Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
RewolucjaSięDzieje wrote:Przygotowują się do masowej produkcji, coby kraina była mlekiem i miodem płynąca
Mnie bolą straszliwie, przestały rosnąć, ale sutki i otoczki są nie do tknięcia, skóra mi z nich schodzi, wszystko jest bolesne. Smaruję maściami, ale nie na wiele się to zdaje.
QUOTE]
Mnie swędzą tak strasznie że podrapałam się do krwi tak mi dobrze było
Paula1234 trzymamymoże dowiesz się co w Tobie siedzi jak jeszcze nie znasz płci
zdaj relacje po wizycie , czekamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 08:32
-
maaartinka wrote:Dziewuszki a wy też zrobiłyście się takie hmm.. żylaste?
Wszędzie mi żyły widać.. Na nogach, udach (nawet z przodu nad kolanami), na łydkach, na stopach na dekoldzie a M mi mówił, że nawet na plecach mi się pojawiają..
Taaaak, ale mnie to wkurza. Mam żyły na piersiach, udach bardzo, brzuchu przy kościach biodrowych, są bardzo widoczne, zapomniałam własnie gina zapytać z czego to wynika i czy to po ciązy zniknie. Buuu wkurza mnie to bardzo. -
Dzien dobry:)
Maaartinka , ja ma żyły na cyckach, za przeproszeniem;) i na lydkach troche.
Czuje sie jak z krzyza zdjeta, pobudka przed 6( budze sie tak od jakiegos czasu i za choinke nie moge dluzej pospac), a pol nocy nie spałam przez kaszel cholerny..
Na 13 ginka, potem do rodzinnego , niech mi powie od czego tak churchlam , bo mam dosc juz. -
FK81 na samych cyckach to ja też chciałabym je mieć
ale niestety wychodzą w innych miejscach, bardziej widocznych..
A już jak wezmę prysznic to wyglądam masakrycznie! Bo jeszcze bardziej się uwidaczniają.. czasem aż jestem przerażona swoim wyglądem..
Nogi jeszcze da się zakryć ale ten dekolt..
Viviana mam wizytę 9.07 więc napewno o to spytam.. Boje się, żeby potem nie było jakiś zatorów, żylaków czy coś..
No chyba że to poprostu taki objaw ciążyi potem znika
oby!
-
Witam nie wysłana kuzwa całą noc mi nogi dretwialy... ;/ nie swoje łóżko to bolą plecy i kark
Goplana no od października u nas stresy przedporodowe będą heheja tam się doczekać nie mogę ; P
Viviana ciuszkow ja mam też dużo dużo malutkich już wiem na starcie że nie zaloze wszystkiego także i tego trochę mogę odstąpić
Caska hehe nie to moje i Marcelka tylko hehe
Ja z kom to moglam bledow narobic bez urazy hehe;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 09:04
Livia
Nela
Marcel
-
aaa mnie też denerwuje jak każdy mówi że ja mam coś po kimś to ci dam albo jeszcze gorzej nie kupuj bo dostaniesz przecież bo przecież będzie tyle okazji i efekt jest taki że nikt nic nie daje albo coś zupełnie innego .. dlatego ja wole liczyć na siebie - jedynie z jedyną bratową wymieniamy się ciuszkami i wiem że napewno dostanę od niej pakę ubrań bo ona ma odemnie itd
wogóle dziewczyny to ja mam dziś wizyte - koło 16 i totalnie się nie mogę doczekać a jednocześnie mam stresa - mam nadzieje że z moją szyjką wszystko ok i ciekawa jestem czy się potwierdzi chłopak - jak nie to chyba tam zemdleje.. choć nie licze na to i zapewne będzie dalej chłopak ...Goplana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzien dobry:) dzisiaj nawet sie wyspalam - jak na zlosc, bo chcialam wstac rano i zrobic wyniki.. przypomnialo mi sie dopiero jak skonczylam sikac..
jakas ulomna jestem. jutro chyba ubikacje zakleje tasma klejaca zeby z niej nie skorzystac. udanych wizyt dziewczyny
tez jakos sobie nie moge wyobrazic, ze na nas przyjdzie pora i bedziemy musialy urodzicFK81, Maga31, RewolucjaSięDzieje, Goplana lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualny
-
maaartinka wrote:Dziewuszki a wy też zrobiłyście się takie hmm.. żylaste?
