Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Viv wszystkiego najlepszego.
nie martw sie, tez mialam z mezem na pienku. Wyprowadzil sie do tesciowej. Juz myslalam ze to koniec, ale jest coraz lepiej. Wlasnie wrocilam od rodzinki do domu gdzie czekal na mnie moj maz steskniony. Wiec jak już myslisz ze jest beznadziejnie to wcale tak noe jestViviana lubi tę wiadomość
-
FK trzymaj sie.
Wg mnie czasami lepiej sie rozstać niz niszczyć sobie życie. Moja przyjaciółka rozstała sie z mezem jak córcia miała kilka miesiecy. Zaczęło im sie sypać jak zaszła w ciaze. Teraz nie żałuje tej decyzji. Jest spokojna, a była juz klebkiem nerwów. rozstanie wyszło jej na dobre. -
FK kochana biedna ;/ ehh mam nadzieje ,że może coś trafi do Niego i zmądrzeje :** kochana nie załamuj się, musi byc dobrze, ja trzymam kciuki za Wasz związek ,że się jakos jeszcze odbudujecie
No i mam jeszcze dobrą wiadomość na razie przebrnęłam przez jeden karton którego jeszcze nie otwierałam ahahha i co ciuszki na 0-3 body pajace śpiochy jakies kaftany koszulki skarpetusie i czapeczki narobiłam fotek więc wyślij mi e-maila ostrzegam mam jeszcze 2 worki do przejrzenia hehe
O ludzie sie nasprzatałam chyba za wszystkie czasy poodkurzałam po tym cały wierceniu i w końcu wsio prawie w szafie wylądowałodopiero kończę jeszcze muszę przez te sterty maluskich ciuszków przebrnąć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 19:59
Livia
Nela
Marcel
-
jagodzianki w piekarniku...
:D to w sumie borówianki:D
aha, zrobiłam listę niezbędnych rzeczy dla moich dzidziolów. Podsumowanie w excelu : 2000zł.... masakra... :)i nie mówię tu o łóżeczkach, mebelkach, itp...tylko artykuły higieniczne, karmienie, kąpiel, itp...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 20:04
-
Dzieki dziewczyny za słowa wsparcia, Pati jak przeczytalam o ciuszkach to sie usmiechnelam przez łzy, wiec tak zle jeszcze ze mna nie jest:).
To moj mail: [email protected] Kochana:).
Rozdarta jestem, z jednej strony mam ochotę dzwonić,żeby przyjeżdzal, z drugiej, probuje sie utwierdzic w tym , ze tak bedzie lepiej dla mnie i dzieci.
Sek w tym, ze boje sie , ze tylko dla mnie. Mały wzial wyłaczony tel do raczki, i powiedzial Tata brum( w jego jezyku, tato przyjedziesz?), serce sie lamie.. z drugiej strony od pazdziernika, czyli od czasu kiedy sie wyprowadzilam ze wspolnego z tesciami domu, jest tata weekendowym, wiec w zasadzie czestotliwsoc spotkan by sie nie zmienila.Nie przeraza mnie tez codziennosc, bo tak naprawde poza weekendami jestem sama, a i weekendy tez roznie bywa. Ale dzieci potrzebuja ojca do szczescia, ale chyba szczesliwej matki tez potrzebuja co nie..ech, masakra. -
PAti kochana no polskie ceny, przy zakupie w Polsce. Daj maila to Ci przesle, sama zobaczysz...a może jest cos co z Twojego doświadczenia niepotrzebne a ominęłam coś...to mi możesz doradzić
Evik wliczyłam w to też 200pieluch, elektr. nianię, sterylizator, podgrzewacz, itp...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 20:28
-
Dobra załączniki się ładują ostrzegam to jedna trzecia tego co przygotowałam dla Ciebie więc powybierasz sobie co chcesz to tylko to zapakuje w paczkę jutro skończe przebierać i wyslę resztę zdjęć, bo dzisiaj chyba już za późno i spakuje wtedy całą torbę i kurierem wyślę
także nie smutaj :** wyśle na swój koszt, szkoda mi Ciebie niech będzie w prezencie ,co byś się więcej pousmiechała
kurier chyba niedrogi
Ok to wyślij mi może cos doradzę[email protected]
ooOOOoo MATKO SIEDZE TERAZ I MAŁA MI SIĘ TAK WYPROSTOWAŁA NAGLE ,ŻE AŻ ZBLADŁAM I BIAŁO PRZED OCZAMI I ZABOLAŁO STRASZNIE... BABCIA SIE WYSTRASZYŁA TAK KRZYKNĘŁAM AHAHAHA KOMEDIA ILE TAKA MAŁA ISTOTKA MA W SOBIE SIŁY ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 20:50
Madlen222, mada_lena lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
ja już z nudów głupieje, aż zaczęłam sprzątać u brata w pokoju
zaczęłam mieć obsesję na temat pudeł,,, wszelakich, wszystko bym pochowała w pudła, jedyny problem... brak pudeł hehea chciałabym znaleźć taką fajną skrzynkę na zabawki dla dziecka, bo mam mnóstwo maskotek które ostatnio wyprałam i nie mam ich gdzie schować
FK81, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Pati jakie śliczności!!
