Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc:) Mi też koleżanki naobiecywały ciuszki dla dziecka a jak przyszło co do czego to tak jak Wam pisałam zażyczyły sobie kase za moje ktore im dałam po córci swojej:P:P:P JA jak coś mam troszke niebieskich do oddania bo mi moja babcia przyniosła wczoraj a doskonale wie że będzie dziewczynka
-
ap1526 wrote:na tvn style leci wcześniaki-cena życia. Jezu jak ryczę. o 23tygodniowych wcześniakach. Straszne, straszne zobaczyć jak Twoje dziecko umiera
Natychmiast przestań oglądać takie rzeczy!!! Bo po co??? W niczym nie pomaga, a tylko wprowadza niepotrzebny stres i nerwy!
NA CZAS CIĄŻY WPROWADZAM ABSOLUTNY ZAKAZ OGLĄDANIA JAKICHKOLWIEK DOŁUJĄCYCH PROGRAMÓW!!!!
madziulka112, Agusia ;), FK81, ap1526 lubią tę wiadomość
-
Dotty84 wrote:Natychmiast przestań oglądać takie rzeczy!!! Bo po co??? W niczym nie pomaga, a tylko wprowadza niepotrzebny stres i nerwy!
NA CZAS CIĄŻY WPROWADZAM ABSOLUTNY ZAKAZ OGLĄDANIA JAKICHKOLWIEK DOŁUJĄCYCH PROGRAMÓW!!!!
Dokładnie tak, ja wolę nie ryzykować załamania nerwowego i też nie oglądam takich programów. -
Sylvi w smyku są bodziaki 5 par po 35 zł. Ja kupiłam takie
http://www.smyk.com/cool-club-body-chlopiece-z-krotkim-rekawem-5-pack-rozmiar-62,p1086172212,ubranka-dla-dzieci-p
chociaż wolałam takie ale niestety nie było w trzech smykach rozmiaru..
http://www.smyk.com/cool-club-body-z-krotkim-rekawem-5-pack-rozmiar-62,p1086189434,ubranka-dla-dzieci-p
W sumie synek więc autka też są fajne
Także myśle że 38 zł to nie jest źlew szczególności, że wiele osób chwali te ubranka z tesco.
Ja jeszcze poluje na bodziaki z dlugim rękawkiem więc jakby ktoś widział w promocji to dajcie znać -
nick nieaktualnyPowodzenia dziewczyny na połówkowych!
Dawno mnie tu nie było, bo byłam na wakacjach na Mazurach, ale było tak zimno, że wróciliśmy wcześniej niż zamierzaliśmy. Ale za to dużo zwiedziłam i nachodziłam się za całe minione miesiące ciąży.
Ja na razie mam trochę ubranek po mnie i mojej siostrzeWyobraźcie sobie, że moja mama trzymała nasze najlepsze ciuszki ponad 30 lat z myślą o wnukach! Oczywiście większość wygląda na bardzo z epoki
, ale przecież nikt w zimie nie będzie widział w co malec jest ubrany
Kupiłam też kilka nowych pajacyków, które mi się szczególnie podobały. Przymierzam się do zakupu reszty akcesoriów, ale jak patrzę na ten cały asortyment, to aż mi się w głowie kręci, tyle tego jest, a ja jestem kompletnie zielona w tym temacie. Dobrze, że wózek dostanę od koleżanki, to przynajmniej wybór jednej rzeczy mam z głowy
Zapisałam się też dzisiaj do szkoły rodzenia. Zacznę w połowie sierpnia i już się doczekać nie mogę.
Dziewczęta pragnące córeczki, ja też zawsze myślałam, że chciałabym mieć córkę. Ale jak tak sobie posłuchałam koleżanek w pracy, jakie mają problemy z dorastającymi córkami, to jednak cieszę się z syna. Podobno chłopcy są mniej emocjonalni i "łatwiejsi w obsłudze".Maga31, Goplana lubią tę wiadomość
-
madziulka112 wrote:A ja tylko słyszę żeby tyle nie kupować bo dziecko szybko wyrośnie. A ja na to mam to w d... stać mnie to kupuje. Serio. Kilku znajomych się już obraziło za te moje teksty. W ciąży się pyskata zrobiłam
Mi niestety też ciągle tak mówią.. A niech pilnują swoich spraw! Mam kasę to kupuję i nikomu nic do tego! W szczególności, że wcale to wszystko nie jest takie drogie.. Tym bardziej jak się rozkłada to wszystko na miesiące a nie kupuje w ostatnim momencie, kiedy trzeba brać to co jest bo już czasu nie ma..
Nie będziemy oszczędzali na naszym pierwszym dziecku!
