X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Nata Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no my w sumie do tej pory jakoś radziliśmy sobie bez, ale jak jest impreza rodzinna i trzeba podgrzać kotlety, bigos itd to mnie chuj jasny strzela i uznałam że jednak mikrofalę chcę i koniec :-)

mada_lena lubi tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski a powiedzcie mi bo ja w temacie zielona jestem zupelnie... co u diabla sie dzieje.. caly dzien bola mnie cycki tak niemilosiernie ze miejsca sobie nie moge znalezc .. szalu dostaje. i w sumie nie wiem czy to bol czy to jakies mrowienie, nawet nie wiem jak to nazwac. nie spalam na brzuchu, stanik mialam wygodny. co to moze byc? bo normalnie tak sie czuje, ze najchetniej bym sie ich pozbyla ;(((((((((((

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • Nata Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nooo może znowu zmieniają rozmiar ;-) pewnie te kanały mleczne się jakoś "przecierają" i to dlatego, ja mam co jakiś czas takie swędzenie cycków...

lkc lubi tę wiadomość

rfnnk6n.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znowu rosną? ja miałam ostatnio pare dni swedzenia ale ustapilo

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm swedzenie to napewno nie jest. swedzialy mnie kilka dni temu, ale po mega dokladnym balsamowaniu przeszlo. a dzisiaj od rana dotknac sie do nich nie moge :(
    niech one juz moze nie rosna....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 23:02

• RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przygotowują się do masowej produkcji, coby kraina była mlekiem i miodem płynąca :):):)
    Mnie bolą straszliwie, przestały rosnąć, ale sutki i otoczki są nie do tknięcia, skóra mi z nich schodzi, wszystko jest bolesne. Smaruję maściami, ale nie na wiele się to zdaje.

Dobranoc Kobietki!:)

lkc, FK81 lubią tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • Nata Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też zmykam spać, dobranoc :-) co do cycków to chyba taki ich urok w ciąży :p

rfnnk6n.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki za odpowiedzi.. Rewolucja.. to mnie teraz pocieszylas... mam nadzieje, ze to przejdzie, albo oslabnie bo nie wiem jak przezyje.. ide spac.. jeszcze niech urosna do kompletu to bede jak prawdziwa dojna krowa.. tym optymistycznm akcentem koncze moj dzisiejszy dzien.. juz wolalam mdlosci :( dobranoc!

RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue ale bosko wyglądasz :D łaaaaaaaaaaał w życiu na 5 ciążę nie wyglądasz, ale brzunio to konkrecik już, mój to się chowa przy Twoim :))

FK poważka wiadomo jak delikatnie dupke tak raz na jakiś czas ,żeby pipki niewysmarować to raczej będzie ok ale porównując osobiście z doświadczenia sudocrem i bepanthen baby to i jedno i drugie u młodego zdało egzamin na tym samym poziomie :D także polecam :)

sylvi gruszka zbiorowisko bakteri :) lepiej katarek ,frida a na zwykły lekki katar czy suchy nosek woda morska :D

madalenka uważam ale nie myślałam, że 10 min w tą czy we wtą i mi aż tak spadnie :P

nastka sliczny kombinezonik :D

Nata niezły brzunio już :)

Ikc cycuchy rosną albo siara sie produkuje juz hehe ja to porównuje do bólu przepełnionych cycków to co teraz, potem bęzie gorzej po porodzie jak produkcja ruszy pełną parą :P

A ja dzisiaj myślałam, że R zabije pokaże Wam z rumieńcami wstydu na policzkach co się dzieje dzisiaj u mnie w pokoju mieli skończyć i co, nie skończyli składać szafy 2 matoły, teraz wygląda gorzej to jedna połowa pokoju dopiero... ;/

35jmgpu.jpg

2uxz6us.jpg

No i syf na mojej pięknej komodzie ahahah niestety wsio z szafy wyszło :P no i moja cudowna krzywa ściana malowana w pośpiechu taki mini remoncik był robiony hmm półtorej tygodnia przed porodem :P

