X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to raczej nerwobóle uspokój sie cos miętowego pożuj :)

Evik lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evik pati ma racje. Najprędzej to nerwobol. Czasem mnie tez sie zdarza.

Evik lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) a mnie w nocy obudzil orgazm heheeh,no co to sie dzieje z naszymi organizmami :) zaraz zaczyna sie impreza urodzinowa dzieciaczkow,przyjda tez nie planowani znajomi,ale im wiecej tym lepiej :) ,Pati twoja figura przybrala ksztalt gruszki :P

• Madlen222 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuniak Ty też lekarz?? :D

My właśnie wróciliśmy z zakupów, jeszcze z mężulkiem u fryzjera byliśmy...
    Padam na pysk, a tu jeszcze obiad trzeba zrobić...MAsakra jak mnie wszystko szybko męczy, czuję się po tych zakupach jak po całym dniu pracy...
    No ale nie ma co jęczeć tylko trza wziąć się w garść i zabierać się za hamburgery:D:D:D a potem jak starczy sił za jagodzianki, ale coś słabo to widzę :P

relgh3714vlmssyj.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Kuniaczku :) Bardzo fajna stronka, aż dziw, że się jeszcze na nią nie natknęłam :) My przebieraliśmy głównie w MG Projekcie . Projektów nam się podoba dużo... najgorzej, że nie możemy się dogadać co do wielkości i rozstrzał jest kosmiczny od 150 do 350m2 :D :D hahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 15:42

jftycms.png
  • KasiaKa Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana, ja też niedawno przez to przechodzilam. I wybór był na mojej głowie. Trudne to było, bo zawsze coś było nie tak. Jak na zewnątrz ok, to środek kiepski, jak schody doświetlone to łazienka ciemna. A to znów jak kuchnia z przodu to taras wychodził od strony północnej. Po wielu miesiącach poszukiwań znalazłam idealny dla nas, po drobnych zmianach. Teraz już stoi i się wykańcza :) . Już trzy lata temu kiedy szukałam bralam pod uwagę pokój dla Basi/Blanki, o której dopiero marzyłam. Projekt to Lutnia I z pracowni Dobre Domy:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 16:33

Goplana lubi tę wiadomość

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKa - och, ja to bym chciała mieć na swojej głowie, bo ten mój tylko zamęt wprowadza i ma jakieś dziwaczne wymagania, które kłócą się z moimi - np. marzy o funkcjonalnym strychu, ale dom ma być piętrowy, co oznacza, że kąt nachylenia dachu musi być powyżej 35st., co rzadko można w ogóle znaleźć w piętrowych domach. Jemu kuchnia niepotrzebna, bo sobie nawet kanapki nie umie zrobić, więc tym bardziej nie rozumie po co marnować miejsce na spiżarnię... pralnia też mu niepotrzebna :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 16:49

jftycms.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen ja nie lekarz :) Co najwyzej byly farmaceuta :) hehe

GRILL juz prawie ogarniety jeszcze tylko jakas salatka i czekam na gosci :)

Goplana nie daj sie, kobiety maja jednak wiecej wyobrazni.
    Spizarnie co prawda mam 1*2 m ale bardzo sie przydaje i pralnie tez podobnego metrazu ale pralka
    sie miesci,odkurzacz i inne klamoty.Latwiej utrzymac porzadek.

Jak bedzie sie rzucal to wiesz jakie sa nasze sposoby:
    -OGOLIC BRWI
    -WYCIAC DZIURY W BOKSERKACH I SKARPETACH
    -MOZE BY MU TAK POL TWARZY SAMOOPALACZEM :D

Goplana, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

gg64l6d8uplrbvce.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o boziu znalezienie na mnie kostiumu na plaże graniczy z cudem ;/ pozostaje tylko bazarek albo wydanie ponad 150 zł

jedyne co sobie kupiłam to sukienkę w HM za 40zł z wyprzedaży

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak ja się najadłam..tragedia!!! hamburgery były tak syte że nie dałam zjeść wszystkiego...ledwo żyjemy z mężem...teraz najlepsza była by drzemka ale co w nocy potem?