Wszędzie mi żyły widać.. Na nogach, udach (nawet z przodu nad kolanami), na łydkach, na stopach na dekoldzie a M mi mówił, że nawet na plecach mi się pojawiają..
Ja mam to samo, skóra chyba robi się cieńsza nie wiem, ja mam na dekolcie i na szyi też, o nogach nie wspomnę ścieżki i labirynt. -
nick nieaktualny
-
lkc wrote:dzien dobry:) dzisiaj nawet sie wyspalam - jak na zlosc, bo chcialam wstac rano i zrobic wyniki.. przypomnialo mi sie dopiero jak skonczylam sikac..
jakas ulomna jestem. jutro chyba ubikacje zakleje tasma klejaca zeby z niej nie skorzystac. udanych wizyt dziewczyny
tez jakos sobie nie moge wyobrazic, ze na nas przyjdzie pora i bedziemy musialy urodzic
Hehe, też miałam taki problem, teraz ma na to sposoba - dzień przed stawiam pojemniczek na mocz na umywalkę, a że ma kolorową nakrętkę rano nie przeoczę go i wiem, ze dziś badania ;--) -
Agusia ;) wrote:Hehe, też miałam taki problem, teraz ma na to sposoba - dzień przed stawiam pojemniczek na mocz na umywalkę, a że ma kolorową nakrętkę rano nie przeoczę go i wiem, ze dziś badania ;--)Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
lkc wrote:u mnie takie delikatne metody cos nie chca dzialac.. pojemniczek stoi ma szafce zaraz przy ubikacji i jak siadam to go widze.. oj co tu mowic.. zal.. i tak ciagle. jutro nie ma bata - musze sie zmobilizowac
Może jakaś przypominajka rano w telefonie, budzik z adnotacją oddaj mocz ;--)FK81 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Dawno mnie nie było a Wy tak tych wpisów natrzaskałyście, że nie mogę ich wszystkich doczytać.
Mam już wakacje więc też trochę więcej czasu. Dziś usg połówkowe. Trochę późne, ale w tym gabinecie w którym chciałam na super sprzęcie na którym wszystko widać, a mąż stwierdził, że jednak dobrze że tam robimy.
Żył też mam mnóstwo. Mój lekarz powiedział, że to normalne, bo więcej krwi przepływa przez nasze ciało, więc chyba się nie ma czym przejmować -
Cześć Wam
Ale paskudna pogoda, a ja nie śpię już od 7, choć troche w łóżku poleżałam i sie powierciłam ale zasnąć nie mogłam... U mnie również zaczęły się wzdęcia i brzusio boli a rano to chyba miałam te skurcze B-H bo nagle mi tak brzuch stwardniał, ze aż sie wystraszyłam, ale zaraz puscił...
Co do żył to również mam wszędzie widoczne, szczególnie na piersiach,
A mnie wczoraj mąż pocieszył mówiąc, że podobają mu się moje piersi sprzed ciąży, bo teraz to takie napuchnięte silikony mami inaczej ich dotyka, chyba się boi że wybuchną
Mi też naobiecywano ubranek w rodzinie i nadal na nie czekam, a chciałabym już mieć coś pod ręką, bo jak czytam o waszych zakupach to aż przykro się robi, że ja żadnego ciuszka jeszcze nie mam...
Za to kupiłam nosidełko - fotelik do auta i czekam na nie z utęsknieniem
FK81 lubi tę wiadomość