15db98x.jpg

No i sobie śpię w dużym pokoju także nie jest źle bo tu tv stoi jutro też jeszcze u siebie nie pośpie bo dopiero wieczorem przyjdą skończyć mi ta szafę debile dykty z tyłu nie umieją przybić szafa prawie lezy oparta o sciane... wrr... także do wtorku śmietnik taki w pokoju mi zostanie a sprzątanie tego Ojej nie wiem jak ja się za to zabiore... jutro przebiore i poskładamy to żeby tylko do szafy zapakować ciuchy we wtorek mniej roboty będzie :)

caśka, blue00 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • ap1526 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 12:48

km5shdge5h821nxg.png
    qb3ckqi1w8eq80rq.png
    j36rxzdv03noids4.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje już są jak u dojnej krowy a co to będzie później, jak chodzę w topach to nie ma faceta który by się nie gapił na mój biust

FK81 lubi tę wiadomość

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    sylvi gruszka zbiorowisko bakteri :) lepiej katarek ,frida a na zwykły lekki katar czy suchy nosek woda morska :D
    może i zbiorowisko ale najbardziej do mnie przemawia, gruszka jest silikonowa więc łatwa w czyszczeniu, do katarka trzeba podłączyć odkurzacz, o fridzie już nie wspomne, rzyganie gwarantowane :D

w wodę morską muszę się zaopatrzyć :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 23:41

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tak z innej beczki...
    Poczytywałam dzisiaj czerwcówki kilka tygodni wstecz, i poczułam taaaki stres...
    Jejku, za jakiś czas to my będziemy miały pierwsze skurcze, będziemy się wzajemnie wysyłać do szpitala i czekać na wieści od siebie...
    W ogóle to przez cały dzień miałam okropnego doła, przez smutne wiadomości o Monalisie, najgorzej że takich rzeczy się nie przewidzi - i nie ważne jaką drogę porodu się wybierze...

jftycms.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrobiłam sobie pedicure... ufff ciężko było

Goplana, FK81 lubią tę wiadomość

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • ap1526 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 12:48

km5shdge5h821nxg.png
    qb3ckqi1w8eq80rq.png
    j36rxzdv03noids4.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki poniedziałkowo.
    Ja wczoraj miałam takie wzdęcia, że aż ruchów Małej nie mogłam odróżnić.
    A w nocy miałam chyba pierwszy raz, albo pierwszy raz czułam te skurcze b-h, ale się kręciłam i jakaś niewyspana. No i jeszcze katar mnie trzyma, a i zimno na dworze, więc siedze w domu.

Goplana ja czasem podczytuję jak dziewczyny czekają na akcję porodową, to do mnie nie dociera że u nas w listopadówkach też tak będzie, jakieś nierealne narazie, ale na pewno będziemy się wspierać i za każdą czekać na dobrą nowinę.

Pati ile ciuszków :) a mnie ile osób obiecywało ciuszki, a teraz jak jestem w ciązy to cicho siedzą hehe, gadanie. To nic, damy rade powoli uzbierać wyprawkę.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już od 6:30 na nogach, byłam na morfologii i moczu.wyniki po 15stej :)

caśka lubi tę wiadomość

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati szalejesz :D a ja myślałąm że miałaś dostawę ciuszkó dla bobaska :D

A mnie dziś znów czyści, wczoraj przegięłam trochę, a wszystko to popiłam musem ogórkowym z jogurtem :D eech... muszę baczniej przyglądać się temu co wrzucam do żołądka.

Zaraz do pracy ... ale nie wiem ile dam radę z tą sraczką. Macie jakiś pomysł na zatrzymanie tego? bo sikam dosłownie dupą :D a o 15 jadę w stronę Poznania ---> 3 h drogi nie wiem czy wytrzymam za kółkiem z tym.. hm

Teraz nałożyłam sobie maseczke truskawkowo waniliową na twarz, pachnie dosłownie lizakiem jogurtowo truskawkowym z Chupa chups :D mm aż nie chcę tego ściągać nigdy :D

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewuszki a wy też zrobiłyście się takie hmm.. żylaste?
    Wszędzie mi żyły widać.. Na nogach, udach (nawet z przodu nad kolanami), na łydkach, na stopach na dekoldzie a M mi mówił, że nawet na plecach mi się pojawiają..

201411191762.png
  • paula1234 Koleżanka

Wysłany: 30 czerwca 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny:-)
    Ciezko za Wami nadążyć:-)

Ja tez juz wstalam,bo wlasnie wybieram sie na usg polowkowe,wiec bardzo proszę trzymajcie kciuki...

maaartinka, Agusia ;), Goplana, KUNIAK, Lavendula, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

w57v9n730utmu24b.png
‹‹ 573 574 575 576 577 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