X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Jula222 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane :) witam się z wami jako Mloda Mężatka hehe ;D
    a tu chwalimy sie naszym brzuchatkiem na glodniaka ;D bo po najedzeniu jest 2 razy taki :))

oto on i mieszkanko naszego Mikołajka <3

2eqevf6.jpg

34ecexg.jpg
    aaa :) mój pogryziony laczek taz sie załapał ;D dzieło mojego szczeniaka ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 15:54

mada_lena, monia0084, Strupka, Agusia ;), KUNIAK, Nata, Viviana, anusiaa90, Madlen222, caśka, Agata92, Goplana, Maga31, Amnezja, Isia14, Fidelissa lubią tę wiadomość

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paula1234 wrote:
    A ktora sofę masz na oku?
    Tez wlasnie zaczynamy urzadzac pokój i uwazam,ze taka sofa jest niezbędna :-)

Myślałam o tej
    http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S59843744/

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczęta cudownie, dobrze trzymałyście kciuki, egzamin baaaaaaaaaaaaaaaaardzo trudny, ale dałam radę na 100 % zdałam, a na ile jeszcze nie wiem wyniki 29sierpnia a dzisiaj wstępne odpowiedzi mają być do testu jakoś wieczorem.. :) hmm jak wyszłam zaczął mnie brzucho tak na dole przy biodrze po lewej ciągnąć i nagle siku, 5min nie minęło znowu siku, myśle no nie wyjde ze szkoły, znowu całe szczęście czekałam jeszcze na arkusz z pytaniami, no i tak boli boli poszłam na przystanek sobie stoję gorzej boli myśle usiąde sobie w autobusie lżej się zrobi ciut i szybko do domu z autobusu ,bo ok wchodze do autobusu wsio zajęte stare rury zjeżdżają wzrokiem nikt nie ustąpi, no trudno stoje szarpie w tym autobusie jakiś idiota chyba kierował, bo normalnie jakby wory z kartoflami wiózł... 2 przystanki myślę no wysiąde ,bo nie wytrzymam w tym autobusie, ok wysiadła baba ludzie jak się na mnei patrzyli ,że śmiałam usiąść, później patrzę wolne miejsce, wchodzi kobieta w ciąży ta sama sytuacja co ze mną gapią się i te spojrzenia, chciałaś to sobie stój a widze trzyma się w krzyżu i ten wyraz twarzy ,że boli... no to baba zeszła obok a ja chyc torebkę i mówię, pani w ciąży to siada obok, ahh te spojrzenia i cudowne uczucie zwycięstwa xD no i takl oto jakoś dotrwałam położyłam się na chwilkę i przeszło... ale już tak cholernie ciągnęło i skurcze miałam ... brzucho jeszcze ciut twardy ale już dużo lepiej :)

Ewelina d świetna bluzeczka :) fajnie ,że juz tak kopie :D

dziewczęta gratuluje półmetka, świetne uczucie, że juz 50% za Nami, co nie.? :D hihi

Nata biedna szkoda, że dzisiaj na te połówkowe nie wypuszczą :( a dzwoniłas juz przełożyć.?

marynka ja ostatnio miałam skurcze w pachwinach, o żesz bladź aż w pośladku i w udzie to czułam... cholerstwoi...

Madalenka oby i mojej się znudziło, wolę ,żeby tak jak brat posiedziała sobie głową w dół :D ale jak tu by ją zachęcić to przekręcenia się.?? :P

Mmmmmniam Madlen nutella :D Ciesze się ,że już lepiej się czujesz miód na moje oczy czytać pozytywne posty :) Już pisałam i powtórze się, niedługo jak Ci wystrzeli z dnia na dzień to nie zauwazysz nawet kiedy :)

hahaha a ja jak nie miałam ochoty na słodkie tak niedawno przyszła xD cos czuję znowu będę pączek w tej ciąży oby góra 20kg a nie ponad 30 tak jak z Marcelem.. hehe :D

Evik będę trzymała kciukaski za Was wieczorkiem, oby m dostał świetny prezent na dzień ojca :D

Viviana to może powinnam trochę na głowie postać, żeby i mi się przekręciła królewna hehehe :D

blue i u Was kopniaczki ,gratulacje :*

Madalena no nasze panieneczki chyba się zmówiły co do siedzenia na pęcherzach Naszych ,wyjątkowo rozpieszczone chyba będą od małego na tronie :D xDD