Sylvi a takie ciążowe kostiumy?

relgh3714vlmssyj.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żeby jeszcze były,w tym moim Kaliszu nic nie ma
    poza tym ja chcę bikini, nie chce jednoczęściowego, w tych wszystkich HM Reserved itd to XL są jak takie normalne Mki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 17:45

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana wrote:
    KasiaKa - och, ja to bym chciała mieć na swojej głowie, bo ten mój tylko zamęt wprowadza i ma jakieś dziwaczne wymagania, które kłócą się z moimi - np. marzy o funkcjonalnym strychu, ale dom ma być piętrowy, co oznacza, że kąt nachylenia dachu musi być powyżej 35st., co rzadko można w ogóle znaleźć w piętrowych domach. Jemu kuchnia niepotrzebna, bo sobie nawet kanapki nie umie zrobić, więc tym bardziej nie rozumie po co marnować miejsce na spiżarnię... pralnia też mu niepotrzebna :)

Kuniak ma rację, sabotuj, sabotuj! :D:D:D

Przecież dom to inwestycja na lata, musi być przemyślany od a do z, nie ma tam miejsca na błędy, bo potem się wszystko sypie :)
    Jestem pełna podziwu dla "starego budownictwa", praktyczność, wygoda i estetyka nie zmieniające się od dziesiątek lat i na następne "dziesiątki".

A po co małżowi strych? na pracownię jakowąś?

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.

Wysłany: 5 lipca 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzy mi się w ogóle jakaś porządna architektura, po prlowskiej "kostce pospolitej" (która nawiasem, jest mega praktyczna, oszczędna i jakaś taka uporządkowana - vide osiedla) przyszedł czas na "gargamele złośliwe". Co jeden to brzydszy :D:D:D
    Rzadko można popatrzeć na fajne domy, a te K(o)niakowe "domy z wizją" całkiem całkiem:):):)

KUNIAK lubi tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RewolucjaSięDzieje wrote:
    Kuniak ma rację, sabotuj, sabotuj! :D:D:D

Przecież dom to inwestycja na lata, musi być przemyślany od a do z, nie ma tam miejsca na błędy, bo potem się wszystko sypie :)
    Jestem pełna podziwu dla "starego budownictwa", praktyczność, wygoda i estetyka nie zmieniające się od dziesiątek lat i na następne "dziesiątki".

A po co małżowi strych? na pracownię jakowąś?
    :D :D :D
    Nie, na stół do ping-ponga :D

Madlen222, KUNIAK lubią tę wiadomość

jftycms.png

Wysłany: 5 lipca 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana wrote:
    :D :D :D
    Nie, na stół do ping-ponga :D

facepalmj_ewneapq.jpg

:D

Goplana, KUNIAK lubią tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma bata, idę piec jagodzianki...umrę jak nie zjem:)

relgh3714vlmssyj.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem i ja.
    Ledwo żywa, fizycznie git, psychicznie kaput. Na panienski poszłam, uparłam sie i dopiełam swego . A maz po klotni zostal przeze mnie wywalony na zbity pysk z domu. Czesto mi sie to zdarza ostatnimi czasy, ale do tej pory po paru godzinach wracał. Nie tym razem. Nie chcę sie za bardzo rozpisywac, generalnie nie chodzi o hormony, od dłuższego czasu mamy kryzys, dzidzia powstała w okresie jak probowalismy wszystko budowac od poczatku, układało nam sie calkiem niezle, ale dlugo to nie trwalo. Przepraszam ze ekshibicjonizm, ale musze sie wygadac jakos, bo sie rozpadne inaczej. Na ta chwile wydaje mi sie , ze decyzja jest dobra, wiem, wyglada to jak kosmos, synek, drugi w drodze, a ja wolę byc sama. Ale tak to czuje, dosc mam oszukiwania sie ze bedzie dobrze, bo nie jest.:(

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK przykro:(
    Moja przyjaciólka ma właśnie podobną sytuację, jedna córka już jest a teraz drugie dziecko w drodze z mężczyzną, który nie daje z siebie zbyt wiele...
    Może powinniście dać sobie trochę czasu i w końcu się ułoży. Trzeba wierzyć, że będzie dobrze:) głowa do góry...:)

relgh3714vlmssyj.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen mam wrazenie , ze za duza przepasc nas dzieli, on oczekuje ode mnie czegos innego , ja od niego tez. Jesteśmy po terapii małżeńskiej, mam wrażenie,że próbowaliśmy już wszystkiego, a jest tragicznie.Nie mam siły dalej walczyć, zwąłszcza teraz. Potrzebuję wsparcia, opiekuńczego, trosklwiego faceta, zwłaszca teraz, a tego nie otrzymuje.

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK smutne to co piszesz. niestety widać nie zawsze możemy mieć tego czego chcemy, mam nadzieję, że jakoś się w tym wszystkim odnajdziesz, najważniejsze żeby było Ci dobrze, trzymam kciuki za Was

ckai3e3k2pedhvnb.png
‹‹ 629 630 631 632 633 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