Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
xpatiiix3 wrote:Madlen No właśnie patrzę Twoje bliźniaki młodsze ciut ,a większe heheh A może to ja mam dwójkę tylko dobrze sie drugi kamufluje xD To My z dzisiaj kurde, ale aż schylić się nie da nawet blokade mam tak nisko zeszła ajajaj i aż biodra wklęsły mi się haha...
No willa Neli już konkretna
Willa? Toz to rezydencja jak z Dynastii:) śliczny
xpatiiix3, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Niedługo w tej rezydencji chyba dach na pół pęknie po cycki bo już pół komina wyskoczyło, a jeszcze jak mi tynk popęka to będzie dopiero tragedia hahaha zamiast zebry to pajęczyna na brzuchu sie zostanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 18:57
Madlen222, mada_lena, KUNIAK lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
KUNIAK wrote:Dziewczyny mówią wam coś wózki Hartan???Porzadne to?
http://www.ewozki.eu/pl/p/2w1-Hartan-Racer-GT-wozek-wielofunkcyjny-gondola-do-wyboru./641
Ja zdecydowanie zakochałam się w tych wózkach - Racer GT albo SKY XL.
Żaden inny nie ma takiego zawieszenia.
Nie należą do najtańszych, ale nie są też najdroższeNa 90% kupimy Hartana
-
Dotty84 wrote:Kochana,
Ja zdecydowanie zakochałam się w tych wózkach - Racer GT albo SKY XL.
Żaden inny nie ma takiego zawieszenia.
Nie należą do najtańszych, ale nie są też najdroższeNa 90% kupimy Hartana
Moj maz mówi to samo. Świetne zawieszenie. Poki co tylko w teorii. W sobotę sobie poogladamy
-
Wreszcie dogoniłam koniec wątku od długiego weekendu
. Z wrocławia wróciły, podróż przeżyły, fikołki i kopniaczki serwujemy mamusi i tatusiowi..... jutro połówkowe - trzymajcie kciuki !!
xpatiiix3, Isia14, Agusia ;), Maga31, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
Madlen222 wrote:dlaczego w bliźniaczych wózkach nie ma takich wyborów? tzn są, tyle że ja ograniczona pieniężnie jestem i chce się zamknąć w 3000zł więc niestety...szału nie ma...
wozki chyba sprowadzane z Australii, sklep zalozyla laska co prowadzila bloga pierwsza-zona.blog.pl, ktorego uwielbialam, ktorej urodzily sie dzieci rok po roku. mozna kupic wozek i dodatkowe siedzenie. maja normalne rozmiary przede wszystkim. -
ewelina_d wrote:sprawdz: http://sklep.everbaby.pl
wozki chyba sprowadzane z Australii, sklep zalozyla laska co prowadzila bloga pierwsza-zona.blog.pl, ktorego uwielbialam, ktorej urodzily sie dzieci rok po roku. mozna kupic wozek i dodatkowe siedzenie. maja normalne rozmiary przede wszystkim.
dzięki Ewelinka, już zerkam:) -
Marzenia się jednak spełniają, a kobieca intuicja nie zawodzi
)
Będzie Jagodawszystko rozwija się prawidłowo, także humorek dopisuje
Pati moja kruszynka jest lżejsza. Waży 325 i mierzy 20 cm
Dosou oby wszystko się ułożyło, ściskam mocno :**Madlen222, xpatiiix3, Isia14, mada_lena, Maga31, RewolucjaSięDzieje, Viviana lubią tę wiadomość
-
Hej mam pytanko do doświadczonych mam lub tych które już dokładnie znają ruchy swojego maluszka.
A mianowicie ruchy już czuje prawie od miesiąca oczywiście z przerwami bo czułam tylko te mega wypychania od środka. Ale od kilku dni czuje takie jakby "wybuchy w brzuchu"!? jakby coś mi tam nagle wystrzeliło przy tym brzuch podskakuje. Nie wiem czy nie mylę tego z jelitami.. ale głos moich jelit jesst zupełnie inny..Czy to mogą być podskoki mojej córy? A i do tego taki nacisk na pęcherz że mam wrażenie że jak się tylko ruszę to się posikam a wc tylko kropelka..
Trzymam kciuki za zdrówko desou i naty -
anusiaa90 wrote:Marzenia się jednak spełniają, a kobieca intuicja nie zawodzi
)
Będzie Jagodawszystko rozwija się prawidłowo, także humorek dopisuje
Pati moja kruszynka jest lżejsza. Waży 325 i mierzy 20 cm
Dosou oby wszystko się ułożyło, ściskam mocno :**
Grtulacje!!!!anusiaa90 lubi tę wiadomość
-
Madalena, Dotty tez przejedziemy sie w przyszłym tygodniu o ile oczywiście sytuacja z moja szyjka sie ustabilizuje , obejrzeć ten wózek Hartana . Bo jako pierwsze zauroczyly nas wózki Emaljungi , ich wykonanie extra precyzyjne,dopieszczone w każdym calu, całkowicie nasz styl jeśli chodzi o design ... no i wysoko podniosly poprzeczke
I wszystko inne co pózniej oglądaliśmy wydało sie byle jakie .Natomiast ten Hartan wyglada solidnie !! Madlen oni maja tez całkiem fajny i zgrabny wózek dla bliźniąt
a to chyba są niemieckie wózki to może u was maja dobre ceny ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 20:15
-
anusiaaa no to też kruszynka
Jagódka pięknie
ja to sobie tak policzyłam, że wychodzi mi, że ok3kg niunia mi się urodzi
z resztą ostatnio mojej koleżankce każdej poniżej 3kg dziewczynki się rodza i to przenoszone... ;oo
okti tak to kopniaki są i to konkretne już pewnie także nie da się pomylić tego z jelitami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 20:19
Livia
Nela
Marcel
-
KUNIAK wrote:Madalena, Dotty tez przejedziemy sie w przyszłym tygodniu o ile oczywiście sytuacja z moja szyjka sie ustabilizuje , obejrzeć ten wózek Hartana . Bo jako pierwsze zauroczyly nas wózki Emaljungi , ich wykonanie extra precyzyjne,dopieszczone w każdym calu, całkowicie nasz styl jeśli chodzi o design ... no i wysoko podniosly poprzeczke
I wszystko inne co pózniej oglądaliśmy wydało sie byle jakie .Natomiast ten Hartan wyglada solidnie !! Madlen oni maja tez całkiem fajny i zgrabny wózek dla bliźniąt
a to chyba są niemieckie wózki to może u was maja dobre ceny ?
Sprawdze tp Kuniak:) dzięki:)