X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    desou trzymaj się!!! będzie dobrze...pamiętaj, ze lekarze lubia straszyć i często jest tak, ze nawet nagroźniejsza sytuacja końćzy się szczęśliwie!!! będę trzymać kciuki i pomodlę się dziś za Ciebie:)

Mada lena już jej powiedziałam, żeby nie była zla ale ja leze w lozku i nie zamierzam się z niego ruszac to mi teraz odpisala, ze spoko i ze ona tylko odbierze list...także spoko... :)mam nadzieje...

Właśnie odgrzewam bigos bo nie mam sily nic gotowac a miałam jeszcze zamrozony bo Mama kiedyś mi naprzywozila...o jak się ciesze, ze jutro rodzice przyjezdzaja.... Mama zrobi mi pierogi z jagodami a jutro będzie grill:) i kaszanka:) mmm...uwielbiam jesc....dobre rzeczy....

mada_lena lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou kochana trzymaj się wyleżeć penwie będziesz musiała ile się da, będę mocno trzymać kciuki, wierzę w to ,że jeszcze się okaże ,że w terminie urodzisz nawet albo prznosisz hehe wszystko się dobrze skończy :) :***

Ale wieści niecierpliwa asia super :**

kurde ale Wy macie duuuuże dzieci no komedia, a ja takiego kruszka, pewnie z 3kg się urodzi i mniejsza od Marcela będzie ale dłuższa na to wygląda... ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati wszystkie mamy większe dzieci a Ty największy brzuchol:) haha

xpatiiix3, RewolucjaSięDzieje, mada_lena lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou trzymaj się, my trzymamy kciuki, żeby wszystko było dobrze

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen No właśnie patrzę Twoje bliźniaki młodsze ciut ,a większe heheh A może to ja mam dwójkę tylko dobrze sie drugi kamufluje xD To My z dzisiaj kurde, ale aż schylić się nie da nawet blokade mam tak nisko zeszła ajajaj i aż biodra wklęsły mi się haha... :)

No willa Neli już konkretna <3

2uek0g7.jpg

2r3fbjl.jpg

omgyq.jpg

2a5kx9g.jpg

lkc, Madlen222, Isia14, RewolucjaSięDzieje, Amnezja, mada_lena, monia0084, anusiaa90, Goplana, Strupka, Mamadomina, Maga31, Jula222, Ninusia lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejq Pati Ty coraz większa jesteś!!! niesamowity brzuchol!!! no gdzie ja przy Tobie!!! mi od ostatniego zdjęcia w ogóle chyba nie urósł...u Ciebie rośnie z dnia na dzień chyba...Ty wyglądasz już na bardzo zaawansowaną ciąże:)
    że tak powiem rośniesz jak na drożdżach:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 17:42

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patiiiiiiiiii jaaaa nie moge jaki brzuch!:)))))) ogromny :)))
    desou sluchaj lekarzy, lez ile trzeba odpoczywaj nie denerwuj sie i napewno bedzie dobrze!
    jakies pol godziny temu dostalam pierwszego kopa ;) uczucie takie, ze.... a co ja Wam bede pisac. same wiecie :)) - nie do opisania ;))))))

xpatiiix3, Madlen222, Viviana, mada_lena, anusiaa90 lubią tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku Pati co to bedzie przed porodem u mnie brzuch to 1/4 Twojego :))

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

nxbhnwz.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe na drożdżach, to ja nie wiem jak ja tak rosne to już kiedyś mówiłam, chyba w obwodzie będę jak opona od traktora xD przed porodem to brzucha chyba przy kolanach będę miała już, boje się o swój i tak już sfatygowany kręgosłup.. :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 17:47

RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati rosnie tak chyba na czeresniach :) chyba tez musze zaczac wciagac je na kilogramy, bo truskawki nie maja takiej magicznej mocy:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 17:49

xpatiiix3, mada_lena lubią tę wiadomość

• niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ikc ja codziennie wcinam 0,5kg i nic :) chyba ze u Pati jakies inne te czeresnie :)

nxbhnwz.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarnobylskie czeresnie:)