Ale nie ma mowy, Wariatko kochana, ja zapłacę za przesyłkę, nie ma mowy,żebyś zbankrutowała przez mnie.
Niedyskretne pytanko, jestes na fejsie, mozna Cie znależć?
Madlen moze masz racje, sama nie wiem co robić, jestem po prostu wykonczona wiecznymi kłótniami, nie tak wyobrażałam sobie ciążę..Z drugiej strony dużo jest rzeczy , które mnie bolą w naszym związku, wiem, że sama nie jestem idealna, ale mam wrażenie, że pewne rzeczy się juz nie zmienią niestety.xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
FK81 wrote:Pati jakie śliczności!!
Ale nie ma mowy, Wariatko kochana, ja zapłacę za przesyłkę, nie ma mowy,żebyś zbankrutowała przez mnie.
Niedyskretne pytanko, jestes na fejsie, mozna Cie znależć?
Madlen moze masz racje, sama nie wiem co robić, jestem po prostu wykonczona wiecznymi kłótniami, nie tak wyobrażałam sobie ciążę..Z drugiej strony dużo jest rzeczy , które mnie bolą w naszym związku, wiem, że sama nie jestem idealna, ale mam wrażenie, że pewne rzeczy się juz nie zmienią niestety.
FK wiesz trzeba mieć nadzieję...niby ludzie się nie zmieniają, ale są wyjątki. W małżeństwie moich rodziców też kiedyś nie było kolorowo, mama w końcu się wkurzyła i powiedziałą dość, rzuciła obrączką... Tata w końcu przysiągł jej że się zmieni...a uwierz było źle...on pił i potrafił ją nawet uderzyć i to na moich oczach...od tamtej pory gdy przysięgał zmienił się o 180stopni, teraz są małżeństwem idealnym...a nikt by się nie spodziewał. WIęc może nie skreślaj Waszego związku... -
bo czasami faceci nie widzą swojego zachowania, dla nich to normalne jak się za długo żyje w takim związku a jak się powie dość to jest lepiej, nie zawsze ale czasami drastyczne rozwiązania są najlepsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 21:07
-
FK ja Ci mówię będzie dobrze :* jakie zbankrutuje.? no co Ty hehe
A jestem, ale nie znajdziesz mnie napisz mi na priv tu na ovu jak Cię znaleźć to później wejdę musze teraz małego położyć ,bo już późno
Madlen odesłaneFK81 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Ja miałam takiego weekendowego tate od 5 roku życia, wyjechał do pracy 250km od domu. W międzyczasie urodziła się nawet moja siostra. Mama dlugo meczyla sie sama ze wszystkim, budowa domu, wychowanie dwoch corek i praca lekarza. Jedyna pomoc ktora dostawala to niemale alimenty co miesiac.
Siostra skonczyla 8 lat i zdecydowala sie na rozwod, najlepsza decyzja w jej zyciu