Madlen ja z Marcelem to wsio robiłam do końca a teraz czasem jestem nie do życia mam siły ,a chęci mniej albo mam chęci a sił brak hehe teraz n juz się czuje jakbym ciężko fizycznie pracowała pół dnia a ja tylko do szkoł i z powrotem przecież :)

hehe wygodnickie dobrze to ujęłaś Madalenka :D

KUNIAK biedna znowu mdłości, oby szybko przeszło :**

Maga i dla Was dzisiaj życzę super wieści na dzień ojca :*

Nata maluszki są przecudowne każdy inny a wszystkie cudowne <3

sylvi może napisz niech doślą Ci :)

Jula super mężatko :* jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :** i powiem Ci śliczny brzuszek juz masz :**

Kurde no czekam na Wasze wieści z niecierpliwiona taka ,że ho ho hehe dawać mi tu pozytywne koniecznie..!!! ;) :**

Łoo ale żem się rozpisała :D Miłej lekturki kochane oraz miłego dzionka i jeszcze raz dziękuję Wam za kciukanie :**

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 15:57

Jula222, KUNIAK, mada_lena, Madlen222, blue00 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Jula222 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękujemy Pati :)) Maluch równiez wyraził sowje zdanie na ceremonii :) w momencie kiedy miałam powiedzieć tak Mikołaj dał mi takiego kopniaka ze powiedziałam "AŁA!" :))

ewelina_d, xpatiiix3, Agusia ;), KUNIAK, Viviana, mada_lena, Madlen222, desou, Amnezja, Lavendula lubią tę wiadomość

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahaha Jula ale się uśmiałam ,no to ładnie i pewnie dał kopa dla matki ,żeby powiedziała głośno TAK hihi :D

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula Musiał byc niezły ubaw:D
    Pati za akcje w autobusie masz mistrza:) najgorsze sa te stare dewoty, jak święte krowy normalnie. Brawooooo:D

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Wy też się tak łatwo czymś przejmujecie?

Ja jakiś płaczek się zrobiłam, ale staram się brać w garść, bo jak się przejęłam (oczywiście czyimiś problemami) to Dzidzia mi kopa dała, chyba na opamiętanie.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane udalo sie i w czwartek idziemy na polowkowe, uffff takze jestem zadowolona chociaz z tego:-). Odpykamy szpital, polowkowe, w weekend 30kolegi i sruuu nad morze. Macie namiary na tanie noclegi???

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuniak może spróbuj dodawać imbir do herbaty czy soku czy jak dasz radę to na surowo, ja go jakiś czas temu stosowałam przez tydzień i poza dwoma razami jak zapomniałam z rana go użyć to nie wymiotowałam. Odstawiłam zupełnie z tydzień temu to tylko raz mi sie przydarzyło. No ale to już upływ czasu. Też pałka jestem bo bite 10 tyg calodziennych wymiotów i nie wypróbowałam go wcześniej!!!!

KUNIAK lubi tę wiadomość

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata popatrz na grouponie. Z wyzywieniem za niewielkie pieniądze mozna cos znaleźć.

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana wrote:
    Czy Wy też się tak łatwo czymś przejmujecie?

Ja jakiś płaczek się zrobiłam, ale staram się brać w garść, bo jak się przejęłam (oczywiście czyimiś problemami) to Dzidzia mi kopa dała, chyba na opamiętanie.

Placzek i nerwus. Moja tez zaraz kopie i to mnie powstrzymuje

Madlen222 lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jestem!!! super, że trzymałyście kciuki bo pomogły!!! dziękuję Wam bardzo!!!
    Otóż wszystko u mnie jest ok:) dzieci zdrowe, łądnie rosną:) Lenka większa od brata cały czas (372g), natomiast Julek 350g:)
    Żadnych wad, nieregularności, itp...Pani doktor powiedziała tylko "beautifull", cały czas to powtarzała..także jestem spokojniejsza...
    Szyjki mi nie sprawdzili bo mówią że jak jest pessar to nie mogą tak dokładnie sprawdzić i ingerować tam ciągle...powiedziała, że jak będzie coś nie tak to na pewno to poczuje, podobno może zacząć lecieć krew. Powiedziałam, że nie mogę brać żelaza, to ona mi na to że mam po prostu wzbogacić dietę w produkty z żelazem...to chodzi tylko o to , żebym ja miała wystarczająco bo ona mówi że dzieci zawsze będą mieli tyle ile potrzebują:)

Dziękuje jeszcze raz wszystkim, które trzymały kciukasy i życzę następnym połówkowym powodzenia i czekam na relacje!!!
    No i po raz kolejny powtierdzono u mnie chłopca i dziewczynkę!!!
    Następna wizyta 16 lipca... :) już się nie mogę doczekać.

