Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
My niedawno wroclysmy ja z mama piwko w łóżku pić będę
Fajnie było na plaży mini sesja była oczywiście ale jutro w dzien zrobię troszkę to będzie więcej takich na upale w kostiumach i cus Wam wystawie możeco do wózka ja nic nie wiem dalej co chce...
Marcelinski juz sie układa do snu
Ale zadowolony za wszystkie czasy tak się cieszy w końcu ogromna piaskownica nawet to ze do oczu sobie sypal piach mu nie przeszkadzało
Madlen jadlam tylko obiadek w knajpce co Nam polecił właściciel ośrodka pokoik mamy od zewnątrz z oddzielnym wejsciem i lazienka i jest ładnyjutro gofery i lody dzisiaj tylko juz aby gloda zaspokoić
Dobrej nocki :**Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 22:41
Madlen222, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Zabierzcie ten upał!!!! kolejna beznsenna noc. Już powoli mnie coś strzela!!! niech to lato spier.... mam dość!!! Kolejna noc w salonie bez męża (jemu to akurat nic nie zakłóci snu)...masakra...umieram i topie się...nie pomogło zdjęcie piżamy, nie pomogło zmoczenie się zimną wodą, nie pomogło otworzenie wszystkich okien...no nic!!! bleee..
Goplana co do tutka to dokonałaś chyba dobrego wyboru, jak byłam w bobolandzie to sprzedawca bardzo polecał, powiedział że to jeden z najlepszych polskich producentów wózków. Także na bank Ci posłuży.
Ja to tam nie czytam tych opinii, krytyk bo ludzie różne rzeczy piszą, a jak wiadomo w internecie głównie są złe opinie...tak to już jest że zła rekomendacja idzie 7 razy szybciej niż dobra.
Sylvi który aquapark tak kasuje? Bo Ty chyba ze Sz-na jesteś jak dobrze kojarzę? ja też więc powiedz gdzie tak kradną
Pati dawaj foty jutro! tzn dzisiaj -
Ja cala mokra sie obudzilam, dalej nie idzie spac. Wlasnie mnie wiatrak ratuje. Jeszcze mnie wariat maz zaatakowal z rana
:D:D ze jemu nie goraaacoo???
my dzis jedziemy do teściowej na obiad :] zostawiam tam męża, bo rano o piątej z mężem szwagierki jaka gdzies cos robić na tydzien, wiec do soboty będę wolna -
Witam sie niedzielnie brzuszki:)
Pati czekamy na zdjęcia
Madlen współczuję ci kochana spania na kanapie, ja na poczatku ciazy jak nie mogłam spac przez mdlosci, ktore chwytaly mnie głownie 4-5 rano to tez uciekalam na kanapę przed tv a potem cała połamana.... Moze upały odpuszcza.... Oby bo u nas tez nie ma czym oddychać. Całe szczescie w nocy wstałam tylko raz.
Przytargalam sobie lezak od str gdzie jeszcze nie ma słońca i leżę. Juz mi gorąco, ale troche w cieniu z zimna ice tea moze dam rade:) maz jeszcze śpiocha, ale za to mama dzwońila juz przed 8 zeby wpaść na obiadek;)a po obiadku jak damy rade do znajomych. Ale wszystko zalezy od tego jak mocno bedzie prazyc słońce. Bo jakos ńie mam ochoty siedzieć i gotować sie pod parasolem...
Chyba wynurzymy sie tak jak wczoraj o 20 na spacer. Chodziliśmy ponad 2 h, ale było tak przyjemnie, ze ńie chciało sie wracaćWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 08:31
-
sylvi wrote:nie nie, za wejście to akurat jeśli chodzi o basen zewnętrzny
u mnie tez grzeje od rana, termometr pokazuje 37 na sloncu.
milego dnia... jak to mozliwe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2014, 09:25
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Dzień dobry...
