Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny jade!!! jejq jakiego mam stresa!!! zarazem tak się ciesze, ze zobaczę moje kruszynki...
Błagam, módlcie się aby wszystko było git!!!!
potem napiszę!!!
papapamada_lena, maaartinka, Mamadomina, xpatiiix3, Goplana, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madlen222 wrote:dziewczyny jade!!! jejq jakiego mam stresa!!! zarazem tak się ciesze, ze zobaczę moje kruszynki...
Błagam, módlcie się aby wszystko było git!!!!
potem napiszę!!!
papapa
Wszytsko będzie w porządku, czekamy na informację ;-*Madlen222 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Dawno mnie tu nie było, bo odpoczywałam nad morzem. Pogoda nawet dopisała, tylko jeden dzień był deszczowy, zatem urlop wykorzystaliśmy z mężem na spacerki po plaży i oddychanie jodemDo tego złapaliśmy nieco słońca, mimo, że się smarowałam, to nos i usta (!) mam w piegach
ale akurat to mi się podoba, jako mała dziewczynka chciałam mieć piegi na nosie
Jedynym minusem tych długich spacerów (jednego dnia to przeszliśmy ponad 25 km plażą) były bóle stóp. Wyleciało mi z głowy, że stawy w ciąży są bardziej rozluźnione i następnego dnia ledwo chodziłam... ale na szczęście masaż stóp pomógł, choć na początku się wystraszyłam, ze to coś poważnego. Czasami pobolewały więzadła w pachwinach nóg, ale wystarczyło zmniejszyć tempo na bardziej spacerowe
A i jeszcze niedogodnością była ciągła chęć siusiania, więc latałam do lasu co chwilęNa szczęście na Mierzei Wiślanej było pustawo, wiec nie musiałam się specjalnie kryć przed ludźmi w krzakach
Noclegów szukaliśmy na miejscu, a że to przed sezonem to nie było problemu by znaleźć fajny pokój z łazienką i TV za 35 zł (Byliśmy w paru miejscach i zawsze podawano 40 zł za osobę, ale jak mówiłam, że jestem w ciąży to spuszczano te 5 zł)
A dziś również czeka mnie badanie połówkowe, ale późno, bo przed godz. 20.00. Mam nadzieję, ze na dzień ojca potwierdzi się, że oczekujemy synka
Trochę nadrobiłam zaległości na forum, choć nie było to łatwe... Trzymam kciuki za dziewczyny ze skracająca się szyjką, by wszystko było dobrze!
mada_lena, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Maga dasz namiary na nocleg?? My jedziemy 30. Dlugo mnie trzymaja bo kurna kasy wiecej dostana..dzisiaj mialam miec polowkowe ktore przelozylam z czw, widzialam sie z moim lekarzem i wyszlo na to ze i tak mam w czw. Uffff dobrze ze sie udalo i nie musze czekac np dwoch tyg...koszulka swietna, widzialam takie w necie na all mam str w domku w zakladkach zapisana kupie sobie jak mnie wypuszcza
). Dzieki za wsparcie kochane. Meczymy sie tutaj z kolezanka no ale wypisac sie nie moge, bo jakby nie daj boze cos to beda sie sapac..ogolnie jestem okropnym pacjentem bo nie biore tych lekow, tylko globulke na infekcje. Uwazam ze nospy profilaktycznie to brac sie nie powinno. Najwazniejsze ze codziennie slysze moje male serduszko
)
-
Witam po długim weekendzie
Właśnie nadrobiłam zaległości, oj sporo tego było... Ja weekend spędziłam w Wiedniu i musze przyznać, że się zakochałam w tym miejscu. Jest przepięknie, tylko ten język... Jestem w szoku, że mam taką kondycję, 3 dni chodzenia i dawałam radę. Wieczorami trochę pobolewały pachwiny, ale jak odpoczęłam to przechodziło
Jula wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia)
Wszystkim leżącym życzę dużo zdrówka :**
No i oczywiście powodzenia na wizytachja połówkowe mam już jutro. Jak ten czas zleciał
)
-
mada_lena wrote:Tez nie moge sie doczekać pokoiku:) maz mi sie klepnal, ze w lipcu zamówił nam z groupona pobyt na morzem, wiec jak tylko wrócimy to malujemy i urządzamy. W pt podjade do ikei zobaczyc na żywo mebelki i sofe. Bo chce zeby była w pokoiku sofa rozkładana do spania w irazie co/ czyt w razie gdyby w nocy tata musiał zając sie córcia haha:) a mamusia w czasie bedzie odpoczywała:)
Viviana życzę Ci tego;) sama zobacz conajmniej 3 panny wygodnickie leżakuja nie ma innej opcji jak rozowe dodatki, tak cos czuje;)
A ktora sofę masz na oku?
Tez wlasnie zaczynamy urzadzac pokój i uwazam,ze taka sofa jest niezbędna