Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny , które dziś mają połowkowe, trzymam kciuki!!
Ja bede miala dopiero 18 lipca, mam schize , czy nie za pozno, ale umawialam sie w 16 tyg i babka z kalendarzem w reku powiedziala , ze wtedy bedzie ok.
Dziewczyny z Poznania, mozecie polecic jakas szkole rodzenia? Zastanawiam sie jaka wybrac, w poprzedniej ciazy nie bylam, a teraz chcialabym isc.
Kalendarz ciąży BellyBestFriend -
izia wrote:aaa mnie też denerwuje jak każdy mówi że ja mam coś po kimś to ci dam albo jeszcze gorzej nie kupuj bo dostaniesz przecież bo przecież będzie tyle okazji i efekt jest taki że nikt nic nie daje albo coś zupełnie innego .. dlatego ja wole liczyć na siebie - jedynie z jedyną bratową wymieniamy się ciuszkami i wiem że napewno dostanę od niej pakę ubrań bo ona ma odemnie itd
wogóle dziewczyny to ja mam dziś wizyte - koło 16 i totalnie się nie mogę doczekać a jednocześnie mam stresa - mam nadzieje że z moją szyjką wszystko ok i ciekawa jestem czy się potwierdzi chłopak - jak nie to chyba tam zemdleje.. choć nie licze na to i zapewne będzie dalej chłopak ...
Będzie chłopakNata, ap1526 lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
jeszcze jak oddaja to pol biedy, lepsi sa CI co chca pozyczyc ;P a niech sobie pozycza gdzie tylko chca. ja nie pozycze, bo zapomne co pozyczylam, a jak nie zapomne to bede miala sraczke zeby cos sie nie zniszczylo. znajoma chciala lozeczko pozyczyc, ale to bez sensu bo bym sie musiala z nim jak z jajkiem obchodzic i jeszcze materac kupic. podziekowalam, wole kupic nawet najtansze z ikei niz takie pozyczki.
ap1526 lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Ja też trzymam kciuki za wizyty połówkowe.
FK 81 ja mam połówkowe 21.07 i gin mówi, że wtedy dobrze będzie widać, a się martwiłam, że tak późno.
A mnie mężo czepił się, że mam owłosiony brzusio, hehe włoski mi urosły czuprynka, wcześniej nie miałam i się śmieje bym zgoliła, chyba zwariowałja mam nadzieję, że po porodzie się one wytrą, a nie wiem skąd się zrobiły.
FK81, ap1526 lubią tę wiadomość
-
haha Maga piekne to bylo o tych grozacych wybuchem cyckach:).
Ja do mojego ostatnio , ze bikini na mnie stare nie pasuja, bo mi cycki urosly , na co on - wreszcie!!. Watpliwej jakosci komplement;), ale w sumie ja nigdy cycata nie bylam, wiec ciesze sie , ze teraz co nieco przybylo;).
Maga31 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny z Czerwcówek to w ogóle bardzo kochane istoty, strasznie zżyte, bardzo konkretne i bardzo ciepłe.
Parę z nich uwielbiałam czytać "przed bang bang", teraz wiadomo kupki, pieluszki i cały ten majdan, ale nadal widzę się udzielają i trzymają razem.
Wstałam dziś i myślałam o Monalisie. Mam wielką nadzieję, że wszystko skończy się pozytywnie. Trzymam za to kciuki!
Ja mam więcej żył na piersiach i generalnie nie lubię ich. Dopóki nie przestanę karmić nie będą mi się podobaćominęły mnie jak na razie perturbacje z dekoltem, nogami i resztą, ale to temu, że ja w ogóle mało żylasta jestem.
Oglądałam wczoraj łóżeczka i zakochałam się w projekcie celebryckim:D:D
http://www.bellamy.pl/oferta/bellamy/good-night-kosc-sloniowa-bellamy-by-anna-mucha
Bardzo praktyczne łóżeczko, które posłuży spokojnie do 5 roku życia. Co myślicie dziewczyny?
RewolucjaSięDzieje wrote:Będzie chłopak
właśnie rewolucja my się bardzo staraliśmy o dziewczynkę, po informacji w 15tc że chłopak jednak kilka dni to przegryzałam no i przegryzłam i nawet bym nie myślała że może się zmienić ale patrząc na pati i inne dziewczyny to jednak jakaś ciekawość jest co będzie dzisiaj.. -
u mnie tez sie pojawily wlosy na brzuchu, ale takie delikatne, jasne.. taki meszek. nie ruszam go
Sylvi Twoja tesciowa widocznie robi takie zapasy jak moi rodzice - w razie wojny:) sa we 2 a dwie zamrazarki pelne miesa. niektorzy tak maja:)
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
izia wrote:właśnie rewolucja my się bardzo staraliśmy o dziewczynkę, po informacji w 15tc że chłopak jednak kilka dni to przegryzałam no i przegryzłam i nawet bym nie myślała że może się zmienić ale patrząc na pati i inne dziewczyny to jednak jakaś ciekawość jest co będzie dzisiaj..