Madlen222, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• Madlen222 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha...ja tam tez dużo czersni jem i ogolnie dużo jem, a brzuch stoi w miejscu:) wiec jedzenie nic tu chyba nie da :(

relgh3714vlmssyj.png
  • Isia14 Ekspertka

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou, kochana, ogromnie współczuję i tulę...musi być dobrze i zobaczysz jeszcze będziesz wyganiać dzieciaczka jak przyjdzie termin. Teraz pewnie jedyne lekarstwo to leżenie...

Dziewczyny, ale te wasze dzieciaki są duże. Ciekawe ile moja będzie ważyć na połówkowym (a to dopiero z 3 tyg). Pewnie też trochę podrośnie do tego czasu.

Pati, o matko, no piękny i dorodny masz ten brzuch ;) Piękna z Ciebie mama :)

Goplana - no to nieźle ;) ja to się zawsze boję jak piszę do męża, że komuś innemu wyślę ;)
    Madlen - OMG, co za baba noo, do 5 rano siedzieliście, masakra!

Ja za czereśniami nie przepadam w sumie. Wolę maliny, agrest, a dzisiaj kupiłam sobie czerwoną porzeczkę. Mniaaam :D

Elfik <3
    FRbCp1.png
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    desou wrote:
    I już wiem... Szyjka ma dalej 3cm ale łożysko jest nisko, strzepki dolne dochodzą do ujścia wewnętrznego i one delikatnie się odklejają i krwawia na zewnątrz... Jak się odklei to po ciąży :( oby nie, szyjka się rozwiera dosyć wyraźnie na usg na połowie długości... Jestem podłamana :(

Będzie dobrze!
    nie ma co gdybać i myśleć na zapas, odpoczywaj, nie denerwuj! jeszcze tylko 4 miesiące! kto ma wytrzymać jak nie Wy? :):):)
    ściskam mooooocno! :*

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati jaki cudny!! Dziewczyny co robicie ,że te brzuszki tak ładnie rosną? Ja też chcę taki duży...Na razie nie widać,że jestem w ciąży :(
    Desou leż i się nie martw.Musi być dobrze!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 18:14

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe same tak rosną, ja się boję pomyśleć jak będę wyglądać na finiszu i ile będę musiała zrzucić ;--), dziś jak leżeliśmy maluch pokazał gdzie się znajduje, po lewej stronie zrobiła się słodka góreczka i oczywiście kolejny dzień puka do mamy, jak ja czekałam na ten moment ;--)

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou kochana trzymaj sie dzielnie. Pati brzuszek masz mega, moj tez nie jest za duzy. Moje dziecie w pt wazylo 310gram ciekawe ile na polowkowym w czw bedzie wazyl. Wasze dzieci sa spore a moj to jakis chudzielec chyba...jesu niech juz bedzie noc a rano badanie,wypis ido domku :-)

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata Ooo to tak jak moja mniej więcej pewnie :D

hahahhaa czarnobylskie czereśnie :D ja podlasianka może gdzie i sprowadzają bo jakies wielkie i słodkie dzisiaj i wczoraj jadłam :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję udanych wizyt :) i poznania płci super :)

Desou Kochana pewnie będziesz musiała ciągle leżeć, ale przecież warto, a i jak polezysz do i łożysko się podniesie, wspieram.

A ja nie wiem ile wazy moje Dziecię, bo gienek nie mierzy mi kurdę nooo, musze go napastować w piątek i koleżanka kazała terroryzować by potwierdził w końcu płeć :D hehe. Naprawdę korci już ta płeć :)

Pati brzuszek masz okazały, ale widac, że Dzidzia nisko, mi jak poszła Dzidzia na górę dziś to aż brzuszek nabrał innego kształtu hehe, ale też mam już spory.

relgkrhm1ojs0ctn.png
‹‹ 533 534 535 536 537 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