X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • madlen1705 Ekspertka

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewolucja dziękuje do dentysty na pewno się zapisze,z racji tego że mieszkam w Anglii pewnie wyniesie to fortunę ale inaczej chyba zacznę po ścianach chodzić :( wczoraj już z bólu powiedziałam że wolałabym rodzić :P obym nie wypowiedziała tego w nieodpowiednią godzinę:PP

[link=https://www.suwaczki.com/]relgi09kyid6438x.png[/link]
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Rewolucja no poczekamy sobie i wsio, musi być ok :)

Madlen krejzolu ja nie panikuje hehehe jestem bardzo spokojnym człowiekiem ,poczekamy do piątku to zobaczymy co i jak, musi być ok :P

Ejjjj no i dziękóweczka za kciukasy kochane kangurki <3

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i jeszcze jesdno przytyłam znowu kuźwa 1,7 kg w ciągu 7 dni... ;oo co raz więcej z tygodnia na tydzień już mamy 8,5 kg na plusie z 62,0 (waga startowa) wyszło 70,4 ;ooo blaszka no 5 miesiąc nie za ciekawy 6 jeszcze cięższy się naszykował ahahaha chyba znowu będę pączusiem :D bo i boczki mi się zrobiły :P

No i gicior Pati!!! no stress...
    Ja przytyłm już od początku 9kg ale lekrka mówi że jest ok, tym bardziej przy bliźniakach (podobno nie jest to tak dużo)...za to teraz będziemy chyba szybciej już przybierać na wadze:)

relgh3714vlmssyj.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja właśnie nabrałam rozpędu tak patrzę ahhaha ale będziemy się kulać za jakiś miesiąc :P dzisiaj jakiś facet się do mnie nawet uśmiechał w szpitalu i oczko puścił ahahahhaah czyli nie jest tak źle i wyglądam atrakcyjnie, albo lubi takie okrąglejsze kobietki :P

Madlen222, FK81, madlen1705, mada_lena, KUNIAK lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przytyłam 8,6 kilosów juz, moja gina nie skomentowala, a w pierszej ciazy dowalila mi jak raz przez miesiac przytylam 4 kg "oo przywalila pani";). Tylko ze wtedy jakos sie wyrownalo, raz bylo 4 kilo, raz 30 dag na miesiac, ogólem na koncowie bylo na plusie 11,5.Marze teraz o takiej wadze, ale no co, nie pochlastam sie jak bedzie wiecej;p.

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale bym zjadła rybkę z nad morza, potem gofra z jagodami i bitą śmietaną, potem loda i jeszcze zapiekankę i pizzę:)o matko i córko jak bym zjadła!!!

Agusia ;), FK81, xpatiiix3, mada_lena, Nata, Reverie, sylvi lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahahha kochana ja w pierwszej ciązy ponad 30kg przytyłam na mecie było 93 czy 94 a startowałam z 65,5 ,najniższa była 58,5, a teraz start 62 i najniższa 60,5 miałam wpisaną potem długo 64 się utrzymywało i bach w 5 miesiącu zaczęło w sumie to ostatnie 4 tygodnie mi tak skoczyła waga :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen222 wrote:
    ale bym zjadła rybkę z nad morza, potem gofra z jagodami i bitą śmietaną, potem loda i jeszcze zapiekankę i pizzę:)o matko i córko jak bym zjadła!!!

hmmm ale smaku narobiłaś ;-))

Madlen222 lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propos oczek, szłam ostatnio z placu zabaw ze Stachem w wozku no i drugim juniorem w brzuchu i nagle sie zatrzymuje jakies auto obok chodnika, koles mowi dzien dobry , ja tez, czekam, mysle o droge zaraz spyta, a ten usmiechnal sie, zmierzyl mnie i pojechal dalej.
    Ale sie wkurzylam, pomyslalam se ,amator matek polek sie znalazl;p.

Madlen222, maaartinka lubią tę wiadomość

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • desou Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 22:24

xpatiiix3, FK81, maaartinka lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahahha dobre dobre fk :D

A jeszcze jedno chciałam wam napisać i zapomniałam wcześniej no wiecie co mam ostrą szajbe związaną z witrynami sklepowymi :P konkretniej to w każdej pokolei się przyglądam i podziwiam swój brzuszek i figurkę :D hehe ludzie śmiesznie się patrzą na mnei a ja z głową do góry uniesioną i wypiętą piersią dumnie z brzuszkiem hehe no po prostu kocham siebie.! <3 Narcystyczne nastawienie do siebie w ciąży hehe powazka czuje sie taka piękna :P
    Czy tylko ja mam takie dzikie fazy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 17:22

Madlen222, FK81, mada_lena, maaartinka lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati a ile Ci potem zajelo zrzucanie dodatkowych kg?
    Ja w zasadzie juz po porodzie wyszlam na zero, potem karmienie ze mnie jeszcze troche wyssalo, ale przed druga ciaza mialam juz 2 wiecej, niz wtedy na starcie;).
    Oj gofera z jagodami i smietanka taaak;).Normalnie umre, jak nie zjem;p.

