Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
xpatiiix3 wrote:tadam
hehe
nóweczki na lumpiewybrałam dwa razy tyle ale część odłożyłam bo widac że prane były chociaz może z raz zakładane, opanowałam się, bo doszłam do wniosku ,że Nelka ma już za dużo maluśkich
Ojej, konia z rzędem za tego pajaca w zielone kwiaty!cuuudny
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
niecierpliwa21 wrote:Ja akurat łożysko mam z przodu i czuję ruchy bardzo wyraźnie, a nawet wychodzi stópka na brzuchu często (kulka śmieszna mała, aż cały podskakuje) i też ciąża pierwsza więc myśle że z łożyskiem to akurat nic wspólnego nie ma
Albo ja jakiś dziwoląg jestem.
Mi trzech lekarzy powiedziało że właśnie ma to wiele wspólnego z łożyskiem, gdyż łożysko amortyzuje...ja mam dwójkę w brzuchu, ruchy słabe przez te dwa łożyska na brzuchu...na usg zawsze bardzo ruchliwe i wszytsko jest ok, wiec myślę że to chyba ma znaczenie i to duże... -
anusiaa90 wrote:Ja się pytałam o wyjazd nad morze ginka i mam krzyżyk na drogę, w razie kontroli mam powiedzieć, że miałam remont w domu i lekarz zabronił mieszkać w takich warunkach i przeniosłam się na ten czas do rodziców
-
Madlen szajba chyba bo mam juz za dużo i wiem wiem to na stoooooo a nawet tysiąc procent że nie założe połowy i chyba rozdam a zostawię same typowo dziewczęce
już pajaców naodkładałam w dinozaury autka po Marcelu heheh fajne rzeczy niektóre dla małej mam już na serio na 3-4miesiące na codzień inny ciuszek xD ok.50-60szt samych bodów.. w rozmiarze 0-3 ;ooo
Rewolucja ja uwielbiam ubranka w tym stylu hehehe mam po Marceluszku tego typu kolorowych pare jeszcze ale takie 6-9 bodajżeaaaaaaaa i jeszcze podeszłam do kasy babka policzyła i mówi oOOoOooOo dla pani rabacik damy (-15%)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 21:00
Madlen222 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Pati 50-60 szt tego samego rozmiaru????
O fUCK!My ostatnio kupiliśmy 3 komplety(to na razie wszystko co mamy)
w rozm 56 i stwierdzilismy że styknie :DDDDDWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 21:06
Agusia ;), RewolucjaSięDzieje, sylvi, Madlen222, xpatiiix3, e_v_e, anusiaa90, blue00, Goplana, maaartinka, Maga31, FK81, Ninusia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, śliczne ciuszki! My pomijając kilka upolowanych sztuk w lumpie, byliśmy tylko raz na zakupach - kiedy się dowiedzieliśmy, że będzie chłopiec. Staramy się nie szaleć, bo dostaliśmy od szwagierki dużo ciuszków, do tego moi rodzice już kilka rzeczy kupili, teściowa - mistrzyni lumpowych poszukiwań tak samo.
Na razie inwestujemy w pokój dzieckaPowolutku robimy postępy związane z remontem. Jeszcze wygląda to wszystko przyzwoicie, ale od przyszłego tygodnia, jak dobrze pójdzie, będzie totalna demolka - wyburzanie ścian...
Jedna dziewczyna pytała o zęby. Niestety prawdopodobnie czeka Cię leczenie kanałowe. Żadne leki, które możesz brać, nie załatwią sprawy. Leć do dentysty jak najszybciej... Zdecydowanie zęby w ciąży nie mają prawa boleć. Jak piszesz, że nie dajesz rady wytrzymać z bólu to wiadomo, że coś jest nie halo.Madlen222 lubi tę wiadomość
-
Kuniak nie hehe 56-68 body z długim i krótkim także na pierwsze 3-4 miesiące życia styknie małej
no i pajaców od cholery jest, gorzej jak przyjdzie mi to wszystko prasować ojj już się boje moje plecy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 21:23
KUNIAK lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Madlen222 wrote:Mi trzech lekarzy powiedziało że właśnie ma to wiele wspólnego z łożyskiem, gdyż łożysko amortyzuje...ja mam dwójkę w brzuchu, ruchy słabe przez te dwa łożyska na brzuchu...na usg zawsze bardzo ruchliwe i wszytsko jest ok, wiec myślę że to chyba ma znaczenie i to duże...
To moze ja mam tak silne dziecko ze mimo lozyska wykopuje nozki, ze az kulki wychodzą -
KUNIAK wrote:Pati 50-60 szt tego samego rozmiaru????
O fUCK!My ostatnio kupiliśmy 3 komplety(to na razie wszystko co mamy)
w rozm 56 i stwierdzilismy że styknie :DDDDD
Choruje na niegotylko chcialam 68 zeby na wwiosne był są jescze takie u ciebie?
-
pinsleepe wrote:Ja też mam łożysko na przedniej ścianie i bardzo dobrze czuję, chociaż porównania nie mam
Myślę, że jest to jakaś reguła, ale są od niej wyjątki i może to bardziej ruchliwe dzieci, a może nasze zmysły wyczulone
Bo po prostu każda kobieta, każde ciało i każda ciąża jest inna:) taki jest mój wniosek -
bylabym wdzieczna;)) u mnie byly po 50 zł i głupia czaiłam się w niedziele czy wziąść a dziś już żadnego nie było;/ wyślę ci napriv mój nr tel. jakby jutro gdzieś był to zadziałam odrazu z przelewem