X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane, dziś mam wspaniały dzień, rano moja dzidzia tak się krecila, że było to wyczuwalne pod ręką :-) czułam pukniecia, przesuwanie, wypchniecia, pływanie coś wspaniałego, kocham. Te kilka dni przerwy zostały mi dziś wynagrodzone :-) pewnie macica przesuwala się wyżej i stąd ta cisza, lecę coś zjeść, miłego dzionka :-)

mada_lena, Lavendula lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati powodzenia:):)
    Uwielbiam leżeć i patrzeć na moj podskakujacy z rana brzuch<3

Agusia ;), xpatiiix3, Lavendula lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    desou wrote:
    &&&&&&&&&&&&& za egzamin Pati!

Adeczka/Domisia moja najukochańsza! :*
    61bb10bf7fbc4c6emed.jpg

Buziaczek śliczny:) macham sobie do mamy:)

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się i Ja:). Ja też już po upuście krwi:) wyniki popołudniuna necie:).

Pati trzymam kciuki:)

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen222 wrote:
    no bo to nie jest to samo...łożysko na przedniej ścianie brzucha niczemu nie grozi i jest ok, natomiast przodujące to chyba każda wie...

Nie kazda :) ale już przeczytałam w goole, ale nie panikuje bo nie wiem czy lekarz powiedzial ze mam przodujace czy ze nisko, w kazdym razie powiedzial że powinno sie jeszcze cofnąć i nawet wujek google podaje, że ostatecznie ocenia się to po 20 tc

chociaz lepiej siebie czułam nie wiedząc...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 09:18

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati kciukasy za Ciebie zaciśnięte:)Wiem co to egzamin miałam w technikum hotelarskim i niby szłam bez obaw to przed salą mnie dopadł stres...

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati tez trzymam! Zdasz to nie ma innej opcji :)
    Pozatym dzis po prostu musi byc szczesliwy dzien bo ide dzis na polowkowe :)
    I mamy dzis 3 rocznice slubu wiec mam nadzieje ze dzidziol zrobi nam prezent i bedzie zdrowy :)

Agusia ;), KocieOczy, Viviana, RewolucjaSięDzieje, Madlen222, Goplana, Maga31, xpatiiix3, anusiaa90 lubią tę wiadomość

gg64l6d8uplrbvce.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuniak ja wiem że wy macie gorszą sytuację.. A ja zamiast się cieszyć, że u mnie ok wymyślam :/ Ale nie wiem skąd mi się to bierze :(

Ninusia ja bym M nakopała do d... :) a znając mnie to jeszcze by musiał zrobić nowe :P niezależnie od pory dnia czy nocy :)

Madlen1705 mnie bolał ząb chyba to było na początku drugiego trymestru mimo że wszystkie zęby mam wyleczone i ten też ale szybko przeszło.. Więc jeśli to raczej zdrowy ząb do nie wybierałabym się do dentysty..
    Mnie ogólnie czasem pobolewają i krwawią.. A nigdy tak nie miałam..

Pati w takim razie trzymamy kciuki do piątku żeby było wszystko ok.. No i oczywiście za egzamin :)

Fidellisa ja też jestem za tym ostatnim strojem :) ten drugi wygląda trochę jak piżamka :) ale w rzeczywistości może być lepiej :) bo ze zdjęciami to tak różnie :)

Okti ja również mogę ci popatrzeć w smyku za tym kombinezonem :) U nas są trzy sklepy wiec myśle że powinien gdzieś jeszcze być :)
    Co do ciuszków z pepco to ja mam jakieś takie wątpliwości co do ich jakości..

Sylvi super że z dzidziulkiem wszystko ok :)

Natka haha mój M też jak coś powie to nigdy nie wiadomo co przyniesie.. Ci faceci... :)

madlen1705, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

201411191762.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny patrząc na wasze zdjęcia.. no dobra może nie koniecznie wasze :) :) ale waszych brzuszkowych dzidziulków aż ciężko mi uwierzyć że w brzuchu mamy już takie bobasy!!
    Niewiarygodne :)

Kuniak napewno będzie zdrowy!!! :)

A ja dalej nie czuje ruchów :( :( :( zaczyna mnie to dodatkowo martwić..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 09:27

201411191762.png
  • desou Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maartinka nie martw się! Ostatnio rozmawiałam z dziewczyną co w ciąży przytyła tylko 5 kg a szczupła jest i ruchy poczuła dopiero w 22 tygodniu. Więc jeszcze masz 3 tygodnie!

&&&&&&&&&&&&&&&& Kuniak! I najlepszego na rocznicę!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 09:33

KUNIAK lubi tę wiadomość

• nastka151 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA kiedyś mojego to powiesze ostatnio wymyślił że za malo jem i ie dość że ciągle mi cos podtyka to wczoraj o północy budzi mnie i stoi z talerzem kochanie zrobiłem tobie canneloni z serkiem ricotta i szpinakiem w sosie pomidorowym wstawaj i jedz bo dzieciątko pewnie głodne.

