Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nastka151 wrote:dostałam od swojego poduszkę do spania ale za cholere nie umiem z nia spać...
hihi na początku tez było mi dziwnie, był nawet moment, gdy budziłam się w nocy a z poduszki korzystał mój mąż ';--), super się z nią śpi, teraz nie wyobrażam sobie spania bez niej ;--) -
Dziewczyny, co Wy z tymi bólami - i na mnie przeszło dzisiaj
Ledwo torbę z zakupami wtargałam do mieszkania.
Co do pokoiku - mamy odremontowany od kwietnia. Ściany fioletowe, a mebelki będą pewnie białe, tzn. komoda z przewijakiem i łóżeczko. Kupujemy również kołyskę, bo przez kilka pierwszych miesięcy maluch będzie nocował w naszej sypialni.
Pościel pewnie też będzie fioletowa, ewentualnie szara (bo całe mieszkanie prawie szare). Ten fiolet mnie prześladuje, bo najbliżej mu do różowego, do którego mam słabość, ale chłopak, więc małż by nie pozwolił
a fiolet na szczęście przeszedł
Patii - gratuluję zdanego egzaminu
Kuniak - biedna Ty z tą luteiną jesteś, pamiętam jak ja reagowałam, nic nie pomagało... oprócz odstawieniapogadaj z ginką, bo z for lekarskich wiem, że jedni dają luteinę na wszystko, a drudzy się z nimi wykłócają i nie przepisują jej prawie wcale... zależy jaka szkoła
Nata - grunt to być świadomym pacjentemteż bym wywalała te leki
. W ogóle, po moim zdaniem, bezsensownych jazdach z Duphastonem, ciężko byłoby mnie namówić do brania czegokolwiek
Dla mnie leki dzielą się tylko na 2 grupy, te które działają i te które można wsadzić w... byle nie swoją
i o dziwo tych drugich jest w użyciu o wieeeele więcej
KUNIAK lubi tę wiadomość
-
Już po wizycie. Moja córeczka może być chłopcem
Tak się ustawiała,że raz wyglądała na dziewczynkę raz na chłopaka
Mam nadzieję,że to pępowina
Muszę wytrzymać do połówkowego 1 lipca. Ale żeby nie było tak różowo twardnieje mi macica.Luteina i więcej leżymy niż chodzimy.
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Co do noclegów nad morzem, to tak jak pisałam, jechaliśmy z mężem w ciemno i szukaliśmy na miejscu.
Najpierw byliśmy w Piaskach za Krynica Morską (Mierzeja Wiślana). Nie brałam wizytówki, wiec nr tel. nie mam, ale nocowaliśmy na ul.Piaskowej 44. Jak poszukasz w internecie to jest dużo ofert noclegów z Piasków. Mi się tam podobało, bo dzicz i pustki, a plaże szerokie i puste, do granicy z Rosją 3km plażą, a do Krynicy ponad 10 kmAle uwaga, w Piaskach jest mnóstwo dzików, spacerują sobie lochy z młodymi i nic się ludzi nie boją, więc trzeba uważać (na szczęście nie były agresywne). Fajną atrakcją jest rejs statkiem z Krynicy Morskiej do Fromborka
Następnie byliśmy pod Gdańskiem na Wyspie Sobieszewskiej niedaleko rezerwatu Ptasi Raj. Nocowaliśmy u pani Anny na ul. Nadwiślańskiej 62, tu namiar na stronkę: http://www.dzika-plaza.pl/. Nam udało się nocować za 35 zł. Pani Anna zgodziła się opuścić 5zł, bez zbędnych negocjacji. Warto zadzwonić i upewnić się czy ma wolne pokoje, bo w sierpniu ma komplet.
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
oj tak kochane
wesoło było
poprawiłam sie od razu na "tak" i pozwoliłam sobie sie wytłumaczyć
że Dziecko również chciało zabrać głos
to wszyscy w śmiech
a na to ministrant że "czasami dzieci i ryby głosu nie mają"
chyba mu sie pozniej dostało od ksiedza bo nas przepraszał
-
Zgadzam się Madalena z toba
trza odpoczywac i jak najmniej stresu
wiem sama po sobie
ślub tak mi dał w kość te całe przygotowania i nerwy ze wczoraj musielismy jechac do szpitala na dyzur..;/ bo krew sie pojawiła..;/ na szczescie szyjka w porządku, ponad 3cm, wsio ładniusie Miki tez zdrowy i rozbrykany
a mi pęcherz psikusy robi bo ostre zapalenie pęcherza..;/ i przez to ta krew..
