X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terroryzuj koniecznie :) Niech potwierdzi córcie :D

Viviana lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Madlen No właśnie patrzę Twoje bliźniaki młodsze ciut ,a większe heheh A może to ja mam dwójkę tylko dobrze sie drugi kamufluje xD To My z dzisiaj kurde, ale aż schylić się nie da nawet blokade mam tak nisko zeszła ajajaj i aż biodra wklęsły mi się haha... :)

No willa Neli już konkretna <3

2uek0g7.jpg

2r3fbjl.jpg

omgyq.jpg

2a5kx9g.jpg

Willa? Toz to rezydencja jak z Dynastii:) śliczny :):)

xpatiiix3, Madlen222 lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedługo w tej rezydencji chyba dach na pół pęknie po cycki bo już pół komina wyskoczyło, a jeszcze jak mi tynk popęka to będzie dopiero tragedia hahaha zamiast zebry to pajęczyna na brzuchu sie zostanie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 18:57

Madlen222, mada_lena, KUNIAK lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KUNIAK wrote:
    Dziewczyny mówią wam coś wózki Hartan???Porzadne to?

http://www.ewozki.eu/pl/p/2w1-Hartan-Racer-GT-wozek-wielofunkcyjny-gondola-do-wyboru./641
    Kochana,

Ja zdecydowanie zakochałam się w tych wózkach - Racer GT albo SKY XL.
    Żaden inny nie ma takiego zawieszenia.

Nie należą do najtańszych, ale nie są też najdroższe :) Na 90% kupimy Hartana

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotty84 wrote:
    Kochana,

Ja zdecydowanie zakochałam się w tych wózkach - Racer GT albo SKY XL.
    Żaden inny nie ma takiego zawieszenia.

Nie należą do najtańszych, ale nie są też najdroższe :) Na 90% kupimy Hartana

Moj maz mówi to samo. Świetne zawieszenie. Poki co tylko w teorii. W sobotę sobie poogladamy :)

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlaczego w bliźniaczych wózkach nie ma takich wyborów? tzn są, tyle że ja ograniczona pieniężnie jestem i chce się zamknąć w 3000zł więc niestety...szału nie ma...

relgh3714vlmssyj.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wreszcie dogoniłam koniec wątku od długiego weekendu :). Z wrocławia wróciły, podróż przeżyły, fikołki i kopniaczki serwujemy mamusi i tatusiowi..... jutro połówkowe - trzymajcie kciuki !!

xpatiiix3, Isia14, Agusia ;), Maga31, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

• ewelina_d Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen222 wrote:
    dlaczego w bliźniaczych wózkach nie ma takich wyborów? tzn są, tyle że ja ograniczona pieniężnie jestem i chce się zamknąć w 3000zł więc niestety...szału nie ma...
    sprawdz: http://sklep.everbaby.pl
    wozki chyba sprowadzane z Australii, sklep zalozyla laska co prowadzila bloga pierwsza-zona.blog.pl, ktorego uwielbialam, ktorej urodzily sie dzieci rok po roku. mozna kupic wozek i dodatkowe siedzenie. maja normalne rozmiary przede wszystkim.

Ewelina
    hhojzmj.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:
    sprawdz: http://sklep.everbaby.pl
    wozki chyba sprowadzane z Australii, sklep zalozyla laska co prowadzila bloga pierwsza-zona.blog.pl, ktorego uwielbialam, ktorej urodzily sie dzieci rok po roku. mozna kupic wozek i dodatkowe siedzenie. maja normalne rozmiary przede wszystkim.

dzięki Ewelinka, już zerkam:)

relgh3714vlmssyj.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavendula wrote:
    Wreszcie dogoniłam koniec wątku od długiego weekendu :). Z wrocławia wróciły, podróż przeżyły, fikołki i kopniaczki serwujemy mamusi i tatusiowi..... jutro połówkowe - trzymajcie kciuki !!

