Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
desou trzymaj się!!! będzie dobrze...pamiętaj, ze lekarze lubia straszyć i często jest tak, ze nawet nagroźniejsza sytuacja końćzy się szczęśliwie!!! będę trzymać kciuki i pomodlę się dziś za Ciebie:)
Mada lena już jej powiedziałam, żeby nie była zla ale ja leze w lozku i nie zamierzam się z niego ruszac to mi teraz odpisala, ze spoko i ze ona tylko odbierze list...także spoko... :)mam nadzieje...
Właśnie odgrzewam bigos bo nie mam sily nic gotowac a miałam jeszcze zamrozony bo Mama kiedyś mi naprzywozila...o jak się ciesze, ze jutro rodzice przyjezdzaja.... Mama zrobi mi pierogi z jagodami a jutro będzie grill:) i kaszanka:) mmm...uwielbiam jesc....dobre rzeczy....mada_lena lubi tę wiadomość
-
Desou kochana trzymaj się wyleżeć penwie będziesz musiała ile się da, będę mocno trzymać kciuki, wierzę w to ,że jeszcze się okaże ,że w terminie urodzisz nawet albo prznosisz hehe wszystko się dobrze skończy
:***
Ale wieści niecierpliwa asia super :**
kurde ale Wy macie duuuuże dzieci no komedia, a ja takiego kruszka, pewnie z 3kg się urodzi i mniejsza od Marcela będzie ale dłuższa na to wygląda...Livia
Nela
Marcel
-
Madlen No właśnie patrzę Twoje bliźniaki młodsze ciut ,a większe heheh A może to ja mam dwójkę tylko dobrze sie drugi kamufluje xD To My z dzisiaj kurde, ale aż schylić się nie da nawet blokade mam tak nisko zeszła ajajaj i aż biodra wklęsły mi się haha...
No willa Neli już konkretna
lkc, Madlen222, Isia14, RewolucjaSięDzieje, Amnezja, mada_lena, monia0084, anusiaa90, Goplana, Strupka, Mamadomina, Maga31, Jula222, Ninusia lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
jejq Pati Ty coraz większa jesteś!!! niesamowity brzuchol!!! no gdzie ja przy Tobie!!! mi od ostatniego zdjęcia w ogóle chyba nie urósł...u Ciebie rośnie z dnia na dzień chyba...Ty wyglądasz już na bardzo zaawansowaną ciąże:)
że tak powiem rośniesz jak na drożdżach:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 17:42
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
patiiiiiiiiii jaaaa nie moge jaki brzuch!
))))) ogromny
))
desou sluchaj lekarzy, lez ile trzeba odpoczywaj nie denerwuj sie i napewno bedzie dobrze!
jakies pol godziny temu dostalam pierwszego kopauczucie takie, ze.... a co ja Wam bede pisac. same wiecie
) - nie do opisania
)))))
xpatiiix3, Madlen222, Viviana, mada_lena, anusiaa90 lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
hehe na drożdżach, to ja nie wiem jak ja tak rosne to już kiedyś mówiłam, chyba w obwodzie będę jak opona od traktora xD przed porodem to brzucha chyba przy kolanach będę miała już, boje się o swój i tak już sfatygowany kręgosłup..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 17:47
RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Pati rosnie tak chyba na czeresniach
chyba tez musze zaczac wciagac je na kilogramy, bo truskawki nie maja takiej magicznej mocy:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 17:49
xpatiiix3, mada_lena lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Desou, kochana, ogromnie współczuję i tulę...musi być dobrze i zobaczysz jeszcze będziesz wyganiać dzieciaczka jak przyjdzie termin. Teraz pewnie jedyne lekarstwo to leżenie...
Dziewczyny, ale te wasze dzieciaki są duże. Ciekawe ile moja będzie ważyć na połówkowym (a to dopiero z 3 tyg). Pewnie też trochę podrośnie do tego czasu.
Pati, o matko, no piękny i dorodny masz ten brzuchPiękna z Ciebie mama
Goplana - no to nieźleja to się zawsze boję jak piszę do męża, że komuś innemu wyślę
Madlen - OMG, co za baba noo, do 5 rano siedzieliście, masakra!
Ja za czereśniami nie przepadam w sumie. Wolę maliny, agrest, a dzisiaj kupiłam sobie czerwoną porzeczkę. Mniaaam -
desou wrote:I już wiem... Szyjka ma dalej 3cm ale łożysko jest nisko, strzepki dolne dochodzą do ujścia wewnętrznego i one delikatnie się odklejają i krwawia na zewnątrz... Jak się odklei to po ciąży
oby nie, szyjka się rozwiera dosyć wyraźnie na usg na połowie długości... Jestem podłamana
Będzie dobrze!
nie ma co gdybać i myśleć na zapas, odpoczywaj, nie denerwuj! jeszcze tylko 4 miesiące! kto ma wytrzymać jak nie Wy?
ściskam mooooocno! :*
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Hehe same tak rosną, ja się boję pomyśleć jak będę wyglądać na finiszu i ile będę musiała zrzucić ;--), dziś jak leżeliśmy maluch pokazał gdzie się znajduje, po lewej stronie zrobiła się słodka góreczka i oczywiście kolejny dzień puka do mamy, jak ja czekałam na ten moment ;--)
xpatiiix3, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Desou kochana trzymaj sie dzielnie. Pati brzuszek masz mega, moj tez nie jest za duzy. Moje dziecie w pt wazylo 310gram ciekawe ile na polowkowym w czw bedzie wazyl. Wasze dzieci sa spore a moj to jakis chudzielec chyba...jesu niech juz bedzie noc a rano badanie,wypis ido domku
-
Gratuluję udanych wizyt
i poznania płci super
Desou Kochana pewnie będziesz musiała ciągle leżeć, ale przecież warto, a i jak polezysz do i łożysko się podniesie, wspieram.
A ja nie wiem ile wazy moje Dziecię, bo gienek nie mierzy mi kurdę nooo, musze go napastować w piątek i koleżanka kazała terroryzować by potwierdził w końcu płećhehe. Naprawdę korci już ta płeć
Pati brzuszek masz okazały, ale widac, że Dzidzia nisko, mi jak poszła Dzidzia na górę dziś to aż brzuszek nabrał innego kształtu hehe, ale też mam już spory.xpatiiix3, mada_lena lubią tę wiadomość