-
ależ tu się cisza zrobiła:)
Jula dobrze, że tak to się skończyło...lepsze zapalenie pęcherza niż problem z dzidzią...
madalena masz rację, taki czas nadszedł ale to tak już musi być, nie może być zbyt pięknie...to jest życie...ale wszystko dobrze się skończy u wszystkich!!!!
Amnezja odpoczywaj!!! to bardzo ważne...a co chcesz? córkę czy synka bardziej?
a Pati jak się rozpiszę to czytam i czytam...haha...fajnie;) tylko teraz coś umilkło. Tak w ogóle to gratuluje egzaminu zdanego:)
Moja mama zaczęła już szaleć i co dziennie pokazuje mi na skypie nowe ciuszki dla wnuków:) haha...kochana... Już po jurze do mnie przyjadą, cieszę się, bo w końcu jakąś rozrywkę będę tu miała:)xpatiiix3, Jula222, mada_lena, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Jestem ,jestem..
Hehehe Madlen chyba sie stęskniłaś, u koleżanki byłam po ciuszki i się zasiedziałam, pół godzinki temu dopiero wróciłam hehe a co do rozpisywania się no staram się odpisywać każdemu chociaż nie zawsze mam czas to chociaż po krótce a dzisiaj jak zasiadłam weny załapałam..
sylvi a no to groszowa sprawa dokupić takie duperelki ,myślałam, że kupiłaś
A i jeszcze raz dziękuję Wam zdałam ok.3/4 i z jednej i 3/4 z drugiej części dobrze, złapałam się już na tym ,że pare pytań z dobrze na źle przekreśliłam ale i tak gicior jestem zadowolona bo napisałam lepiej od części kujonów które zakuwały od paru dni hahahablue00, Jula222, Madlen222, mada_lena, Fidelissa lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
już mam wstępnie wiem jakie błędy zrobiłam xD 6 pytań przeprawiłam na źle przepisując na kartę
mam 33/50 z pierwszej części i 15/20 z drugiej
także nie jest źle
jeszcze gorszy mnie czeka praktyczny 3 lipca mam na 9.. ;oo tam to się posram chyba ze strachu jak mi na ręce będa się patrzeć
o parę godzin cisza była a teraz w szyjkę aż podkopuje księżniczkacudownie :* ale za razem dziwne uczucie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 21:31
Livia
Nela
Marcel
-
Dzis spokojnie , faktycznie. Byliśmy na chwilke u cioci na urodzinach. Tyle pyszności a ja nie pojadlam prawie w ogole, bo zgaga:/ cos mi dzisiaj leży na żołądku. Nawet nie mam ochoty na nektarynki.... A i spodnie z panelem tak mnie cisnęli, guma wbijali mi sie w żołądek, w dupsku ciasno. Myślałam tylko o tym kiedy wyjdziemy. Zamówiłam kolejne getry na allegro w związku z tym:)
Pati gratulacje zdolniacho:)
Jula oszczędzaj sie teraz. Zdrowka:)
xpatiiix3, Goplana lubią tę wiadomość
-
No to mamy tu stylistkę fryzur:) fryzjerka za dychę?
Kochana teraz grzywka chodzi po conajmniej dwie dyszki;)
Zdasz i praktyczny, spokojnie. Ja pamietam, ze zawsze im większy luz tym lepiej mi szło
A masz juz cos na oku, w sensie drugi kierunek?? -
Madlen no zebys wiedziała ciagle cos nie tak;) marudna jak baba w ciazy - w koncu juz wiem skad to powiedzenie:D
Najlepiej mi w domku z mezulkiem/ czasem tez bez/ z kasiazeczka w łóżku, na kanapie, spacer po lesie, bez ludzi i w wygodnych ciuchach:) musze je wystawić na all. Never ich juz nie założę!!!
A i ostatnio nawet moja kitucha mnie drażni. Zarte to sie zrobiło jak smok. Nic tylko pod lodówka stoi i miauczy. A jak otwieram to wskakuje do lodówki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 21:54
Goplana, Evik lubią tę wiadomość
-
Jestem już po badaniach połówkowych
Wszystko z synkiem w porządku - potwierdziło się - będzie Staszek
Mały waży już 402 g, wiercił się ładnie i twarz zasłaniał rączkami, tylko na chwilę twarz pokazał, wstydził się czy co?
Ale za to można było sprawdzić, że ma 5 palców
Uf, cieszę się, ze już po. Była mała obsuwa i weszliśmy dopiero po godzinie! Za to teraz w nagrodę będzie dla mężusia meczyk i bób
mada_lena, Madlen222, xpatiiix3, KUNIAK, Lavendula, sylvi, desou, Goplana, talia22, Viviana, RewolucjaSięDzieje, anusiaa90, Isia14, Fidelissa, Cześka, Amnezja lubią tę wiadomość