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    ahahha dobre dobre fk :D

A jeszcze jedno chciałam wam napisać i zapomniałam wcześniej no wiecie co mam ostrą szajbe związaną z witrynami sklepowymi :P konkretniej to w każdwj pokolei się przyglądam i podziwiam swój brzuszek i figurkę :D hehe

buhaha...myślałam, że tylko ja tak mam!!! A mój mąż to się ze mnie śmieje i tylko głową kręci...

FK81, xpatiiix3, maaartinka lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haahhahah o pocieszyłaś mnie ja schudłam po 8 miesiącach 4 kg mniej niż przed ciążą :D

FK81 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiec tak
    chciałam ten ale juz nie ma

http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/kobiety/moda-dla-kobiet-w-ciazy/odziez-kapielowa/stroj-kapielowy-117920-1.html

jade przymierzyc ten

http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/kobiety/odziez-kapielowa/kostiumy-kapielowe/kostium-kapielowy-113672-1.html
    i ten

http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/kobiety/odziez-kapielowa/gory-i-doly-od-bikini/tankini-123137-1.html

dam znac jak doczlapie do domu jakie efekty....

F

qq87j44jhto0od0f.png

• Nata Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen222 wrote:
    Nata a czy to nie za wcześnie na liczenie ruchów? Z tego co mi lekarze mówili to się robi dopiero od około 28, 30 tygodnia... Po co teraz liczyć jak one jeszcze są bardzo malutkie i można po prostu tego nie czuć tym bardziej jak ktoś jeszcze ma łożysko na przedniej ścianie brzucha. Ja np. wczoraj prawie w ogóle ruchów nie czułam, dzisiaj już lepiej, ale myślę że na tym etapie to jeszcze normalne jest :)

ja nie liczę ale zastanawiam się czy dziewczyny które czują dziecko już wyraźnie tego nie robią, bo piszecie że akrobacje takie dzieci wyczyniają że moje to chyba jakies leniwe jest ;-)

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Nata też żadnych akrobacji nie czuję...fakt, że ruchy są już nie do pomylenia i są silniejsze ale to jeszcze i tak jest delikatnie:)

relgh3714vlmssyj.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:
    no wiec tak
    chciałam ten ale juz nie ma

http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/kobiety/moda-dla-kobiet-w-ciazy/odziez-kapielowa/stroj-kapielowy-117920-1.html

jade przymierzyc ten

http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/kobiety/odziez-kapielowa/kostiumy-kapielowe/kostium-kapielowy-113672-1.html
    i ten

http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/kobiety/odziez-kapielowa/gory-i-doly-od-bikini/tankini-123137-1.html

dam znac jak doczlapie do domu jakie efekty....

F

Najlepszy ten trzeci moim zdaniem!!! ten drugi to trochę jak piżama:P

Fidelissa lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • okti89 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata moje dzieciątko to nawet nie ma rytmu dnia jeszcze wyrobionego codziennie zaskakuje mnie w zupełanie innych godzinach nieraz potrafi grasować po brzuchu przez 4-5 h a nieraz robi sobie prawie całodzienne odpoczynki... odkryłam że chyba najbarzdiej ruchliwe jest w nocy bo nieraz chodzę po 23 spać to wtedy się rusza a dziś z pół nocy nie spałam bo znowu mnie przeziębienie chwyciło to też czułam że się rusza
    Ja mam większy problem teraz nie skupiam się podczas prowadzenia samochodu mam bardzo tępę reakcje kończące się nagłym hamowaniem jescze trochę i wjadę komuś w dupę
    Wogóle jakaś rozkojarzona chodzę dzisiaj zostawilam na parkingu w miescie kluczyk w drzwiach samochodu i chodziłam z godzine po sklepach nawet nie zauwazylam ze nie mam w torebce kluczyków.., Booże naszczęście nikt tego nie zauważył i klucyk z długą zwisającą smyczą był nadal w zamku ale się zdziwiłam jak przyszłam do samochodu... Chyba opiekun mi już potrzebny :)

FK81, Maga31 lubią tę wiadomość

razem z Lilianką czekamy na Miłoszka <3
    f2w3s65g4x4ggahf.png
    km5sio4ppvqv6byq.png
    Aniołek [*] 7tc 22.01.2014 r.
  • Ninusia Ekspertka

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RewolucjaSięDzieje wrote:
    A tak wygląda matka, która wyżarła milion placków cukiniowych i popiła wszystko litrem kompotu z papierówek.
    Dziecko chyba też szczęśliwe, bo buszuje bez przerwy ;)

b1jpg_ewxeprx.jpg

Boski masz ten brzunio :)

jmmg93c.png
  • Ninusia Ekspertka

Wysłany: 2 lipca 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Junioś dziś bardzo spokojny... standardowo muszę się pomartwić, jak każda :P
    Idę na spacerek, może się rozrusza troszeczkę...
    Buziole Dziewuszki

desou lubi tę wiadomość

jmmg93c.png
‹‹ 607 608 609 610 611 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