X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My niedawno wroclysmy ja z mama piwko w łóżku pić będę ;)

Fajnie było na plaży mini sesja była oczywiście ale jutro w dzien zrobię troszkę to będzie więcej takich na upale w kostiumach i cus Wam wystawie może ;) co do wózka ja nic nie wiem dalej co chce...

Marcelinski juz sie układa do snu ;)
    Ale zadowolony za wszystkie czasy tak się cieszy w końcu ogromna piaskownica nawet to ze do oczu sobie sypal piach mu nie przeszkadzało ;D

Madlen jadlam tylko obiadek w knajpce co Nam polecił właściciel ośrodka pokoik mamy od zewnątrz z oddzielnym wejsciem i lazienka i jest ładny ;) jutro gofery i lody dzisiaj tylko juz aby gloda zaspokoić =)

Dobrej nocki :**

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 22:41

Madlen222, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zassałam właśnie Bavarię z lodówki......

xpatiiix3 wrote:
    My niedawno wroclysmy ja z mama piwko w łóżku pić będę ;)

FK81, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• sylvi Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2014, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lkc wrote:
    Sylvi to stawka za godzine?
    nie nie, za wejście to akurat jeśli chodzi o basen zewnętrzny

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 01:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabierzcie ten upał!!!! kolejna beznsenna noc. Już powoli mnie coś strzela!!! niech to lato spier.... mam dość!!! Kolejna noc w salonie bez męża (jemu to akurat nic nie zakłóci snu)...masakra...umieram i topie się...nie pomogło zdjęcie piżamy, nie pomogło zmoczenie się zimną wodą, nie pomogło otworzenie wszystkich okien...no nic!!! bleee..

Goplana co do tutka to dokonałaś chyba dobrego wyboru, jak byłam w bobolandzie to sprzedawca bardzo polecał, powiedział że to jeden z najlepszych polskich producentów wózków. Także na bank Ci posłuży.
    Ja to tam nie czytam tych opinii, krytyk bo ludzie różne rzeczy piszą, a jak wiadomo w internecie głównie są złe opinie...tak to już jest że zła rekomendacja idzie 7 razy szybciej niż dobra.

Sylvi który aquapark tak kasuje? Bo Ty chyba ze Sz-na jesteś jak dobrze kojarzę? ja też więc powiedz gdzie tak kradną:)

Pati dawaj foty jutro! tzn dzisiaj :/

relgh3714vlmssyj.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 02:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z Kalisza jestem :)
    też przez ten upał spać nie mogę, męczę się

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja cala mokra sie obudzilam, dalej nie idzie spac. Wlasnie mnie wiatrak ratuje. Jeszcze mnie wariat maz zaatakowal z rana :D:D:D ze jemu nie goraaacoo???

my dzis jedziemy do teściowej na obiad :] zostawiam tam męża, bo rano o piątej z mężem szwagierki jaka gdzies cos robić na tydzien, wiec do soboty będę wolna

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie niedzielnie brzuszki:)
    Pati czekamy na zdjęcia :)
    Madlen współczuję ci kochana spania na kanapie, ja na poczatku ciazy jak nie mogłam spac przez mdlosci, ktore chwytaly mnie głownie 4-5 rano to tez uciekalam na kanapę przed tv a potem cała połamana.... Moze upały odpuszcza.... Oby bo u nas tez nie ma czym oddychać. Całe szczescie w nocy wstałam tylko raz.
    Przytargalam sobie lezak od str gdzie jeszcze nie ma słońca i leżę. Juz mi gorąco, ale troche w cieniu z zimna ice tea moze dam rade:) maz jeszcze śpiocha, ale za to mama dzwońila juz przed 8 zeby wpaść na obiadek;):) a po obiadku jak damy rade do znajomych. Ale wszystko zalezy od tego jak mocno bedzie prazyc słońce. Bo jakos ńie mam ochoty siedzieć i gotować sie pod parasolem...
    Chyba wynurzymy sie tak jak wczoraj o 20 na spacer. Chodziliśmy ponad 2 h, ale było tak przyjemnie, ze ńie chciało sie wracać:):)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 08:31

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvi wrote:
    nie nie, za wejście to akurat jeśli chodzi o basen zewnętrzny
    tak tez myslalam, nie jest najgorzej. kolo kalisza masz jeziorko chocby Szałe, pewnie ludzi tam ze hoho.
    u mnie tez grzeje od rana, termometr pokazuje 37 na sloncu.
    milego dnia... jak to mozliwe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 09:25

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • Ninusia Ekspertka

Wysłany: 20 lipca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry...

Pati i niecierpliwa odpoczywajcie ile tylko możecie :)

madziulka gratuluję zdanego egzaminu :)

mnie też strasznie mączą te upały, nie daję rady już... synuś chyba też ich nie lubi... czasem tylko puknie z raz :(

życzę miłej niedzieli, i oby nie było tak strasznie gorąco jak w poprzednie dni

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

jmmg93c.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek:)
    Ja melduje sie po weselu i 3,5 godz snu. Kurde, wstalam i nie moge spac dluzej.
    Teraz rzeska, potem odcierpie, po poludniu poprawiny.
    Straaaszne zaległosci mam u Was, nie wiem kiedy nadgonie lekture;).
    Milego dzionka:)!!

