X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    tadam :D hehe

nóweczki na lumpie :D wybrałam dwa razy tyle ale część odłożyłam bo widac że prane były chociaz może z raz zakładane, opanowałam się, bo doszłam do wniosku ,że Nelka ma już za dużo maluśkich :P

25tur15.jpg

Ojej, konia z rzędem za tego pajaca w zielone kwiaty! <3 cuuudny :):):)

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa21 wrote:
    Ja akurat łożysko mam z przodu i czuję ruchy bardzo wyraźnie, a nawet wychodzi stópka na brzuchu często (kulka śmieszna mała, aż cały podskakuje) i też ciąża pierwsza więc myśle że z łożyskiem to akurat nic wspólnego nie ma :)
    Albo ja jakiś dziwoląg jestem.

Mi trzech lekarzy powiedziało że właśnie ma to wiele wspólnego z łożyskiem, gdyż łożysko amortyzuje...ja mam dwójkę w brzuchu, ruchy słabe przez te dwa łożyska na brzuchu...na usg zawsze bardzo ruchliwe i wszytsko jest ok, wiec myślę że to chyba ma znaczenie i to duże...

relgh3714vlmssyj.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiaa90 wrote:
    Ja się pytałam o wyjazd nad morze ginka i mam krzyżyk na drogę, w razie kontroli mam powiedzieć, że miałam remont w domu i lekarz zabronił mieszkać w takich warunkach i przeniosłam się na ten czas do rodziców :P
    w takim przypadku moga Ci powiedzieć że powinnaś zgłosić w zusie miejsce pobytu

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati ja widzę że istne szaleństwo zakupowe Cię opanowało:D:D śliczne ciuszki...

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen szajba chyba bo mam juz za dużo i wiem wiem to na stoooooo a nawet tysiąc procent że nie założe połowy i chyba rozdam a zostawię same typowo dziewczęce :P już pajaców naodkładałam w dinozaury autka po Marcelu heheh fajne rzeczy niektóre dla małej mam już na serio na 3-4miesiące na codzień inny ciuszek xD ok.50-60szt samych bodów.. w rozmiarze 0-3 ;ooo

Rewolucja ja uwielbiam ubranka w tym stylu hehehe mam po Marceluszku tego typu kolorowych pare jeszcze ale takie 6-9 bodajże :D aaaaaaaa i jeszcze podeszłam do kasy babka policzyła i mówi oOOoOooOo dla pani rabacik damy (-15%) :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 21:00

Madlen222 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati 50-60 szt tego samego rozmiaru????

O fUCK!My ostatnio kupiliśmy 3 komplety(to na razie wszystko co mamy)
    2r22c6x.jpg
    w rozm 56 i stwierdzilismy że styknie :DDDDD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 21:06

Agusia ;), RewolucjaSięDzieje, sylvi, Madlen222, xpatiiix3, e_v_e, anusiaa90, blue00, Goplana, maaartinka, Maga31, FK81, Ninusia lubią tę wiadomość

gg64l6d8uplrbvce.png
  • pinsleepe Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, śliczne ciuszki! My pomijając kilka upolowanych sztuk w lumpie, byliśmy tylko raz na zakupach - kiedy się dowiedzieliśmy, że będzie chłopiec. Staramy się nie szaleć, bo dostaliśmy od szwagierki dużo ciuszków, do tego moi rodzice już kilka rzeczy kupili, teściowa - mistrzyni lumpowych poszukiwań tak samo.

Na razie inwestujemy w pokój dziecka ;) Powolutku robimy postępy związane z remontem. Jeszcze wygląda to wszystko przyzwoicie, ale od przyszłego tygodnia, jak dobrze pójdzie, będzie totalna demolka - wyburzanie ścian...

Jedna dziewczyna pytała o zęby. Niestety prawdopodobnie czeka Cię leczenie kanałowe. Żadne leki, które możesz brać, nie załatwią sprawy. Leć do dentysty jak najszybciej... Zdecydowanie zęby w ciąży nie mają prawa boleć. Jak piszesz, że nie dajesz rady wytrzymać z bólu to wiadomo, że coś jest nie halo.

