Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
no my w sumie do tej pory jakoś radziliśmy sobie bez, ale jak jest impreza rodzinna i trzeba podgrzać kotlety, bigos itd to mnie chuj jasny strzela i uznałam że jednak mikrofalę chcę i koniec
mada_lena lubi tę wiadomość
-
laski a powiedzcie mi bo ja w temacie zielona jestem zupelnie... co u diabla sie dzieje.. caly dzien bola mnie cycki tak niemilosiernie ze miejsca sobie nie moge znalezc .. szalu dostaje. i w sumie nie wiem czy to bol czy to jakies mrowienie, nawet nie wiem jak to nazwac. nie spalam na brzuchu, stanik mialam wygodny. co to moze byc? bo normalnie tak sie czuje, ze najchetniej bym sie ich pozbyla ;(((((((((((Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
hmm swedzenie to napewno nie jest. swedzialy mnie kilka dni temu, ale po mega dokladnym balsamowaniu przeszlo. a dzisiaj od rana dotknac sie do nich nie moge
niech one juz moze nie rosna....Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 23:02
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Przygotowują się do masowej produkcji, coby kraina była mlekiem i miodem płynąca
Mnie bolą straszliwie, przestały rosnąć, ale sutki i otoczki są nie do tknięcia, skóra mi z nich schodzi, wszystko jest bolesne. Smaruję maściami, ale nie na wiele się to zdaje.
Dobranoc Kobietki!lkc, FK81 lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
dzieki za odpowiedzi.. Rewolucja.. to mnie teraz pocieszylas... mam nadzieje, ze to przejdzie, albo oslabnie bo nie wiem jak przezyje.. ide spac.. jeszcze niech urosna do kompletu to bede jak prawdziwa dojna krowa.. tym optymistycznm akcentem koncze moj dzisiejszy dzien.. juz wolalam mdlosci
dobranoc!
RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
blue ale bosko wyglądasz
łaaaaaaaaaaał w życiu na 5 ciążę nie wyglądasz, ale brzunio to konkrecik już, mój to się chowa przy Twoim
)
FK poważka wiadomo jak delikatnie dupke tak raz na jakiś czas ,żeby pipki niewysmarować to raczej będzie ok ale porównując osobiście z doświadczenia sudocrem i bepanthen baby to i jedno i drugie u młodego zdało egzamin na tym samym poziomietakże polecam
sylvi gruszka zbiorowisko bakterilepiej katarek ,frida a na zwykły lekki katar czy suchy nosek woda morska
madalenka uważam ale nie myślałam, że 10 min w tą czy we wtą i mi aż tak spadnie
nastka sliczny kombinezonik
Nata niezły brzunio już
Ikc cycuchy rosną albo siara sie produkuje juz hehe ja to porównuje do bólu przepełnionych cycków to co teraz, potem bęzie gorzej po porodzie jak produkcja ruszy pełną parą
A ja dzisiaj myślałam, że R zabije pokaże Wam z rumieńcami wstydu na policzkach co się dzieje dzisiaj u mnie w pokoju mieli skończyć i co, nie skończyli składać szafy 2 matoły, teraz wygląda gorzej to jedna połowa pokoju dopiero... ;/
No i syf na mojej pięknej komodzie ahahah niestety wsio z szafy wyszłono i moja cudowna krzywa ściana malowana w pośpiechu taki mini remoncik był robiony hmm półtorej tygodnia przed porodem
No i sobie śpię w dużym pokoju także nie jest źle bo tu tv stoi jutro też jeszcze u siebie nie pośpie bo dopiero wieczorem przyjdą skończyć mi ta szafę debile dykty z tyłu nie umieją przybić szafa prawie lezy oparta o sciane... wrr... także do wtorku śmietnik taki w pokoju mi zostanie a sprzątanie tego Ojej nie wiem jak ja się za to zabiore... jutro przebiore i poskładamy to żeby tylko do szafy zapakować ciuchy we wtorek mniej roboty będziecaśka, blue00 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:sylvi gruszka zbiorowisko bakteri
lepiej katarek ,frida a na zwykły lekki katar czy suchy nosek woda morska
w wodę morską muszę się zaopatrzyćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 23:41
-
A ja tak z innej beczki...
Poczytywałam dzisiaj czerwcówki kilka tygodni wstecz, i poczułam taaaki stres...
Jejku, za jakiś czas to my będziemy miały pierwsze skurcze, będziemy się wzajemnie wysyłać do szpitala i czekać na wieści od siebie...
W ogóle to przez cały dzień miałam okropnego doła, przez smutne wiadomości o Monalisie, najgorzej że takich rzeczy się nie przewidzi - i nie ważne jaką drogę porodu się wybierze... -
Hej dziewczynki poniedziałkowo.
Ja wczoraj miałam takie wzdęcia, że aż ruchów Małej nie mogłam odróżnić.
A w nocy miałam chyba pierwszy raz, albo pierwszy raz czułam te skurcze b-h, ale się kręciłam i jakaś niewyspana. No i jeszcze katar mnie trzyma, a i zimno na dworze, więc siedze w domu.
Goplana ja czasem podczytuję jak dziewczyny czekają na akcję porodową, to do mnie nie dociera że u nas w listopadówkach też tak będzie, jakieś nierealne narazie, ale na pewno będziemy się wspierać i za każdą czekać na dobrą nowinę.
Pati ile ciuszkówa mnie ile osób obiecywało ciuszki, a teraz jak jestem w ciązy to cicho siedzą hehe, gadanie. To nic, damy rade powoli uzbierać wyprawkę.
-
Pati szalejesz
a ja myślałąm że miałaś dostawę ciuszkó dla bobaska
A mnie dziś znów czyści, wczoraj przegięłam trochę, a wszystko to popiłam musem ogórkowym z jogurtemeech... muszę baczniej przyglądać się temu co wrzucam do żołądka.
Zaraz do pracy ... ale nie wiem ile dam radę z tą sraczką. Macie jakiś pomysł na zatrzymanie tego? bo sikam dosłownie dupąa o 15 jadę w stronę Poznania ---> 3 h drogi nie wiem czy wytrzymam za kółkiem z tym.. hm
Teraz nałożyłam sobie maseczke truskawkowo waniliową na twarz, pachnie dosłownie lizakiem jogurtowo truskawkowym z Chupa chupsmm aż nie chcę tego ściągać nigdy