo u mnie średnio, z resztą ja po ostatnich wydarzeniach mam zakaz ale mimo wszystko nie mam ochoty, może to wina stresu. Martwię się tylko o mojego męża, on mówi że jest ok ale wiecie jak to z facetami jest...niby ok ale pewnie chętnie by pobaraszkowali...

relgh3714vlmssyj.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jakbym miała w tym wszystkim martwić się jeszcze o popęd mojego męża to bym zwariowala. Niech się o coś oni martwią. Będą żyć!

mada_lena, Fidelissa, Dotty84 lubią tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie, wytrzyma;) a jak nie to musi poradzić sobie sam:)
    Mój wytrzymal jak mnie bolaly wiezadla,ze ledwo z boku na bok się obracalam.
    U mnie libido całkiem całkiem;)
    Pati super bunio :)

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:
    No jakbym miała w tym wszystkim martwić się jeszcze o popęd mojego męża to bym zwariowala. Niech się o coś oni martwią. Będą żyć!

Haha racja:D
    Niech się cofnie do czasów kiedy był samotnym strzelcem i przypomni sobie co i jak;)
    Dzidzki są teraz najważniejsze;)

Fidelissa lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie może ja jestem wreeeeeeeeeeeeedna, ale po weselu babcia mówi ,żeby Radek u Nas nocował, a wiecie co ja zrobiłam posłałam mu na fotelu i tu Was przebijam moim zimnym serduchem ,nie chciało mi sie nic, nie miałam nawet ochoty się do Niego przytulić, czy tylko ja tak mam.??? ;/ A z resztą śpię z Marcelkiem w łóżku i nie chciało mi się cisnąć we trójkę :P Wygoda ponad wszystko, a po drugie fajki i wódka bleeeeeeeeeeeeeeeeeee żygać mi się chce jak tylko poczuje.. :/ dlatego też był oddelegowany na fotel prośby nie pomogły :S

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 22:47

mada_lena, Fidelissa lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie to spalibyscie juz w 4:):)
    Smrod fajek tez mnie odrzuca na kilometr:\
    Zmykam spać jutro ostatni staz w szpitalu i mam wakacje:) czas zacząć naukę do egz...eh

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati niezły makijaż:))

Ja tez czekam na wtorkowa wizytę. Mam sporo pytań....
    Myśle ciagle o L4. Mam w tym miesiącu pare badań a w weekend kolejny wyjazd...
    Takze nie wiem urlop chyba na poczatku lipca...
    Nie mam jeszcze wybranego wózka, nie mówiąc o szpitalu, położnej i szkole rodzenia.....
    Kiedy to wszystko załatwić? Zaczynam sie stresowac..,,

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahha ale ze mnie czub pozaczepiałam Miłka i odkopywał mi co tycne brzuchol to bum i tak w kółko, ale chyba juz mu się znudziło jak wzięłam telefon do ręki ,żeby nagrać... ;(

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 410 411 412 413 414 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