Madlen222 lubi tę wiadomość

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuniak nie hehe 56-68 body z długim i krótkim także na pierwsze 3-4 miesiące życia styknie małej :D no i pajaców od cholery jest, gorzej jak przyjdzie mi to wszystko prasować ojj już się boje moje plecy :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 21:23

KUNIAK lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • talia22 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wczoraj i dziś miałam taki moment spięcia brzucha, stał się twardy a po 30 sekundach normalny ale to nie bolało więc chyba to bh.

f2w343r88uf9xtcb.png

• niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen222 wrote:
    Mi trzech lekarzy powiedziało że właśnie ma to wiele wspólnego z łożyskiem, gdyż łożysko amortyzuje...ja mam dwójkę w brzuchu, ruchy słabe przez te dwa łożyska na brzuchu...na usg zawsze bardzo ruchliwe i wszytsko jest ok, wiec myślę że to chyba ma znaczenie i to duże...

To moze ja mam tak silne dziecko ze mimo lozyska wykopuje nozki, ze az kulki wychodzą :)

nxbhnwz.png
  • pinsleepe Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam łożysko na przedniej ścianie i bardzo dobrze czuję, chociaż porównania nie mam ;) Myślę, że jest to jakaś reguła, ale są od niej wyjątki i może to bardziej ruchliwe dzieci, a może nasze zmysły wyczulone :P

niecierpliwa21 lubi tę wiadomość

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • okti89 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KUNIAK wrote:

2r22c6x.jpg
    Kuniak jest u ciebie w smyku ten gruby pajac w babmi? roz. 68 ? bo ja dzisiaj specjalnie po niego pojechałam i już nei było ani jednego a w niedziele bylo z 5 sztuk
    Choruje na niego :) tylko chcialam 68 zeby na wwiosne był są jescze takie u ciebie?

razem z Lilianką czekamy na Miłoszka <3
    f2w3s65g4x4ggahf.png
    km5sio4ppvqv6byq.png
    Aniołek [*] 7tc 22.01.2014 r.
  • e_v_e Ekspertka

Wysłany: 2 lipca 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KUNIAK wrote:

2r22c6x.jpg
    Gdzie kupiłaś ten śliczny zestaw myszki miki?

Goplana lubi tę wiadomość

w57vhgqsvnsaad78.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvi wrote:
    w takim przypadku moga Ci powiedzieć że powinnaś zgłosić w zusie miejsce pobytu

przypuśćmy, że nie wiedziałam :)

rwi37s6.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pinsleepe wrote:
    Ja też mam łożysko na przedniej ścianie i bardzo dobrze czuję, chociaż porównania nie mam ;) Myślę, że jest to jakaś reguła, ale są od niej wyjątki i może to bardziej ruchliwe dzieci, a może nasze zmysły wyczulone :P

Bo po prostu każda kobieta, każde ciało i każda ciąża jest inna:) taki jest mój wniosek :P :)

relgh3714vlmssyj.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiaa90 wrote:
    przypuśćmy, że nie wiedziałam :)
    gdyby mój gin tak powiedział jak Twój to też spoko i bym nie brała urlopu ale skoro on sam musi pisać wyjaśnienia i to wole nie ryzykowac:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 21:46

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuniak mam ten sam kombinezon u mnie jest jeszcze w smyku rozmiar 62 (taki spory nawet) ja mam 56 kupiony.
    Ale mam 3 smyki niedaleko siebie wiec moge oblukac czy gdzies maja

KUNIAK lubi tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • okti89 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastka to ja się pytalam o kombinezon:) ja myślalam o 68 bo od kumpeli dostane nowy w rozmairze 56-62.Na sklepie internetowym są nadla po 80 zł;/

f2w3s65g4x4ggahf.png
    km5sio4ppvqv6byq.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a juz sie zamotalam po 7 stronkach nadrabiania zaległosci w czytaniu:P:P:P

U nas po 55zł są kombinezony ja zobaczę jutro czy maja w którymś 68 i dam znać

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • okti89 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bylabym wdzieczna;)) u mnie byly po 50 zł i głupia czaiłam się w niedziele czy wziąść a dziś już żadnego nie było;/ wyślę ci napriv mój nr tel. jakby jutro gdzieś był to zadziałam odrazu z przelewem :)

f2w3s65g4x4ggahf.png
    km5sio4ppvqv6byq.png
‹‹ 609 610 611 612 613 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