Rece mi juz czasami opadają na mojego

maaartinka, KocieOczy, Agusia ;), mada_lena, Reverie, ewelina_d, RewolucjaSięDzieje, Madlen222, Goplana, Maga31, anusiaa90, Lavendula, FK81, Ninusia lubią tę wiadomość

ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou ja szczupła może nie jestem ale brzuszek zawsze miałam w miarę płaski..
    Tylko że on i tak prawie mi nie rośnie.. Może nie jest już płaski ale do waszych to mi daleko..
    3 tygodnie to z jednej strony tak dużo a z drugiej to tylko 3 tygodnie..
    Dobrze że wizytę mam w przyszłym tygodniu to dowiem się czy wszystko jest w porządku.. Tylko jeszcze trzeba do środy wytrzymać :/

Nastka lepiej mieć takiego co zrobi niż takiego co nie umie zrobić kanapki nawet sobie..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 09:42

201411191762.png
  • desou Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to my od zewnątrz ;)
    RL]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 23:31

Agusia ;), maaartinka, KUNIAK, mada_lena, Reverie, Viviana, RewolucjaSięDzieje, Strupka, scindapsus, Madlen222, Goplana, Maga31, anusiaa90, Ninusia lubią tę wiadomość

• nastka151 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maartinka może i tak tylko nie po północy. Ja przez niego będe wielka jak stodoła:P:P:P:P

ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • madlen1705 Ekspertka

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martinka właśnie też uważam że to zdrowe zęby ponieważ przed samą ciążą wyleczyłam wszystkie. Wczoraj mężczyzna mi kupił amol twierdząc że pomoże i faktycznie pomogło..na godzinę ale przynajmniej noc przespaliśmy. Mam nadzieje że Amol nie zaszkodzi maleństwu.

co do wielkości to ja jak patrzę na moje zdjęcie z ostatniego usg to mam wrażenie że misiek ma już miesiąc a nie jeszcze tyle w brzuszku będzie siedział;P

[link=https://www.suwaczki.com/]relgi09kyid6438x.png[/link]
  • okti89 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastaka i martiinka dzięki :)oczywiście przy okazji jak będziecie :) Bo w naszym stanie chodzenie po sklepach jest męczące :)

razem z Lilianką czekamy na Miłoszka <3
    f2w3s65g4x4ggahf.png
    km5sio4ppvqv6byq.png
    Aniołek [*] 7tc 22.01.2014 r.
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastka151 wrote:
    Maartinka może i tak tylko nie po północy. Ja przez niego będe wielka jak stodoła:P:P:P:P

No tak to jest ta druga strona :P haha że my tu biedne staramy się jak najmniej przytyć a tu dodatkowo faceci bach ładują w nas :) bo przecież trzeba jeść za dwoje :P

Ja się właśnie o to z M wczoraj pokłóciłam :)
    Wkurzyłam się, że nawet sama sobie kanapki zrobić nie mogę bo ja powinnam odpoczywać. A jak on zrobi to jak dla armii :) Już nie wspomnę, że zakupów nosić nie mogę tego też nie tamtego też nie.. Okrzyczał mnie wczoraj nawet za to że skrobaczkę do głowy na brzuch sobie położyłam! Bo przecież wbijam ją dziecku i napewno jest mu niewygodnie!

201411191762.png
  • paula1234 Koleżanka

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maaartinka wrote:
    Dziewczyny patrząc na wasze zdjęcia.. no dobra może nie koniecznie wasze :) :) ale waszych brzuszkowych dzidziulków aż ciężko mi uwierzyć że w brzuchu mamy już takie bobasy!!
    Niewiarygodne :)

Kuniak napewno będzie zdrowy!!! :)

A ja dalej nie czuje ruchów :( :( :( zaczyna mnie to dodatkowo martwić..

Ja tez jeszcze nie czuje,wiec sie nie martw (u mnie 19t 4dni). Moj lekarz powiedzial,ze narazie sie nie martwimy:-)

Kuniak,Pati- też trzymam kciuki:-)

w57v9n730utmu24b.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój też nei daje mi nic robić nawet o zmywanie naczyń sie ze mną kłóci. Wczoraj wybuchłam i powiedziałam że jak będę tak na tyłku siedziała to nie urodze bo siły nie będe miała żeby nogi do góry położyć

ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się :)
    Pati trzymam kciuki.

Ja z rana trochę ogarnęłam mieszkanie, ale nie nadaje się do dłuższego sprzątania, bo potem dyszę aż hehe.

Ja czuję ruchy dosyć mocno, ale tylko ja siedzę oparta, albo leżę, a na stojąco to prawie nic. Też dziwne hehe.

Macie jeszcze mdłości? Bo mnie potrafią jeszcze złapać.

relgkrhm1ojs0ctn.png
‹‹ 611 612 613 614 615 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