I mnie ciekawość zżera, zresztą jak na wszystkie z Was:)
od razu pisz co i jak!
izia wrote:właśnie rewolucja my się bardzo staraliśmy o dziewczynkę, po informacji w 15tc że chłopak jednak kilka dni to przegryzałam no i przegryzłam i nawet bym nie myślała że może się zmienić ale patrząc na pati i inne dziewczyny to jednak jakaś ciekawość jest co będzie dzisiaj..
ap1526 lubi tę wiadomość
-
Ja bym się bała ogolić te włoski z brzucha
że potem to już będą rosły cały czas
wole mieć nadzieje, że po ciąży się wytrą same
A biustu nigdy nie miałam jakoś dużego ale za to były dwie piersi takie same..
Teraz jest jeden większy od drugiego i strasznie mnie to krępuje.. W szczególności, że strasznie rzuca mi się to w oczy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 10:11
-
Hehe płeć jeszcze się może zmienić
a my też się zzylysmy hehe ja to jak nie poczytam to mnie skręca z ciekawości co u Was i jak tam się sprawy mają
A ja biorę od paru dni profilaktycznie espumisan 1*1i jest gicior
O ludzie Ajj nie golcie bebzunkow bo wam się ostanie a po ciąży wypadnie a ja z Marcelem miałam takie czarne na linii i wypadły sobie po porodzie a z mała jasniutkie hehe najezone na całym brzuszku ; ) hihi u mnie i ciotka miała lepsze niż pod dachami czy na nogach wsio wypadło nie zostanie jak nie ruszyciechyba że wosk ; P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 10:13
Livia
Nela
Marcel
-
lkc wrote:u mnie tez sie pojawily wlosy na brzuchu, ale takie delikatne, jasne.. taki meszek. nie ruszam go
Sylvi Twoja tesciowa widocznie robi takie zapasy jak moi rodzice - w razie wojny:) sa we 2 a dwie zamrazarki pelne miesa. niektorzy tak maja:)
-
madziulka112 wrote:A ja się boję, że się okaże że jednak chłopak i się rozczaruje. A przecież to moje dziecko i powinnam sobie wmawiać, że nieważne czy chłopak czy dziewczynka, ważne by było zdrowe, ale teraz już nie umiem. Tak bardzo się ucieszyłam z córeczki...
-
ja dziś od rana mam jakąś masakrę... wstałam, wszystko było ok, wzięłam żelazo na czczo (biorę tak od kilku dni, bo słabo się czułam i wyczytałam, że żelazo może się nie wchłaniać jak się bierze z posiłkiem,) zrobiłam sobie śniadanie i kawę, zasiadłam do komputera, zjadłam kanapkę (szalona, bułka z pomidorem!) i nagle mnie pogoniło do toalety. i nagle sczerwieniałam - głównie głowa i ręce, zrobiło mi się strasznie gorąco, jakbym wpadła do wrzątku. otworzyłam okno balkonowe i usiadłam, strasznie mnie zemdliło. czerwień zaczęła powoli schodzić, ale nadal mam twarz gorącą, szczególnie prawą stronę... ciśnienie niskie 105/70 (a zdążyłam wypić pół kawy), temperatura 36,6 (mierzę wyłącznie rtęciowym:)), nadal mdli... i nie wiem co to! reakcja na żelazo? biorę tak od kilku dni... coś mi zaszkodziło? objaw anemii? eh:(
-
Rewolucja, łożeczko bardzo ładne, super opcja z mozliwoscia demontazu boku jak dzidzior podrosnie. Jedyne co bym zmienila to te "pełne" przód i tył lozeczka, jakos tak szczebelkowe, a przynajmniej bardziej przeswitujace mi bardziej pasi.
Ja sobie wlasnie uswiadomilam, ze owszem lozeczko dla dzidzia nr 2 po starszaku jest.Ale starszak bedzie teraz bez łoża i bedzie trzeba cos nakombinowac;). -
Ja bym chyba już nie mogła się pogodzić że drugi chłopak hehe już się zakochałam w coruni i koniec ahahaha z reszta wiecie jakie miałam fazy że dla Marcela opaski zakladalam na różowo ubieralam czasem xD także gdyby jednak psikus byl po porodzie to będzie w różowym chodził
Goplana lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Izia ja Cię rozumiem, że jak masz synka, teraz chciałabyś córcię.
Mnie gdyby jednak gin powiedział, że syn to bym na pewno płakała, bo wiem, żę najważniejsze zdrówko, ale ja cholernie chcę córcię i tak jak mi pierwszy raz potwierdził, to się nie nastawiłam, ale jak mi teraz drugi raz potwierdził, to już mi odwaliło, że jest córcia i mówię już Amelka.
Pati ja właśnie nie golę brzuszka, mąz mówił, bym trymetrem brała, ale to też pobudzi do wzrostu włoski i potem się ich już nie pozbędę, a wlaśnie liczę, że się wytrą po porodzie.