Aha, i jeszcze jedno: Lenka zminiła pozycję i już nie leży główką na szyjce (całe szczęście), teraz właśnie wciska głowę w mój prawy bok:) dlatego te bóle...:) ale wszystko jest ok!!!i to najważniejsze!!!! ;)
    HAPPY

xpatiiix3, Viviana, mada_lena, Agusia ;), sylvi, caśka, Agata92, Maga31, Dotty84, Amnezja, Jula222, maaartinka, blue00, anusiaa90, Lavendula, Goplana, Fidelissa, scindapsus lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe kobieta kobiecie powinna pomagać :D a takie stare rury to już nie kobiety, bo się zachowują jak bydło.. ;oo

Idę zaraz do koleżanki ubranka poprzebierać sobie heheh jak za free oddaje ,pytałam sto razy tak oddaje więc ok hehe posiedziy pogadamy odwiedzimy pół roczną Amelcię, cudny pultasek <3 No i posiedzimy miło czas spędzimy ;) s dzieciakami hihi :**

Oooo cudowna wiadomość przed wyjściem :D Madlen gratuluje super wieści :**

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 16:50

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen super:) dorodne bąbelki :)

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen super wieści, teraz czas na trochę luzu, przynajmniej do następnej wizyty... ja tak mam przynajmniej ;--), mój maluch się rozbrykał od pierwszych ruchów, dziś daje czadu, kocham ;-*

Madlen222, mada_lena, xpatiiix3, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny
    Ja mam dzisiaj taki ból chyba z przemęczenia. W sobotę urodzinki mojej księżniczki więc latania sporo było, niedziela to juz wogóle masakra byliśmy na zakupach większych żebym codziennie do sklepu nie musiała latać, potem byliśmy na urodzinkach u mojej mamy i około godziny 20 mój chory na angine chlop zaczął nam tam wymiotowac krwią. Wiadomo uparte to nei chciało pojechać do lekarza ale po 3 takich wymiotach nie wiem skąd ja mam tyle siły ale jak go chwyciłam to zaciągnełam do samochodu i do szpitala. Od 22.10 wyobrażcie sobei że siedzieliśmy na SOR do 4 rano po to aby zmienili mu antybiotyk:/:/:/:/;/ Wróciłam do domu byłam tak padnięta że padłam w ciuchach na łóżko i zasnelam o 6 pobudka bo musialam jechać po córkę do mojej mamy bo musiałam wyjść do pracy i nie miała kto z nią ostać. O 7 odebrałyśmy torcik (3 kg) żeby do przedszkola zanieść kosz truskawek soki i słodycze. na 8 dotarłam do przedszkola potem do apteki i weszłam do domu to padlam i zwijałam się z bólu. JAk siedze jest ok ale jak się tylko wyprostuje to zaraz zaczyna boleć i nei moge chodzić bo mnie w dół ciągnie. I nei wiem czy przeczekać bo w środa wizyta czy jechać dzisiaj z sobą.

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • caśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro jadę z rana na badanie, glukoza,krew mocz i takie tam. a w środę mam wizytę u mego gin. :) mójmójmały pokaże w końcu co ma między nogami :D choć ja nie mam złudzeń, wiem że to chłop !!! moja mała kopia męża.

Co do imbiru ... ostatnio byłam w kawiarni Pożegnanie z Afryką i skosztowałąm herbaty żar pustyni, właśnie z imbirem ale nie tylko, ma też aloes, pieprz czerwony i biały. Herbata cudo, polecam !!! ŻAR PUSTYNI

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • sylvi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati my mamy łózeczko po bratanku męża, trza dokupić po prostu dwie śruby :)

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po za tym gratuluje połówek i pozytywnych wiadomości a za dziewczyny które mają problemy z szyjkami twardnieniami trzymamy kciukasy aby się wszystko uspokoiło.

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • asia099 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata wrote:
    Kochane udalo sie i w czwartek idziemy na polowkowe, uffff takze jestem zadowolona chociaz z tego:-). Odpykamy szpital, polowkowe, w weekend 30kolegi i sruuu nad morze. Macie namiary na tanie noclegi???

Na tanie może nie, ceny normalne, ale moja teściowa wynajmuje pokoje w Chłapowie obok Władysławowa.
    W razie czego tu masz stronkę: http://noclegichlapowo.com/photos/

Nawet mój sklepik z rybkami się załapał :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 17:26

Nata lubi tę wiadomość

relgh371qq47owdh.png
    wwgzvfxmrhda6ta8.png
‹‹ 525 526 527 528 529 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