Oczywiście, że trzymam!!! będzie ok!!!

relgh3714vlmssyj.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzenia się jednak spełniają, a kobieca intuicja nie zawodzi ;))

Będzie Jagoda <3 wszystko rozwija się prawidłowo, także humorek dopisuje :)

Pati moja kruszynka jest lżejsza. Waży 325 i mierzy 20 cm :)

Dosou oby wszystko się ułożyło, ściskam mocno :**

Madlen222, xpatiiix3, Isia14, mada_lena, Maga31, RewolucjaSięDzieje, Viviana lubią tę wiadomość

rwi37s6.png
  • okti89 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mam pytanko do doświadczonych mam lub tych które już dokładnie znają ruchy swojego maluszka.
    A mianowicie ruchy już czuje prawie od miesiąca oczywiście z przerwami bo czułam tylko te mega wypychania od środka. Ale od kilku dni czuje takie jakby "wybuchy w brzuchu"!? jakby coś mi tam nagle wystrzeliło przy tym brzuch podskakuje. Nie wiem czy nie mylę tego z jelitami.. ale głos moich jelit jesst zupełnie inny..Czy to mogą być podskoki mojej córy? A i do tego taki nacisk na pęcherz że mam wrażenie że jak się tylko ruszę to się posikam a wc tylko kropelka..
    Trzymam kciuki za zdrówko desou i naty :)

razem z Lilianką czekamy na Miłoszka <3
    f2w3s65g4x4ggahf.png
    km5sio4ppvqv6byq.png
    Aniołek [*] 7tc 22.01.2014 r.
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dessou tez oczywiście kciukam mocno!! Możesz leżeć w domu czy zostawiają cię w szpitalu ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 20:05

gg64l6d8uplrbvce.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiaa90 wrote:
    Marzenia się jednak spełniają, a kobieca intuicja nie zawodzi ;))

Będzie Jagoda <3 wszystko rozwija się prawidłowo, także humorek dopisuje :)

Pati moja kruszynka jest lżejsza. Waży 325 i mierzy 20 cm :)

Dosou oby wszystko się ułożyło, ściskam mocno :**

Grtulacje!!!! :)

anusiaa90 lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madalena, Dotty tez przejedziemy sie w przyszłym tygodniu o ile oczywiście sytuacja z moja szyjka sie ustabilizuje , obejrzeć ten wózek Hartana . Bo jako pierwsze zauroczyly nas wózki Emaljungi , ich wykonanie extra precyzyjne,dopieszczone w każdym calu, całkowicie nasz styl jeśli chodzi o design ... no i wysoko podniosly poprzeczke :D I wszystko inne co pózniej oglądaliśmy wydało sie byle jakie .Natomiast ten Hartan wyglada solidnie !! Madlen oni maja tez całkiem fajny i zgrabny wózek dla bliźniąt :D a to chyba są niemieckie wózki to może u was maja dobre ceny ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 20:15

gg64l6d8uplrbvce.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiaaa no to też kruszynka :) Jagódka pięknie :) ja to sobie tak policzyłam, że wychodzi mi, że ok3kg niunia mi się urodzi :P z resztą ostatnio mojej koleżankce każdej poniżej 3kg dziewczynki się rodza i to przenoszone... ;oo

okti tak to kopniaki są i to konkretne już pewnie także nie da się pomylić tego z jelitami :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 20:19

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KUNIAK wrote:
    Madalena, Dotty tez przejedziemy sie w przyszłym tygodniu o ile oczywiście sytuacja z moja szyjka sie ustabilizuje , obejrzeć ten wózek Hartana . Bo jako pierwsze zauroczyly nas wózki Emaljungi , ich wykonanie extra precyzyjne,dopieszczone w każdym calu, całkowicie nasz styl jeśli chodzi o design ... no i wysoko podniosly poprzeczke :D I wszystko inne co pózniej oglądaliśmy wydało sie byle jakie .Natomiast ten Hartan wyglada solidnie !! Madlen oni maja tez całkiem fajny i zgrabny wózek dla bliźniąt :D a to chyba są niemieckie wózki to może u was maja dobre ceny ?

Sprawdze tp Kuniak:) dzięki:)

relgh3714vlmssyj.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    termin mam na 5.11, już się doczekać nie mogę ;p jest kruszynka, ale to się jeszcze może zmienić ;p zobaczymy ile nasze księżniczki będą miała na finale ;p

rwi37s6.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiaa90 wrote:
    termin mam na 5.11, już się doczekać nie mogę ;p jest kruszynka, ale to się jeszcze może zmienić ;p zobaczymy ile nasze księżniczki będą miała na finale ;p

Ja tez mam termin na 5.11 ;) hehe

relgh3714vlmssyj.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no pewnie ja sobie oszacuje już mniej więcej na ostatnim usg po 30 tyg :) wtedy już będę wiedziała na 100% ile będzie ważyła :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 534 535 536 537 538 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