Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane, dziś mam wspaniały dzień, rano moja dzidzia tak się krecila, że było to wyczuwalne pod ręką
czułam pukniecia, przesuwanie, wypchniecia, pływanie coś wspaniałego, kocham. Te kilka dni przerwy zostały mi dziś wynagrodzone
pewnie macica przesuwala się wyżej i stąd ta cisza, lecę coś zjeść, miłego dzionka
mada_lena, Lavendula lubią tę wiadomość
-
Madlen222 wrote:no bo to nie jest to samo...łożysko na przedniej ścianie brzucha niczemu nie grozi i jest ok, natomiast przodujące to chyba każda wie...
Nie kazdaale już przeczytałam w goole, ale nie panikuje bo nie wiem czy lekarz powiedzial ze mam przodujace czy ze nisko, w kazdym razie powiedzial że powinno sie jeszcze cofnąć i nawet wujek google podaje, że ostatecznie ocenia się to po 20 tc
chociaz lepiej siebie czułam nie wiedząc...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 09:18
-
Pati tez trzymam! Zdasz to nie ma innej opcji
Pozatym dzis po prostu musi byc szczesliwy dzien bo ide dzis na polowkowe
I mamy dzis 3 rocznice slubu wiec mam nadzieje ze dzidziol zrobi nam prezent i bedzie zdrowyAgusia ;), KocieOczy, Viviana, RewolucjaSięDzieje, Madlen222, Goplana, Maga31, xpatiiix3, anusiaa90 lubią tę wiadomość
-
Kuniak ja wiem że wy macie gorszą sytuację.. A ja zamiast się cieszyć, że u mnie ok wymyślam
Ale nie wiem skąd mi się to bierze
Ninusia ja bym M nakopała do d...a znając mnie to jeszcze by musiał zrobić nowe
niezależnie od pory dnia czy nocy
Madlen1705 mnie bolał ząb chyba to było na początku drugiego trymestru mimo że wszystkie zęby mam wyleczone i ten też ale szybko przeszło.. Więc jeśli to raczej zdrowy ząb do nie wybierałabym się do dentysty..
Mnie ogólnie czasem pobolewają i krwawią.. A nigdy tak nie miałam..
Pati w takim razie trzymamy kciuki do piątku żeby było wszystko ok.. No i oczywiście za egzamin
Fidellisa ja też jestem za tym ostatnim strojemten drugi wygląda trochę jak piżamka
ale w rzeczywistości może być lepiej
bo ze zdjęciami to tak różnie
Okti ja również mogę ci popatrzeć w smyku za tym kombinezonemU nas są trzy sklepy wiec myśle że powinien gdzieś jeszcze być
Co do ciuszków z pepco to ja mam jakieś takie wątpliwości co do ich jakości..
Sylvi super że z dzidziulkiem wszystko ok
Natka haha mój M też jak coś powie to nigdy nie wiadomo co przyniesie.. Ci faceci...madlen1705, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny patrząc na wasze zdjęcia.. no dobra może nie koniecznie wasze
ale waszych brzuszkowych dzidziulków aż ciężko mi uwierzyć że w brzuchu mamy już takie bobasy!!
Niewiarygodne
Kuniak napewno będzie zdrowy!!!
A ja dalej nie czuje ruchówzaczyna mnie to dodatkowo martwić..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 09:27
-
Maartinka nie martw się! Ostatnio rozmawiałam z dziewczyną co w ciąży przytyła tylko 5 kg a szczupła jest i ruchy poczuła dopiero w 22 tygodniu. Więc jeszcze masz 3 tygodnie!
&&&&&&&&&&&&&&&& Kuniak! I najlepszego na rocznicę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 09:33
KUNIAK lubi tę wiadomość
-
JA kiedyś mojego to powiesze ostatnio wymyślił że za malo jem i ie dość że ciągle mi cos podtyka to wczoraj o północy budzi mnie i stoi z talerzem kochanie zrobiłem tobie canneloni z serkiem ricotta i szpinakiem w sosie pomidorowym wstawaj i jedz bo dzieciątko pewnie głodne.
