Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Lavendula wrote:zakupiłam niedawno po długim zastanawianiu się czy warto - Motherhood Premium -
absolutnie nie żałuje - jest genialnaWelurowa poszewka, poducha gruba, wygodna sprężysta.....
http://allegro.pl/poduszka-kojec-premium-firmy-motherhood-i4320039854.html
.L
ale gigantyczna i wymienilam na taka:
http://allegro.pl/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-kojec-ciazowa-d-spania-i4248528472.html
nie wyobrazam sobie spania bez niej!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 20:45
eforts lubi tę wiadomość
-
a ja tam jestem tradycjonalistka i lubię drewniane łóżeczka, chce je mieć
i wszystkie inne pierdoły też
ja to po prostu lubie:)
Jutro wrzucę Wam fotę mojego brzuchola to zobaczycie... Kuniak uwierz że on nie jest ogroooomny:) hehe...KUNIAK, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
no jasne, materac to musi być nowy, też sobie nie wyobrażam używanego...
dziewczyny tak przeglądam te poduszki co zakupiłyście i jakoś sama nie wyobrażam sobie spania na takiej...ja mam swoje pozycje w których zasypiam, śpię i ciężko by mi było w innej... nie za bardzo rozumiem te poduszki... -
Madlen222 wrote:dziewczyny tak przeglądam te poduszki co zakupiłyście i jakoś sama nie wyobrażam sobie spania na takiej...ja mam swoje pozycje w których zasypiam, śpię i ciężko by mi było w innej... nie za bardzo rozumiem te poduszki...
a te poduszke normalnie przytulam i moge dzieki temu oprzec sie na niej i delikatnie na pol-brzuchu spac (ktory to opiera sie o miekka poduszke a nie twardy materac). dlatego dla mnie rewelacja...Lavendula lubi tę wiadomość
-
Jeśli u mnie bedzie corcia to na pewno Zosia
tak miała na imię prababcia moja, zmarła w zeszłym roku 29 listopada, a ja w tym roku mam taki termin porodu. Zycie za zycie, wiec jesli dziewczynka to bedzie jej imienniczka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 21:13
KUNIAK lubi tę wiadomość
-
Madlen222 wrote:dziewczyny wybrałam w końcu zestawy łóżeczek dla moich szkrabów, zobaczcie czy Wam się podoba, myślę że cena korzystna i jakość również, sam materac jest bardzo dobry:)
http://allegro.pl/lozeczko-materac-gryka-posciel-17-el-moskitiera-i4315066153.html?source=mlt
Kolor wybrałam: "śpiące misie zielone".
Ściany w pokoju będą oliwkowe a meble z domieszką pomarańczu:)
zestawy łóżeczek dwa takie same biorę żeby dzieci miały równe no i żeby nie było zbyt napaćkane:)
Fajne, a jaki wybrałaś kolor łóżeczek?
Ps. Te grochy mnie urzekły, same groszki
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
KUNIAK wrote:To ja wam przy niedzieli dorzucę coś dla ludzi o mocnych nerwach:D
Moj brzuch i otłuszczone boki
Puknij się w czaszkę,
gdzie Ty masz "boki" i to jeszcze otłuszczone?
eh, eh:D:D
baldachimy to jak dla mnie są siedliska roztoczy i kurzu fuuuj jak pomyśle, że to wszystko spadałoby na taki malusieńki pyszczek i bąbelek by to wdychał to dziękuję
Kuniak Ty żeś na seriop powariowałatłuszcz ahahah śmiechu warte ,a gdzie.? :> kochana Ty jeseś szczupluteńka :* ja to w pierwszej ciąży miałamm brzucholka na boki rozlanego ahahaha a teraz jeszcze tyłem nie widać że jestem w ciąży bo boczki póki co się nie zmieniły tylko dupsko, bioda i brzuchol
no i ciut cycuchy LD
Livia
Nela
Marcel
-
Kuniaku, Zofia - cuuudne imię
Madlen - ja też nie lubię tych poduszek, miałam takową i szybko się jej pozbyłam, ale to zależy, co kto lubi
Co do materaca to ja jestem kompletną przeciwniczką pianekkokos z gryką jest świetny, nic nie pleśnieje i nic nie chłonie, w końcu i tak na materacyku jest ochraniacz:)patrzyłam na dobrodziejstwo twardego materaca, który jest najlepszy dla niemowlaczka, na początku był kokos, potem zmieniłam na grykę, a koło 9 miesiąca kupiłam materac ze 100% lateksu:)
Madlen222 lubi tę wiadomość
RewolucjaSięDzieje wrote:Fajne, a jaki wybrałaś kolor łóżeczek?