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • Ana0408 Przyjaciółka

Wysłany: 20 lipca 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kolezanki:) Rzadko pisze ale czytam na biezaco a dzis mam pytanie -sluchajcie oparzylam dzisiaj brzuch wrzatkiem nad pepkiem i troche pod plama czerwona 10x10 cm co o tym sadzicie? Mala rusza sie,brzuch nie twardnieje jedynie piecze oparzenie,posmarowalam raz lekko fenistilem i tyle.Myslicie ze cos moglo zagrozic dziecku?Goraco pozdrawiam wszystkie!

• Evik Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane. Ja tez juz mam dośc tych upałów. Lubie pod warunkiem że jestem nad wodą a w te lato chyba mnie to nie czeka!;/ Wczoraj caly dzień trasa i Warszawa,troche u tesciów(nie bylo az tak zle) na chwile spotkalismy sie ze szwagierką dała nam całą torbe rzeczy dla maluszka na poczatek od pieluszek po termometr taka nam wyprawke kupila - bardzo milo:)Dzidzia wczoraj na wieczór tak kopała że az bolało:D
    Pati czekamy na foty!:D

lkc, mada_lena, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahhh DESZCZ! w warszawie:) jest bosko:)

wczoraj bylismy z mezem u znajomych, i sluchajcie, w towarzystwie jest 6 kobiet, 1 urodzila w czerwcu, a 3 jeszcze w tym roku. i na 4 dzieci, na pewno 3 dziewczyny ;)

Ewelina
    hhojzmj.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane, słoneczna niedziela.
    Mnie też cięzko spać, najgorzej usnąć, bo z tych upałów mam duszności przed snem, taki płytki oddech. Poza tym budze się co chwilę. Mała spała mocno, ale po śniadaniu puka :) Zostało jedzonka z wczoraj, także dojadamy. Nie mamy jeszcze planu na dziś, ja bym wyszła na spacer, ale nie przy takiej temperaturze. Jutro połówkowe, rany a u gina w poczekalni jest tak gorąco.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj pada... może i dobrze z jednej strony, ale umówiliśmy się ze znajomymi nad Wisłę :)
    Polazłam na 8 na basen z nadzieją, że będę miała swój tor - no bo kto do jasnej Anielki wstaje przed 8 i lezie na basen w niedzielę?
    Otóż pół dzielnicy. Tak ciasno to dawno nie było :)

Dostałam rwy barkowej, co za cholerstwo, boli w każdej pozycji 25icon_smile3.gif

U nas wśród znajomych też głownie rodzą sie dziewczynki :)

eforts, Maga31 lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie miałam się tym pochwalic :) przyjemne świeże chłodne powietrze wpada do domku :)
    ewelina_d wrote:
    ahhh DESZCZ! w warszawie:) jest bosko:)

wczoraj bylismy z mezem u znajomych, i sluchajcie, w towarzystwie jest 6 kobiet, 1 urodzila w czerwcu, a 3 jeszcze w tym roku. i na 4 dzieci, na pewno 3 dziewczyny ;)

• Goplana Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana0408 wrote:
    Hej kolezanki:) Rzadko pisze ale czytam na biezaco a dzis mam pytanie -sluchajcie oparzylam dzisiaj brzuch wrzatkiem nad pepkiem i troche pod plama czerwona 10x10 cm co o tym sadzicie? Mala rusza sie,brzuch nie twardnieje jedynie piecze oparzenie,posmarowalam raz lekko fenistilem i tyle.Myslicie ze cos moglo zagrozic dziecku?Goraco pozdrawiam wszystkie!

Brzuchy nam zaczynają wystawać przed szereg, to i o urazy łatwiej, ale jeśli bardzo nie boli, i nie zapowiada się, że zrobią się tzw. bąble, to raczej spokój. Moim zdaniem ciąży to nie powinno zaszkodzić, zwłaszcza na tej wysokości oparzenia. Bardziej bym się obawiała bólu, jako takiego, co może pobudzić do różnych akcji macicę, więc jeśli bardzo boli udałabym się na IP lub SOR.

jftycms.png
  • pinsleepe Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byliśmy z mężem na spacerze. Co my sobie myśleliśmy? Zdycham!

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas tez popadało 15 minut fajne powietrze i co? chwila moment i dalej skwar!;/

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lkc wrote:
    tak tez myslalam, nie jest najgorzej. kolo kalisza masz jeziorko chocby Szałe, pewnie ludzi tam ze hoho.
    u mnie tez grzeje od rana, termometr pokazuje 37 na sloncu.
    milego dnia... jak to mozliwe.
    no tylko tam jedynie poleżeć bo do wody nie wejde ;) nigdy jakoś za Szałe nie przepadałam, zawsze jeździliśmy do Gołuchowa ew na Piaski

ckai3e3k2pedhvnb.png
‹‹ 728 729 730 731 732 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