X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terroryzuj koniecznie :) Niech potwierdzi córcie :D

Viviana lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Madlen No właśnie patrzę Twoje bliźniaki młodsze ciut ,a większe heheh A może to ja mam dwójkę tylko dobrze sie drugi kamufluje xD To My z dzisiaj kurde, ale aż schylić się nie da nawet blokade mam tak nisko zeszła ajajaj i aż biodra wklęsły mi się haha... :)

No willa Neli już konkretna <3

2uek0g7.jpg

2r3fbjl.jpg

omgyq.jpg

2a5kx9g.jpg

Willa? Toz to rezydencja jak z Dynastii:) śliczny :):)

xpatiiix3, Madlen222 lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedługo w tej rezydencji chyba dach na pół pęknie po cycki bo już pół komina wyskoczyło, a jeszcze jak mi tynk popęka to będzie dopiero tragedia hahaha zamiast zebry to pajęczyna na brzuchu sie zostanie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 18:57

Madlen222, mada_lena, KUNIAK lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KUNIAK wrote:
    Dziewczyny mówią wam coś wózki Hartan???Porzadne to?

http://www.ewozki.eu/pl/p/2w1-Hartan-Racer-GT-wozek-wielofunkcyjny-gondola-do-wyboru./641
    Kochana,

Ja zdecydowanie zakochałam się w tych wózkach - Racer GT albo SKY XL.
    Żaden inny nie ma takiego zawieszenia.

Nie należą do najtańszych, ale nie są też najdroższe :) Na 90% kupimy Hartana

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotty84 wrote:
    Kochana,

Ja zdecydowanie zakochałam się w tych wózkach - Racer GT albo SKY XL.
    Żaden inny nie ma takiego zawieszenia.

Nie należą do najtańszych, ale nie są też najdroższe :) Na 90% kupimy Hartana

Moj maz mówi to samo. Świetne zawieszenie. Poki co tylko w teorii. W sobotę sobie poogladamy :)

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlaczego w bliźniaczych wózkach nie ma takich wyborów? tzn są, tyle że ja ograniczona pieniężnie jestem i chce się zamknąć w 3000zł więc niestety...szału nie ma...

relgh3714vlmssyj.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wreszcie dogoniłam koniec wątku od długiego weekendu :). Z wrocławia wróciły, podróż przeżyły, fikołki i kopniaczki serwujemy mamusi i tatusiowi..... jutro połówkowe - trzymajcie kciuki !!

xpatiiix3, Isia14, Agusia ;), Maga31, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

• ewelina_d Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen222 wrote:
    dlaczego w bliźniaczych wózkach nie ma takich wyborów? tzn są, tyle że ja ograniczona pieniężnie jestem i chce się zamknąć w 3000zł więc niestety...szału nie ma...
    sprawdz: http://sklep.everbaby.pl
    wozki chyba sprowadzane z Australii, sklep zalozyla laska co prowadzila bloga pierwsza-zona.blog.pl, ktorego uwielbialam, ktorej urodzily sie dzieci rok po roku. mozna kupic wozek i dodatkowe siedzenie. maja normalne rozmiary przede wszystkim.

Ewelina
    hhojzmj.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:
    sprawdz: http://sklep.everbaby.pl
    wozki chyba sprowadzane z Australii, sklep zalozyla laska co prowadzila bloga pierwsza-zona.blog.pl, ktorego uwielbialam, ktorej urodzily sie dzieci rok po roku. mozna kupic wozek i dodatkowe siedzenie. maja normalne rozmiary przede wszystkim.

dzięki Ewelinka, już zerkam:)

relgh3714vlmssyj.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavendula wrote:
    Wreszcie dogoniłam koniec wątku od długiego weekendu :). Z wrocławia wróciły, podróż przeżyły, fikołki i kopniaczki serwujemy mamusi i tatusiowi..... jutro połówkowe - trzymajcie kciuki !!

