Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka, co do badania piersi, to w ciąży nie miałam badanych ani razu.
Na szczęście chodzę kontrolnie co pół roku na USG piersi ze względu na obciążenie dziedziczne, i przed zajściem w ciążę pytałam się lekarza, czy jeśli będę w ciąży to też mam przyjść; On stwierdził, że nie ma takiej potrzeby, ponieważ w ciąży zmienia się struktura piersi i poszerzają się kanaliki mleczne, przez co obraz nie byłby do końca wiarygodny. Mam się pojawić dopiero po zakończeniu karmienia.
U nas też niezły hic, byliśmy na spacerku - w lesie da się jako tako wytrzymać, ale w słońcu jest strasznie!
Niech w końcu spadnie deszcz!
Madlen222, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madlen u nas tez jeszcze poki co gorąco wiec grill odpada. Pospalam troche ale rodzice wpadli i wstałam. Mama przywiozła mi pulpety w sosie koperkowym mniam. Zrobiliśmy mrożonej kawki, mam jeszcze zapas nescafe frappe- jak lubicie kawkę polecam
powiedzieliśmy chwilke i rodzice tez juz odpadli przez ten upał.....
Co do badańia piersi moja gin tez mi nie badała. Przed ciaza mialam torbiele.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 18:32
-
Dojechalismy uff bez przygód tak na szybko z telefonu później się odezwę wieczorem bo jestem glodna...
no i lece na plażę ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 18:39
Maga31, mada_lena, lkc, Madlen222, Viviana, Goplana, desou lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Pati korzystajcie
odpoczywajcie:)
Wracając do łóżeczka . Na poczatku chcieliśmy komplet mebli dziecięcych z lozeczkiem. Poogladalam troche, ale coz kicha. Meble kiepskie. Drogo. Potem kolyska. Strasznie chciałam. Ale kolezanka mi odradzala. Przemyslalam i stanęło na zwykłym, prostym łóżeczku. Meble dokupie osobno. Szafę i dwie komody. Oczywiscie w bieli;)
Poczytam troche o materacach.
Chciałabym nie ukrywam kupic komplet juz z pościeli, materace, itp.
Kiedys pisalyscie, ze nie będziecie używać kołderki na poczatek. To co rożek? Otulacz? -
Mada_lena - znakomity wybór fotelika:D
Co do kołyski to ja uważam, że pomysł jest świetny, fakt faktem wychodzi może nieco drożej niż samo łóżeczko, ale zawsze można się posiłkować łóżeczko-kołyską (niecierpliwa chyba takową zakupiła albo ma w planach), albo jakimś koszem mojżesza (wystarczy do 6 miesiąca)kołyska jest super!
Madlen - zaszyłaś się pod klimą? ja umieram, na dworze 40 stopni!!! a w słońcu jeszcze więcej! nie ogarniam, żyjemy w Europie środkowo-wschodniej, a nie w Ghanie kurcze! gdzie to ochłodzenie klimatu????
<ja chcę jesień>
Viviana - daj znać jak po wizycie!
Pati - kąpta się ile wlezie! wspaniałego wypoczynku! I niech te upały z południa idą do Was na północ!!!!!!Madlen222, mada_lena, Viviana, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Mag1990 wrote:Na oglądanie łóżeczek miałam ostatnio fazę i przeglądałam na allegro. Pomyślałam że warto kupić używane łóżeczko, bo maluszki ich tak na prawdę tak nie niszczą - znalazłam kilka fajnych firmy Klupś - wrzucam linka do jednego z nich:
http://allegro.pl/lozeczko-materac-przewijak-klups-safari-zyrafka-i4409255484.html
wygląda na dość solidne...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 22:13
-
Pati udanego wypoczynku i samych pysznosci. Desou jakas makabra z tym szpitalem. Dobrze chociaz Cie ta lekarka troche uspokoila. Ale dobrze by bylo gdybys trafila w koncu do kogos konkretnego. My dzisiaj zawiezlismy syna na pierwszy oboz. Za tydzien go odbieray ja oczywiscie w panice czy sobie poradzi potem zakupy . Maz kupil lezaki i teraz testuje i komode dla maluszka bo sie nie pomiescimy. Mlody mi sie wciska i rozpycha tak ze do toalety non stop latam. Dzisiaj mam dziwne smaki. Śledź opiekany a do tego chlebek ze smalcem i szczypiorkiem. MNIAM
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
wlasnie wciagnelam buleczke drozdzowa z wisniami - dostalam od taty 5 szt
niebo w gebie. Pati udanych wakacji.
a poza tym to tak jak wiekszosc z Was leze i zdycham z cieplamada_lena lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Rewolucja i znow zacznę sie zastanawiać nad kolyska.....
Zjadlam miseczkę borowek i dziecię szaleje:) smakowały
Caska uwielbiam domowe bułeczki i chlebek, smacznego:)
Madlen zazdroszczę klimy! Od poniedziałku upały maja troche odpuścić. Nie wiesz co zjeść to ja ci powiem- nektarynki:DWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 20:03
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
Madalena niestety klime mam tylko na dole ( dać palec..hehe) a wolałabym aby w sypialni była...niestety...czeka mnie noc na niewygodnej skórzanej kanapie...nie nawidzę.
A co do upałów to może u Was faktycznie od poniedziałku będzi elepiej...niestety nie tutaj, w pogodzie na razie do końca lipca zapowiadają 31 stopni dzień w dzień, także ja nie wiem co ze mną będzie.
Nektarynki już dzisiaj były kochana i to z 5 chyba:) teraz czas na jakiś konkret...tak myślę o szprotkach w oleju.mada_lena lubi tę wiadomość