Ps. Te grochy mnie urzekły, same groszki
Kochana wzięliśmy krem transparentnt bo w takim kolorze będą meble:)
A z tymi roztoczami i kurzem na baldachimie to przecież wiadomo że trzeba prać często...ale to nie problem dla mnie:) -
xpatiiix3 wrote:baldachimy to jak dla mnie są siedliska roztoczy i kurzu fuuuj jak pomyśle, że to wszystko spadałoby na taki malusieńki pyszczek i bąbelek by to wdychał to dziękuję
Eee tam, przy normalnym sprzątaniu i częstym praniu nie ma żadnego kurzu.
A roztocza towarzyszą nam 24/h:D:D
Madlen222, blue00, Goplana, Dotty84 lubią tę wiadomość
RewolucjaSięDzieje wrote:Puknij się w czaszkę,
gdzie Ty masz "boki" i to jeszcze otłuszczone?
eh, eh:D:D
Pół roku przed ciążą katowałam te boki na siłowni i się w sumie ich pozbyłam..żeby teraz chamy bezczelnie wróciły!
Patix a ile waży twój maluch teraz?
Myślicie że to turystyczne łóżeczko zamiast drewnianego to głupi pomysł??Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 21:57
-
Nie można dzieci sterylnie hodować, bo potem alergie mają
Niech jedzą roztocza i brudy z podłogi na zdrowie
Ale z baldachimu chyba zrezygnuję, coby z dzieciaka dziedzica pruskiego nie robićjeszcze mu się za młodu w głowie poprzewraca.
Zofia fajne imię, i obecnie mega popularne - nawet koleżanka z pracy, która we wrześniu spodziewa się córy też Zofię wybrała.KUNIAK, Amnezja lubią tę wiadomość
-
hej laski! wszystkie macie piękne brzuszki, cudowne i seksowne
co do łożeczek to mnie jakoś turystyczne nie pasują, wolę drewno, ochraniacze jakoś będą musiały sobie poradzić, może wyjściem jest łożeczko 170x140?? chociaż u mnie takiej opcji nie ma bo za mały pokój, jeżeli chodzi o pościel to jak dla mnie te groszki i owieczki niebieskie. Ogólnie to kupujecie kołdrę dla dzieciaczków czy po prostu grubszy kocyk? chyba jak na zimę to jednak kołderka wskazana no nie? my dzisiaj kupiliśmy dla małego w h&m skarpetki:-) lekko mnie dzisiaj tak ciągnie w dół brzuch, takie mam wrażenie jakby mi ktoś kamień położył na środku i mi ciążyło;/ patrzę na allegro na laktatory aventa, w sumie ceny w miarę więc można pomyśleć. My powoli ogarniamy naszą sypialnię, w następnym tyg stolarz przyjeżdża zobaczyć czy da się zwęzić nasze łóżko ze 160 na 140cm i ma wymierzyć szuflady w szafie, bo oddajemy małemu dwie półki i z szuflad będzie nam łatwiej wyciągać ciuszki do tego jakaś komoda i może jakoś się zmieścimy (szuflady wyjdą szerokie na 80 ma gł na 90 więc w miarę ok. Upatrzyłam pojemniki plastykowe pod łóżko więc dodatkowe miejsce będzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 21:59