-
maaartinka wrote:Sylvi w smyku są bodziaki 5 par po 35 zł. Ja kupiłam takie
http://www.smyk.com/cool-club-body-chlopiece-z-krotkim-rekawem-5-pack-rozmiar-62,p1086172212,ubranka-dla-dzieci-p
chociaż wolałam takie ale niestety nie było w trzech smykach rozmiaru..
http://www.smyk.com/cool-club-body-z-krotkim-rekawem-5-pack-rozmiar-62,p1086189434,ubranka-dla-dzieci-p
W sumie synek więc autka też są fajne
Także myśle że 38 zł to nie jest źlew szczególności, że wiele osób chwali te ubranka z tesco.
Ja jeszcze poluje na bodziaki z dlugim rękawkiem więc jakby ktoś widział w promocji to dajcie znać
chyba wpadnę do Smyka też
-
sylvi wrote:chyba wpadnę do Smyka też
Tam tyle cudownych rzeczy jest, że jest w czym wybierać
Do tego kupiliśmy jeszcze takie skarpeciochy
http://www.smyk.com/cool-club-skarpety-3-pack-kubus-puchatek-i-przyjaciele-rozmiar-19-21,p1086169643,ubranka-dla-dzieci-p
Zaniedługo to dosłownie wezmę się za kupowanie rozmiaru 68tylko poczekam jeszcze trochę może przeceny się zwiększą
No i chyba jakaś dodatkowa półka by się przydałabo na tej już miejsca brak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 10:38
-
Ja na nogach od 4
Po 5 wyszłam na spacer do przychodni żeby małżowi kolejkę u laryngologa zająć i do domu doczołgaliśmy się pół godziny temu. Uhh teraz czas się ogarnąć bo za 50min do Pana doktora na połówkowe - w końcu! 5 tygodni czekania, bardzo bym chciała, żeby mi się dziecię rozkraczyło i pokazało kto tak mamkę napierdziela od środka
no i przede wszystkim, żeby było w porządku
Agusia ;), Nata, Viviana, FK81, Dotty84, xpatiiix3, Lavendula, anusiaa90, Goplana lubią tę wiadomość
-
ewelina ja nie biorę żelaza ale jakiś czas temu miałam podobnie, prostowałam włosy w łazience i nagle serce zaczęło mi walić jak młotem, gorąco mi się zrobiło i nogi jak z waty, wyszłam na balkon bo chłodno było i jakoś po 10 min wróciłam do równowagi mniej więcej...moja koleżanka mówi że takie rzeczy w ciąży się zdarzają dość często...co do żył to ja też jestem użylona i obawiam się że to jakieś żylaki, no tak to wygląda cholera...okropnie jednym słowem szczególnie te na nogach
już powiedziałam mojemu że jak urodzę i mi zostanie to idę na zabieg usuwania żylaków...kredyt nawet wezmę ale nie mogę na to patrzeć!! trzymam kciuki za połówkowe!!!
-
ja przez smyka to zbankrutuje kiedys:P:P:P Nie cierpię okresów promocji bo nic nie omine:P:P:P:P Dzisiaj znowu idę na shopinng z córeczką albo jak to ona mówi idziemy na szmatki. Od przedszkola wolne więc zaliczymy sklepy i kino jakies:)
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za trzymanie kciukow:-)
Ja juz jestem po,wiec teraz sama bede trzymala kciuki za Wasze badania.
U nas wszystko dobrze, Malenka wazy 298g i pieknie sie rozwija.
Moja gin kazala odpoczywac,chodzic na spacery i nie jesc za dwoje mimo ze caly czas mam wymioty:-( Najlepsze jest to,ze mam je wieczorem,a rano nic- zadnych mdlosci ani nic,czyli u mnie jak zwykle odwrotnie niz wszedzie piszą
Ja juz od dawna mam zylaki na nogach i nie omieszkam po porodzie udac sie na ich laserowe usuniecie. Wczesniej,to zawsze sobie cos wymyslalam,zeby tylko nie isc:-D
Dziewczyny,a rozmawialyscie juz cos ze swoimi lekarzami o porodzie? Pytalyscie np. o cc?Maga31, Reverie, anusiaa90, xpatiiix3, sylvi lubią tę wiadomość
-
Mam jeszcze do Was pytanie odnosnie kubelkowych spacerowek. Macie jakas opinie na ten temat lub cos slyszalyscie? Wozek,ktory sobie upatrzylismy ma wlasnie kubelkowa spacerowke i jakos nie mam przekonania do tego,ze Maluchom sie w nich dobrze spi,ale to tylko takie moje widzimisię moze...