Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
FK no kurde znalazłam hehehe po foci Stasia
Mały śpi ,się jeszcze wybawiliśmy film pooglądaliśmy, a jak tylko przytuliłam Go bach i niuniek padł w ramionach u mamusi, a księżniczka kopała sięja to późną kolacje chyba oszamam jakąś hehe głodna sie zrobiłam od obiadu jeszcze nic nie jadłam
Madlen proszę, zajęło mi to tylko jakieś 5 czy 10min, ale wiadomo rób jak matce podpowiada rozumhehe nie musisz się wszystkim sugerować, ja myślałam, jak na swój rozum no i przez doświadczenie osobiste
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 22:17
Livia
Nela
Marcel
-
Madlen222 wrote:PAti dziękuję za tak obszerną odpowiedź
zaangażowałaś się kochaba:* dziękuje, wezmę pod uwagę Twoje rady:)
FK trzymaj się!!!!
Madlen przysłałabyś i mi tą tabelkę?
Przydało by mi się
z góry dzięki :*
[email protected] -
A ja np flanel uzywalam do podłożenia pod pupe na przewijaku do lekarza na przewijaku na raz i do prania sru jak ktoś nie ma przenośnego przewijaka to się przydaje, nawet w lato jak chłodniej nóżki przykryć ; D no i ogólnie buzka na prxescieradle mi nie spał tylko na flanelce złożonej poduchy długo nie używał
także do wielu rzeczy służy
Madlen żaden problem jak cos zawsze każda z Nas nie pierworodka i nie tylko pomoże swoją wiedzą i doświadczeniem ile możeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 23:02
Madlen222 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
A no tak przenośny
hehe ja tam dostałam torbę do wózka i ją się rozkłada w przewijak i sam oddzielnie z kieszonka na pampersa i chusteczki
świetna sprawa do wózka wrzucić nawet w kiblu gdzieś w kfc czy coś nawet w parku na ławce położyć pod dupke i do roboty;) oczywiście zależy jaka pora roku
mada_lena lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Witam
My od 6.40 na nogach kolega się wyspał, no i "mamo mamo oć" no to mama wstała dała śniadanie i uwaga drugi dzeń z rzędu no nie chce żeby Go karmić chce jeść sam, tak się ciesze, że taki się samodzielny robi z dnia na dzień zupy mu jeszcze nie dam a tak to wsio je sam
A co do ojców ja ze swoim gadam raz na "jakiś" czas, bo widzę był temat faktycznie niedoczytałam wczoraj z tego zabieganiaOgólnie to nie mam ojca od kiedy skończyłam 16 lat
Najgorszy wiek na "strate" rodzica (rozwód)...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 08:26
Livia
Nela
Marcel