Oczywiście, że trzymam!!! będzie ok!!!

relgh3714vlmssyj.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzenia się jednak spełniają, a kobieca intuicja nie zawodzi ;))

Będzie Jagoda <3 wszystko rozwija się prawidłowo, także humorek dopisuje :)

Pati moja kruszynka jest lżejsza. Waży 325 i mierzy 20 cm :)

Dosou oby wszystko się ułożyło, ściskam mocno :**

Madlen222, xpatiiix3, Isia14, mada_lena, Maga31, RewolucjaSięDzieje, Viviana lubią tę wiadomość

rwi37s6.png
  • okti89 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mam pytanko do doświadczonych mam lub tych które już dokładnie znają ruchy swojego maluszka.
    A mianowicie ruchy już czuje prawie od miesiąca oczywiście z przerwami bo czułam tylko te mega wypychania od środka. Ale od kilku dni czuje takie jakby "wybuchy w brzuchu"!? jakby coś mi tam nagle wystrzeliło przy tym brzuch podskakuje. Nie wiem czy nie mylę tego z jelitami.. ale głos moich jelit jesst zupełnie inny..Czy to mogą być podskoki mojej córy? A i do tego taki nacisk na pęcherz że mam wrażenie że jak się tylko ruszę to się posikam a wc tylko kropelka..
    Trzymam kciuki za zdrówko desou i naty :)

razem z Lilianką czekamy na Miłoszka <3
    f2w3s65g4x4ggahf.png
    km5sio4ppvqv6byq.png
    Aniołek [*] 7tc 22.01.2014 r.
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dessou tez oczywiście kciukam mocno!! Możesz leżeć w domu czy zostawiają cię w szpitalu ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 20:05

gg64l6d8uplrbvce.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiaa90 wrote:
    Marzenia się jednak spełniają, a kobieca intuicja nie zawodzi ;))

Będzie Jagoda <3 wszystko rozwija się prawidłowo, także humorek dopisuje :)

Pati moja kruszynka jest lżejsza. Waży 325 i mierzy 20 cm :)

Dosou oby wszystko się ułożyło, ściskam mocno :**

Grtulacje!!!! :)

anusiaa90 lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madalena, Dotty tez przejedziemy sie w przyszłym tygodniu o ile oczywiście sytuacja z moja szyjka sie ustabilizuje , obejrzeć ten wózek Hartana . Bo jako pierwsze zauroczyly nas wózki Emaljungi , ich wykonanie extra precyzyjne,dopieszczone w każdym calu, całkowicie nasz styl jeśli chodzi o design ... no i wysoko podniosly poprzeczke :D I wszystko inne co pózniej oglądaliśmy wydało sie byle jakie .Natomiast ten Hartan wyglada solidnie !! Madlen oni maja tez całkiem fajny i zgrabny wózek dla bliźniąt :D a to chyba są niemieckie wózki to może u was maja dobre ceny ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 20:15

gg64l6d8uplrbvce.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiaaa no to też kruszynka :) Jagódka pięknie :) ja to sobie tak policzyłam, że wychodzi mi, że ok3kg niunia mi się urodzi :P z resztą ostatnio mojej koleżankce każdej poniżej 3kg dziewczynki się rodza i to przenoszone... ;oo

okti tak to kopniaki są i to konkretne już pewnie także nie da się pomylić tego z jelitami :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 20:19

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KUNIAK wrote:
    Madalena, Dotty tez przejedziemy sie w przyszłym tygodniu o ile oczywiście sytuacja z moja szyjka sie ustabilizuje , obejrzeć ten wózek Hartana . Bo jako pierwsze zauroczyly nas wózki Emaljungi , ich wykonanie extra precyzyjne,dopieszczone w każdym calu, całkowicie nasz styl jeśli chodzi o design ... no i wysoko podniosly poprzeczke :D I wszystko inne co pózniej oglądaliśmy wydało sie byle jakie .Natomiast ten Hartan wyglada solidnie !! Madlen oni maja tez całkiem fajny i zgrabny wózek dla bliźniąt :D a to chyba są niemieckie wózki to może u was maja dobre ceny ?

Sprawdze tp Kuniak:) dzięki:)

relgh3714vlmssyj.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    termin mam na 5.11, już się doczekać nie mogę ;p jest kruszynka, ale to się jeszcze może zmienić ;p zobaczymy ile nasze księżniczki będą miała na finale ;p

rwi37s6.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiaa90 wrote:
    termin mam na 5.11, już się doczekać nie mogę ;p jest kruszynka, ale to się jeszcze może zmienić ;p zobaczymy ile nasze księżniczki będą miała na finale ;p

Ja tez mam termin na 5.11 ;) hehe

relgh3714vlmssyj.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no pewnie ja sobie oszacuje już mniej więcej na ostatnim usg po 30 tyg :) wtedy już będę wiedziała na 100% ile będzie ważyła :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 534 535 536 537 538 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