Rece mi juz czasami opadają na mojegomaaartinka, KocieOczy, Agusia ;), mada_lena, Reverie, ewelina_d, RewolucjaSięDzieje, Madlen222, Goplana, Maga31, anusiaa90, Lavendula, FK81, Ninusia lubią tę wiadomość
-
Desou ja szczupła może nie jestem ale brzuszek zawsze miałam w miarę płaski..
Tylko że on i tak prawie mi nie rośnie.. Może nie jest już płaski ale do waszych to mi daleko..
3 tygodnie to z jednej strony tak dużo a z drugiej to tylko 3 tygodnie..
Dobrze że wizytę mam w przyszłym tygodniu to dowiem się czy wszystko jest w porządku.. Tylko jeszcze trzeba do środy wytrzymać
Nastka lepiej mieć takiego co zrobi niż takiego co nie umie zrobić kanapki nawet sobie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 09:42
-
A to my od zewnątrz
RL]Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 23:31
Agusia ;), maaartinka, KUNIAK, mada_lena, Reverie, Viviana, RewolucjaSięDzieje, Strupka, scindapsus, Madlen222, Goplana, Maga31, anusiaa90, Ninusia lubią tę wiadomość
-
martinka właśnie też uważam że to zdrowe zęby ponieważ przed samą ciążą wyleczyłam wszystkie. Wczoraj mężczyzna mi kupił amol twierdząc że pomoże i faktycznie pomogło..na godzinę ale przynajmniej noc przespaliśmy. Mam nadzieje że Amol nie zaszkodzi maleństwu.
co do wielkości to ja jak patrzę na moje zdjęcie z ostatniego usg to mam wrażenie że misiek ma już miesiąc a nie jeszcze tyle w brzuszku będzie siedział;P[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nastka151 wrote:Maartinka może i tak tylko nie po północy. Ja przez niego będe wielka jak stodoła:P:P:P:P
No tak to jest ta druga stronahaha że my tu biedne staramy się jak najmniej przytyć a tu dodatkowo faceci bach ładują w nas
bo przecież trzeba jeść za dwoje
Ja się właśnie o to z M wczoraj pokłóciłam
Wkurzyłam się, że nawet sama sobie kanapki zrobić nie mogę bo ja powinnam odpoczywać. A jak on zrobi to jak dla armiiJuż nie wspomnę, że zakupów nosić nie mogę tego też nie tamtego też nie.. Okrzyczał mnie wczoraj nawet za to że skrobaczkę do głowy na brzuch sobie położyłam! Bo przecież wbijam ją dziecku i napewno jest mu niewygodnie!
-
maaartinka wrote:Dziewczyny patrząc na wasze zdjęcia.. no dobra może nie koniecznie wasze
ale waszych brzuszkowych dzidziulków aż ciężko mi uwierzyć że w brzuchu mamy już takie bobasy!!
Niewiarygodne
Kuniak napewno będzie zdrowy!!!
A ja dalej nie czuje ruchówzaczyna mnie to dodatkowo martwić..
Ja tez jeszcze nie czuje,wiec sie nie martw (u mnie 19t 4dni). Moj lekarz powiedzial,ze narazie sie nie martwimy:-)
Kuniak,Pati- też trzymam kciuki:-)
-
Witamy się
Pati trzymam kciuki.
Ja z rana trochę ogarnęłam mieszkanie, ale nie nadaje się do dłuższego sprzątania, bo potem dyszę aż hehe.
Ja czuję ruchy dosyć mocno, ale tylko ja siedzę oparta, albo leżę, a na stojąco to prawie nic. Też dziwne hehe.
Macie jeszcze mdłości? Bo mnie potrafią jeszcze złapać.