Pati i niecierpliwa odpoczywajcie ile tylko możecie
madziulka gratuluję zdanego egzaminu
mnie też strasznie mączą te upały, nie daję rady już... synuś chyba też ich nie lubi... czasem tylko puknie z raz
życzę miłej niedzieli, i oby nie było tak strasznie gorąco jak w poprzednie dni
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Hej kolezanki:) Rzadko pisze ale czytam na biezaco a dzis mam pytanie -sluchajcie oparzylam dzisiaj brzuch wrzatkiem nad pepkiem i troche pod plama czerwona 10x10 cm co o tym sadzicie? Mala rusza sie,brzuch nie twardnieje jedynie piecze oparzenie,posmarowalam raz lekko fenistilem i tyle.Myslicie ze cos moglo zagrozic dziecku?Goraco pozdrawiam wszystkie!
-
Hej kochane. Ja tez juz mam dośc tych upałów. Lubie pod warunkiem że jestem nad wodą a w te lato chyba mnie to nie czeka!;/ Wczoraj caly dzień trasa i Warszawa,troche u tesciów(nie bylo az tak zle) na chwile spotkalismy sie ze szwagierką dała nam całą torbe rzeczy dla maluszka na poczatek od pieluszek po termometr taka nam wyprawke kupila - bardzo milo:)Dzidzia wczoraj na wieczór tak kopała że az bolało:D
Pati czekamy na foty!
lkc, mada_lena, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane, słoneczna niedziela.
Mnie też cięzko spać, najgorzej usnąć, bo z tych upałów mam duszności przed snem, taki płytki oddech. Poza tym budze się co chwilę. Mała spała mocno, ale po śniadaniu pukaZostało jedzonka z wczoraj, także dojadamy. Nie mamy jeszcze planu na dziś, ja bym wyszła na spacer, ale nie przy takiej temperaturze. Jutro połówkowe, rany a u gina w poczekalni jest tak gorąco.
-
Oj pada... może i dobrze z jednej strony, ale umówiliśmy się ze znajomymi nad Wisłę
Polazłam na 8 na basen z nadzieją, że będę miała swój tor - no bo kto do jasnej Anielki wstaje przed 8 i lezie na basen w niedzielę?
Otóż pół dzielnicy. Tak ciasno to dawno nie było
Dostałam rwy barkowej, co za cholerstwo, boli w każdej pozycji
U nas wśród znajomych też głownie rodzą sie dziewczynkieforts, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWlasnie miałam się tym pochwalic
przyjemne świeże chłodne powietrze wpada do domku
ewelina_d wrote:ahhh DESZCZ! w warszawie:) jest bosko:)
wczoraj bylismy z mezem u znajomych, i sluchajcie, w towarzystwie jest 6 kobiet, 1 urodzila w czerwcu, a 3 jeszcze w tym roku. i na 4 dzieci, na pewno 3 dziewczyny -
Ana0408 wrote:Hej kolezanki:) Rzadko pisze ale czytam na biezaco a dzis mam pytanie -sluchajcie oparzylam dzisiaj brzuch wrzatkiem nad pepkiem i troche pod plama czerwona 10x10 cm co o tym sadzicie? Mala rusza sie,brzuch nie twardnieje jedynie piecze oparzenie,posmarowalam raz lekko fenistilem i tyle.Myslicie ze cos moglo zagrozic dziecku?Goraco pozdrawiam wszystkie!
Brzuchy nam zaczynają wystawać przed szereg, to i o urazy łatwiej, ale jeśli bardzo nie boli, i nie zapowiada się, że zrobią się tzw. bąble, to raczej spokój. Moim zdaniem ciąży to nie powinno zaszkodzić, zwłaszcza na tej wysokości oparzenia. Bardziej bym się obawiała bólu, jako takiego, co może pobudzić do różnych akcji macicę, więc jeśli bardzo boli udałabym się na IP lub SOR.
-
lkc wrote:tak tez myslalam, nie jest najgorzej. kolo kalisza masz jeziorko chocby Szałe, pewnie ludzi tam ze hoho.
u mnie tez grzeje od rana, termometr pokazuje 37 na sloncu.
milego dnia... jak to mozliwe.nigdy jakoś za Szałe nie przepadałam, zawsze jeździliśmy do Gołuchowa ew na Piaski